Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Tintin είπε:

Επίσης αφού τα συζητάμε, το ποσό της κατάψυξης πάει ανάλογα με το πόσα έμβρυα έχετε? Γτ εγώ έτσι την πλήρωσα. 

Εμένα μου είπαν 200€ τον πρώτο χρόνο ανεξάρτητα από το πόσα έμβρυα είναι και μετά από τον επόμενο χρόνο πληρώνεις με βάση το πόσα έμβρυα σου έχουν μείνει κατάψυξη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπορεί και να ζούμε όντως παράλληλες ζωές. Ελπίζω η δική σου να έχει βέβαια συντομότερα καλύτερη κατάληξη. Σε ποιο γιατρό είσαι; Δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει.

Ναι η μια βλαστοκύστη είναι αυτή που έδωσα αρνητική χοριακη που την είχαμε πάρει πέρσι τον Μάρτιο. Μετα πήραμε μια Αύγουστο, μια Σεπτέμβρη και μια Γενάρη του 2025. Έχουν μείνει αυτή του Αυγούστου και του Γενάρη. Ιούλιο 2024 που είχε κάνει πάλι καλλιέργεια είχε πάλι μικρόβιο. Δεκέμβρη 2024 που έκανε επανάληψη δεν είχε αλλά το dfi εκτοξεύτηκε οπότε τώρα παίρνει αγωγή. Κάνουμε λέει βέβαια τις μεθόδους zymot και picsi οπότε ξέρεις κλασικά αν γίνεται γονιμοποίηση και δε γίνεται βλαστοκύστη μετά φταίει το ωάριο. Anyway… 

Για τη δουλειά σε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι τυχερή γιατί δηλώνω τηλεργασια εκείνη τη μέρα. Πάντως αν είσαι σε οργανωμένο κέντρο μπορείς να τελειώνεις μαξ ως τις 10 το πρωί κ μετά να πηγαίνεις στη δουλειά σου. Μετά γίνεται μέρος της καθημερινότητας σου, δε θα το θεωρείς τόσο σπουδαίο για να βάλεις άδεια. Εγώ τις μέρες που δε κάνω μέθη πάω γραφείο κανονικά. Αν δεν έχω όρεξη κ έχω κάνει κ μέθη γυρνάω σπίτι κ δουλεύω από εδώ.

Ειναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστό σύντροφο και να περνάτε τα εμπόδια μαζί. Με ή χωρίς παιδιά, να είναι συνειδητή επιλογή να είστε μαζί συνοδοιπόροι. Είναι σπάνιο αυτό και νιώθω τυχερή που το έχω και ας στενοχωριέμαι πολλές φορές πως τον ταλαιπωρώ. Ξέρεις τις κλασικές σκέψεις που αναπόφευκτα κάνω πως αν ήταν με άλλη γυναίκα τώρα θα είχε 2-3 παιδιά 😝

Στο Γένεσις ειμαι με τον κύριο Παπ.........νου, δε ξέρω αν επιτρέπεται να γραψω το ονομα. Είναι πολύ καλός, άμεσος, επεξηγηματικός, παράπονο δεν έχω. Μία κοπελα που ειχα γνωρίσει παλιότερα, τύχαινε και ήταν εμβρυολόγος στην κλινική αυτή και μου έλεγε τα καλύτερα. Στην ιδια κλινική και με τον ίδιο γιατρο έμεινε εγκυος με την πρώτη και η κοπέλα που μου τον πρότεινε, βεβαια με εντελώς διαφορετικό προφιλ σε σχεση με μενα. Είχε 8 βλαστοκυστες νομίζω σε καθε διεγερση! Εγω 8 συνολικά δε ξέρω αν θα εχω ποτε χαχα. Σκεφτομαι το Ι..ω καθαρά επειδη μόνο εκει κανουν macs, και θεωηρητικά ίσως "ξεπλυνει" το σπερματοζωάρια από το μικροβιο, αλλα και απο άποψη κόστους ειναι εντελώς αλλες τιμες και δε ξέρω αν αξίζει. Άρα τις βλαστοκύστες που φτιάξατε Αύγουστο και Γενάρη τις φτιάξατε με μικροβιο; Του Σεπτεμβριου τι εγινε; Δεν ήταν καλής ποιότητας και την καταστρέψατε; Επίσης, εσεις πέρα απο μιρκοβιο ειχατε και χαμηλο αριθμο ή κινητικότητα; Σε εμάς το δυσκολο ειναι πως καινοι δυο εχουμε κατι, δεν παλευουμε μονο με ενα "κακό" σπέρμα για παράδειγμα. Zymot θελουμε να κανουμε κι εμεις όταν αποφασισουμε για γονιμοποιηση, αλλά μας ειπε πως επειδη στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε ταχεια κινητικοτητα υπάρχει πιθανοτητα να μην μπορεσει να γινει και τοτε θα κανουμε picsi. Επειδή γενικά δεν εχω ανοχή στον πόνο, φοβαμαι να κανω την ωοληψία χωρίς μεθη. Την πρώτη φορά ήμουν ζαντα όλη την ημέρα! 😛 Τώρα θα τον ξαναρωτησω μηπως δοκιμασουμε χωρις κι αν δω οτι δεν αντέχω να τους πω να με κοιμησουν επιτόπου αν γίνεται.. 

Τις σκέψεις αυτές να μην τις κανεις. Ο άντρας σου ειναι μαζι σου για σένα, όχι για να του κανεις παιδιά. Δε φταίμε εμεις για όλες αυτέ τις δυσκολίες, δεν τις προκαλέσαμε ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Καλημέρα σας όλες σας! Έχω κάποιες εβδομάδες να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω όταν βρω λίγο χρόνο. Κατά βάση θέλω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου με κάποιον που θα με καταλαβει.. Είμαι σε φάση δεύτερης διέγερσης, η πρώτη ειχε πολύ φτωχά αποτελέσματα, πήραμε μόνο 2 ωάρια.. Είμαι 29, με amh 0.38 και fsh 10,75 το πολύ. Το Μάρτιο ήταν να ξεκινησουμε διέγερση για δεύτερη φορα, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και τρέχαμε.. ακομα τρεχουμε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά 2η μέρα περιόδου fsh 9,11. Έρχεται η επόμενη περίοδος 30/3 στις 27 μέρες, ξανά εξετασεις τη δευτερη μέρα fsh 13! Σοκ εγω, να λεω μου κάνουν πλάκα.. ξεκινάμε κανονικά διέγερση 31/3. Πρώτος υπέρηχος 4/4 2 ωοθυλάκια 10 mm και 3-4 μικρότερα 7-8 mm και το ίδιο πρωί lh 15,16m E2 138,1 και προγεστερόνη 1,09. 6/4 ξανά υπέρηχος, τα δύο μεγάλα είχαν φτάσει 13 και 16 mm σε δύο ημέρες! Τα μικρότερα πισω, πήγαν 9-10 mm. Ουσιαστικά όλα τα φάρμακα τα επαιρναν τα μεγαλύτερα και τα μικρα εμεναν πίσω.. Σήμερα το πρωί πήγα για εξετασεις πάλι και το απογευμα εχω ξανά υπέρηχο, λογικά σήμερα ovitrelle και Παρασκευη ωοληψία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχουν μεγαλωσει επαρκώς τα μικρότερα. Ο γιατρος μου πρότεινε, αναλόγα και τι θα δούμε σήμερα, την Παρασκευή ωοληψία και ξανά ισως την άλλη εβδομάδα αν εχουν μεγαλώσει τα μικρά, για να πάρουμε έστω άλλα 2. Είμαι μάλλον παρόμοια περίπτωση με τη @MK2012 με φτωχή αντοπόκριση, νομίζω θα το γυρισω σε φυσικούς τροποποιημένους κι όσο αντέξουμε ψυχικά και οικονομικά.. Μέσα σε όλα εμεις το Μαϊο παντρευόμασταν, αλλα με το πρόβλημα υγειας του πεθερου μου το αναβάλλαμε και δεν μπορούμε να βρουμε ημερομηνία που να συγχρονιζονται κεντρο, φωτογραφος κλπ κλπ.. Σας τα λέω μόνο και μόνο για να τα βγάλω απο μέσα μου, δεν ειμαι καλά.. δε ξερουμε αν και πότε θα παντρευτούμε, εχουμε δώσει ήδη χρηματα για το γαμο, εχουμε στο σπιτι να φανταστείτε βέρες, νυφικο, στεφανα κλπ και τα κοιτάμε.. δεν εχουμε ορεξη για τίποτα κι όμως προσπαθουμε ο ένας για τον άλλον.. Εχτές εντωμεταξυ που έπρεπε να κανω την τελευταια meriofert με πήρε ο ύπνος και την έκανα με 2 ώρες καθυστερηση.. ήταν 1 το βραδυ, οπότε προφανως δεν εστειλα στο γιατρο.. θα τον ρωτήσω σήμερα, το πολυ πολύ να τα χαλασα όλα, αν και πιστευω πως επειδη ήταν η τελευταια μέρα δεν εγινε και κάτι γιατι έτσι κι αλλιώς ο γυναικολόγος ήθελε Τρίτη να με δει, αλλα δεν μπορουσαμε να βρουμε κοινη ώρα. Ο άντρας μου εντωμεταξύ εχει μικροβιο στο σπέρμα, E. coli, το οποιο δεν εχει φυγει με αντιβιωση και ισα ισα εχει γινει και ανθεκτικό σε πολλά αντιβιοτικά.. ο γυναικολογος λεει να μην πάρει άλλη αντιβιωση γιατι εχει παρει πολλές γενικά και να προσπαθησουμε με καθημερινες εκσπερπατωσεις και συμπληρωματα και προβιοτικα, που ήδη τα κανει.. Σκεφτομαστε να ξαναπάμε και σε ουρολογο, αλλα ο πρώτος ήταν βλακας και δε μας βοηθησε καθόλου. Η άλλη μας επιλογη ειναι να κανουμε macs και zymot αν γινεται (δε ξερουμε γιατι δεν εχει ταχεια κινητικοτητα αν θα μπορεσει να γίνει) με την ελπιδα να γονιμοποιηθει κατι.. εν τελει ειπαμε να κρατησουμε ωαρια στη καταψυξη και να το δουμε σε 2 μήνες ξανά.. Έχετε εμπειρια απο γονιμοποιηση ενω υπήρχε μικρόβιο στο σπέρμα; Έχω αρχίσει και σκεφτομαι και τη δωρεα, αλλα ο αντρας μου δεν ειναι θετικός. Τρέχουμε να προλαβουμε και αναθεμα κι αν θα τα καταφερουμε.. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη ❤️

Καλημέρα. Λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς!καλά κάνεις και τα λες, να τα βγάλεις από μέσα σου! Εμείς είχαμε θέμα με το σπερμα και καταλήξαμε ότι έφταιγε το E. coli. Να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολογο! Μπορώ να σου προτείνω, στείλε μου μήνυμα. Αθήνα είσαι; 
αυτό που είδαμε εμείς είναι ότι όταν το ξεφορτωθήκαμε, είχαμε καλύτερες γονιμοποιήσεις! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα. Λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς!καλά κάνεις και τα λες, να τα βγάλεις από μέσα σου! Εμείς είχαμε θέμα με το σπερμα και καταλήξαμε ότι έφταιγε το E. coli. Να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολογο! Μπορώ να σου προτείνω, στείλε μου μήνυμα. Αθήνα είσαι; 
αυτό που είδαμε εμείς είναι ότι όταν το ξεφορτωθήκαμε, είχαμε καλύτερες γονιμοποιήσεις! 

Αθήνα ειμαστε, ναι. Σου στέλνω προσωπικό. Σίγουρα θες ενα σπέρμα χωρίς μικροβιο ιδανικά. Το θέμα ειναι τι κανεις αν δε φεύγει το μικροβιο.. κρατάς ωάρια με την ελπίδα να τα γονιμοποιήσεις μετά? Γενικα θα θελαμε να κανουμε εμβρυα γιατι εχουν πιο καλά ποσοστά επιτυχίας. Από την άλλη με μικροβιο ριχνεις τις πιθανοτητες να πετυχει η γονιμοποιηση και δε μας λεει κανεις τι σου δινει καλύτερες πιθανότητες, κουβαρι ειναι όλα στο μυαλό μας κορίτσια.

2 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Δεν είναι ακριβά αυτά απλά εγώ συνήθως δεν τα βρίσκω στα φαρμακεία ,στα βιολογικά προϊόντα δηλαδή σε μαγαζιά με βιολογικά ....ελααα κουράγιο 🙃🙃🙃

Εγώ τώρα γύρισα από Γένεσις έκανα Ε2 και μεσημέρι έχω υπέρηχο να δούμε τι γίνεται σε αυτόν τον κύκλο που θα το πάμε εντελώς φυσικά αν και μυρίζομαι να έχω καμία ωορρηξία μες το σκ και να μην γίνει τίποτα πάλι...

Σκόνη κραμπερι δεν μπορώ να βρω ,τα lactotune τα βρήκα τα και από ότι είδα έχουν κραμπερι πανάκριβα 28 ευρώ έδωσα ,τεσπά για καλό είναι .όλα καλά θα είναι σε ποια μέρα είσαι ??? 

πρίν από 27 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Αθήνα ειμαστε, ναι. Σου στέλνω προσωπικό. Σίγουρα θες ενα σπέρμα χωρίς μικροβιο ιδανικά. Το θέμα ειναι τι κανεις αν δε φεύγει το μικροβιο.. κρατάς ωάρια με την ελπίδα να τα γονιμοποιήσεις μετά? Γενικα θα θελαμε να κανουμε εμβρυα γιατι εχουν πιο καλά ποσοστά επιτυχίας. Από την άλλη με μικροβιο ριχνεις τις πιθανοτητες να πετυχει η γονιμοποιηση και δε μας λεει κανεις τι σου δινει καλύτερες πιθανότητες, κουβαρι ειναι όλα στο μυαλό μας κορίτσια.

Κατά την γνώμη μου πιστεύω πως τα φρέσκα ωάρια είναι πολύ καλύτερα για τις γονιμοποιήσεις !!! Στην δική μας περίπτωση με θέμα στο σπερμα με κατεψυγμένα ωάρια πήραμε δύο βλαστοκύστες από 5 γονιμοποιημένα και με φρέσκα ωάρια πήραμε 4 βλαστοκύστες από 5 γονιμοποιημένα !!!! Και επίσης είχε ecoli και τις δύο φορές !!! Ούτε ο δικός μου άντρας μπορεί να απαλλαχθεί από το μικρόβιο …έχει πάρει και τρεις μήνες αντιβίωση και μόλις την σταμάτησε ξανά εμφανίστηκε …

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Σκόνη κραμπερι δεν μπορώ να βρω ,τα lactotune τα βρήκα τα και από ότι είδα έχουν κραμπερι πανάκριβα 28 ευρώ έδωσα ,τεσπά για καλό είναι .όλα καλά θα είναι σε ποια μέρα είσαι ??? 

Καλέ σου έστειλα όλα τα λινκ με pm Θεσσαλονίκη είμαι!

Just now, Sofiiii είπε:

Καλέ σου έστειλα όλα τα λινκ με pm Θεσσαλονίκη είμαι!

Εσύ μου τα έστειλες ,εγώ όμως τα είδα τώρα ,χαχαχχαχαχ τα femi probiotics πάλι καλά τα παρήγγειλα από  to site γιατι και αυτά βγαίνανε 40 ευρώ 

• Χαχα 1

14 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Όχι όλα μέσω internet είναι δεν έχουν τα φαρμακεία,το site είναι το yperikon σου στέλνω λινκ με pm

από yperikon έπαιρνα και εγώ παλιά τσάι και ξηρούς καρπούς! Το είχα ξεχάσει! Κοίτα να δεις που θα μπω να κάνω και εγώ τα ψώνια μου!☺️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Κατά την γνώμη μου πιστεύω πως τα φρέσκα ωάρια είναι πολύ καλύτερα για τις γονιμοποιήσεις !!! Στην δική μας περίπτωση με θέμα στο σπερμα με κατεψυγμένα ωάρια πήραμε δύο βλαστοκύστες από 5 γονιμοποιημένα και με φρέσκα ωάρια πήραμε 4 βλαστοκύστες από 5 γονιμοποιημένα !!!! Και επίσης είχε ecoli και τις δύο φορές !!! Ούτε ο δικός μου άντρας μπορεί να απαλλαχθεί από το μικρόβιο …έχει πάρει και τρεις μήνες αντιβίωση και μόλις την σταμάτησε ξανά εμφανίστηκε …

Άρα είχατε το διπλάσιο ποσοστό βλαστοκυστεων με γονιμοποίηση φρέσκων ωαρίων, ενώ είχατε μικρόβιο και τις δύο φορές. Είμαστε σε μεγάλο δίλλημα η αλήθεια είναι για το εαν πράττουμε σωστά. Είπαμε αυτη τη φορά να κρατήσουμε πάλι ωάρια και στην επομενη ωοληψία γονιμοποίηση κι ό,τι γίνει. Μετά την αντιβιωση εβγαλε στειρα καλλιέργεια; Γιατι απ'ό,τι καταλαβαινω μέχρι να γινει αυτο ξεχναμε και τις επαφές εμεις, για να μην κολλήσω κι εγώ.

πρίν από 13 λεπτά , anemonii είπε:

από yperikon έπαιρνα και εγώ παλιά τσάι και ξηρούς καρπούς! Το είχα ξεχάσει! Κοίτα να δεις που θα μπω να κάνω και εγώ τα ψώνια μου!☺️

@Sofiiii τα παρήγγειλα τα κρανμπερι 3σακουλακια έτσι για να υπάρχουν χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Άρα είχατε το διπλάσιο ποσοστό βλαστοκυστεων με γονιμοποίηση φρέσκων ωαρίων, ενώ είχατε μικρόβιο και τις δύο φορές. Είμαστε σε μεγάλο δίλλημα η αλήθεια είναι για το εαν πράττουμε σωστά. Είπαμε αυτη τη φορά να κρατήσουμε πάλι ωάρια και στην επομενη ωοληψία γονιμοποίηση κι ό,τι γίνει. Μετά την αντιβιωση εβγαλε στειρα καλλιέργεια; Γιατι απ'ό,τι καταλαβαινω μέχρι να γινει αυτο ξεχναμε και τις επαφές εμεις, για να μην κολλήσω κι εγώ.

Ναι βγήκε στείρα και στο τρίμηνο που κάναμε πάλι έλεγχο ξανά εμφανίστηκε !!! Εμείς πλέον έχουμε κανονικά επαφές και ελέγχομαι και εγώ αλλά δεν το έχω εμφανίσει ποτέ το ecoli !!  Άρα συμβιβαζόμαστε πως θα το έχει και πως εγώ έχω ‘ανοσία’ να πω έτσι δεν ξέρω !!! 

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Ναι βγήκε στείρα και στο τρίμηνο που κάναμε πάλι έλεγχο ξανά εμφανίστηκε !!! Εμείς πλέον έχουμε κανονικά επαφές και ελέγχομαι και εγώ αλλά δεν το έχω εμφανίσει ποτέ το ecoli !!  Άρα συμβιβαζόμαστε πως θα το έχει και πως εγώ έχω ‘ανοσία’ να πω έτσι δεν ξέρω !!! 

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Εμείς βρηκάμε τυχαια παλιοτερα οτι ειχε ουρεοπλασμα και μια εβδομάδα πριν ειχα κανει κι εγώ καλλιέργεια και δεν ειχα τιποτα! Γενικά εγώ δεν κολλάω για κάποιο λόγο, ενώ ο άντρας μου ό,τι κυκλοφορει το αρπάζει.. Καταπολεμάμε το ένα και εμφανιζεται κάτι άλλο.. του εχω απαγορευσει πισινα, γιατι πήγαινε κολυμβήτηριο, και οριακα σκεφτομαι αν θα μπούμε σε θάλασσα φέτος! :P

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia14 είπε:

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Εμείς βρηκάμε τυχαια παλιοτερα οτι ειχε ουρεοπλασμα και μια εβδομάδα πριν ειχα κανει κι εγώ καλλιέργεια και δεν ειχα τιποτα! Γενικά εγώ δεν κολλάω για κάποιο λόγο, ενώ ο άντρας μου ό,τι κυκλοφορει το αρπάζει.. Καταπολεμάμε το ένα και εμφανιζεται κάτι άλλο.. του εχω απαγορευσει πισινα, γιατι πήγαινε κολυμβήτηριο, και οριακα σκεφτομαι αν θα μπούμε σε θάλασσα φέτος! :P

Και εμένα είχε πυρεοπλασμα παλιά και εγώ δεν είχα έτσι κ ο δικός μου τα πάντα κολλάει ενώ δεν μπαίνει ούτε σε πισίνα ούτε πήγαινε σε άλλη τουαλέτα ούτε τίποτα ..άρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να προφυλαχτεί ….εχουμεπου έχουμε χάλια σπερμα έχουμε και την γκαντεμιά του ecoli μόνιμα …

1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Στο Γένεσις ειμαι με τον κύριο Παπ.........νου, δε ξέρω αν επιτρέπεται να γραψω το ονομα. Είναι πολύ καλός, άμεσος, επεξηγηματικός, παράπονο δεν έχω. Μία κοπελα που ειχα γνωρίσει παλιότερα, τύχαινε και ήταν εμβρυολόγος στην κλινική αυτή και μου έλεγε τα καλύτερα. Στην ιδια κλινική και με τον ίδιο γιατρο έμεινε εγκυος με την πρώτη και η κοπέλα που μου τον πρότεινε, βεβαια με εντελώς διαφορετικό προφιλ σε σχεση με μενα. Είχε 8 βλαστοκυστες νομίζω σε καθε διεγερση! Εγω 8 συνολικά δε ξέρω αν θα εχω ποτε χαχα. Σκεφτομαι το Ι..ω καθαρά επειδη μόνο εκει κανουν macs, και θεωηρητικά ίσως "ξεπλυνει" το σπερματοζωάρια από το μικροβιο, αλλα και απο άποψη κόστους ειναι εντελώς αλλες τιμες και δε ξέρω αν αξίζει. Άρα τις βλαστοκύστες που φτιάξατε Αύγουστο και Γενάρη τις φτιάξατε με μικροβιο; Του Σεπτεμβριου τι εγινε; Δεν ήταν καλής ποιότητας και την καταστρέψατε; Επίσης, εσεις πέρα απο μιρκοβιο ειχατε και χαμηλο αριθμο ή κινητικότητα; Σε εμάς το δυσκολο ειναι πως καινοι δυο εχουμε κατι, δεν παλευουμε μονο με ενα "κακό" σπέρμα για παράδειγμα. Zymot θελουμε να κανουμε κι εμεις όταν αποφασισουμε για γονιμοποιηση, αλλά μας ειπε πως επειδη στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα δεν ειχε ταχεια κινητικοτητα υπάρχει πιθανοτητα να μην μπορεσει να γινει και τοτε θα κανουμε picsi. Επειδή γενικά δεν εχω ανοχή στον πόνο, φοβαμαι να κανω την ωοληψία χωρίς μεθη. Την πρώτη φορά ήμουν ζαντα όλη την ημέρα! 😛 Τώρα θα τον ξαναρωτησω μηπως δοκιμασουμε χωρις κι αν δω οτι δεν αντέχω να τους πω να με κοιμησουν επιτόπου αν γίνεται.. 

Τις σκέψεις αυτές να μην τις κανεις. Ο άντρας σου ειναι μαζι σου για σένα, όχι για να του κανεις παιδιά. Δε φταίμε εμεις για όλες αυτέ τις δυσκολίες, δεν τις προκαλέσαμε ❤️

Αν είσαι με 1-2 ωάρια ο πόνος είναι στιγμιαίος. Ο γιατρός σου είναι κ αυτός δλδ στο ίδιο κέντρο με εμένα; 
Όχι δε τις καταστρέψαμε απλά δε τις έχουμε μεταφέρει γιατί δεν είναι καλή ποιότητα και περιμένω να μαζέψω κάνα 2 ακόμα. Συν του ότι τις έχω στο παλιό κέντρο που ήμουν πριν και αν είναι να τις μεταφέρω στο νέο κέντρο θα ήθελα να έχω πρώτα καλά αποτελέσματα και εκεί γιατί τώρα 4 ωοληψιες στο Γεν***ις δεν έχω σταυρώσει ωάριο. 
Οχι όλα τα άλλα στο σπερμα είναι πολύ καλά μόνο το dfi έχει αυξηθεί πολύ κ προσπαθούμε να το ρίξουμε.

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Και εμένα είχε πυρεοπλασμα παλιά και εγώ δεν είχα έτσι κ ο δικός μου τα πάντα κολλάει ενώ δεν μπαίνει ούτε σε πισίνα ούτε πήγαινε σε άλλη τουαλέτα ούτε τίποτα ..άρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να προφυλαχτεί ….εχουμεπου έχουμε χάλια σπερμα έχουμε και την γκαντεμιά του ecoli μόνιμα …

Αυτο ακριβώς που περιγράφεις ζουμε κι εμείς.. από τις πολλές λοιμωξεις εχει πεσει πολύ η κινητικοτητα και ο αριθμός. Τον Ιανουαριο ειχε μόλις 2% τυπικές μορφές και 9 εκατομμυρια. Λέμε τώρα μηπως στο τριμηνο με συμπληρωματα, παρά τα μικροβια, να κανει ενα σπερμοδιαγραμμα μηπως και εχουμε βελτιωση.

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν είσαι με 1-2 ωάρια ο πόνος είναι στιγμιαίος. Ο γιατρός σου είναι κ αυτός δλδ στο ίδιο κέντρο με εμένα; 
Όχι δε τις καταστρέψαμε απλά δε τις έχουμε μεταφέρει γιατί δεν είναι καλή ποιότητα και περιμένω να μαζέψω κάνα 2 ακόμα. Συν του ότι τις έχω στο παλιό κέντρο που ήμουν πριν και αν είναι να τις μεταφέρω στο νέο κέντρο θα ήθελα να έχω πρώτα καλά αποτελέσματα και εκεί γιατί τώρα 4 ωοληψιες στο Γεν***ις δεν έχω σταυρώσει ωάριο. 

Ναι, ειναι Γένεσις και Ιασω ο γιατρος μου, αλλα εμεις εχουμε πάει μόνο Γένεσις προς το παρον. 4 ωοληψίες τώρα δεν έχετε πάρει καν ωάριο ή δεν εχει γονιμοποιηθεί; Ειναι γενικα λίγο ανοργάνωτοι, αλλα οι εμβρυολογοι τους ειναι καλοι μου λεει ο γιατρος μου, τώρα τι να σου πω.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...