Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 4/12/2025 at 9:26 PM, Anna Maria 1995 said:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 2
      • Λουλούδια 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Χαχαχα, όντως δεν τα θέλουμε για συλλογή. Γενικά ήμουν πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, ακόμα και όταν πέθαναν οι γονείς μου που ήμουν μικρή έλεγα πως αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, απλά στη δική μας οικογένεια συνέβη πιο νωρίς σε σχέση με τις υπόλοιπες. Το θέμα με την υπογονιμοτητα όμως με βασανίζει πραγματικά. Χρόνια πίσω ένας ιερέας μου είχε πει πως αν και δεν έπρεπε να μου το πει ο Θεός μου "χρωστάει" για όλα αυτά που έχω περάσει και ήλπιζα όταν αποφασίσαμε πως θέλουμε παιδί πως θα ερχόταν, μεγάλο πλεονέκτημα και η ηλικία μας εντωμεταξύ. Μετά λες πρέπει να κάνουμε εξωσωματική, το αποδεχτήκαμε και ξεκινήσαμε, αλλά αισθάνομαι πως ούτε αυτό λειτουργεί για εμάς, οπότε ναι, απογοητευομαι. Δε θέλω να είμαι αχάριστη για όλα τα καλά που έχουμε στη ζωή μας, αλλά όλα μοιάζουν πολύ μικρά σε σχέση με τη δυσκολία για ένα μωρό. Σκέφτομαι πως θ' αρχίσει ο κύκλος μας να κάνει παιδιά κι εμείς θα τους κοιτάμε. Βλέπω μωρά στο δρόμο και ραγιζει η καρδιά μου από τον πόνο.

Αύριο ελπίζω να έχω πιο καθαρή οπτική!

Είσαι ακόμα πολύ μικρή για να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Επειδή και εγώ δεν έχω περάσει καθόλου λίγα, έχω κάνει παρόμοιες σκέψεις πως μου «χρωστάει» το καλό αυτή η ζωή. Μετά πάλι σκέφτομαι πως μου το «ξεπλήρωσε» όταν γνώρισα τον άντρα μου και αυτό ήταν!  Τέρμα οι χάρες!🤣

Αρχικά μη προδικάζεις το αποτέλεσμα αύριο πρώτον και δεύτερον, απλά θα σκέφτεσαι πως θα έχει λίγη παραπάνω προσπάθεια από άλλους ανθρώπους. Σκέψου πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι και δεν έχουν τον άνθρωπό τους! 
Παρομοίως δε κάνω αισιόδοξες σκέψεις και ποτέ δε περίμενα να φτάσω 33 και να μην έχω παιδί. Νόμιζα θα μας έρθει εύκολα. Δε συνέβη και μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Δε θα το βάλω κάτω όμως, όσο μπορώ θα το πολεμήσω. Μη μαυρίζεις τη ψυχή σου, σε παρακαλώ. Κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Θα σε ξαναδεί πριν την Τρίτη; Μήπως έχει ανέβει κι άλλο η LH μέχρι τότε.

Καλημέρα κορίτσι μου όχι δεν θέλει άλλη εξέταση lh θα το πάρει όπως και να έχει την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα κάνουμε πριν την ωοληψια,δεν έχει τόσο νόημα σε μένα να ψάχνει τις καλές τιμές νομίζω ,ποιο πολύ αν θα πετύχουμε ένα ωάριο εάν ξύπνησε δηλαδή κάτι 

• Καλή τύχη! 2

7 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Χαχαχα, όντως δεν τα θέλουμε για συλλογή. Γενικά ήμουν πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, ακόμα και όταν πέθαναν οι γονείς μου που ήμουν μικρή έλεγα πως αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, απλά στη δική μας οικογένεια συνέβη πιο νωρίς σε σχέση με τις υπόλοιπες. Το θέμα με την υπογονιμοτητα όμως με βασανίζει πραγματικά. Χρόνια πίσω ένας ιερέας μου είχε πει πως αν και δεν έπρεπε να μου το πει ο Θεός μου "χρωστάει" για όλα αυτά που έχω περάσει και ήλπιζα όταν αποφασίσαμε πως θέλουμε παιδί πως θα ερχόταν, μεγάλο πλεονέκτημα και η ηλικία μας εντωμεταξύ. Μετά λες πρέπει να κάνουμε εξωσωματική, το αποδεχτήκαμε και ξεκινήσαμε, αλλά αισθάνομαι πως ούτε αυτό λειτουργεί για εμάς, οπότε ναι, απογοητευομαι. Δε θέλω να είμαι αχάριστη για όλα τα καλά που έχουμε στη ζωή μας, αλλά όλα μοιάζουν πολύ μικρά σε σχέση με τη δυσκολία για ένα μωρό. Σκέφτομαι πως θ' αρχίσει ο κύκλος μας να κάνει παιδιά κι εμείς θα τους κοιτάμε. Βλέπω μωρά στο δρόμο και ραγιζει η καρδιά μου από τον πόνο.

Αύριο ελπίζω να έχω πιο καθαρή οπτική!

Συμφωνώ με την @Neverstop δεν τα κάνουμε και συλλογή, το ίδιο μου είπε και ο γιατρός μου, ήρθες σε εμένα να κάνεις συλλογή από ωάρια ή να κάνεις παιδί; Είδα κ εγώ χαΐρι που πήρα 7 ώριμα και χάρηκα. Έμεινα με δυο βλαστοκύστες ούτε καν άριστες. Με είχε πάρει από κάτω σκέτη απογοήτευση. Αλλά να σου πω κάτι; Φτάνει, δεν μπορώ άλλο να μαυρίζω την καρδούλα μου για όλα αυτά. Αν είναι να έρθει ένα παιδί θα έρθει. Κουράστηκα να παλεύω με δαίμονες. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην το μετανιώσω μια μέρα και αν θέλει θα έρθει. Μην μπαίνεις στην διαδικασία σύγκρισης με καμία. Και είναι οκ να στεναχωριέσαι που δεν έχει έρθει ακόμα ένα παιδί στη ζωή σας, μην αυτό τιμωρείσαι και νιώθεις αχάριστη. Ολο το ταξίδι της υπογονιμότητας είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα με το πιο έντονο απ όλα όταν κρατήσεις επιτέλους το αγγελούδι σου, που τόσο περιμένεις, αγκαλιά. 
Καλή επιτυχία σήμερα 🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 9

9 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Σ'έχει πιάσει μια γενικότερη μαυρίλα λόγω των όσων σας βρήκαν τελευταία. Να θυμάσαι όμως, αυτό που φοβόμαστε σπάνια συμβαίνει! Δηλαδή κι αν έβγαζες τριάντα ωάρια και έφταναν έμβρυα τα δύο πάλι ίδιο δεν θα ήταν το αποτέλεσμα?

Επίσης δεν κάνουμε συλλογή, μωρό θέλουμε! Μην προδικάζεις το αυριανό αποτέλεσμα. Να αγχώνεσαι μόνο για ο,τι μπορεις να κάνεις και δεν το κάνεις. Τα υπόλοιπα στους γιατρούς και το θεό και εσύ μόνο πίστη κι αισιοδοξία! 

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες !! Κάποια στιγμή μετά την πρώτη παλίνδρομη με είχε ρωτήσει η μαία τι έχω στην κατάψυξη και της είχα πει δύο έμβρυα και 7 ωάρια και μου είπε κατά λέξει αα φοβερή συλλογή ! Και η κατάληξη πια ήταν ; Κανένα μωρό και 0 ωάρια/έμβρυα στην κατάψυξη !!! Άρα συμφωνώ πως ένα και καλό θέλουμε κ όχι συλλογή να υπάρχει !!! 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2

Εμένα με ρώτησαν εχτές αν θα πάρουμε καλό ωάριο αν θα το βάλουμε κατάψυξη και είπα όχι έτσι μου βγήκε βασικά,μου είπαν πρέπει να ξέρουμε τι θα κάνουμε λέω τι να το κάνουμε κατάψυξη δεν είμαι 25.Απλα ζήτησα μέθη 🤣 γιατί δεν αντέχω να ακούσω λάιβ πάλι ότι είναι άδειο στην προηγούμενη ωοληψια που το πήρε είχα τον καημό μου από το τράνταγμα άκουσα και στο λεπτό δυστυχώς δεν είναι καλό,τουλάχιστον ας πάρω την κρυάδα μετα από τον ύπνο...

• Καλή τύχη! 2
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασης 😍😍 πραγματικά με βοηθάτε πολύ. Μόλις έφυγα από το γιατρό. Εχει γονιμοποιηθει το ένα από τα δύο ωάρια και περιμένουμε πώς θα προχωρήσουμε, αν προχωρήσει. Το άλλο ήταν abnormal, γι' αυτό δεν προχώρησε. Τουλάχιστον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ξέρουμε ότι έστω κάτι γονιμοποιειται. Σήμερα είδαμε δύο ωοθυλακια 14 mm και άλλα δύο μικρότερα, οπότε θα ξεκινήσω πάλι gonal και θα με ξαναδεί Μ. Δευτέρα ή Μ. Τρίτη και ωοληψια μάλλον Μ. Πέμπτη για να προλάβουμε το κέντρο που κλείνει. Έχουμε ελπίδες λέει γι' αυτά τα δύο. Έχετε δίκιο, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κι αν είναι να έρθει θα έρθει. Με στενοχώρησε μόνο λίγο το γεγονός ότι πριν τρεις μήνες είχα δώσει 2 ωάρια ΜΙΙ και τώρα μόνο 1, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι' αυτό.

2 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου όχι δεν θέλει άλλη εξέταση lh θα το πάρει όπως και να έχει την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα κάνουμε πριν την ωοληψια,δεν έχει τόσο νόημα σε μένα να ψάχνει τις καλές τιμές νομίζω ,ποιο πολύ αν θα πετύχουμε ένα ωάριο εάν ξύπνησε δηλαδή κάτι 

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι 🥰

2 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 4

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια συμπαράστασης 😍😍 πραγματικά με βοηθάτε πολύ. Μόλις έφυγα από το γιατρό. Εχει γονιμοποιηθει το ένα από τα δύο ωάρια και περιμένουμε πώς θα προχωρήσουμε, αν προχωρήσει. Το άλλο ήταν abnormal, γι' αυτό δεν προχώρησε. Τουλάχιστον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ξέρουμε ότι έστω κάτι γονιμοποιειται. Σήμερα είδαμε δύο ωοθυλακια 14 mm και άλλα δύο μικρότερα, οπότε θα ξεκινήσω πάλι gonal και θα με ξαναδεί Μ. Δευτέρα ή Μ. Τρίτη και ωοληψια μάλλον Μ. Πέμπτη για να προλάβουμε το κέντρο που κλείνει. Έχουμε ελπίδες λέει γι' αυτά τα δύο. Έχετε δίκιο, κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κι αν είναι να έρθει θα έρθει. Με στενοχώρησε μόνο λίγο το γεγονός ότι πριν τρεις μήνες είχα δώσει 2 ωάρια ΜΙΙ και τώρα μόνο 1, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι' αυτό.

Καλημέρα κοπέλα μου ευχαριστώ, εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα ,εσύ το έχεις πιο πολύ ανάγκη!

Να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη και να κάνεις υπομονή ,να μην κοιτάς πίσω σκεπτόμενη τι έγινε πριν δύο ή τρεις μήνες , επικεντρώσου στο τώρα να δώσεις όλη σου την θετική ενέργεια και προχώρα, θα έρθει κάποια στιγμή το πολυπόθητο 🙏🥰

@dimi.tra να σε ρωτήσω κορίτσι μου πες ότι πάμε καλά και προχωράμε σε γονιμοποίηση μπορώ να κάνω ετ στον κύκλο αυτόν κατευθείαν;

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου ευχαριστώ, εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα ,εσύ το έχεις πιο πολύ ανάγκη!

Να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη και να κάνεις υπομονή ,να μην κοιτάς πίσω σκεπτόμενη τι έγινε πριν δύο ή τρεις μήνες , επικεντρώσου στο τώρα να δώσεις όλη σου την θετική ενέργεια και προχώρα, θα έρθει κάποια στιγμή το πολυπόθητο 🙏🥰

@dimi.tra να σε ρωτήσω κορίτσι μου πες ότι πάμε καλά και προχωράμε σε γονιμοποίηση μπορώ να κάνω ετ στον κύκλο αυτόν κατευθείαν;

Ανάλογα τις εξετάσεις σου την Ε2 και την προγεστερόνη σου και το ενδομήτριο σου. Θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου για να ξέρει, να σου κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σου δώσει αγωγή γιατί μετά την ωοληψία πρέπει να πάρεις οιστρογόνα και προγεστερονη για να μην μειωθούν. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Blu24 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες !! Κάποια στιγμή μετά την πρώτη παλίνδρομη με είχε ρωτήσει η μαία τι έχω στην κατάψυξη και της είχα πει δύο έμβρυα και 7 ωάρια και μου είπε κατά λέξει αα φοβερή συλλογή ! Και η κατάληξη πια ήταν ; Κανένα μωρό και 0 ωάρια/έμβρυα στην κατάψυξη !!! Άρα συμφωνώ πως ένα και καλό θέλουμε κ όχι συλλογή να υπάρχει !!! 

Επίσης, για να δώσω και την άλλη οπτική, δεν σταύρωνα έμβρυο για έμβρυο και τώρα έχω τρία που μάλλον θα καταστραφούν. Επίσης πολύ δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να μην έχω κανένα για να μην μπω σε διλήμματα.

πρίν από 15 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Μακάρι να δώσει κάτι και το δεύτερο μισό του κύκλου.. τώρα για τη στεναχώρια του τι είχες δώσει πριν να σου πω πως είχα δώσει (ωάρια όχι έμβρυα):2-2-2-3-0-0-6-4. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα είναι τα καλά. Επίσης ο καλός μου κύκλος εμένα ήταν όταν έδωσα τα 4 όχι τα 6..

Καλημέρα!

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ανάλογα τις εξετάσεις σου την Ε2 και την προγεστερόνη σου και το ενδομήτριο σου. Θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου για να ξέρει, να σου κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να σου δώσει αγωγή γιατί μετά την ωοληψία πρέπει να πάρεις οιστρογόνα και προγεστερονη για να μην μειωθούν. 

Ωραία με βοήθησες να το ξεδιαλύνω στο μυαλό μου ,το ενδομήτριο ήδη εχτές ήταν 9,7 άρα θα το συζητήσω κατευθείαν ότι θα το ήθελα αυτό αν όλα πάνε καλά ...

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Neverstop είπε:

Επίσης, για να δώσω και την άλλη οπτική, δεν σταύρωνα έμβρυο για έμβρυο και τώρα έχω τρία που μάλλον θα καταστραφούν. Επίσης πολύ δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να μην έχω κανένα για να μην μπω σε διλήμματα.

Μακάρι να δώσει κάτι και το δεύτερο μισό του κύκλου.. τώρα για τη στεναχώρια του τι είχες δώσει πριν να σου πω πως είχα δώσει (ωάρια όχι έμβρυα):2-2-2-3-0-0-6-4. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα είναι τα καλά. Επίσης ο καλός μου κύκλος εμένα ήταν όταν έδωσα τα 4 όχι τα 6..

Καλημέρα!

Είναι όντως δύσκολο το δίλλημα της καταστροφής αλλά αυτό είναι προσωπική υπόθεση του ζευγαριού για το αν θέλει άλλο παιδί ή αν αντέχει !!! Προσωπικά εύχομαι να φτάσω σε αυτήν την περίπτωση και να έχω όντως έμβρυα και τα βάλω όλα !! Πάντα ήθελα πολλά παιδιά αλλά δεν ήξερα τι μου επιφυλάσσει το μέλλον !!! 

• Δύναμη! 1

πρίν από 29 λεπτά , Blu24 είπε:

Είναι όντως δύσκολο το δίλλημα της καταστροφής αλλά αυτό είναι προσωπική υπόθεση του ζευγαριού για το αν θέλει άλλο παιδί ή αν αντέχει !!! Προσωπικά εύχομαι να φτάσω σε αυτήν την περίπτωση και να έχω όντως έμβρυα και τα βάλω όλα !! Πάντα ήθελα πολλά παιδιά αλλά δεν ήξερα τι μου επιφυλάσσει το μέλλον !!! 

Ποτέ δεν ξέρεις σήμερα αισθάνεσαι έτσι και στο μέλλον μπορεί να γυρίσει για σένα και να γεμίσει η αγκαλιά σου 

Κάτι που στο εύχομαι όπως και σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί κάποια στιγμή να γίνουν όλα μια θολή ανάμνηση ....

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ποτέ δεν ξέρεις σήμερα αισθάνεσαι έτσι και στο μέλλον μπορεί να γυρίσει για σένα και να γεμίσει η αγκαλιά σου 

Κάτι που στο εύχομαι όπως και σε κάθε κοπέλα που προσπαθεί κάποια στιγμή να γίνουν όλα μια θολή ανάμνηση ....

Μακάρι κορίτσι μου να τα καταφέρουμε όλες μας και να είναι μια κακη ανάμνηση αυτά που ζούμε τώρα !!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Στο εύχομαι γλυκιά μου🙏🏻

• Μου αρέσει 1

Συγγνώμη που πετάγομαι στη συζήτηση σας . Ακόμη δεν έχουμε φτάσει να σκεφτουμε την εξωσωματική αλλά σας διαβάζω για να παίρνω μια εικόνα γιατί μπορεί να μας χρειαστεί στο μέλλον. Επειδή κάποιες φορές που σας διαβάζω απογοητεύομαι κι εγώ μαζί σας και άλλες παίρνω δύναμη, θέλω να σας δώσω κι εγώ δύναμη με ένα αληθινό γεγονός που έγινε σε γνωστή μου. Λοιπόν η ίδια μου είπε ότι προσπαθούσαν δέκα χρόνια για παιδάκι, ξεκίνησαν σε μικρή ηλικία, αλλά είχαν προβλήματα και οι δύο. Όταν αποφάσισαν για εξωσωματική, είπαν ότι θα προσπαθήσουμε μόνο μια φορά, έτσι ένιωθαν οι συγκεκριμένοι ότι αυτό αντεχαν, και ότι αν θέλει ο Θεός να γίνει θα γίνει. Τελικά είχαν πάρει μόνο ένα μοναδικό ωάριο το οποίο τελικά έγινε έμβρυο και σήμερα είναι παιδάκι περίπου δύο ετων! Αυτό το γράφω γιατί διάβασα πως απογοητεύτηκε μια κοπέλα που πήρε μόνο δύο ωάρια... Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας.

• Μου αρέσει 7
  • Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...