Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω αν θα του δώσω έναν ακόμα κύκλο μετά το prp ή θα φύγω απευθείας. Έχοντας συζητήσει με το σύζυγο είμαστε ντεμι. Δλδ από τη μια λέμε να δώσουμε τη πίστωση χρόνου που ζητάει αλλά από την άλλη δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Ενδεικτικά σας λέω πως πριν από τα 13 ωαρια είχαν γονιμοποιηθεί τα 7 και είχαμε τις 4 βλαστοκύστες ενώ τώρα από τα 7 έχουν γονιμοποιηθεί τα 2 με μηδέν βλαστοκύστες. Στατιστικά δε βγαίνει. Εκτός αν έχει πέσει δραματικά η ποιότητα από τις αρχές Γενάρη. 

Και πριν αμφέβαλα κατά καιρούς αλλά ψυχολογικά ήμουν καλύτερα. Τωρα δεν έχω κάτι να πιαστώ να φτιάξει η ψυχολογία μου.

Κάπως έτσι το εννοούσα,σε καταλαβαίνω ,έχεις δίκιο δεν έχεις από κάπου να πιαστείς,αμφιβολίες σίγουρα έχουμε όλες δεν νομίζω να είναι καμία χωρίς ανησυχία και αμφιβολίες ...στην περίπτωση σου όμως κάτι πρέπει να φωτίσει λίγο 🥺κάτι έστω μικρό να ανέβει η ψυχολογία να μην αισθάνεσαι ότι κανείς προσπάθειες που πέφτουν στο κενό

..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι σ ευχαριστώ που ρωτάς! Ολα καλά, προχωράμε σε ετ αύριο με το καλό. Ειμαι πολύ χαρούμενη, όχι τρελά αισιόδοξη αλλά χαρούμενη που επιτέλους κάνουμε άλλο ένα βήμα! 🤞🤞🤞

αντε επιτελους !! εχεις πολυ δικιο, ενα μεγαλο βημα που θα σε φερει πιο κοντα στον στοχο και με καθε καλο προγνωστικο γιατι εχεις ελεγμενα τα παντα ολα! καλη επιτυχια να εχεις αυριο!! χοριακη Μ.Σαββατο;; με το καλο ολα !!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

αντε επιτελους !! εχεις πολυ δικιο, ενα μεγαλο βημα που θα σε φερει πιο κοντα στον στοχο και με καθε καλο προγνωστικο γιατι εχεις ελεγμενα τα παντα ολα! καλη επιτυχια να εχεις αυριο!! χοριακη Μ.Σαββατο;; με το καλο ολα !!!

Μου είπε Μ.Παρασκευή! Να δω αν θα κάνω ανάσταση 😂

• Καλή τύχη! 1
  • Χαχα 3

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι σ ευχαριστώ που ρωτάς! Ολα καλά, προχωράμε σε ετ αύριο με το καλό. Ειμαι πολύ χαρούμενη, όχι τρελά αισιόδοξη αλλά χαρούμενη που επιτέλους κάνουμε άλλο ένα βήμα! 🤞🤞🤞

Να είσαι χαρούμενη και αισιόδοξη και να κάνεις manifest,εύχομαι από καρδιάς ❤️ όλα να πάνε τέλεια 🥰🥰🥰

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μου είπε Μ.Παρασκευή! Να δω αν θα κάνω ανάσταση 😂

θα κανεις καλε!! την πιο χαρουμενη κιολας!! αισιοδοξια να εχεις!! κι απ τη στιγμη της ετ εσυ θα σκεφτεσαι οτι εισαι εγκυος!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλημέρα, βάλαμε 2 βλαστοκύστες ββ τελικά... ελπίζω να τα καταφέρουν και τα δύο! Το ενδομήτριο μου είναι 12.5. Κορίτσια στο ένα εμβρυο γράφει full blasto και στο άλλο expand. 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ,να περάσουν γρήγορα οι μέρες αναμονής 

Καλησπέρα σας κορίτσια μου ,έκανα καλλιέργεια για να δούμε αν καθάρισα από ,,ecoli και ουρεοπλασμα ,καθάρισα από αυτά και με βρήκε εντεροκοκκος ,δεν ξέρω τι ναι τούτο πάλι και που τα βρίσκω .... Και πάλι αντιβίωση 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια μου ,έκανα καλλιέργεια για να δούμε αν καθάρισα από ,,ecoli και ουρεοπλασμα ,καθάρισα από αυτά και με βρήκε εντεροκοκκος ,δεν ξέρω τι ναι τούτο πάλι και που τα βρίσκω .... Και πάλι αντιβίωση 

φέτος τι έχεις πάθει ?Αντιβίωση για αντιβίωση δεν άφησες😃 Νομιζω έχει εξασθενισει ο οργανισμος σου και κολλας και απο κάτι 😵

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, karlajo είπε:

φέτος τι έχεις πάθει ?Αντιβίωση για αντιβίωση δεν άφησες😃 Νομιζω έχει εξασθενισει ο οργανισμος σου και κολλας και απο κάτι 😵

Δεν ξέρω έχω χαζεψει δεν μπορώ άλλο ... Μ έχει πάρει η κάτω βόλτα ... Μίλησα και με χριστοφ... Ο καημένος στεναχωρήθηκε περισσότερο από μένα αλλά Μ είπε να ξαναπάρω αντιβίωση γιατί δεν γίνεται να προχωρήσουμε με μικρόβιο ,τι να πω 

15 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δεν της είπα τπτ,απλά κουνούσα το κεφάλι μου και μιλουσε μόνη της.Ημουν και στον τρίτο μήνα,δεν είχα κάνει αυχενική ακόμα και ήμουν σε περίεργη φάση. Κακος άνθρωπος ρε συ,δε λες τέτοια πράγματα σε έγκυο γυναίκα,όσο και αν ζηλεύεις η αν την αντιπαθείς

Αχ κορίτσια μου εμείς θα κάνουμε μονοι μας φέτος κ θα πούμε μερικούς φίλους γιατί γιορτάζει κ το μωρό μας .κακοί άνθρωποι που κακοί εμένα κ το μωρό τα πεθερικά μου δε μας θέλουν το μωρό ενός έτους κ δε το θέλουν ούτε να το δουν.η δε κουνιάδα μου μακάρι να μην κάνει καν την κίνηση να έρθει όχι ότι θα την πω να έρθει γιατί μόνο να προσβάλει ξέρει κ εμένα κ το μωρό .

• Λυπημένη/-ος 10

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ με αυτό που σου βρήκε... εγώ με τόση αντιβίωση που έπαιρνα τότε μετά το εξωμητριο τα είχε δει όλα ο οργανισμός μου, πάρε προβιοτικα ,να τρως καλά να έρθει στα ίσια του το ανοσοποίητικο σου. Γρήγορα περαστικά 🥰🥰

πρίν από 1 λεπτό , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ με αυτό που σου βρήκε... εγώ με τόση αντιβίωση που έπαιρνα τότε μετά το εξωμητριο τα είχε δει όλα ο οργανισμός μου, πάρε προβιοτικα ,να τρως καλά να έρθει στα ίσια του το ανοσοποίητικο σου. Γρήγορα περαστικά 🥰🥰

Έχω τελειώσει τα κεφίρ από όλα τα σούπερ μάρκετ τον τελευταίο μήνα ,τρώω υγιεινά ,παίρνω βιταμίνες lg active ,πίνω πρόπολης ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ... 

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

κι αυτο ειναι ενας φυσιολογικος μικροοργανισμος που κυριως βρισκεται στο εντερο και μεταφερεται απ τον πρωκτο και στον κολπο. επειδη τα εχω περασει επι χρονια κι εχω ψαχτει παααρα πολυ, θα σου πω δυστυχως με τις αντιβιωσεις αυτα γινονται, φευγει το ενα, αναζωπυρωνεται το αλλο. ειναι λιγο φαυλος κυκλος γι αυτο πλεον και πολλοι γυναικολογοι τις αποφευγουν αν δεν εχεις συμπτωματα. εσυ βεβαια εχεις κανει πολυ κοντα καλλιεργειες. κανονικα με τη ληξη της αντιβιωσης πρεπει να περιμενεις τουλαχιστον 3 βδομαδες για να επαναλαβεις, ουτως ωστε να προλαβει να επαναφερθει η φυσιολογικη χλωριδα του κολπου και του τραχηλου και ιδανικα να περεμβληθει κ εμμηνος ρυση. εσενα περασε τοσος καιρος; καλλιεργεια καπακι απο αγωγη παντως εμενα οσοι γιατροι εχω παει, μου εχουν πει δεν αξιολογειται σωστα. και τωρα παλι καπακι αντιβιωση ;; δεν ξερω… εγω θα επαιρνα κι αλλη γνωμη.και με οσα εχω ζησει θα αφηνα τον οργανισμο μου λιγο με υποθετα γαλακτοβακιλων και ισως συνδυαστικα και καποια αποστειρωτικης/μαλακτικης δρασης για ενα διαστημα (αυτα κανουν δουλιτσα καλη και δεν σου ταρασσουν το συστημα) και θα ξαναεκανα καλλιεργεια μετα απο κανα μηνα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έχω τελειώσει τα κεφίρ από όλα τα σούπερ μάρκετ τον τελευταίο μήνα ,τρώω υγιεινά ,παίρνω βιταμίνες lg active ,πίνω πρόπολης ,δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ... 

Τέλεια τα κάνεις... εγώ μόλις έπαιρνα αυτή την αντιβίωση για το ουροποιητικο δεν θυμάμαι πως την λένε έβγαζα και από κάτι άλλο, ξηρότητα, ενόχληση ξανά αντιβίωση όταν το έλεγα στο γιατρό και ένας φαύλος κύκλος... πήρα εβα γαλακτοβακιουλες και ηρέμησα.  Σου εύχομαι να ηρεμήσεις κ εσύ κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Τέλεια τα κάνεις... εγώ μόλις έπαιρνα αυτή την αντιβίωση για το ουροποιητικο δεν θυμάμαι πως την λένε έβγαζα και από κάτι άλλο, ξηρότητα, ενόχληση ξανά αντιβίωση όταν το έλεγα στο γιατρό και ένας φαύλος κύκλος... πήρα εβα γαλακτοβακιουλες και ηρέμησα.  Σου εύχομαι να ηρεμήσεις κ εσύ κορίτσι μου!!

δυστυχως ετσι γινεται με τις αντιβιωσεις, ταρασσεται και η χλωριδα του κολπου και τραχηλου και το μικροβιωμα της μητρας . εγω καποια στιγμη σε προηγουμενο γιατρο εβγαλα στα καπακια ecoli - ουρεοπλασμα - εντεροκοκκο - σταφυλοκοκκο. ασυμπτωματικα ολα μαλιστα. σκεψου τελικα για το σταφυλοκοκκο πηρε αποφαση και δεν μου εδωσε αντιβιωση και καναμε και ετ παρεουλα με το σταφυλοκοκκο. εμεινα εγκυος, πλακωθηκα στα υποθετακια μου εγω… ε στην επομενη καλλιεργεια στην εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα. πιο παλια κιολας ειχα παθει μεγαλο θεμα με μυκητες που επεμεναν δυο χρονια λογω αντιβιωσεων που ειχα παρει καθε τοσο μετα απο κολπικες καλλιεργειες. τελικα εφτασα στο αμην και πηγα απο μονη μου σε λοιμωξιολογο (τα εσκασα) και μου τα εξηγησε ολα αυτα και ποσο λαθος τα χειριζονται καποιοι γιατροι. πας και καλα να σωσεις κατι και χαλας τα χιλια μυρια. πεφτει τοσο το ανοσοποιητικο νε τις αντιβιωσεις που κολλας κι απ τον αερα που λεμε. και συγκεκριμενα το φυσιολογικο ph κι η χλωριδα του κολπου, πανε περιπατο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...