Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Tintin είπε:

Επίσης αφού τα συζητάμε, το ποσό της κατάψυξης πάει ανάλογα με το πόσα έμβρυα έχετε? Γτ εγώ έτσι την πλήρωσα. 

Εμένα μου είπαν 200€ τον πρώτο χρόνο ανεξάρτητα από το πόσα έμβρυα είναι και μετά από τον επόμενο χρόνο πληρώνεις με βάση το πόσα έμβρυα σου έχουν μείνει κατάψυξη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Αυτο ακριβώς!

Σε καταλαβαίνω.. το ιδιο νομίζω πως θα συμβει και με μένα!

Δεν περιμενω θαυματα απο συμπληρώματα, ενα boost μονο. Εμείς εχουμε βελτιωσει και διατροφή, καθολου αλκοολ, ενω μπορει να πιναμε ενα ποτηρι κρασι την εβδομάδα και ευτυχώς δεν καπνιζαμε ποτε. Βεβαια ώρες ώρες σκεφτομαι πως πιανουν παιδια ανθρωποι με ενα γενικοτερα ανθυειγινό τρόπο ζωής κι εμεις προσπαθουμε τόσο.. Σε καταψυξη δεν εχουμε εμβρυα γιατι όταν έκανα την πρωτη διεγερση μαθαμε οτι ο αντρας μου ειχε σταφυλόκοκκο, οπότε ήταν απαγορευτικό και κρατησαμε τα δύο ωάρια κατάψυξη. Πήρε ενα μήνα augmentin, εφυγε, και βγηκε ecoli!

Μαζι με την αντιβίωση πέρνει και προβιοτικά ;;; Γιατι εμάς τον πρώτο μήνα δεν του είπε κανείς να πάρει και του βγήκε σταφυλοκοκος και μετά του ξανά βγήκε το ecoli 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Μαζι με την αντιβίωση πέρνει και προβιοτικά ;;; Γιατι εμάς τον πρώτο μήνα δεν του είπε κανείς να πάρει και του βγήκε σταφυλοκοκος και μετά του ξανά βγήκε το ecoli 

Το σταφυλοκοκκο τον βρηκαμε τυχαια, μετά πήρε αντιβιωση. Ευτυχώς μας ειχε κοψει και οσες φορες εχει χρειαστει καποιος απο τους δυο μας αντιβιωση επαιρνε παντα και προβιοτικά.

πρίν από 21 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Το σταφυλοκοκκο τον βρηκαμε τυχαια, μετά πήρε αντιβιωση. Ευτυχώς μας ειχε κοψει και οσες φορες εχει χρειαστει καποιος απο τους δυο μας αντιβιωση επαιρνε παντα και προβιοτικά.

Ναι όντως κάνουν δουλειά τα προβιοτικά αλλά πρέπει να τα συνεχίζουμε για λίγο καιρό και μετά την διακοπή της αντιβίωσης !!

• Μου αρέσει 1

@kate82 είσαι υπάκουο κορίτσι χαίρομαι !!!! Sorry που δεν απάντησα πιο σύντομα τώρα τα είδα μια οδηγούσα μια ήμουν στην κλινική για υπέρηχο,πήγε πολύ καλά κατά τη δική μου άποψη βασικά με εντελώς εντελώς φυσικό μέχρι τώρα ,ε2 117 και ένα ωοθηλακιο 11 mm οπότε από σήμερα ξεκινάω ενέσεις αποτροπής σκασιματος ώστε να το πάρουμε μάλλον από βδομάδα ....αυτή τη φορά ζήτησα μέθη 🤣 δεν μπορώ να πάθω κρίση πανικού ξανά ....

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια έχω μια απορία...όταν κανείς εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο από την ωοληψια η στο μεθεπόμενο από τη μέρα που έρχεται η περίοδος σε πόσες μέρες περίπου σου κάνουν την εμβρυομεταφορά?

πρίν από 10 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια έχω μια απορία...όταν κανείς εμβρυομεταφορά στον επόμενο κύκλο από την ωοληψια η στο μεθεπόμενο από τη μέρα που έρχεται η περίοδος σε πόσες μέρες περίπου σου κάνουν την εμβρυομεταφορά?

Καλησπέρα !!! Νομίζω πάει ανάλογα με τον κύκλο σου τις αιματολογικές και το πάχος του ενδομητρίου σου συνήθως 15-20η μέρα αλλά είναι τελείως γενικό γιατί πάει ανάλογα με τις εξετάσεις όταν είναι τεχνητός κύκλος !!! Έχω κάνει και 21η μέρα !!! Σε φυσικό πάει ανάλογα με την ωορρηξία σου !!!

πρίν από 35 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλησπέρα !!! Νομίζω πάει ανάλογα με τον κύκλο σου τις αιματολογικές και το πάχος του ενδομητρίου σου συνήθως 15-20η μέρα αλλά είναι τελείως γενικό γιατί πάει ανάλογα με τις εξετάσεις όταν είναι τεχνητός κύκλος !!! Έχω κάνει και 21η μέρα !!! Σε φυσικό πάει ανάλογα με την ωορρηξία σου !!!

τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

@kate82 είσαι υπάκουο κορίτσι χαίρομαι !!!! Sorry που δεν απάντησα πιο σύντομα τώρα τα είδα μια οδηγούσα μια ήμουν στην κλινική για υπέρηχο,πήγε πολύ καλά κατά τη δική μου άποψη βασικά με εντελώς εντελώς φυσικό μέχρι τώρα ,ε2 117 και ένα ωοθηλακιο 11 mm οπότε από σήμερα ξεκινάω ενέσεις αποτροπής σκασιματος ώστε να το πάρουμε μάλλον από βδομάδα ....αυτή τη φορά ζήτησα μέθη 🤣 δεν μπορώ να πάθω κρίση πανικού ξανά ....

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό να είναι ένα υγιές και ζωηρό ωαριακι... Ναι σας ζαλισα αλλά τα παρήγγειλα τα femi probiotics θα τα πάρω αφού τελειώσω την αντιβίωση ,ποτέ τα επερνες μεσημέρι?

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κάνεις αιματολογικές και με βάση το πάχος του ενδομητρίου που το βλέπουν από τους υπερήχους σε προχωράνε ,από 14 μέρα και μετά συνήθως άλλες φτάνουν και 25 μέρα του κύκλου 

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό να είναι ένα υγιές και ζωηρό ωαριακι... Ναι σας ζαλισα αλλά τα παρήγγειλα τα femi probiotics θα τα πάρω αφού τελειώσω την αντιβίωση ,ποτέ τα επερνες μεσημέρι?

Καλησπέρα κορίτσι μου κάνεις αιματολογικές και με βάση το πάχος του ενδομητρίου που το βλέπουν από τους υπερήχους σε προχωράνε ,από 14 μέρα και μετά συνήθως άλλες φτάνουν και 25 μέρα του κύκλου 

Δεν μας ζαλισες καθόλου σε ότι μπορεί ο καθένας βοηθάει...εγω τα έπαιρνα πάντα πρωί μετά την μπανάνα μου...

Ευχαριστώ κορίτσι μου , είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω και δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό ☺️μετά το χαμό του προηγούμενου μήνα ,άλλαξα πολλά πράγματα είμαι πιο συγκεντρωμένη και απαγορεύω το στρες και το άγχος στον εαυτό μου , επειδή δεν θα προσπαθήσω και για πολύ είπα τουλάχιστον τώρα που προσπαθώ να γίνω όσο πιο σωστή μπορώ...

Παρένθεση χάρηκα και με το ενδομήτριο που το είδαμε σήμερα 7η μέρα ήταν 7,7 ενώ με την κλομιφαινη  προηγουμενο μήνα είχε διαλυθεί.

Εχω την αίσθηση ότι το prp εχει ξεκινήσει και δουλεύει δειλά δειλά μπορεί να και ιδέα μου αλλά ωοθηλακιο στην αριστερή ωοθήκη είχαμε να δούμε κάτι μήνες.

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 4

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δεν μας ζαλισες καθόλου σε ότι μπορεί ο καθένας βοηθάει...εγω τα έπαιρνα πάντα πρωί μετά την μπανάνα μου...

Ευχαριστώ κορίτσι μου , είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω και δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτό ☺️μετά το χαμό του προηγούμενου μήνα ,άλλαξα πολλά πράγματα είμαι πιο συγκεντρωμένη και απαγορεύω το στρες και το άγχος στον εαυτό μου , επειδή δεν θα προσπαθήσω και για πολύ είπα τουλάχιστον τώρα που προσπαθώ να γίνω όσο πιο σωστή μπορώ...

Παρένθεση χάρηκα και με το ενδομήτριο που το είδαμε σήμερα 7η μέρα ήταν 7,7 ενώ με την κλομιφαινη  προηγουμενο μήνα είχε διαλυθεί.

Εχω την αίσθηση ότι το prp εχει ξεκινήσει και δουλεύει δειλά δειλά μπορεί να και ιδέα μου αλλά ωοθηλακιο στην αριστερή ωοθήκη είχαμε να δούμε κάτι μήνες.

Τελειαααα να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά κορίτσι μου ,αν έχεις 7,7 από τώρα θα φτάσει σίγουρα 10 με 11 

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Τελειαααα να πάνε όλα καλά αυτήν την φορά κορίτσι μου ,αν έχεις 7,7 από τώρα θα φτάσει σίγουρα 10 με 11 

Έκανες prp ενδομητρίου ή ωοθηκών ?

21 ώρες πρίν, Nels είπε:

Μάλλον σου είπαν για παθολογία στην καμπύλη σακχαρου επειδή εχει μη φυσιολογικα σκαμπανεβασματα, στο 60' είναι πιο χαμηλή από το 0' (ενώ συνήθως κάνει peak εκει) και μετά στο 90' ξανανεβαινει λίγο αντί να πέφτει. Μάλλον αυτό υποδηλώνει αντίσταση στην ινσουλινη, θα στα πει και ο γιατρός καλύτερα. Πιθανον να χρειαστείς να πάρεις χαπάκι για κάποιο διάστημα πριν προχωρήσεις σε ετ. Έχεις χασιμοτο γι αυτό και τα ψηλά anti tpo? Γιατί συνδέεται και αυτό με την αντισταση στην ινσουλινη. Ψάξε σύντομα για ραντεβου ενδοκρινολογο γιατί πλέον η αναμονή είναι τεράστια. Εξήγησε τους ότι βιάζεσαι για να προχωρήσεις σε ετ γιατί τουλάχιστον στην Αθήνα οι καλοί έχουν πάνω από 2μηνο αναμονή.

Και εγώ να φανταστείς χάρηκα στην αρχή ότι όλα είναι καλά!! Ευτυχώς βρήκα ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη στον γιατρό που μου πρότεινε ο εξωσωματικός στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να μην καθυστερήσω πολύ..

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 3

πρίν από 13 λεπτά , kate82 είπε:

Έκανες prp ενδομητρίου ή ωοθηκών ?

Ωοθηκών στις αρχές Φεβρουαρίου η αναφορά στο ενδομήτριο ήταν άσχετη με το prp,μακάρι να έχουμε καλό ωάριο αλλιώς προχωράμε παρακάτω 🥰 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...