Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν το συζητήσαμε καθόλου γιατί τρέξαμε τα χαρτιά για τον προεμφυτευτικό και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε για ωοληψια κ ετ το κόστος 

παρε ενα τηλ να τα μαθεις κ αυτα να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι. γιατι ειναι ποσα που δεν βρισκονται κ απ τη μια μερα στην αλλη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ σε ζαλισα ...

Αντε καλέ όχι ούτε καν! Κοιτα να ξεφορτωθείς κ αυτό το μικρόβιο σύντομα να κάνεις επιτέλους την ετ σου με το καλό 🤞🤞🤞🤞🤞

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Να σας ρωτήσω, αμη 8,3 pmol είναι καλή; Είμαι 37,5. Στο παρελθόν είχα ξανακάνει αλλά ήταν σε άλλη μονάδα μέτρησης και σε άλλο εργαστήριο και δεν μπορώ να συγκρίνω.

1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζεις έτσι μέσα στην αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά,δεν είσαι εσύ η κακια στην προκειμένη μην το βλέπεις έτσι ,κουράγιο 😔

Τα έδωσα και στην κόρη μου και μου είπε ότι της έκαναν διαφορά και στην διάρκεια της περιόδου προς το θετικό ,εγώ πάντως με επιβεβαιωμένη εξέταση έμεινα πολύ ευχαριστημένη,τώρα για την d-mannose που ανέφερες έχω πάρει κάποτε της water fall γιατί είχα πάθει ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έδινε ο γυναικολόγος μου αντιβίωση και φάρμακα ,σε αυτήν την πάθηση λειτούργησε καλά ,δεν είναι κακή αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω κάνει ίδια δουλειά με την κλασική σόδα χωρίς αλουμίνιο...

@kate82 συμφωνω για τη σοδα ανευ αλουμινιου ως φυσικη λυση. μου την εδινε κ εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη επειδη επαθα μυκητιασεις λογω ορμονων κι ευαισθησιας και δεν μπορουσα να παιρνω αντιμυκητισιακα υποθετα συνεχεια, μονο μια φορα το μηνα εκανα θεραπεια κολπικα. οποτε επινα ενα ποτηρι μεσημερι απογευμα με μια κουταλια σοδα γιατι μου ειχε πει οτι κανει αλκαλικο το περιβαλλον του κολπου και δεν αναπτυσσονται μυκητες και δεν επηρεαζει καπου αρνητικα την κυηση, ειναι φυσικη λυση. μετα απο μια δυο βδομαδες χρησης ειδα διαφορα στα συμπτωματα παντως. δεν το περιμενα να λειτουργησει. ελεγα εδω δεν βλεπω προκοπη με τα υποθετα θα δω με τη σοδα απ το στομα κιολας; αλλα τελικα κατι εκανε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , Margeau είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Να σας ρωτήσω, αμη 8,3 pmol είναι καλή; Είμαι 37,5. Στο παρελθόν είχα ξανακάνει αλλά ήταν σε άλλη μονάδα μέτρησης και σε άλλο εργαστήριο και δεν μπορώ να συγκρίνω.

Καλησπέρα, είναι κάπου 1,2 ng, φυσιολογική για την ηλικία σου..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, little miracle είπε:

@kate82 συμφωνω για τη σοδα ανευ αλουμινιου ως φυσικη λυση. μου την εδινε κ εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη επειδη επαθα μυκητιασεις λογω ορμονων κι ευαισθησιας και δεν μπορουσα να παιρνω αντιμυκητισιακα υποθετα συνεχεια, μονο μια φορα το μηνα εκανα θεραπεια κολπικα. οποτε επινα ενα ποτηρι μεσημερι απογευμα με μια κουταλια σοδα γιατι μου ειχε πει οτι κανει αλκαλικο το περιβαλλον του κολπου και δεν αναπτυσσονται μυκητες και δεν επηρεαζει καπου αρνητικα την κυηση, ειναι φυσικη λυση. μετα απο μια δυο βδομαδες χρησης ειδα διαφορα στα συμπτωματα παντως. δεν το περιμενα να λειτουργησει. ελεγα εδω δεν βλεπω προκοπη με τα υποθετα θα δω με τη σοδα απ το στομα κιολας; αλλα τελικα κατι εκανε! 

Δηλαδή ποιες σόδες είναι αυτές βρε κορίτσια ?

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δηλαδή ποιες σόδες είναι αυτές βρε κορίτσια ?

γραψε στο google σοδα χωρις αλουμινιο και θα σου βγει σε διαφορα ονλαιν φαρμακεια και καταστηματα βιολογικων 😉

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, little miracle είπε:

γραψε στο google σοδα χωρις αλουμινιο και θα σου βγει σε διαφορα ονλαιν φαρμακεια και καταστηματα βιολογικων 😉

Για ένα μικρόβιο θα φύγει ένα 100 ευρώ χαχαχχαχαχαχ καλημέρα 

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Για ένα μικρόβιο θα φύγει ένα 100 ευρώ χαχαχχαχαχαχ καλημέρα 

Καλημέρα εγώ παίρνω από τα εν καρπώ την σόδα Θεσσαλονίκη δεν είσαι;

@dimi.tra περιμένουμε νέα σου κορίτσι ,όλα να πάνε καλά ,σήμερα δεν πας ή κάνω λάθος;🙏🙏🙏

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλημέρα εγώ παίρνω από τα εν καρπώ την σόδα Θεσσαλονίκη δεν είσαι;

@dimi.tra περιμένουμε νέα σου κορίτσι ,όλα να πάνε καλά ,σήμερα δεν πας ή κάνω λάθος;🙏🙏🙏

Κατερίνη είμαι 😔 θα πάω σ ένα φαρμακείο να τα πάρω όλα σόδα ,κραμπερι ,λακτατιουν ,και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι όπως μου το είπες για την μήτρα 🤣🤣

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Κατερίνη είμαι 😔 θα πάω σ ένα φαρμακείο να τα πάρω όλα σόδα ,κραμπερι ,λακτατιουν ,και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι όπως μου το είπες για την μήτρα 🤣🤣

Δεν είναι ακριβά αυτά απλά εγώ συνήθως δεν τα βρίσκω στα φαρμακεία ,στα βιολογικά προϊόντα δηλαδή σε μαγαζιά με βιολογικά ....ελααα κουράγιο 🙃🙃🙃

Εγώ τώρα γύρισα από Γένεσις έκανα Ε2 και μεσημέρι έχω υπέρηχο να δούμε τι γίνεται σε αυτόν τον κύκλο που θα το πάμε εντελώς φυσικά αν και μυρίζομαι να έχω καμία ωορρηξία μες το σκ και να μην γίνει τίποτα πάλι...

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας όλες σας! Έχω κάποιες εβδομάδες να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω όταν βρω λίγο χρόνο. Κατά βάση θέλω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου με κάποιον που θα με καταλαβει.. Είμαι σε φάση δεύτερης διέγερσης, η πρώτη ειχε πολύ φτωχά αποτελέσματα, πήραμε μόνο 2 ωάρια.. Είμαι 29, με amh 0.38 και fsh 10,75 το πολύ. Το Μάρτιο ήταν να ξεκινησουμε διέγερση για δεύτερη φορα, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και τρέχαμε.. ακομα τρεχουμε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά 2η μέρα περιόδου fsh 9,11. Έρχεται η επόμενη περίοδος 30/3 στις 27 μέρες, ξανά εξετασεις τη δευτερη μέρα fsh 13! Σοκ εγω, να λεω μου κάνουν πλάκα.. ξεκινάμε κανονικά διέγερση 31/3. Πρώτος υπέρηχος 4/4 2 ωοθυλάκια 10 mm και 3-4 μικρότερα 7-8 mm και το ίδιο πρωί lh 15,16m E2 138,1 και προγεστερόνη 1,09. 6/4 ξανά υπέρηχος, τα δύο μεγάλα είχαν φτάσει 13 και 16 mm σε δύο ημέρες! Τα μικρότερα πισω, πήγαν 9-10 mm. Ουσιαστικά όλα τα φάρμακα τα επαιρναν τα μεγαλύτερα και τα μικρα εμεναν πίσω.. Σήμερα το πρωί πήγα για εξετασεις πάλι και το απογευμα εχω ξανά υπέρηχο, λογικά σήμερα ovitrelle και Παρασκευη ωοληψία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχουν μεγαλωσει επαρκώς τα μικρότερα. Ο γιατρος μου πρότεινε, αναλόγα και τι θα δούμε σήμερα, την Παρασκευή ωοληψία και ξανά ισως την άλλη εβδομάδα αν εχουν μεγαλώσει τα μικρά, για να πάρουμε έστω άλλα 2. Είμαι μάλλον παρόμοια περίπτωση με τη @MK2012 με φτωχή αντοπόκριση, νομίζω θα το γυρισω σε φυσικούς τροποποιημένους κι όσο αντέξουμε ψυχικά και οικονομικά.. Μέσα σε όλα εμεις το Μαϊο παντρευόμασταν, αλλα με το πρόβλημα υγειας του πεθερου μου το αναβάλλαμε και δεν μπορούμε να βρουμε ημερομηνία που να συγχρονιζονται κεντρο, φωτογραφος κλπ κλπ.. Σας τα λέω μόνο και μόνο για να τα βγάλω απο μέσα μου, δεν ειμαι καλά.. δε ξερουμε αν και πότε θα παντρευτούμε, εχουμε δώσει ήδη χρηματα για το γαμο, εχουμε στο σπιτι να φανταστείτε βέρες, νυφικο, στεφανα κλπ και τα κοιτάμε.. δεν εχουμε ορεξη για τίποτα κι όμως προσπαθουμε ο ένας για τον άλλον.. Εχτές εντωμεταξυ που έπρεπε να κανω την τελευταια meriofert με πήρε ο ύπνος και την έκανα με 2 ώρες καθυστερηση.. ήταν 1 το βραδυ, οπότε προφανως δεν εστειλα στο γιατρο.. θα τον ρωτήσω σήμερα, το πολυ πολύ να τα χαλασα όλα, αν και πιστευω πως επειδη ήταν η τελευταια μέρα δεν εγινε και κάτι γιατι έτσι κι αλλιώς ο γυναικολόγος ήθελε Τρίτη να με δει, αλλα δεν μπορουσαμε να βρουμε κοινη ώρα. Ο άντρας μου εντωμεταξύ εχει μικροβιο στο σπέρμα, E. coli, το οποιο δεν εχει φυγει με αντιβιωση και ισα ισα εχει γινει και ανθεκτικό σε πολλά αντιβιοτικά.. ο γυναικολογος λεει να μην πάρει άλλη αντιβιωση γιατι εχει παρει πολλές γενικά και να προσπαθησουμε με καθημερινες εκσπερπατωσεις και συμπληρωματα και προβιοτικα, που ήδη τα κανει.. Σκεφτομαστε να ξαναπάμε και σε ουρολογο, αλλα ο πρώτος ήταν βλακας και δε μας βοηθησε καθόλου. Η άλλη μας επιλογη ειναι να κανουμε macs και zymot αν γινεται (δε ξερουμε γιατι δεν εχει ταχεια κινητικοτητα αν θα μπορεσει να γίνει) με την ελπιδα να γονιμοποιηθει κατι.. εν τελει ειπαμε να κρατησουμε ωαρια στη καταψυξη και να το δουμε σε 2 μήνες ξανά.. Έχετε εμπειρια απο γονιμοποιηση ενω υπήρχε μικρόβιο στο σπέρμα; Έχω αρχίσει και σκεφτομαι και τη δωρεα, αλλα ο αντρας μου δεν ειναι θετικός. Τρέχουμε να προλαβουμε και αναθεμα κι αν θα τα καταφερουμε.. Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 3

11 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Καλησπέρα, είναι κάπου 1,2 ng, φυσιολογική για την ηλικία σου..

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γίνεται να ανέβει η αμη; Το 2021 που έκανα και χειρουργείο στην ωοθήκη λόγω ενδομητρίωσης ήταν 0,93 σε δύο μετρήσεις με διαφορά μερικών μηνών. Από τότε έχουν μεσολαβήσει δύο διεγέρσεις και μία εγκυμοσύνη. Και μπόλικες συνεδρίες βελονισμού. Γίνεται όμως να αλλάξει το απόθεμα; Την έκανα σε άλλο εργαστήριο αλλά δε νομίζω ότι θα δώσω πάλι 30€ να την επαναλάβω.

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Καλημέρα σας όλες σας! Έχω κάποιες εβδομάδες να σας γράψω, αλλά σας διαβάζω όταν βρω λίγο χρόνο. Κατά βάση θέλω να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου με κάποιον που θα με καταλαβει.. Είμαι σε φάση δεύτερης διέγερσης, η πρώτη ειχε πολύ φτωχά αποτελέσματα, πήραμε μόνο 2 ωάρια.. Είμαι 29, με amh 0.38 και fsh 10,75 το πολύ. Το Μάρτιο ήταν να ξεκινησουμε διέγερση για δεύτερη φορα, αλλά έπαθε εγκεφαλικό ο πεθερός μου και τρέχαμε.. ακομα τρεχουμε δηλαδή. Παρ' όλα αυτά 2η μέρα περιόδου fsh 9,11. Έρχεται η επόμενη περίοδος 30/3 στις 27 μέρες, ξανά εξετασεις τη δευτερη μέρα fsh 13! Σοκ εγω, να λεω μου κάνουν πλάκα.. ξεκινάμε κανονικά διέγερση 31/3. Πρώτος υπέρηχος 4/4 2 ωοθυλάκια 10 mm και 3-4 μικρότερα 7-8 mm και το ίδιο πρωί lh 15,16m E2 138,1 και προγεστερόνη 1,09. 6/4 ξανά υπέρηχος, τα δύο μεγάλα είχαν φτάσει 13 και 16 mm σε δύο ημέρες! Τα μικρότερα πισω, πήγαν 9-10 mm. Ουσιαστικά όλα τα φάρμακα τα επαιρναν τα μεγαλύτερα και τα μικρα εμεναν πίσω.. Σήμερα το πρωί πήγα για εξετασεις πάλι και το απογευμα εχω ξανά υπέρηχο, λογικά σήμερα ovitrelle και Παρασκευη ωοληψία. Είμαι σίγουρη ότι δε θα έχουν μεγαλωσει επαρκώς τα μικρότερα. Ο γιατρος μου πρότεινε, αναλόγα και τι θα δούμε σήμερα, την Παρασκευή ωοληψία και ξανά ισως την άλλη εβδομάδα αν εχουν μεγαλώσει τα μικρά, για να πάρουμε έστω άλλα 2. Είμαι μάλλον παρόμοια περίπτωση με τη @MK2012 με φτωχή αντοπόκριση, νομίζω θα το γυρισω σε φυσικούς τροποποιημένους κι όσο αντέξουμε ψυχικά και οικονομικά.. Μέσα σε όλα εμεις το Μαϊο παντρευόμασταν, αλλα με το πρόβλημα υγειας του πεθερου μου το αναβάλλαμε και δεν μπορούμε να βρουμε ημερομηνία που να συγχρονιζονται κεντρο, φωτογραφος κλπ κλπ.. Σας τα λέω μόνο και μόνο για να τα βγάλω απο μέσα μου, δεν ειμαι καλά.. δε ξερουμε αν και πότε θα παντρευτούμε, εχουμε δώσει ήδη χρηματα για το γαμο, εχουμε στο σπιτι να φανταστείτε βέρες, νυφικο, στεφανα και τα κοιτάμε κλπ.. δεν εχουμε ορεξη για τίποτα κι όμως προσπαθουμε ο ένας για τον άλλον.. ο άντρας μου εχει μικροβιο στο σπέρμα, E. coli, το οποιο δεν εχει φυγει με αντιβιωση και ισα ισα εχει γινει και ανθεκτικό σε πολλά αντιβιοτικά.. ο γυναικολογος λεει να μην πάρει άλλη αντιβιωση γιατι εχει παρει πολλές γενικά και να προσπαθησουμε με καθημερινες εκσπερπατωσεις και συμπληρωματα και προβιοτικα, που ήδη τα κανει.. Σκεφτομαστε να ξαναπάμε και σε ουρολογο, αλλα ο πρώτος ήταν βλακας και δε μας βοηθησε καθόλου. Η άλλη μας επιλογη ειναι να κανουμε macs και zymot αν γινεται (δε ξερουμε γιατι δεν εχει ταχεια κινητικοτητα αν θα μπορεσει να γίνει) με την ελπιδα να γονιμοποιηθει κατι.. εν τελει ειπαμε να κρατησουμε ωαρια στη καταψυξη και να το δουμε σε 2 μήνες ξανά.. Έχετε εμπειρια απο γονιμοποιηση ενω υπήρχε μικρόβιο στο σπέρμα; Κάθε βοήθεια ευπροσδεκτη ❤️

Καλημέρα κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω και λυπάμαι πολύ με αυτά που περνάτε. Ενας λόγος που καθυστερήσαμε κ εμείς φυσική προσπάθεια όταν ήμουν ακριβώς στην ηλικία σου πριν 4 χρόνια ήταν πως ο πεθερός μου διαγνώστηκε με καρκίνο και ο σύζυγος μου μετακόμισε επαρχία για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να τον φροντίζει. Τότε είχαμε ακυρώσει το γάμο κ τον κάναμε εσπευσμένα την επόμενη χρονιά για να προλάβει να τον δει.  Σε παρακαλώ μην αφήνεις τη ζωή σου πίσω. Στο λέω γιατί εγώ το κάνω μονίμως και δε βγαίνει πουθενά.

Και ναι είχαμε βλαστοκύστη με ecoli. Γιατί κ εμένα ο σύζυγος είχε. Τώρα βγήκε καθαρός από μικρόβια αλλά αυξήθηκε το dfi. Αν θες ανδρολόγο έχω να προτείνω πολύ καλό. 

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω και λυπάμαι πολύ με αυτά που περνάτε. Ενας λόγος που καθυστερήσαμε κ εμείς φυσική προσπάθεια όταν ήμουν ακριβώς στην ηλικία σου πριν 4 χρόνια ήταν πως ο πεθερός μου διαγνώστηκε με καρκίνο και ο σύζυγος μου μετακόμισε επαρχία για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να τον φροντίζει. Τότε είχαμε ακυρώσει το γάμο κ τον κάναμε εσπευσμένα την επόμενη χρονιά για να προλάβει να τον δει.  Σε παρακαλώ μην αφήνεις τη ζωή σου πίσω. Στο λέω γιατί εγώ το κάνω μονίμως και δε βγαίνει πουθενά.

Και ναι είχαμε βλαστοκύστη με ecoli. Γιατί κ εμένα ο σύζυγος είχε. Τώρα βγήκε καθαρός από μικρόβια αλλά αυξήθηκε το dfi. Αν θες ανδρολόγο έχω να προτείνω πολύ καλό. 

Με όλα αυτα νιώθω ότι κανουμε παράλληλες ζωές! Κι εμεις αναβάλλαμε το γάμο για να μπορέσει να έρθει ο μπαμπάς του, είναι 1 μήνα στο νοσοκομειο και θα βγει αυτη την εβδομαδα και θα πάει σε κεντρο αποκαταστασης. Είπα μήπως πηγαιναμε το γάμο του χρόνου, αλλά μου λεει πως δε ξερουμε αν θα ζει η γιαγια του που την αγαπάει πολύ. Η αλήθεια ειναι πως εμένα δε ζουν οι γονεις μου και οι παππούδες, οπότε θα θέλαμε τη γιαγια του για να χαρει κι εκεινη..  Γενικα πάνε όλα στραβα, δεν ειναι ότι συμβαίνει μόνο η εξωσωματική να πεις εντάξει. Εντωμεταξυ και στη δουλεια δε γινεται να λειπω καθε μηνα για ωοληψια, θα μου την πουν και θα εχουν και δικιο απο την πλευρα τους γιατι εμεις δουλευουμε με ραντεβού που μπορει να εχουν κλεισει και ένα μήνα πριν. Η βλαστοκυστη που φτιαξατε με ecoli ήταν αυτη που εχεις πει πως μεταφέρατε αλλα δυστυχώς αρνητικη χοριακή; Αν θέλεις στειλε μου σε προσωπικό μήνυμα τον ουρολόγο. Dfi εμεις δεν εχουμε κανει, δεν το πρότειναν ποτε ο προηγούμενος ουρολογος και γυναικολογος και τώρα ασχολούμαστε με μικροβια, οπότε δεν εχει νοημα αν δεν βγει στειρα η καλλιεργεια. Εσύ συνεχιζεις τις ωοληψίες κορίτισι μου;

Πάντως με όλα αυτά νιώθω η πιο τυχερη γυναικα του κοσμου που εχω τον άντρα μου διπλα μου, βραχο και στηριγμα μου και προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Με όλα αυτα νιώθω ότι κανουμε παράλληλες ζωές! Κι εμεις αναβάλλαμε το γάμο για να μπορέσει να έρθει ο μπαμπάς του, είναι 1 μήνα στο νοσοκομειο και θα βγει αυτη την εβδομαδα και θα πάει σε κεντρο αποκαταστασης. Είπα μήπως πηγαιναμε το γάμο του χρόνου, αλλά μου λεει πως δε ξερουμε αν θα ζει η γιαγια του που την αγαπάει πολύ. Η αλήθεια ειναι πως εμένα δε ζουν οι γονεις μου και οι παππούδες, οπότε θα θέλαμε τη γιαγια του για να χαρει κι εκεινη..  Γενικα πάνε όλα στραβα, δεν ειναι ότι συμβαίνει μόνο η εξωσωματική να πεις εντάξει. Εντωμεταξυ και στη δουλεια δε γινεται να λειπω καθε μηνα για ωοληψια, θα μου την πουν και θα εχουν και δικιο απο την πλευρα τους γιατι εμεις δουλευουμε με ραντεβού που μπορει να εχουν κλεισει και ένα μήνα πριν. Η βλαστοκυστη που φτιαξατε με ecoli ήταν αυτη που εχεις πει πως μεταφέρατε αλλα δυστυχώς αρνητικη χοριακή; Αν θέλεις στειλε μου σε προσωπικό μήνυμα τον ουρολόγο. Dfi εμεις δεν εχουμε κανει, δεν το πρότειναν ποτε ο προηγούμενος ουρολογος και γυναικολογος και τώρα ασχολιομαστε με μικροβια, οπότε δεν εχει νοημα αν δεν βγει στειρα η καλλιεργεια. Εσύ συνεχιζεις τις ωοληψίες κορίτισι μου;

Πάντως με όλα αυτά νιώθω η πιο τυχερη γυναικα του κοσμου που εχω τον άντρα μου διπλα μου, βραχο και στηριγμα μου και προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό.

Μπορεί και να ζούμε όντως παράλληλες ζωές. Ελπίζω η δική σου να έχει βέβαια συντομότερα καλύτερη κατάληξη. Σε ποιο γιατρό είσαι; Δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει.

Ναι η μια βλαστοκύστη είναι αυτή που έδωσα αρνητική χοριακη που την είχαμε πάρει πέρσι τον Μάρτιο. Μετα πήραμε μια Αύγουστο, μια Σεπτέμβρη και μια Γενάρη του 2025. Έχουν μείνει αυτή του Αυγούστου και του Γενάρη. Ιούλιο 2024 που είχε κάνει πάλι καλλιέργεια είχε πάλι μικρόβιο. Δεκέμβρη 2024 που έκανε επανάληψη δεν είχε αλλά το dfi εκτοξεύτηκε οπότε τώρα παίρνει αγωγή. Κάνουμε λέει βέβαια τις μεθόδους zymot και picsi οπότε ξέρεις κλασικά αν γίνεται γονιμοποίηση και δε γίνεται βλαστοκύστη μετά φταίει το ωάριο. Anyway… 

Για τη δουλειά σε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι τυχερή γιατί δηλώνω τηλεργασια εκείνη τη μέρα. Πάντως αν είσαι σε οργανωμένο κέντρο μπορείς να τελειώνεις μαξ ως τις 10 το πρωί κ μετά να πηγαίνεις στη δουλειά σου. Μετά γίνεται μέρος της καθημερινότητας σου, δε θα το θεωρείς τόσο σπουδαίο για να βάλεις άδεια. Εγώ τις μέρες που δε κάνω μέθη πάω γραφείο κανονικά. Αν δεν έχω όρεξη κ έχω κάνει κ μέθη γυρνάω σπίτι κ δουλεύω από εδώ.

Ειναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστό σύντροφο και να περνάτε τα εμπόδια μαζί. Με ή χωρίς παιδιά, να είναι συνειδητή επιλογή να είστε μαζί συνοδοιπόροι. Είναι σπάνιο αυτό και νιώθω τυχερή που το έχω και ας στενοχωριέμαι πολλές φορές πως τον ταλαιπωρώ. Ξέρεις τις κλασικές σκέψεις που αναπόφευκτα κάνω πως αν ήταν με άλλη γυναίκα τώρα θα είχε 2-3 παιδιά 😝

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...