Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω αν θα του δώσω έναν ακόμα κύκλο μετά το prp ή θα φύγω απευθείας. Έχοντας συζητήσει με το σύζυγο είμαστε ντεμι. Δλδ από τη μια λέμε να δώσουμε τη πίστωση χρόνου που ζητάει αλλά από την άλλη δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Ενδεικτικά σας λέω πως πριν από τα 13 ωαρια είχαν γονιμοποιηθεί τα 7 και είχαμε τις 4 βλαστοκύστες ενώ τώρα από τα 7 έχουν γονιμοποιηθεί τα 2 με μηδέν βλαστοκύστες. Στατιστικά δε βγαίνει. Εκτός αν έχει πέσει δραματικά η ποιότητα από τις αρχές Γενάρη. 

Και πριν αμφέβαλα κατά καιρούς αλλά ψυχολογικά ήμουν καλύτερα. Τωρα δεν έχω κάτι να πιαστώ να φτιάξει η ψυχολογία μου.

Κάπως έτσι το εννοούσα,σε καταλαβαίνω ,έχεις δίκιο δεν έχεις από κάπου να πιαστείς,αμφιβολίες σίγουρα έχουμε όλες δεν νομίζω να είναι καμία χωρίς ανησυχία και αμφιβολίες ...στην περίπτωση σου όμως κάτι πρέπει να φωτίσει λίγο 🥺κάτι έστω μικρό να ανέβει η ψυχολογία να μην αισθάνεσαι ότι κανείς προσπάθειες που πέφτουν στο κενό

..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

δυστυχως ετσι γινεται με τις αντιβιωσεις, ταρασσεται και η χλωριδα του κολπου και τραχηλου και το μικροβιωμα της μητρας . εγω καποια στιγμη σε προηγουμενο γιατρο εβγαλα στα καπακια ecoli - ουρεοπλασμα - εντεροκοκκο - σταφυλοκοκκο. ασυμπτωματικα ολα μαλιστα. σκεψου τελικα για το σταφυλοκοκκο πηρε αποφαση και δεν μου εδωσε αντιβιωση και καναμε και ετ παρεουλα με το σταφυλοκοκκο. εμεινα εγκυος, πλακωθηκα στα υποθετακια μου εγω… ε στην επομενη καλλιεργεια στην εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα. πιο παλια κιολας ειχα παθει μεγαλο θεμα με μυκητες που επεμεναν δυο χρονια λογω αντιβιωσεων που ειχα παρει καθε τοσο μετα απο κολπικες καλλιεργειες. τελικα πηγα απο μονη μου σε λοιμωξιολογο και μου τα εξηγησε ολα αυτα και ποσο λαθος τα χειριζονται καποιοι γιατροι. πας και καλα να σωσεις κατι και χαλας τα χιλια μυρια. 

Όπως τα λες ακριβώς τα είχα πάθει και εγώ, σώθηκα με τις κολπικες πλυσεις σόδας μια στο τέλος κάθε περιοδου να καθαριζω και με τα υποθετα.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Ναι σ ευχαριστώ που ρωτάς! Ολα καλά, προχωράμε σε ετ αύριο με το καλό. Ειμαι πολύ χαρούμενη, όχι τρελά αισιόδοξη αλλά χαρούμενη που επιτέλους κάνουμε άλλο ένα βήμα! 🤞🤞🤞

εγω να ρωτησω και κατι που ξεχασα. τελικα ποσο πηγε το ενδομητριο;

πρίν από 25 λεπτά , little miracle είπε:

εγω να ρωτησω και κατι που ξεχασα. τελικα ποσο πηγε το ενδομητριο;

Όσο ήταν δεν άλλαξε 7,2 μέσο όρο. Μου είπε όταν ξεκινάμε την προγεστερόνη στην ουσία κάπως συστέλλεται αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πόσο ήταν πριν την ωορρηξία. 

• Καλή τύχη! 4

2 ώρες πρίν, Ρούλα87 είπε:

Αχ κορίτσια μου εμείς θα κάνουμε μονοι μας φέτος κ θα πούμε μερικούς φίλους γιατί γιορτάζει κ το μωρό μας .κακοί άνθρωποι που κακοί εμένα κ το μωρό τα πεθερικά μου δε μας θέλουν το μωρό ενός έτους κ δε το θέλουν ούτε να το δουν.η δε κουνιάδα μου μακάρι να μην κάνει καν την κίνηση να έρθει όχι ότι θα την πω να έρθει γιατί μόνο να προσβάλει ξέρει κ εμένα κ το μωρό .

Κουράγιο κορίτσι μου..γιατί δεν θέλουν τα πεθερικά σου το μωράκι? Μα πόσο κακοι άνθρωποι παίζει να είναι για να μη θέλουν να δουν το εγγόνι τους!!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κι αυτο ειναι ενας φυσιολογικος μικροοργανισμος που κυριως βρισκεται στο εντερο και μεταφερεται απ τον πρωκτο και στον κολπο. επειδη τα εχω περασει επι χρονια κι εχω ψαχτει παααρα πολυ, θα σου πω δυστυχως με τις αντιβιωσεις αυτα γινονται, φευγει το ενα, αναζωπυρωνεται το αλλο. ειναι λιγο φαυλος κυκλος γι αυτο πλεον και πολλοι γυναικολογοι τις αποφευγουν αν δεν εχεις συμπτωματα. εσυ βεβαια εχεις κανει πολυ κοντα καλλιεργειες. κανονικα με τη ληξη της αντιβιωσης πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 3 βδομαδες για να επαναλαβεις, ουτως ωστε να προλαβει να επαναφερθει η φυσιολογικη χλωριδα του κολπου και του τραχηλου και ιδανικα να περεμβληθει κ εμμηνος ρυση. εσενα περασε τοσος καιρος; καλλιεργεια καπακι απο αγωγη παντως εμενα οσοι γιατροι εχω παει, μου εχουν πει δεν αξιολογειται σωστα. και τωρα παλι καπακι αντιβιωση ;; δεν ξερω… εγω θα επαιρνα κι αλλη γνωμη.και με οσα εχω ζησει θα αφηνα τον οργανισμο μου λιγο με υποθετα γαλακτοβακιλων και ισως συνδυαστικα και καποια αποστειρωτικης/μαλακτικης δρασης για ενα διαστημα (αυτα κανουν δουλιτσα καλη και δεν σου ταρασσουν το συστημα) και θα ξαναεκανα καλλιεργεια μετα απο κανα μηνα. 

Ναι πέρασαν 9 μέρες από το τέλος της αντιβίωσης και μετά έκανα καλλιέργεια ,παίρνω τα υπόθετα της εβα τόσο καιρό αλλά από ότι φαίνεται τίποτα ...και φοβάμαι μήπως το παθαίνω από τα υπόθετα 

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια στο σερβιετακι που έβαλα μετά την ετ είχα λίγο έντονα μπεζ  υγρα και τώρα πάλι λίγα, τι είναι αυτά τώρα;

Μην ανησυχείς ,είναι από τον "καθετήρα " της ετ ...όλα καλά 

2 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Τέλεια τα κάνεις... εγώ μόλις έπαιρνα αυτή την αντιβίωση για το ουροποιητικο δεν θυμάμαι πως την λένε έβγαζα και από κάτι άλλο, ξηρότητα, ενόχληση ξανά αντιβίωση όταν το έλεγα στο γιατρό και ένας φαύλος κύκλος... πήρα εβα γαλακτοβακιουλες και ηρέμησα.  Σου εύχομαι να ηρεμήσεις κ εσύ κορίτσι μου!!

Έχω και της εβα ,και άρχισα να σκέφτομαι μήπως το παθαίνω και από αυτά .από τότε που ξεκίνησα τον Νοέμβριο όλα e coli και διάφορα μου έρχονται που δεν τα είχα 

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δυστυχως ετσι γινεται με τις αντιβιωσεις, ταρασσεται και η χλωριδα του κολπου και τραχηλου και το μικροβιωμα της μητρας . εγω καποια στιγμη σε προηγουμενο γιατρο εβγαλα στα καπακια ecoli - ουρεοπλασμα - εντεροκοκκο - σταφυλοκοκκο. ασυμπτωματικα ολα μαλιστα. σκεψου τελικα για το σταφυλοκοκκο πηρε αποφαση και δεν μου εδωσε αντιβιωση και καναμε και ετ παρεουλα με το σταφυλοκοκκο. εμεινα εγκυος, πλακωθηκα στα υποθετακια μου εγω… ε στην επομενη καλλιεργεια στην εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα. πιο παλια κιολας ειχα παθει μεγαλο θεμα με μυκητες που επεμεναν δυο χρονια λογω αντιβιωσεων που ειχα παρει καθε τοσο μετα απο κολπικες καλλιεργειες. τελικα εφτασα στο αμην και πηγα απο μονη μου σε λοιμωξιολογο (τα εσκασα) και μου τα εξηγησε ολα αυτα και ποσο λαθος τα χειριζονται καποιοι γιατροι. πας και καλα να σωσεις κατι και χαλας τα χιλια μυρια. πεφτει τοσο το ανοσοποιητικο νε τις αντιβιωσεις που κολλας κι απ τον αερα που λεμε. και συγκεκριμενα το φυσιολογικο ph κι η χλωριδα του κολπου, πανε περιπατο.

Και τι να κάνουμε ,αν δεν πάρουμε αντιβίωση δεν έχει ετ ,εγώ δεν κολουσα ποτέ πρώτη φορά φέτος μετά την ετ άρχισα να κολλάω ,περίεργο 

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Όσο ήταν δεν άλλαξε 7,2 μέσο όρο. Μου είπε όταν ξεκινάμε την προγεστερόνη στην ουσία κάπως συστέλλεται αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πόσο ήταν πριν την ωορρηξία. 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,να φωλιάσουν στην ζεστουλα τους 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι πέρασαν 9 μέρες από το τέλος της αντιβίωσης και μετά έκανα καλλιέργεια ,παίρνω τα υπόθετα της εβα τόσο καιρό αλλά από ότι φαίνεται τίποτα ...και φοβάμαι μήπως το παθαίνω από τα υπόθετα 

Μην ανησυχείς ,είναι από τον "καθετήρα " της ετ ...όλα καλά 

Έχω και της εβα ,και άρχισα να σκέφτομαι μήπως το παθαίνω και από αυτά .από τότε που ξεκίνησα τον Νοέμβριο όλα e coli και διάφορα μου έρχονται που δεν τα είχα 

Και τι να κάνουμε ,αν δεν πάρουμε αντιβίωση δεν έχει ετ ,εγώ δεν κολουσα ποτέ πρώτη φορά φέτος μετά την ετ άρχισα να κολλάω ,περίεργο 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,να φωλιάσουν στην ζεστουλα τους 

Σε ευχαριστώ πολύ!! Πριν πάρω τα Eva είχα διαβάσει σε κριτικές που έλεγαν κοπέλες πως τους δημιουργούν θέμα.. δεν ξέρω κοπέλα μου, η Δήμητρα είχε αναφέρει και κάποια άλλης εταιρίας που δεν τα θυμάμαι,  ίσως αν δοκίμαζες άλλο σκεύασμα και να σου "κάτσει " καλύτερα, στο εύχομαι!

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Κουράγιο κορίτσι μου..γιατί δεν θέλουν τα πεθερικά σου το μωράκι? Μα πόσο κακοι άνθρωποι παίζει να είναι για να μη θέλουν να δουν το εγγόνι τους!!

Επειδή γέννησα το μωρό πρόωρα κ τους είχαμε ενημέρωση επειδή έπεφτε σε λίγες μέρες το Πάσχα ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τραπέζι έτσι όπως κάναμε κάθε χρόνο ας κάνουν αυτοί απλά εμείς δεν θα μπορέσουμε να κατέβουμε κάτω (μένουμε δίπλα )κ εκεί ξεκίνησαν όλα νευρίασε η πεθερά μου κ πλέον δεν το θέλει.

Just now, Ρούλα87 είπε:

Επειδή γέννησα το μωρό πρόωρα κ τους είχαμε ενημέρωση επειδή έπεφτε σε λίγες μέρες το Πάσχα ότι δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τραπέζι έτσι όπως κάναμε κάθε χρόνο ας κάνουν αυτοί απλά εμείς δεν θα μπορέσουμε να κατέβουμε κάτω (μένουμε δίπλα )κ εκεί ξεκίνησαν όλα νευρίασε η πεθερά μου κ πλέον δεν το θέλει.

Προχθές είχε το μωρό γενέθλια κ έστειλαν κ δώρο με την κόρη τους κ έτσι όπως το έστειλαν πήγε πίσω.παλι χαμός από την μια δε το θέλουν από την άλλη έστειλαν κ δώρο.

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Προχθές είχε το μωρό γενέθλια κ έστειλαν κ δώρο με την κόρη τους κ έτσι όπως το έστειλαν πήγε πίσω.παλι χαμός από την μια δε το θέλουν από την άλλη έστειλαν κ δώρο.

Συγνώμη για το θάρρος....δε θέλουν το μωρό????? πάμε καθόλου καλά?????Αχ κοριτσάκι μου ειλικρινά μην ασχολείσαι...ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά?Ξανά λέω με συγχωρείς για το θάρρος αλλά έχω καραφλιάσει με αυτά που διαβάζω 

πρίν από 5 λεπτά , karlajo είπε:

Συγνώμη για το θάρρος....δε θέλουν το μωρό????? πάμε καθόλου καλά?????Αχ κοριτσάκι μου ειλικρινά μην ασχολείσαι...ο άντρας σου τι λέει για όλα αυτά?Ξανά λέω με συγχωρείς για το θάρρος αλλά έχω καραφλιάσει με αυτά που διαβάζω 

Ναι έτσι ακριβώς δε το θέλουν .εδω με βγήκε ο πεθερός μου στο φαρμακείο κ τον λέει στην πλάκα η φαρμακοποιός αυτό το μωρό το ξέρεις ;κ η απάντηση του δεν το γνωρίζω καν μου είναι άγνωστο.ο άντρας μου δεν έχει μετά από αυτά κ άλλα πολλά που έγιναν σχέσεις κ αυτοί ζορίζονται .κακοι άνθρωποι είναι δυστυχώς.

Just now, Ρούλα87 είπε:

Ναι έτσι ακριβώς δε το θέλουν .εδω με βγήκε ο πεθερός μου στο φαρμακείο κ τον λέει στην πλάκα η φαρμακοποιός αυτό το μωρό το ξέρεις ;κ η απάντηση του δεν το γνωρίζω καν μου είναι άγνωστο.ο άντρας μου δεν έχει μετά από αυτά κ άλλα πολλά που έγιναν σχέσεις κ αυτοί ζορίζονται .κακοι άνθρωποι είναι δυστυχώς.

Μια φορά ασχολήθηκα κ την πήρε κ την σήκωσε την άλλη ξανά δεν ασχολήθηκα κ τρελαίνεται 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

αντιδραση θυμωμενης φατσουλας που ξαναλεω δυστυχως δεν υπαρχει!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Πριν πάρω τα Eva είχα διαβάσει σε κριτικές που έλεγαν κοπέλες πως τους δημιουργούν θέμα.. δεν ξέρω κοπέλα μου, η Δήμητρα είχε αναφέρει και κάποια άλλης εταιρίας που δεν τα θυμάμαι,  ίσως αν δοκίμαζες άλλο σκεύασμα και να σου "κάτσει " καλύτερα, στο εύχομαι!

Ναι εγώ! Τα lactotun προσωπικά τα αγαπημένα μου! Είναι χάπι αλλά μπορείς να το βάλεις και κολπικά. Απλα να ξέρετε αν παίρνετε αντιβίωση τα προβιοτικά τα σκοτώνετε δεν κάνουν τίποτα. @kate82 κορίτσι μου έχω πάθει κάτι ανάλογο πριν χρόνια. Κάθε αντιβίωση και χειρότερα! Εμένα μου τα είχε κόψει όλα τότε ο γυναικολόγος, υπόψιν δεν είχα συμπτώματα και μου τα έκοψε όλα και ούτε προσπαθούσα για παιδί! Τωρα με την εμβρυομεταφορά που περιμένεις τόσο καιρό δεν ξέρω τι να σου πω! Πάντως γενικά ο εντεροκοκκος δεν επηρεάζει υποτίθεται, τώρα για σίγουρα μόνο ο εξωσωματικός σου ξέρει οπότε ότι σου πει κάνεις. Υπομονή! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι εγώ! Τα lactotun προσωπικά τα αγαπημένα μου! Είναι χάπι αλλά μπορείς να το βάλεις και κολπικά. Απλα να ξέρετε αν παίρνετε αντιβίωση τα προβιοτικά τα σκοτώνετε δεν κάνουν τίποτα. @kate82 κορίτσι μου έχω πάθει κάτι ανάλογο πριν χρόνια. Κάθε αντιβίωση και χειρότερα! Εμένα μου τα είχε κόψει όλα τότε ο γυναικολόγος, υπόψιν δεν είχα συμπτώματα και μου τα έκοψε όλα και ούτε προσπαθούσα για παιδί! Τωρα με την εμβρυομεταφορά που περιμένεις τόσο καιρό δεν ξέρω τι να σου πω! Πάντως γενικά ο εντεροκοκκος δεν επηρεάζει υποτίθεται, τώρα για σίγουρα μόνο ο εξωσωματικός σου ξέρει οπότε ότι σου πει κάνεις. Υπομονή! 

Εννοείτε θα κάνω ότι μου λέει απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κολλάω .... Προβιοτικα ποια λέτε να πάρω να κάνουν καλό κ στο μικρόβιο μα της μήτρας ??

1 hour ago, Ρούλα87 είπε:

Μια φορά ασχολήθηκα κ την πήρε κ την σήκωσε την άλλη ξανά δεν ασχολήθηκα κ τρελαίνεται 

Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω εντάξει έχω ακούσει κακίες και κακίες άλλα τέτοια κατάσταση αγγίζει τα όρια της ψυχοπαθειας ,πως αντέχετε και ζείτε πάνω κάτω κιόλας;τι τους φταίει αυτή η αθώα ψυχούλα;

πρίν από 41 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τα dmannose τα ξέρετε ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...