Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, ska255 είπε:

Καλησπέρα! Θα σου πω ο,τι λέω και στον εαυτό μου! Μην απελπιζεσαι, προσπάθησε να έχεις θετικές σκέψεις για να μην ζοριζεται ο οργανισμός σου.. ήδη τραβάμε τόσα από όλα τα υπόλοιπα, δεν πρέπει να χαλαει η ψυχολογία μας! Αν σε παρηγορεί εγώ αυτόν τον μήνα και με femara σκέψου είχα μόνο ένα, δεν είναι κάθε κύκλος και κάθε οργανισμός το ίδιο..το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε πως έχουμε μπει στον σωστό δρόμο, κάνουμε τα σωστά βήματα και ψάχνουμε μονο ένα και καλό που θα μας δώσει εγκυμοσύνη!

Expand  

Αν το λες σε μένα, εγω έκανα gonal, meriofert και πήρα femara στην αρχή, ο ορισμός του poor responder ειμαι.. Εμένα με βασανίζει λιγο ότι αν ειχα κανει τη διέγερση πριν το καλοκαιρι με τη διπλάσια amh, ή εστω πριν το χειρουργειο για την υδροσάλπιγγα, θα πηγαινε καλύτερα.. Δεν εχουμε καν καλό σπέρμα για να πω ότι εχουμε ελπιδες. Αλλα και το τέλειο σπέρμα να ειχαμε, αν εγω δε δίνω ωάρια μια τρύπα στο νερό παλι. Γενικά για εμας ειναι πολλά τα ερωτηματικά και τα σημεια που πρέπει να παρουμε αποφαση, μαλλον πιο πολλά απ' ό,τι στα περισσότερα ζευγάρια, οπότε πραγματικά απελπίζομαι ώρες ώρες. Και όταν προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη, παλι κατι θα συμβει και θα με ρίξει. Είμαι σίγουρη οτι δε θα γονιμοποιηθει κανένα από τα δύο ωάρια και θα εχει πάει όλη η προσπάθεια χαμένη. Αχ βρε κορίτσια, δε ξέρω, όσο δυσκολευομαστε, τόσο σκεφτομαι πόσο θέλω ενα μωρό. Από την άλλη λέω αν ειναι να πάθω κατάθλιψη για να το καταφέρω αξίζει; Έχουμε παγώσει η ζωή μας για να προσπαθούμε..

7 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Δηλαδή κορίτσι μου θα συνεχίσεις ενέσεις διέγερσης για να μεγαλώσουν αυτά που έχουν μείνει και είναι μικρά; Αυτό είναι το dual stim?

Αυτά που πήρατε τα βάλατε για γονιμοποίηση;

Expand  

Nαι, μου είπε σήμερα femara και αυριο λογικα θα ξεκινησω gonal. Τα βάλαμε για γονιμοποίηση και το πρωί θα ξερουμε αν γονιμοποιήθηκε κάποιο, αλλά είμαι πολυυ επιφυλακτική γιατί όλα στραβά μας πάνε.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 7/4/2025 at 2:53 ΜΜ, kate82 είπε:

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Expand  

Αυτό νόμιζα και έγω όμως μπερδεύτηκα με τη δίκη μου περιπτωση.γιατι τότε εμένα δεν με πήγαν κατευθείαν εμβρυομεταφορά μετά από ωοληψια εφόσον είχα προγεστερόνη 20?Γιατί μόνο αυτή μου μέτρησαν και είπαν δεν τα μεταφέρουμε λόγω προγεστερονης.

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 3:05 ΜΜ, karlajo είπε:

Αυτό νόμιζα και έγω όμως μπερδεύτηκα με τη δίκη μου περιπτωση.γιατι τότε εμένα δεν με πήγαν κατευθείαν εμβρυομεταφορά μετά από ωοληψια εφόσον είχα προγεστερόνη 20?Γιατί μόνο αυτή μου μέτρησαν και είπαν δεν τα μεταφέρουμε λόγω προγεστερονης.

Expand  

Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ωοληψια έκανες την Παρασκευή έτσι ή μπερδεύονται? Σε τι στάδιο είναι τα ωαριακια σου σ είπαν?

On 7/4/2025 at 3:21 ΜΜ, kate82 είπε:

Ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι ωοληψια έκανες την Παρασκευή έτσι ή μπερδεύονται? Σε τι στάδιο είναι τα ωαριακια σου σ είπαν?

Expand  

έκανα την τρίτη 1/4! σήμερα με πήραν έχω 5 βλαστοκυστουλες και τις καταψύξαμε🥰

• Μου αρέσει 1

On 7/4/2025 at 3:22 ΜΜ, karlajo είπε:

έκανα την τρίτη 1/4! σήμερα με πήραν έχω 5 βλαστοκυστουλες και τις καταψύξαμε🥰

Expand  

Τέλεια άρα για τρίτη που έκανες ωοληψια είχες όντως υψηλή ,την ετ θα την έκανες αύριο ή μεθαύριο λογικά με τα λίγα που ξέρω ,αυτοί μετράνε την προγεστερόνη όταν κάνεις ωοληψια αλλά την θέλουν χαμηλή και τρεις μέρες πριν την ετ ξανακάνουν ώστε να δώσουν προλουτεξ ή cyclogest για να ανέβει και να προχωρήσεις σε ετ όχι όμως με 20 προγεστερόνη... Τα είπα πολύ λαϊκά εύχομαι να σε βοήθησα ,η μεγάλη προγεστερόνη που είχες ίσως να ήταν κάποια κύστη ή κάποιο ωχρό ,αυτό θα φαινόταν και με την lh ,μην σκας το κεφάλι σου προσπάθησε να είσαι ήρεμη ώστε να γίνει η ετ στον επόμενο κύκλο και πίστεψέ με καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο δυνατός από ότι να προχωρούσες τώρα ,τα φάρμακα διέγερσης επιβαρύνουν πολύ τον οργανισμό 

• Μου αρέσει 1

On 7/4/2025 at 3:28 ΜΜ, kate82 είπε:

Τέλεια άρα για τρίτη που έκανες ωοληψια είχες όντως υψηλή ,την ετ θα την έκανες αύριο ή μεθαύριο λογικά με τα λίγα που ξέρω ,αυτοί μετράνε την προγεστερόνη όταν κάνεις ωοληψια αλλά την θέλουν χαμηλή και τρεις μέρες πριν την ετ ξανακάνουν ώστε να δώσουν προλουτεξ ή cyclogest για να ανέβει και να προχωρήσεις σε ετ όχι όμως με 20 προγεστερόνη... Τα είπα πολύ λαϊκά εύχομαι να σε βοήθησα ,η μεγάλη προγεστερόνη που είχες ίσως να ήταν κάποια κύστη ή κάποιο ωχρό ,αυτό θα φαινόταν και με την lh ,μην σκας το κεφάλι σου προσπάθησε να είσαι ήρεμη ώστε να γίνει η ετ στον επόμενο κύκλο και πίστεψέ με καλύτερα γιατί ο οργανισμός θα είναι πιο δυνατός από ότι να προχωρούσες τώρα ,τα φάρμακα διέγερσης επιβαρύνουν πολύ τον οργανισμό 

Expand  

Ναι το ξέρω...δεν χαλάστηκα ανακουφιστηκα και μάλιστα αποφάσισα να την κάνω στον κύκλο Μαΐου γιατί θέλω να ηρεμήσω και σωματικά γιατί ακόμα τυραννιέμαι με πρήξιμο κ πόνο και ψυχολογικά!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 3:43 ΜΜ, karlajo είπε:

Ναι το ξέρω...δεν χαλάστηκα ανακουφιστηκα και μάλιστα αποφάσισα να την κάνω στον κύκλο Μαΐου γιατί θέλω να ηρεμήσω και σωματικά γιατί ακόμα τυραννιέμαι με πρήξιμο κ πόνο και ψυχολογικά!

Expand  

Και πολύ σωστά το σκέφτηκες ... Βαθμολογίες σ είπαν ??? 

On 7/4/2025 at 4:26 ΜΜ, kate82 είπε:

Και πολύ σωστά το σκέφτηκες ... Βαθμολογίες σ είπαν ??? 

Expand  

Ναι! μου τα έστειλαν πριν και σε μέιλ!

5 ημερών :2 βλαστοκύστες 4ΑΑ και μια 4ββ

6ημερων: 4αβ,5αβ

μου είπαν πήγαμε πολύ καλά!εσύ τι λες από την εμπειρία σου?

• Μου αρέσει 2
  • Δύναμη! 1
  • Λουλούδια 1

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Expand  

Και εμένα τη δεύτερη μέρα του κύκλου που έκανα ΕΤ την εξέτασαν (ήταν 0,1). Όταν έγινε η ΕΤ δεν έκανα καμία αιματολογική ούτε για προγεστερόνη, από ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζεται, αν και υπάρχει γενικά σύγχυση και για αυτό το θέμα.

On 7/4/2025 at 4:53 ΜΜ, karlajo είπε:

Ναι! μου τα έστειλαν πριν και σε μέιλ!

5 ημερών :2 βλαστοκύστες 4ΑΑ και μια 4ββ

6ημερων: 4αβ,5αβ

μου είπαν πήγαμε πολύ καλά!εσύ τι λες από την εμπειρία σου?

Expand  

Πήγες υπέροχα πλάκα κάνεις ,τελειαααααααααα 

• Ευχή 1

Expand  

Καμμία παρεξήγηση, μη το ξαναπείς, δε το σκέφτομαι καν. Αλλά ναι, θα σου πω ακριβώς αυτό που είπες. Πώς φοβάμαι μήπως δεν έχω χρόνο γιατί αντικειμενικά  δεν έχω. Ο ίδιος ο Σφακ είχε πει πως δε με παίρνει να χάσω μήνα γιατί του έλεγε ο σύζυγος πως έχω κουραστεί και δε μπορεί να με βλέπει άλλο έτσι Κ του είπε πως μπορεί το μήνα που ξεκουράζεται να χάσει τα 1-2 καλά ωάρια του έτους…

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 4:59 ΜΜ, MK2012 είπε:

Καμμία παρεξήγηση, μη το ξαναπείς, δε το σκέφτομαι καν. Αλλά ναι, θα σου πω ακριβώς αυτό που είπες. Πώς φοβάμαι μήπως δεν έχω χρόνο γιατί αντικειμενικά  δεν έχω. Ο ίδιος ο Σφακ είχε πει πως δε με παίρνει να χάσω μήνα γιατί του έλεγε ο σύζυγος πως έχω κουραστεί και δε μπορεί να με βλέπει άλλο έτσι Κ του είπε πως μπορεί το μήνα που ξεκουράζεται να χάσει τα 1-2 καλά ωάρια του έτους…

Expand  

Καταλαβαίνω κορίτσι μου ,αλλά αυτό σε προκαλεί περισσότερο άγχος ,δεν ρέπει να κοιτάξεις λίγο κ τον εαυτό σου ??? Εννοείτε αυτό που θα αποφασίσετε εσείς θα κάνετε εγώ λέω απλά την γνώμη μου 

On 7/4/2025 at 2:29 ΜΜ, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ο Κουρτ είναι στο υγεία Εμβρυογενεσις. Έχω κάνει 3 ραντεβού μαζί του. Αναλυτική συζήτηση, εξηγεί πολύ απλά τα πάντα, είναι αρκετά άμεσος και σε κάθε ραντεβού μου κάνει υπέρηχο για να δει σε κάθε φάση του κύκλου πώς είμαι. Έχει μελετήσει αρκετά τον φάκελο με τις εξετάσεις μας γιατί έχουμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές από άλλο γιατρό και άλλο κέντρο. Κάναμε επανάληψη στο σπέρμα γιατί είχαμε αυξημένο dfi και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με φυσικό τροποποιημένο. Επειδή θα έπεφτε ωοληψία Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη μου είπε αναμονή για τον έτοιμη κύκλο του Μαΐου γιατί το υγεία δουλεύει με προσωπικό ασφαλείας και εμβρυολόγους νεότερους σε εμπειρία. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής. Τώρα θα δείξει.. 

Expand  

τον έψαξα και στο site και δε τον είχα βρει. Γιατί τον σκεφτόμουν κ εγώ. Αν γυρίσει στο κέντρο αυτό που έχω τις 2 βλαστοκύστες, δε ξέρω με ποιον γιατρό θα συνέχιζα να κάνω τη τελευταία απόπειρα.

On 7/4/2025 at 4:56 ΜΜ, kate82 είπε:

Πήγες υπέροχα πλάκα κάνεις ,τελειαααααααααα 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μουυυυ σήμερα πήρα μια ανάσα γιατί δεν ξέρω ήμουν πολύ απαισιοδοξη...ασ ελπίσουμε να οδηγήσουν σε τελειομηνή εγκυμοσύνη!Σε αλλά νέα φεύγει ο ανάδρομος κορίτσια θα ανασάνουμε!!!!

• Μου αρέσει 1

On 7/4/2025 at 5:01 ΜΜ, kate82 είπε:

Καταλαβαίνω κορίτσι μου ,αλλά αυτό σε προκαλεί περισσότερο άγχος ,δεν ρέπει να κοιτάξεις λίγο κ τον εαυτό σου ??? Εννοείτε αυτό που θα αποφασίσετε εσείς θα κάνετε εγώ λέω απλά την γνώμη μου 

Expand  

Τον κοίταξα τη προηγούμενη εβδομάδα της 25ης Μαρτίου που πήρα άδεια όλη τη βδομάδα, έκανα ένα κάρο beauty, ψώνια, έβαψα μαλλί .. λέω θα περιποιηθώ τον ευατο μου και δε θα σκεφτώ τίποτα ιατρικό. Οπως και έκανα. Ήμουν τέλεια εκείνη τη βδομάδα, κοιμήθηκα καλά… έφυγε από το μυαλό μου για λίγο. Αλλά τώρα πάλι τα ίδια. 
Φαντάζομαι εννοείς μια πιο ριζική αλλαγή κ ξεκούραση. Ξέρεις τι; Αν σταματήσω θα σκέφτομαι πως δε προσπάθησα..

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια, έχω αρκετό καιρό να δω τα νέα σας γιατί έτρεχα και εγώ με εξετάσεις. Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Χρειάζομαι τα φώτα σας σχετικά με την καμπύλη σακχάρου. Πρόσφατα έκανα επαναληπτικές αιματολογικές μια και μετά το Πάσχα θα προχωρήσω στη δεύτερη ΕΤ (για όσες δεν θυμούνται η πρώτη απέτυχε). Έκανα υστεροσκόπηση-scratching και αφαίρεση ενός μικρού πολύποδα. Επίσης, για πρώτη φορά έκανα και καμπύλη σακχάρου και μόλις με ενημέρωσε η γραμματεία του γιατρού ότι πρέπει να δω ενδοκρινολόγο καθώς βρέθηκε παθολογία.

Τα αποτελέσματα είναι:

Καμπύλη σακχάρου για 75 γρ γλυκόζης:  89 mg/dL (0 min), 83 mg/dL (60 min), 94 mg/dL (120 min)

Kαμπύλη ινσουλίνης: 10.4 mΙU/ml (0 min), 46.4 mΙU/ml (60 min), 27..8 mΙU/ml (120 min)

Γλυκοζυλιωμενη = 5,3%

anti-TG = 210 ΙU/mL (<115) - anti-TPO= 34.9 ΙU/mL (<34)

Μπορείτε να καταλάβετε τί πρόβλημα έχω με το σάκχαρο? Δεν μου είπαν λεπτομέρειες.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ενδοκρινολόγο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη? Στην επαρχεία αποκλείεται να βρω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να φταίει το σάκχαρο για την αποτυχημένη ΕΤ?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...