Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 4/12/2025 at 9:26 PM, Anna Maria 1995 said:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 2
      • Λουλούδια 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ είχα κανονικά επαφές μέχρι πριν δύο τρεις μέρες στην ωολληψια και στις δύο φορές που έκανα διέγερση. Δεν είχα κάποιο θέμα με τα ωοθυλάκια. Γενικά μου είχαν πει ότι αν νιώθω εγώ καλά να κάνω. Επίσης και μετά την εμβρυομεταφορα μόνο για το βάρος μου είχαν πει λίγο προσοχή και να μην πολύ κουραστω τις δύο πρώτες μέρες. Κατά τα άλλα να κάνω ότι μου αρέσει. Και παρότι εγώ έκανα και δουλειές όχι βαριές βασικές δηλαδή πχ μαγείρεμα, κάνα πλυντήριο η λίγο σκούπα με την στικ κανονικά έμφυτευση είχα. Δεν προχώρησαν για άλλο λόγο. Θέλω να πω δεν έκανα γενική στο σπίτι ούτε βάρος σήκωνα αλλά δεν ήμουν και ακίνητη. Σκέψου ότι στην τελευταία έτ δεν πήρα καν άδεια να κάτσω. Δούλευα κανονικά. Προφανώς δεν κάνω βαριά δουλειά.

Έτσι ακριβώς. Τις οδηγίες του γιατρού τις θυμάμαι ακόμα: θέλω κίνηση, να βγαίνεις βόλτες. 

Καλημέρα κορίτσια και καλό σκ!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ είχα κανονικά επαφές μέχρι πριν δύο τρεις μέρες στην ωολληψια και στις δύο φορές που έκανα διέγερση. Δεν είχα κάποιο θέμα με τα ωοθυλάκια. Γενικά μου είχαν πει ότι αν νιώθω εγώ καλά να κάνω. Επίσης και μετά την εμβρυομεταφορα μόνο για το βάρος μου είχαν πει λίγο προσοχή και να μην πολύ κουραστω τις δύο πρώτες μέρες. Κατά τα άλλα να κάνω ότι μου αρέσει. Και παρότι εγώ έκανα και δουλειές όχι βαριές βασικές δηλαδή πχ μαγείρεμα, κάνα πλυντήριο η λίγο σκούπα με την στικ κανονικά έμφυτευση είχα. Δεν προχώρησαν για άλλο λόγο. Θέλω να πω δεν έκανα γενική στο σπίτι ούτε βάρος σήκωνα αλλά δεν ήμουν και ακίνητη. Σκέψου ότι στην τελευταία έτ δεν πήρα καν άδεια να κάτσω. Δούλευα κανονικά. Προφανώς δεν κάνω βαριά δουλειά.

Κι εγώ τα ίδια στην ωοληψια είχαμε ελεύθερο για επαφές μέχρι 2-3 μέρες πριν και σίγουρα πριν την ovitrelle και τώρα στην ετ με έκλεισε μέσα για τις 2 πρώτες μέρες περισσότερο για να ξεκουράζομαι και να προσέχω όχι ότι θα πάθω κάτι. Μαγείρεμα και ελαφριές δουλειές κάνω κανονικά δεν με θέλει ξάπλα. Απλά με στέλνει λίγο το orgalutran είναι λες και έχω ίλιγγο κάθε φορά και κάπου τα παίζω οπότε ξαπλώνω εξαιτίας του για να μην σοριαστω 😂

Κάθε γιατρός δίνει τις οδηγίες του, εννοείται ακούμε τον γιατρό μας και το βασικότερο ξεκουραζόμαστε και προσπαθούμε να έχουμε καλή διάθεση! ☺️ Καλημέρα!!! 

• Ευχή 1

1 hour ago, Neverstop είπε:

Έτσι ακριβώς. Τις οδηγίες του γιατρού τις θυμάμαι ακόμα: θέλω κίνηση, να βγαίνεις βόλτες. 

Καλημέρα κορίτσια και καλό σκ!!!

Καλημερα, επισης! κ εμενα τα ιδια κι επειδη γενικα ειμαι και σε καλη φυσικη κατασταση και γυμναζομαι τακτικα, μου ελεγαν να συνεχισω. προφανως και γνωριζοντας το σωμα μου. δεν θα πηγαινα δηλαδη να κανω κροσφιτ. αλλα τζοκινγκ, γιογκα, γυμναστικη χωρις πολλα βαρη, εκανα κανονικα. εχω πετυχει 4 εμφυτευσεις ετσι κι εχω την τυχη 🤣να περασω απο 4 διαφορετικους που ελεγαν τα ιδια. οποτε ειμαι σιγουρη οτι η ακινησια δεν παιζει κανενα (θετικο) ρολο. επισης να πω οτι περαν του πρωτου, οι επομενοι γιατροι με σηκωνανε στο 5λεπτο μετα την ετ. και ειχα παραξενευτει, αλλα ακριβως μου εξηγουσαν οτι τα εμβρυα κολυμπανε στη μητρα και δεν πανε πουθενα. το να καθεσαι ξαπλα ειναι καθαρα και μονο για ψυχολογικους λογους. 

• Μου αρέσει 2

13 minutes ago, little miracle said:

Καλημερα, επισης! κ εμενα τα ιδια κι επειδη γενικα ειμαι και σε καλη φυσικη κατασταση και γυμναζομαι τακτικα, μου ελεγαν να συνεχισω. προφανως και γνωριζοντας το σωμα μου. δεν θα πηγαινα δηλαδη να κανω κροσφιτ. αλλα τζοκινγκ, γιογκα, γυμναστικη χωρις πολλα βαρη, εκανα κανονικα. εχω πετυχει 4 εμφυτευσεις ετσι κι εχω την τυχη 🤣να περασω απο 4 διαφορετικους που ελεγαν τα ιδια. οποτε ειμαι σιγουρη οτι η ακινησια δεν παιζει κανενα (θετικο) ρολο. επισης να πω οτι περαν του πρωτου, οι επομενοι γιατροι με σηκωνανε στο 5λεπτο μετα την ετ. και ειχα παραξενευτει, αλλα ακριβως μου εξηγουσαν οτι τα εμβρυα κολυμπανε στη μητρα και δεν πανε πουθενα. το να καθεσαι ξαπλα ειναι καθαρα και μονο για ψυχολογικους λογους. 

Καλημέρα!! Και εγω την ψυχολογία μου σκέφτομαι, γενικά είμαι της κίνησης πολυ και έχω δική μου επιχείρηση οπότε το κάθομαι ξάπλα είναι πιο πολύ στρες απ το είμαι στο μαγαζί και έχω το νου μου. Προφανώς δε λέω να κουβαλώ τραπέζια και κασόνια. Θα τρελάνω και τον καημένο τον άντρα μου. 
Γενικά ενώ δεν έχω παράπονο απ τη γιατρό μου είναι πολύ της λεπτομέρειας, νιώθω ότι δε με ακούει και επηρεάζεται η ψυχολογία μου 

• Λυπημένη/-ος 1

10 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Κορίτσια τι οδηγίες σας έχει δώσει ο γιατρός σας για μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ θα ξεκινήσω προετοιμασία και μετά η γιατρός με θέλει ξάπλα

Καλημέρα!! Πότε ξεκινάς προετοιμασία για ετ; Περιμένω και εγώ να μου έρθει η περίοδος για να ξεκινήσω. Εμένα δεν μου έχει δώσει κάποια οδηγία προς το παρόν, αλλά όπως τον έχω ψυχολογησει δεν νομίζω να μου πει να περιοριστω ιδιαίτερα σε κάτι. Θα δείξει βέβαια! 

Διαφημίσεις

4 minutes ago, anemonii said:

Καλημέρα!! Πότε ξεκινάς προετοιμασία για ετ; Περιμένω και εγώ να μου έρθει η περίοδος για να ξεκινήσω. Εμένα δεν μου έχει δώσει κάποια οδηγία προς το παρόν, αλλά όπως τον έχω ψυχολογησει δεν νομίζω να μου πει να περιοριστω ιδιαίτερα σε κάτι. Θα δείξει βέβαια! 

Και εγώ περιμένω περίοδο την άλλη βδομάδα. Ηταν να κάνουμε την εμβρυομεταφορά την Κυριακή που μας πέρασε αλλά πήγε η tsh 2,9 και την ακυρώσαμε, γιαυτο μου είχε δώσει οδηγίες για το μετά. Βέβαια ο ενδοκρινολόγος με τον οποίο συνεργάζεται μου λέει θα μπορούσατε να προχωρήσετε και θα τη ρίχναμε 

πρίν από 3 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημέρα!! Και εγω την ψυχολογία μου σκέφτομαι, γενικά είμαι της κίνησης πολυ και έχω δική μου επιχείρηση οπότε το κάθομαι ξάπλα είναι πιο πολύ στρες απ το είμαι στο μαγαζί και έχω το νου μου. Προφανώς δε λέω να κουβαλώ τραπέζια και κασόνια. Θα τρελάνω και τον καημένο τον άντρα μου. 
Γενικά ενώ δεν έχω παράπονο απ τη γιατρό μου είναι πολύ της λεπτομέρειας, νιώθω ότι δε με ακούει και επηρεάζεται η ψυχολογία μου 

Κι εγώ μαγαζί έχω, μου είπε να μείνω εκτός μέχρι την τρίτη δλδ 5 μέρες! Του λέω γιατρέ θα το κλείσουμε το μαγαζί;;; Γελούσε! Προφανώς εννοούσε να μην κάνω δουλειές στο μαγαζί… έχω τρελάνει τον άντρα μου κλασικά! Εγώ πάντως από χθες δούλευα, από το σπίτι βέβαια αλλά δεν γίνεται να μην δουλεύεις όταν έχεις δική σου επιχείρηση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Και εγώ περιμένω περίοδο την άλλη βδομάδα. Ηταν να κάνουμε την εμβρυομεταφορά την Κυριακή που μας πέρασε αλλά πήγε η tsh 2,9 και την ακυρώσαμε, γιαυτο μου είχε δώσει οδηγίες για το μετά. Βέβαια ο ενδοκρινολόγος με τον οποίο συνεργάζεται μου λέει θα μπορούσατε να προχωρήσετε και θα τη ρίχναμε 

Ααα κατάλαβα. Τουλάχιστον δεν είναι τόσο μεγάλη η χρονική απόκλιση, δεν θα σε πάει τόσο πίσω. Με φυσικό κύκλο θα πας ή με φάρμακα; Μάλλον θα είμαστε παρέα! 

Βέβαια να πω και το εξής ακόμα και για το βάρος μου είχαν πει ότι αν είχα μείνει φυσιολογικά έγγυος θα σήκωνα τα πάντα και δεν θα γινόταν κάτι κακό. Εννοώ ότι αν ήταν να προχωρήσει θα προχωράγε. Εδώ πολλές γυναίκες έχουν παιδιά και στο δεύτερο τα κυνηγάνε η τα σηκώνουν και δεν παθαίνουν κάτι. Απλα σου λέει πρόσεχε μην το παρακάνεις.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου και καλή επιτυχία!! Κ εμένα μου ειχε πει συνεχιζουμε την ζωή μας απλά σε πιο χαλαρους ρυθμούς.. Θυμάμαι τον είχα ρωτήσει αν πρέπει να μείνω στο κρεβάτι και μου ειχε πει " γιατι να μείνεις στο κρεβάτι; εγκυος εισαι, οχι αρρωστη" με αυτη την ψυχολογία να προχωρησεις κ καλά αποτελέσματα! 

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Losr είπε:

Βέβαια να πω και το εξής ακόμα και για το βάρος μου είχαν πει ότι αν είχα μείνει φυσιολογικά έγγυος θα σήκωνα τα πάντα και δεν θα γινόταν κάτι κακό. Εννοώ ότι αν ήταν να προχωρήσει θα προχωράγε. Εδώ πολλές γυναίκες έχουν παιδιά και στο δεύτερο τα κυνηγάνε η τα σηκώνουν και δεν παθαίνουν κάτι. Απλα σου λέει πρόσεχε μην το παρακάνεις.

Καλημέρα σας κορίτσια. Αυτής της άποψης είμαι και εγώ, αν είναι να πιαστεί θα πιαστεί.. αυτό έλεγα στον άντρα μου που φοβάται τώρα να μην κάνω πράγματα. Του λέω όταν πιάστηκε στη σάλπιγγα ούτε βιταμίνες έπαιρνα, ούτε όρεξη να φάω ειχα, έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δουλειες έκανα και αυτό εκεί με χοριακη 3000 και διπλασιασμούς !!!! Όλα με μέτρο μου είπε εμένα ο γιατρός, απλά να κατεβάσω λίγο τους τόνους της καθημερινότητας μου και τπτ άλλο για 10 μερούλες. Ξαπλώνω τακτικά όμως γιατί έχω πυελικα πονακια και λίγα στη βουβωνικη χωρα.

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

Εγώ δεν ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση αλλά έξω ήταν Μάιος χαρά Θεού! Είχα δίπλα μου τη φύση κι έκανα όλο βόλτες. Στη δουλειά πχ δεν πήγαινα καθαρά για ψυχολογικούς λόγους (να μην μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι😂). Μαγειρευα σκουπιζα, ως εκεί. Τις επόμενες μέρες κατέβηκα κι αγορά και σε κάτι εκθέσεις είχα πάει
.

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια πριν καμιά ώρα γυρισαμε από την κλινική. Πήραμε 3 ωοθυλάκια τελικά, το μικρότερο σημερα ηταν 17 mm, αλλα κάπως μου το εξηγησε ο γιατρός ότι δεν ήταν καλο, δεν ειχε ωάριο, δεν κατάλαβα. Τα άλλα δύο είναι ΜΙΙ. Έδωσε και σπέρμα ο άντρας μου, μας ειπαν 6 εκ/ml, και 1% τυπικές μορφές. Μπορεί να γίνει zymot τελικά. Αλλά πριν 3 μήνες είχε 9 εκ/ml. Αύριο θα με ξαναδεί ο γιατρος για να δουμε τα άλλα τέσσερα μικρά σε τι μέγεθος ειναι να δουμε δόση για τη δευτερη ωοληψία. Νιώθω ένα τεράστιο κενο, ότι ειναι όλα μάταια. Οι άλλες δύο κοπελες που ήταν στο δωμάτιο μαζί μου έδωσαν 14 και 22 ωοθυλάκια, εγώ γιατι μόνο τρία? Τη ξέρω την απάντηση, αλλα ειναι άδικο..

• Λυπημένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια καλη επιτυχία να έχουμε κ εγώ περιμένω τέλους του μήνα περίοδο κ να ξεκινήσω την προετοιμασία.

• Καλή τύχη! 1

Καλησπέρα! Θα σου πω ο,τι λέω και στον εαυτό μου! Μην απελπιζεσαι, προσπάθησε να έχεις θετικές σκέψεις για να μην ζοριζεται ο οργανισμός σου.. ήδη τραβάμε τόσα από όλα τα υπόλοιπα, δεν πρέπει να χαλαει η ψυχολογία μας! Αν σε παρηγορεί εγώ αυτόν τον μήνα και με femara σκέψου είχα μόνο ένα, δεν είναι κάθε κύκλος και κάθε οργανισμός το ίδιο..το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε πως έχουμε μπει στον σωστό δρόμο, κάνουμε τα σωστά βήματα και ψάχνουμε μονο ένα και καλό που θα μας δώσει εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...