Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ο κουνιάδος μου με τη συννυφαδα μου είναι από αυτούς.Το πρώτο παιδί το έκαναν "με τη μια" και μας το λέγαν και φούσκωνε από περηφάνεια ο κουνιάδος μου.Ο άντρας μου εν τω μεταξύ με ολιγοασθενοτερατοσπερμια,εγώ κλειστές σάλπιγγες,καταλαβαίνεις ψυχολογία.Τελικα κάνουμε και εμείς παιδί(με εξωσωματική).Μετα έλεγαν πως το δεύτερο θα το κάνουν καλοκαίρι,για να μη γεννηθεί χειμώνα (μιλάμε για στόκους,όχι αστεία).Τελικά προσπαθούν επί ένα χρόνο και δεν μπορούν και εμείς πάμε για το δεύτερο.Μολις με είδε η συννυφαδα μου με την κοιλιά φουσκωμένη,ούτε να ευχηθεί,ούτε τπτ,με κοιτούσε με φθόνο και μου έλεγε για μια φίλη της που σταμάτησε η καρδούλα του εμβρύου στον πέμπτο  μήνα.Απορω πως κρατήθηκα κ δεν την άρχισα στα μπινελικια

Βλαμενος κόσμος θα πω! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τον κοίταξα τη προηγούμενη εβδομάδα της 25ης Μαρτίου που πήρα άδεια όλη τη βδομάδα, έκανα ένα κάρο beauty, ψώνια, έβαψα μαλλί .. λέω θα περιποιηθώ τον ευατο μου και δε θα σκεφτώ τίποτα ιατρικό. Οπως και έκανα. Ήμουν τέλεια εκείνη τη βδομάδα, κοιμήθηκα καλά… έφυγε από το μυαλό μου για λίγο. Αλλά τώρα πάλι τα ίδια. 
Φαντάζομαι εννοείς μια πιο ριζική αλλαγή κ ξεκούραση. Ξέρεις τι; Αν σταματήσω θα σκέφτομαι πως δε προσπάθησα..

Αχ γαμωτο σε καταλαβαίνω μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα .... Ότι αισθάνεσαι εσύ κορίτσι μου 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετό καιρό να δω τα νέα σας γιατί έτρεχα και εγώ με εξετάσεις. Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με την καμπύλη σακχάρου. Πρόσφατα έκανα επαναληπτικές αιματολογικές μια και μετά το Πάσχα θα προχωρήσω στη δεύτερη ΕΤ (για όσες δεν θυμούνται η πρώτη απέτυχε). Έκανα υστεροσκόπηση-scratching και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα. Επίσης, για πρώτη φορά έκανα και καμπύλη σακχάρου και μόλις με ενημέρωσε η γραμματεία του γιατρού ότι πρέπει να δω ενδοκρινολόγο καθώς βρέθηκε παθολογία.

Τα αποτελέσματα είναι:

Καμπύλη σακχάρου για 75 γρ γλυκόζης:  89 mg/dL (0 min), 83 mg/dL (60 min), 94 mg/dL (120 min)

Kαμπύλη ινσουλίνης: 10.4 mΙU/ml (0 min), 46.4 mΙU/ml (60 min), 27..8 mΙU/ml (120 min)

Γλυκοζυλιωμενη = 5,3%

anti-TG = 210 ΙU/mL (<115) - anti-TPO= 34.9 ΙU/mL (<34)

Μπορείτε να καταλάβετε τί πρόβλημα έχω με το σάκχαρο? Δεν μου είπαν λεπτομέρειες.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Στην επαρχεία αποκλείεται να βρω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει το σάκχαρο για την αποτυχημένη ΕΤ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Που βρίσκεσαι ???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ γαμωτο σε καταλαβαίνω μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα .... Ότι αισθάνεσαι εσύ κορίτσι μου 

Που βρίσκεσαι ???

Είμαι Καβάλα, ο γιατρός μου είναι Αθήνα. 

πρίν από 25 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετό καιρό να δω τα νέα σας γιατί έτρεχα και εγώ με εξετάσεις. Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με την καμπύλη σακχάρου. Πρόσφατα έκανα επαναληπτικές αιματολογικές μια και μετά το Πάσχα θα προχωρήσω στη δεύτερη ΕΤ (για όσες δεν θυμούνται η πρώτη απέτυχε). Έκανα υστεροσκόπηση-scratching και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα. Επίσης, για πρώτη φορά έκανα και καμπύλη σακχάρου και μόλις με ενημέρωσε η γραμματεία του γιατρού ότι πρέπει να δω ενδοκρινολόγο καθώς βρέθηκε παθολογία.

Τα αποτελέσματα είναι:

Καμπύλη σακχάρου για 75 γρ γλυκόζης:  89 mg/dL (0 min), 83 mg/dL (60 min), 94 mg/dL (120 min)

Kαμπύλη ινσουλίνης: 10.4 mΙU/ml (0 min), 46.4 mΙU/ml (60 min), 27..8 mΙU/ml (120 min)

Γλυκοζυλιωμενη = 5,3%

anti-TG = 210 ΙU/mL (<115) - anti-TPO= 34.9 ΙU/mL (<34)

Μπορείτε να καταλάβετε τί πρόβλημα έχω με το σάκχαρο? Δεν μου είπαν λεπτομέρειες.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Στην επαρχεία αποκλείεται να βρω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει το σάκχαρο για την αποτυχημένη ΕΤ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

το σακχαρο επηρεαζει την ποιοτητα των ωαριων. στην ετ δεν παιζει ρολο. στο λεω γιατι εχω προδιαβητη και ειχα πετυχει δυο εμφυτευσεις χωρις να το ξερω τοτε… η καμπυλη σακχαρου ειναι οχι απλα τελεια, τελειοτατη. της ινσουλινης δεν θυμαμαι τα ορια απεξω αλλα γενικα γιατι αγχωθηκες τωρα;

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κοίταξα τη προηγούμενη εβδομάδα της 25ης Μαρτίου που πήρα άδεια όλη τη βδομάδα, έκανα ένα κάρο beauty, ψώνια, έβαψα μαλλί .. λέω θα περιποιηθώ τον ευατο μου και δε θα σκεφτώ τίποτα ιατρικό. Οπως και έκανα. Ήμουν τέλεια εκείνη τη βδομάδα, κοιμήθηκα καλά… έφυγε από το μυαλό μου για λίγο. Αλλά τώρα πάλι τα ίδια. 
Φαντάζομαι εννοείς μια πιο ριζική αλλαγή κ ξεκούραση. Ξέρεις τι; Αν σταματήσω θα σκέφτομαι πως δε προσπάθησα..

Πασχα θα κανετε τιποτα με τον αντρα σου πρωτα ο Θεος; 

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

το σακχαρο επηρεαζει την ποιοτητα των ωαριων. στην ετ δεν παιζει ρολο. στο λεω γιατι εχω προδιαβητη και ειχα πετυχει δυο εμφυτευσεις χωρις να το ξερω τοτε… η καμπυλη σακχαρου ειναι οχι απλα τελεια, τελειοτατη. της ινσουλινης δεν θυμαμαι τα ορια απεξω αλλα γενικα γιατι αγχωθηκες τωρα;

Σε ευχαριστώ πολύ. Αγχώθηκα όχι απλά πολύ...γιατί ο γιατρός ανέφερε ότι είδε παθολογία στην καμπύλη σακχάρου και πρέπει να δω ενδοκρινολόγο. Η μαία με ενημέρωσε. Ελπίζω να μην έκανε λάθος πάλι η μαία!!!!

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

Θα πάμε στο πατρικό του στην επαρχία να το ζήσουμε «παραδοσιακά»… Δε θέλω καθόλου όμως γιατί θα πιεστώ πάρα πολύ ψυχολογικά να μας ρωτάνε και θα έχει και άπειρο κόσμο.. αλλά από την άλλη θέλει κ αυτός να δει τους γονείς του 1-2 φορές το χρόνο κ το καταλαβαίνω . Του είπα αν θέλει να πάει μόνος του αλλά δε θέλει για να μη μείνω μόνη μου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Bubble24 είπε:

Είμαι Καβάλα, ο γιατρός μου είναι Αθήνα. 

Ποιο μακριά ,, Καβάλα δεν έχετε κάποιον ενδοκρινολογο??? Υπέρηχο μια αιματολογικές θα σε γράψει δύσκολα να κάνει λάθος 

Just now, kate82 είπε:

Ποιο μακριά ,, Καβάλα δεν έχετε κάποιον ενδοκρινολογο??? Υπέρηχο μια αιματολογικές θα σε γράψει δύσκολα να κάνει λάθος 

Είναι λίγοι και μου δίνουν ραντεβού μετά από μήνα..

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Αν εννοείς εμένα όχι τίποτα ,δεν βγαίνουμε καρδιά μου ,το ταμείο μείον χαχαχαχ

Just now, Bubble24 είπε:

Είναι λίγοι και μου δίνουν ραντεβού μετά από μήνα..

Τους είπες ότι πρόκειται για έμβρυο μεταφορά??? Γιατί και εδώ σε μας έτσι κάνουν αλλά μόλις λέω για εξωσωματική με κλείνουν κατευθείαν ,εγώ Κατερίνη είμαι 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Τους είπες ότι πρόκειται για έμβρυο μεταφορά??? Γιατί και εδώ σε μας έτσι κάνουν αλλά μόλις λέω για εξωσωματική με κλείνουν κατευθείαν ,εγώ Κατερίνη είμαι 

Θα δοκιμάσω και έτσι, δεν το ανέφερα.

πρίν από 2 λεπτά , Bubble24 είπε:

Θα δοκιμάσω και έτσι, δεν το ανέφερα.

Δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι ,Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να σε βοηθήσω ούτε Αθήνα δυστυχώς,ίσως κάποιο από τα κορίτσια γνωρίζουν ,αλλά να τραβιεσαι τόσο μακρυά για ενδοκρινολογο το θεωρώ κρίμα πολύ ταλαιπωρία 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

χαχαχαχ στην @MK2012 πηγαινε!! αλλα καλα κανεις να λεμε γενικα κ τι θα κανουμε κ αν, να ξεφευγουμε λιγο κ να αλληλοπαρηγοριομαστε οσες δεν θα κανουμε τιποτα η οσες συναναστραφουμε αναγκαστικα τα αγαπημενα μας πεθερικακια….

• Χαχα 1

Just now, kate82 είπε:

Δοκίμασε το δεν χάνεις κάτι ,Θεσσαλονίκη δεν μπορώ να σε βοηθήσω ούτε Αθήνα δυστυχώς,ίσως κάποιο από τα κορίτσια γνωρίζουν ,αλλά να τραβιεσαι τόσο μακρυά για ενδοκρινολογο το θεωρώ κρίμα πολύ ταλαιπωρία 

Ναι, θα περιμένω να δω τα κορίτσια αν εχουν να προτείνουν καποιον έστω Θεσσαλονίκη. Θα δοκιμάσω και το πρωί εδώ. Φοβάμαι μήπως τσάμπα έχω αγχωθεί μια και ψάχνω στο διαδίκτυο για τα επίπεδα του σακχάρου και μου τα βγάζει φυσιολογικά. Τώρα δεν ξέρω για την ινσουλίνη αν υπάρχει υπερέκκριση. Θα γίνω και ενδοκρινολόγος!!!

Just now, little miracle είπε:

χαχαχαχ στην @MK2012 πηγαινε!! αλλα καλα κανεις να λεμε γενικα κ τι θα κανουμε κ αν, να ξεφευγουμε λιγο κ να αλληλοπαρηγοριομαστε οσες δεν θα κανουμε τιποτα η οσες συναναστραφουμε αναγκαστικα τα αγαπημενα μας πεθερικακια….

Μωρέ οι δικοί μου είναι γλυκύτατοι αλλά κάπως μου την έδωσε τελευταία γιατί της ξέφυγε πως το συζητούσε με μια ξαδέλφη της που «έχει και αυτή πρόβλημα» και τελικά «τα κατάφερε». Ε και μετά ξενέρωσα. Λέω οκ έχει βγει εφημερίδα σε όλο το σόι, δλδ για τον Θεό. Οπότε έχω ακόμα λιγότερη διάθεση να πάω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Ναι, θα περιμένω να δω τα κορίτσια αν εχουν να προτείνουν καποιον έστω Θεσσαλονίκη. Θα δοκιμάσω και το πρωί εδώ. Φοβάμαι μήπως τσάμπα έχω αγχωθεί μια και ψάχνω στο διαδίκτυο για τα επίπεδα του σακχάρου και μου τα βγάζει φυσιολογικά. Τώρα δεν ξέρω για την ινσουλίνη αν υπάρχει υπερέκκριση. Θα γίνω και ενδοκρινολόγος!!!

Ο γυναικολόγος σου σ είπε να το ψάξεις ?

πρίν από 15 λεπτά , Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Αγχώθηκα όχι απλά πολύ...γιατί ο γιατρός ανέφερε ότι είδε παθολογία στην καμπύλη σακχάρου και πρέπει να δω ενδοκρινολόγο. Η μαία με ενημέρωσε. Ελπίζω να μην έκανε λάθος πάλι η μαία!!!!

μην αγχωνεσαι παντως. κ το πολυ πολυ αν θεωρει πως εχεις καμια αντισταση στην ινσουλινη να σου δωσει κανα χαπακι ετσι να λες οτι το παιρνεις. γενικα ξερω  γυναικες που ανακαλυψαν οτι εχουν διαβητη στην εγκυμοσυνη σκεψου. το σακχαρο επηρεαζει την ποιοτητα τωννωαριων και πολλες φορες συνυπαρχει με σπω. κατα τα αλλα μετα αν ειναι ναι εμφυτευτει το εμβρυο θα εμφυτευτει ασχετως σακχαρου. ποσο μαλλον στην περιπτωση σου που δεν εκτοξευεται καμια τιμη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...