Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 4/12/2025 at 9:26 PM, Anna Maria 1995 said:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 2
      • Λουλούδια 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, little miracle είπε:

εχει παρει γυρω στα 4 και η κοιλια πραγματικα ειναι εγκυου 5 μηνων. κι εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ειπα να ρωτησω κι εδω που χουμε τοσες εμπειριες, για να της μεταφερω και καποιες γνωμες παραπανω. ξερεις καμια φορα αν πεις προσεχε λιγο τι τρως κλπ, μπορει να παρεξηγηθει κ η αλλη δυστυχως, ενω εσυ το κανεις πραγματικα απο ενδιαφερον. 

Προφανώς στο δεύτερο παιδάκι ίσως πέταξε νωρίτερα κοιλίτσα. Εγώ με προγεστερόνη τσιμπούσα σίγουρα δύο κιλά στο δεκαήμερο με επρηζε πολύ... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση εκ μερους φιλης που εκανε ετ πριν 3-4 εβδομαδες σε φυσικο κυκλο κατεψυγμενη βλαστοκυστη (για το 2ο παιδακι) και ειναι εγκυουλα. Λαμβανει προγεστερονη βασκλορ κολπικα και μου λεει οτι εχει φουσκωσει παρα πολυ σαν 4-5 μηνων εγκυος κι εχει παρει ηδη κιλα. Θεωρει οτι φταιει η βασκλορ, η οποια λεει βεβαια δεν αναγραφει κατι τετοιο ως παρενεργεια. Εσεις απο την εμπειρια σας τι νομιζετε; Προσωπικα σε 4 επιτυχημενες ετ, ποτε δεν ειχα τετοιο συμπτωμα τοσο νωρις και ενω επαιρνα και οιστρογονα και προγεστερονη, αλλα προφανως καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα. Πιστευετε πως υπαρχει πιθανοτητα να το κανει η βασκλορ η ειναι ασχετο/θεμα φαγητου κτλ; 

Νομίζω είναι καθαρά επειδή ακριβώς είναι η 2η εγκυμοσύνη... τα τοιχώματα της κοιλιάς έχουν παραφουσκωσει ήδη μια φορά και συνήθως στην 2η εγκυμοσύνη φουσκωνεις πολύ πιο γρήγορα! Είναι πολύ νωρίς βέβαια ας κοιτάξει και για τυχόν κατακράτηση κλπ... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Losr είπε:

Πήραμε και τα αποτελέσματα της μαστογραφίας. Όλα καλά. Όπως και με τον υπέρηχο που είχα κάνει ούτε κύστες ούτε τίποτα.

Μπράβο κορίτσι μου .... Τώρα ξεκινάς τα χαρτιά για επιτροπή ή έχεις περάσει?

On 25/3/2025 at 8:12 ΜΜ, xristinakarr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία! Η προλακτίνη απ'όσο έχω διαβάσει επηρρεάζει και την ποιότητα των ωαρίων αλλά κυρίως την εμφύτευση. Εγώ βρήκα υψηλή προλακτίνη (στα δικά σου νούμερα περίπου) και η ενδοκρινολόγος μου έδωσε μισό χάπι ανά εβδομάδα για δύο εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορά. Πέφτει δηλαδή πολύ εύκολα. Η δική μου ενδοκρινολόγος ήθελε να την έχουμε εντός ορίων, ιδανικά κάτω από το μέσο φυσιολογικό όρο για να κάνουμε την ΕΤ. 

Καλή επιτυχία και πάλι!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μίλησα χθες με τον γιατρό και τον ρώτησα συγκεκριμένα αν θέλει την Προλακτίνη εντός ορίων (είπε ναι) και πόσο θέλει την TSH (είπε 1-2). Οπότε πάλι πίσω στην ενδοκρινολόγο να της τα μεταφέρω και να την ρωτήσω τελικά τι γνώμη έχει εκείνη γιατί δεν μου είχε πει να ρίξουμε την προλακτινη και μου έχει αυξήσει αρκετά το χάπι του θυρεοειδούς με αποτέλεσμα να έχω πέσει μέσα σε λίγες εβδομάδες κάτω το 1. Αν καταλήξω θα το γράψω κι εδώ μήπως βοηθήσει κάποια κοπέλα ή ζευγάρι! Επισης καπως έτυχε να ακούσω ότι δίνουν Σαλοσπίρ πριν την εμβρυομεταφορά αλλά δεν ξέρω αν το δίνουν σε όλες ή ανάλογα το ιστορικό. Καλό Πάσχα σε όλες, να ξεκουραστούμε εύχομαι! 

@dimi.tra έχουμε χαρεί πολύ με τα νέα και κυρίως που είσαι καλά και ήρεμη! Σου στέλνουμε πολλή θετική ενέργεια και σκέψη! Ο,τι χρειαστείς υποστήριξη στο περίμενε είμαστε εδώ για σένα! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, nikoulini33 είπε:

Κορίτσια τι οδηγίες σας έχει δώσει ο γιατρός σας για μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ θα ξεκινήσω προετοιμασία και μετά η γιατρός με θέλει ξάπλα

3 πρώτες μέρες προσοχή όχι καυτό ντουζ όχι βάρη ,και όχι ακινησία ώστε να κυκλοφορεί σωστά τ αίμα ...

πρίν από 21 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Αυτό έχω διαβάσει για την κυκλοφορία του αίματος, στο κρεβάτι θα φάω τα λυσσακά μου. 

πλεον θεωρειται λαθος τακτικη η ακινησια. συνεχιζεις τη ζωη σου απλα με προσοχη της τρεις πρωτες μερες σε αποτομες κινησεις, βαρη και πολλη ορθοστασια. κι εννοειται οτι και μετεπειτα δεν θα τρελαθεις στην κουραση και τα μεγαλα βαρη. αυτο. κανονικα ακομα κι η γυμναστικη εχει ευεργετικες επιδρασεις. σκεψου οτι και φυσιολογικα να εμενες εγκυος, στη φαση πριν την καθυστερηση ουτε θα το ηξερες και θα συνεχιζες τη ζωη σου. και τωρα αυτο πρεπει να κανεις απλα με μια προσοχη παραπανω σε ακροτητες. τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, nikoulini33 είπε:

Κορίτσια τι οδηγίες σας έχει δώσει ο γιατρός σας για μετά την εμβρυομεταφορά; Εγώ θα ξεκινήσω προετοιμασία και μετά η γιατρός με θέλει ξάπλα

Γιατί ξάπλα άρρωστη είσαι?? Έλεος με αυτές τις παλιομοδίτικες οδηγίες. Λες και θα φύγουν τα έμβρυα αν περπατήσεις ή πας μια βόλτα. Οκ προφανώς και δεν θα πας να σηκώσεις όλα τα βάρη στο γυμναστήριο ούτε θα τινάζεις χαλιά. Καλή επιτυχία και να κάνεις ό, τι σε βοηθά να είσαι ήρεμη!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

2 hours ago, kate82 said:

Μπράβο κορίτσι μου .... Τώρα ξεκινάς τα χαρτιά για επιτροπή ή έχεις περάσει?

Τα έχω τα φάρμακα τα πήρα πριν λίγες μέρες ήταν τα δεύτερα φάρμακα από την επιτροπή. Τώρα απλά περιμένω να αδιαθετησω να με δει για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε. Μακρύ προτωκολλο θα πάμε. Δεν ξέρω ακριβώς πώς και τα λοιπά. Μετά το Πάσχα αδιαθετω.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

On 9/4/2025 at 7:50 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Όλα πήγαν τέλεια, είχαμε μια πολύ καλή εμβρυομεταφορά όπως είπε και ο γιατρός μου. Πήραμε και την πρώτη μας φωτογραφία και περιμένουμε! Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Σας διαβάζω αλλά έχω χάσει πολλά επεισόδια και κάπου χάθηκα 🤭

Θέλω μόνο να πω εδώ στο κορίτσι μας πως μετά το χειρουργείο σε ωοθήκες η ΑΜΗ είναι πάντα επηρεασμένη αρνητικά γιατί αφαιρείται και ιστός όσο προσεκτικό και να είναι το χειρουργείο. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου αυτός ο ιστός και ανάλογα και την ηλικια κ άλλους παράγοντες, μπορεί να αναγεννηθεί σε ένα ελάχιστο ποσοστό. Οποτε ναι μπορεί η ΑΜΗ μετά το χειρουργείο να είναι λίγο επηρεασμένη προς το αρνητικό της! 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, να πάνε όλα καλά!

On 9/4/2025 at 8:25 ΜΜ, Sofiiii είπε:

@dimi.tra όμορφα νέα να είσαι χαρούμενη και ήρεμη όλα θα πάνε καλά 💕

Θέλω να ρωτήσω κάτι που ντράπηκα να ρωτήσω σήμερα στην κλινική μέχρι να γίνει ωοληψια επαφές επιτρέπονται ή καλύτερα όχι;γιατί κάνω και τις ενέσεις από σήμερα κάθε βράδυ ,προστασίας από ότι κατάλαβα.

Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει στην περίοδο της πρόκλησης ότι επαφές μόνο τις πρώτες ημέρες και με προσοχή. Τον ειχα ρωτήσει αν δε θελει γιατι φοβάται μη σπάσουν τα ωοθυλάκια και μου είπε ναι. Τώρα αν έχεις 2-3 ίσως είναι λιγότερο αυστηρά τα πράγματα, αλλα δεν τον ξαναρώτησα η αλήθεια ειναι. Εγώ που και αυτη και την προηγούμενη φορά τόσα είχα από φόβο δεν ειχαμε επαφές, λέω μην πάνε στραφι τόσες ενέσεις, τόσος κόπος και τόσα χρήματα. Μετά την ωοληψία γενικά σας εχει πει ότι επιτρέπονται επαφές; Εμάς μας είπε μετά από δύο εβδομάδες.

On 9/4/2025 at 9:35 ΜΜ, Neverstop είπε:

Τη μισή επιτυχία την έχεις ήδη από την καλή διάθεση! Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια!

Κορίτσι μου περνάς πολλά και μαζεμένα..  ελπίζω με την αποκατάσταση να συνέλθει ο πεθερός σου, ξέρω από εγκεφαλικά είναι ζορικα. Για το γάμο βολεψτε τα σε άλλη ημερομηνία είναι κρίμα να μην χαρείτε αυτή την ημέρα όπως την περιμέναμε.

Όσο για τις διεγέρσεις κι εγώ έκανα πολλές άλλες με τροποποιημένο άλλες φυσικό άλλες φουλ και θέλει υπομονή να βρεθούν τα καλά.

Κορίτσια ο πεθερός μου μετά από πέντε εβδομάδες στο νοσοκομειο βγηκε επιτέλους και πήγε σε κεντρο αποκατάστασης! Ελπίζω τώρα να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Για το γάμο η εκκλησία που θελουμε μας κανει νερα για τη νεα ημερομηνια, οπότε λέμε την Κυριακή να πάνε να ρωτήσουμε σε μια άλλη στην περιοχή μας. Αύριο εχω ωοληψια και για κάποιον ανεξήγητο λόγο ανυπομονώ. Σκεφτομαι και να δοκιμασω να μην κάνω μέθη αυτή τη φορά να δω πώς θα πάει, αλλά φοβάμαι κιόλας μην πονέσω και κουνηθώ και τα χαλάσω όλα.. Εχτές είδα δύο ωοθυλάκια 20 και 21 mm, που αυτά θα πάρουμε αύριο. Είχαμε και κάποια μικρότερα στα 10-14 mm νομίζω, που ειπαμε να δούμε πόσο θα ειναι και αυριο κι αν μας παίρνει να συνεχίσουμε τη διέγερση και ξανά δεύτερη ωοληψία τη Μ. Εβδομάδα. Έχει καμιά σας εμπειρία από δύο ωοληψίες στον ίδιο κύκλο? Κάπου ειχα διαβασει για μια κοπέλα που έλεγε ότι το έκανε. Σε ερώτηση στο γιατρό μου αν τα ωαρια που προέρχονται απο ωοθυλάκια που παίρνουμε στη δεύτερη ποιοτικά ειναι χαμηλότερα μου είπε όχι, εφόσον έχουν το κατάλληλο μέγεθος. Στην προηγούμενη ενα που πήραμε στα 14 mm δεν ειχε ωάριο, οπότε είπαμε να μη το ρισκάρουμε και τώρα. Επίσης με βάλατε σε σκεψεις όσες ειπατε για γονιμοποίηση με E. coli και ειπαμε να δώσει σπέρμα το συζυγος κι αν δουν οι εμβρυολόγοι ότι δεν ειναι κάπως καλο να μην προχωρησουμε σε γονιμοποίηση, διαφορετικά να το προσπαθούσε να δουμε κιολας τι θα γίνει, ελπίζω να μην "καψουμε' με αυτό τον τρόπο καλά ωάρια. 

• Ευχή 1

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ο δικός μου γιατρός μου είχε πει στην περίοδο της πρόκλησης ότι επαφές μόνο τις πρώτες ημέρες και με προσοχή. Τον ειχα ρωτήσει αν δε θελει γιατι φοβάται μη σπάσουν τα ωοθυλάκια και μου είπε ναι. Τώρα αν έχεις 2-3 ίσως είναι λιγότερο αυστηρά τα πράγματα, αλλα δεν τον ξαναρώτησα η αλήθεια ειναι. Εγώ που και αυτη και την προηγούμενη φορά τόσα είχα από φόβο δεν ειχαμε επαφές, λέω μην πάνε στραφι τόσες ενέσεις, τόσος κόπος και τόσα χρήματα. Μετά την ωοληψία γενικά σας εχει πει ότι επιτρέπονται επαφές; Εμάς μας είπε μετά από δύο εβδομάδες.

Κορίτσια ο πεθερός μου μετά από πέντε εβδομάδες στο νοσοκομειο βγηκε επιτέλους και πήγε σε κεντρο αποκατάστασης! Ελπίζω τώρα να πάνε καλύτερα τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Για το γάμο η εκκλησία που θελουμε μας κανει νερα για τη νεα ημερομηνια, οπότε λέμε την Κυριακή να πάνε να ρωτήσουμε σε μια άλλη στην περιοχή μας. Αύριο εχω ωοληψια και για κάποιον ανεξήγητο λόγο ανυπομονώ. Σκεφτομαι και να δοκιμασω να μην κάνω μέθη αυτή τη φορά να δω πώς θα πάει, αλλά φοβάμαι κιόλας μην πονέσω και κουνηθώ και τα χαλάσω όλα.. Εχτές είδα δύο ωοθυλάκια 20 και 21 mm, που αυτά θα πάρουμε αύριο. Είχαμε και κάποια μικρότερα στα 10-14 mm νομίζω, που ειπαμε να δούμε πόσο θα ειναι και αυριο κι αν μας παίρνει να συνεχίσουμε τη διέγερση και ξανά δεύτερη ωοληψία τη Μ. Εβδομάδα. Έχει καμιά σας εμπειρία από δύο ωοληψίες στον ίδιο κύκλο? Κάπου ειχα διαβασει για μια κοπέλα που έλεγε ότι το έκανε. Σε ερώτηση στο γιατρό μου αν τα ωαρια που προέρχονται απο ωοθυλάκια που παίρνουμε στη δεύτερη ποιοτικά ειναι χαμηλότερα μου είπε όχι, εφόσον έχουν το κατάλληλο μέγεθος. Στην προηγούμενη ενα που πήραμε στα 14 mm δεν ειχε ωάριο, οπότε είπαμε να μη το ρισκάρουμε και τώρα. Επίσης με βάλατε σε σκεψεις όσες ειπατε για γονιμοποίηση με E. coli και ειπαμε να δώσει σπέρμα το συζυγος κι αν δουν οι εμβρυολόγοι ότι δεν ειναι κάπως καλο να μην προχωρησουμε σε γονιμοποίηση, διαφορετικά να το προσπαθούσε να δουμε κιολας τι θα γίνει, ελπίζω να μην "καψουμε' με αυτό τον τρόπο καλά ωάρια. 

Καλή επιτυχία αύριο!!! Εγώ είμαι φοβιτσιαρα πάντα με μέθη πήγαινα. Η @MK2012 δεν έκανε μέθη κι έκανε κι ωοληψια δεύτερης φάσης. Μετά την ωοληψια σίγουρα όχι επαφές για κάποιες μέρες. Καλή ανάρρωση στον πεθερό! Καλά κάνετε, να ρωτήσετε κι αλλού..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλή επιτυχία αύριο!!! Εγώ είμαι φοβιτσιαρα πάντα με μέθη πήγαινα. Η @MK2012 δεν έκανε μέθη κι έκανε κι ωοληψια δεύτερης φάσης. Μετά την ωοληψια σίγουρα όχι επαφές για κάποιες μέρες. Καλή ανάρρωση στον πεθερό! Καλά κάνετε, να ρωτήσετε κι αλλού..

Ευχαριστούμε πολύ! Σκεφτομαι ότι αν είναι να ειμαι κάθε μήνα για ωοληψία πόση μέθη να κάνω? Επίσης ειμαι σε δουλειά με κόσμο που πρέπει να ειμαι ομιλητικη κλπ, δε θέλω να λειπω καθε μήνα με αναρρωτική γιατι θα φανει ασχημο στο τέλος και μπορεί να συζητηθεί, οπότε αν δεν κανω μεθη θα μπορώ να πάω στη δουλειά μου, απλα ισως με λιγη καθυστερηση. Κρινοντας από την πρώτα φορά θέλω σίγουρα 4-5 ώρες για να ειμαι πλήρως λειτουργική, θα δούμε τώρα, αναλόγως πώς θα νιώσω αύριο. Θα μπω όταν μπορέσω να σας γράψω πώς πήγαμε!

• Μου αρέσει 3

4 hours ago, Anastasia14 said:

Εγώ είχα κανονικά επαφές μέχρι πριν δύο τρεις μέρες στην ωολληψια και στις δύο φορές που έκανα διέγερση. Δεν είχα κάποιο θέμα με τα ωοθυλάκια. Γενικά μου είχαν πει ότι αν νιώθω εγώ καλά να κάνω. Επίσης και μετά την εμβρυομεταφορα μόνο για το βάρος μου είχαν πει λίγο προσοχή και να μην πολύ κουραστω τις δύο πρώτες μέρες. Κατά τα άλλα να κάνω ότι μου αρέσει. Και παρότι εγώ έκανα και δουλειές όχι βαριές βασικές δηλαδή πχ μαγείρεμα, κάνα πλυντήριο η λίγο σκούπα με την στικ κανονικά έμφυτευση είχα. Δεν προχώρησαν για άλλο λόγο. Θέλω να πω δεν έκανα γενική στο σπίτι ούτε βάρος σήκωνα αλλά δεν ήμουν και ακίνητη. Σκέψου ότι στην τελευταία έτ δεν πήρα καν άδεια να κάτσω. Δούλευα κανονικά. Προφανώς δεν κάνω βαριά δουλειά.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...