Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλο Πασχα και καλη Ανασταση με υγεια σε ολες ευχομαι με τη σειρα μου!!!! Να μας αξιωσει ο Θεος του χρονου τετοια μερα να εχουμε αγκαλια τα νεα υγιη μωρακια μας! προς το παρον ομως και για λιγες μερες ευχομαι σε ολες να μπορεσουμε να χαλαρωσουμε και να απολαυσουμε στιγμες ηρεμες, με φαγητο και καλη παρεα! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , kate82 είπε:

Εννοείτε θα κάνω ότι μου λέει απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κολλάω .... Προβιοτικα ποια λέτε να πάρω να κάνουν καλό κ στο μικρόβιο μα της μήτρας ??

Εγώ πάντως έκανα αγωγή με τα femi probiotic της healthy world για 60 μέρες ,3 κουτιά Χ 20 κάψουλες και μετά κατευθείαν έκανα την εξέταση και έδειξε 97% γαλακτοβακιλλους δεν ξέρω αν τα λέω σωστά και μου είπε ότι είναι άριστο το περιβάλλον της μήτρας και πεντακάθαρο, τώρα δεν ξέρω για τα άλλα ,δεν έχω κολλήσει και πότε τίποτα για να έχω εμπειρία να σε βοηθήσω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω εντάξει έχω ακούσει κακίες και κακίες άλλα τέτοια κατάσταση αγγίζει τα όρια της ψυχοπαθειας ,πως αντέχετε και ζείτε πάνω κάτω κιόλας;τι τους φταίει αυτή η αθώα ψυχούλα;

Αυτό δεν μπορώ ούτε κ εγώ να το χωνέψω εγώ μια ξένη είμαι γιαυτους το μωρό δε τους φταίει σε τπτ.κανω μεγάλη υπομονή γιατί κάποια στιγμή θα το μετανιώσουν γιατί είναι μεγάλοι άνθρωποι αλλά είναι πολύ αργά κ τώρα που μιλάμε γιατί κ στα πόδια μου να πέσουν δεν θα το δουν λεπτό.βγαζω πλέον κ δυστυχώς πολύ κακιά γιαυτους.

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ πάντως έκανα αγωγή με τα femi probiotic της healthy world για 60 μέρες ,3 κουτιά Χ 20 κάψουλες και μετά κατευθείαν έκανα την εξέταση και έδειξε 97% γαλακτοβακιλλους δεν ξέρω αν τα λέω σωστά και μου είπε ότι είναι άριστο το περιβάλλον της μήτρας και πεντακάθαρο, τώρα δεν ξέρω για τα άλλα ,δεν έχω κολλήσει και πότε τίποτα για να έχω εμπειρία να σε βοηθήσω...

Χμμμμ θα τα πάρω μωρέ μήπως και στρώσω χαρακτήρα , ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Αυτό δεν μπορώ ούτε κ εγώ να το χωνέψω εγώ μια ξένη είμαι γιαυτους το μωρό δε τους φταίει σε τπτ.κανω μεγάλη υπομονή γιατί κάποια στιγμή θα το μετανιώσουν γιατί είναι μεγάλοι άνθρωποι αλλά είναι πολύ αργά κ τώρα που μιλάμε γιατί κ στα πόδια μου να πέσουν δεν θα το δουν λεπτό.βγαζω πλέον κ δυστυχώς πολύ κακιά γιαυτους.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζεις έτσι μέσα στην αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά,δεν είσαι εσύ η κακια στην προκειμένη μην το βλέπεις έτσι ,κουράγιο 😔

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμμ θα τα πάρω μωρέ μήπως και στρώσω χαρακτήρα , ευχαριστώ 

Τα έδωσα και στην κόρη μου και μου είπε ότι της έκαναν διαφορά και στην διάρκεια της περιόδου προς το θετικό ,εγώ πάντως με επιβεβαιωμένη εξέταση έμεινα πολύ ευχαριστημένη,τώρα για την d-mannose που ανέφερες έχω πάρει κάποτε της water fall γιατί είχα πάθει ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έδινε ο γυναικολόγος μου αντιβίωση και φάρμακα ,σε αυτήν την πάθηση λειτούργησε καλά ,δεν είναι κακή αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω κάνει ίδια δουλειά με την κλασική σόδα χωρίς αλουμίνιο...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να ζεις έτσι μέσα στην αρνητική ενέργεια και την γλωσσοφαγιά,δεν είσαι εσύ η κακια στην προκειμένη μην το βλέπεις έτσι ,κουράγιο 😔

Τα έδωσα και στην κόρη μου και μου είπε ότι της έκαναν διαφορά και στην διάρκεια της περιόδου προς το θετικό ,εγώ πάντως με επιβεβαιωμένη εξέταση έμεινα πολύ ευχαριστημένη,τώρα για την d-mannose που ανέφερες έχω πάρει κάποτε της water fall γιατί είχα πάθει ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έδινε ο γυναικολόγος μου αντιβίωση και φάρμακα ,σε αυτήν την πάθηση λειτούργησε καλά ,δεν είναι κακή αλλά πιστεύω ότι πάνω κάτω κάνει ίδια δουλειά με την κλασική σόδα χωρίς αλουμίνιο...

Πλέον ειλικρινά ούτε ασχολούμαι κ δε με νοιάζει μπαίνω βγαίνω με βλέπουν με το μωρό κ τρελαίνονται που πάω βόλτες έρχονται παρέες στο σπίτι κ άλλα πολλά κ αυτοί χαζεύουν κ εγώ το απολαμβάνω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Τα dmannose τα ξέρετε ???

Της frezyd…? Υπάρχουν 2-3 εταιρειες με τέτοιο σκεύασμα. Ναι αλλά αυτά δεν είναι προβιοτικά μπορεί να έχουν ένα στέλεχος. Είναι για το ουροποιητικό. Εντωμεταξύ μιας και το ανέφερες τα dmannosa έχουν κράνμπερι και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για το ουροποιητικό της γυναίκας από τον χυμό κράνμπερι! Να το ξέρετε! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Και κάθε μέρα να πίνεις λίγο είναι τοπ συν του ότι είναι φουλ αντιοξειδωτικός. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Της frezyd…? Υπάρχουν 2-3 εταιρειες με τέτοιο σκεύασμα. Ναι αλλά αυτά δεν είναι προβιοτικά μπορεί να έχουν ένα στέλεχος. Είναι για το ουροποιητικό. Εντωμεταξύ μιας και το ανέφερες τα dmannosa έχουν κράνμπερι και δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για το ουροποιητικό της γυναίκας από τον χυμό κράνμπερι! Να το ξέρετε! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Και κάθε μέρα να πίνεις λίγο είναι τοπ συν του ότι είναι φουλ αντιοξειδωτικός. 

Της φρεζιντερμ μου είπαν 

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Της φρεζιντερμ μου είπαν 

Ναι αυτά πολύ καλά για το ουροποιητικό. Υπάρχουν κ από άλλες εταιρείες. Αυτά όμως είναι κυρίως για ουρολοιμώξεις. Δοκίμασε τα αν θέλεις δεν είναι κακό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Της φρεζιντερμ μου είπαν 

Συνοπτικά από αύριο ξεκινάω να πίνω χυμό κραμπερι ,θα πάρω τα lactotune που είπες από το στόμα όμως δεν μπορώ κολπικά μου την δίνει να λερώνμαι και θα πάρω και τα femi briotic που είπε η sofi , όσο παίρνω αντιβίωση όμως όχι αν κατάλαβα καλά ,σωστά?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Πλέον ειλικρινά ούτε ασχολούμαι κ δε με νοιάζει μπαίνω βγαίνω με βλέπουν με το μωρό κ τρελαίνονται που πάω βόλτες έρχονται παρέες στο σπίτι κ άλλα πολλά κ αυτοί χαζεύουν κ εγώ το απολαμβάνω 

Εφόσον έχεις καταφέρει να το διαχειρίζεσαι έστω και έτσι είναι καλό αυτό ,πάντως έχουν θέμα οι άνθρωποι να το κοιτάξουν και επίσης δεν θα ζήσουν για πάντα δεν τους το είπε κανείς αυτό μάλλον ώστε να έχουν δεύτερη ευκαιρία ,κρίμα τι να πω .... υποτίθεται ότι και οι χειρότεροι μαλακώνουν με τον ερχομό ενός μωρού ....

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Συνοπτικά από αύριο ξεκινάω να πίνω χυμό κραμπερι ,θα πάρω τα lactotune που είπες από το στόμα όμως δεν μπορώ κολπικά μου την δίνει να λερώνμαι και θα πάρω και τα femi briotic που είπε η sofi , όσο παίρνω αντιβίωση όμως όχι αν κατάλαβα καλά ,σωστά?

Έχει cranberry βιολογικό σε σκόνη και έχει πιο άμεσα αποτελέσματα θα σου αρέσει πολύ στην εταιρεία yperikon απλά εγώ ψάχνω μόνο βιολογικά όσο γίνεται προϊόντα και βιταμίνες για αυτό σου λέω για συγκεκριμένα είναι μετά από πολύ ψάξιμο και φυσικά προσωπική χρήση 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εφόσον έχεις καταφέρει να το διαχειρίζεσαι έστω και έτσι είναι καλό αυτό ,πάντως έχουν θέμα οι άνθρωποι να το κοιτάξουν και επίσης δεν θα ζήσουν για πάντα δεν τους το είπε κανείς αυτό μάλλον ώστε να έχουν δεύτερη ευκαιρία ,κρίμα τι να πω .... υποτίθεται ότι και οι χειρότεροι μαλακώνουν με τον ερχομό ενός μωρού ....

Έχει cranberry βιολογικό σε σκόνη και έχει πιο άμεσα αποτελέσματα θα σου αρέσει πολύ στην εταιρεία yperikon απλά εγώ ψάχνω μόνο βιολογικά όσο γίνεται προϊόντα και βιταμίνες για αυτό σου λέω για συγκεκριμένα είναι μετά από πολύ ψάξιμο και φυσικά προσωπική χρήση 

Τέλεια από φαρμακείο το παίρνω ?

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Τα lactotun μπορείς να τα πάρεις και από το στόμα αλλά και κολπικά δεν λερώνουν όπως τα Eva είναι κάψουλες και είναι σαν χαπάκι. Καλό θα ήταν τώρα που παίρνεις αντιβίωση να πάρεις προβιοτικά για το στομάχι σου γιατί ο εντεροκοκκος μεταφέρεται και από το έντερο μέσα από το αίμα. Πάρε σίγουρα πολύ καλά προβιοτικά για το έντερο. 
Μπορείς να πάρεις και χυμό από cranberry και να πίνεις. Εγω χυμό πίνω, βιολογικό και μ αρέσει και περισσότερο γιατί δεν είναι χάπια. Είναι χυμός τι πιο απλό! 

Εντωμεταξύ χυμό παίζει να έχουν και τα πολύ μεγάλα σούπερ μάρκετ στα βιολογικά 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα lactotun μπορείς να τα πάρεις και από το στόμα αλλά και κολπικά δεν λερώνουν όπως τα Eva είναι κάψουλες και είναι σαν χαπάκι. Καλό θα ήταν τώρα που παίρνεις αντιβίωση να πάρεις προβιοτικά για το στομάχι σου γιατί ο εντεροκοκκος μεταφέρεται και από το έντερο μέσα από το αίμα. Πάρε σίγουρα πολύ καλά προβιοτικά για το έντερο. 
Μπορείς να πάρεις και χυμό από cranberry και να πίνεις. Εγω χυμό πίνω, βιολογικό και μ αρέσει και περισσότερο γιατί δεν είναι χάπια. Είναι χυμός τι πιο απλό! 

Εντωμεταξύ χυμό παίζει να έχουν και τα πολύ μεγάλα σούπερ μάρκετ στα βιολογικά 

Σ ευχαριστώ πολύ σε ζαλισα ...

• Μου αρέσει 1

On 7/4/2025 at 8:05 ΜΜ, Bubble24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετό καιρό να δω τα νέα σας γιατί έτρεχα και εγώ με εξετάσεις. Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με την καμπύλη σακχάρου. Πρόσφατα έκανα επαναληπτικές αιματολογικές μια και μετά το Πάσχα θα προχωρήσω στη δεύτερη ΕΤ (για όσες δεν θυμούνται η πρώτη απέτυχε). Έκανα υστεροσκόπηση-scratching και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα. Επίσης, για πρώτη φορά έκανα και καμπύλη σακχάρου και μόλις με ενημέρωσε η γραμματεία του γιατρού ότι πρέπει να δω ενδοκρινολόγο καθώς βρέθηκε παθολογία.

Τα αποτελέσματα είναι:

Καμπύλη σακχάρου για 75 γρ γλυκόζης:  89 mg/dL (0 min), 83 mg/dL (60 min), 94 mg/dL (120 min)

Kαμπύλη ινσουλίνης: 10.4 mΙU/ml (0 min), 46.4 mΙU/ml (60 min), 27..8 mΙU/ml (120 min)

Γλυκοζυλιωμενη = 5,3%

anti-TG = 210 ΙU/mL (<115) - anti-TPO= 34.9 ΙU/mL (<34)

Μπορείτε να καταλάβετε τί πρόβλημα έχω με το σάκχαρο? Δεν μου είπαν λεπτομέρειες.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Στην επαρχεία αποκλείεται να βρω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει το σάκχαρο για την αποτυχημένη ΕΤ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μάλλον σου είπαν για παθολογία στην καμπύλη σακχαρου επειδή εχει μη φυσιολογικα σκαμπανεβασματα, στο 60' είναι πιο χαμηλή από το 0' (ενώ συνήθως κάνει peak εκει) και μετά στο 90' ξανανεβαινει λίγο αντί να πέφτει. Μάλλον αυτό υποδηλώνει αντίσταση στην ινσουλινη, θα στα πει και ο γιατρός καλύτερα. Πιθανον να χρειαστείς να πάρεις χαπάκι για κάποιο διάστημα πριν προχωρήσεις σε ετ. Έχεις χασιμοτο γι αυτό και τα ψηλά anti tpo? Γιατί συνδέεται και αυτό με την αντισταση στην ινσουλινη. Ψάξε σύντομα για ραντεβου ενδοκρινολογο γιατί πλέον η αναμονή είναι τεράστια. Εξήγησε τους ότι βιάζεσαι για να προχωρήσεις σε ετ γιατί τουλάχιστον στην Αθήνα οι καλοί έχουν πάνω από 2μηνο αναμονή.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...