Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Αν εννοείς εμένα όχι τίποτα ,δεν βγαίνουμε καρδιά μου ,το ταμείο μείον χαχαχαχ

Τους είπες ότι πρόκειται για έμβρυο μεταφορά??? Γιατί και εδώ σε μας έτσι κάνουν αλλά μόλις λέω για εξωσωματική με κλείνουν κατευθείαν ,εγώ Κατερίνη είμαι 

Θα δοκιμάσω και έτσι, δεν το ανέφερα.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Sisheido είπε:

Κορίτσι μου διαβάζω όλα σου τα νεα οπότε μπαίνω και εύχομαι να βρεις το δρόμο σου σύντομα και να περάσεις από την άλλη πλευρά χωρις άλλη ταλαιπωρία...

Ο γιατρός μου εμένα είναι εκεί Κελ...ρης λέγεται...εγώ έχω κάνει μαζί του και διεγερσεις φουλ αλλά και φυσικούς με κλομιφαινη! Εκεί που παιδευόμασταν για ένα.... έχουμε 3 όπου τα διδυμάκια ήρθαν στα 41 μου με τις 2 ωοληψιες με την κλομιφαινη... δεν τον Θεοποιω αλλά θεωρώ ότι είναι ένας γιατρός που δοκιμάζει, συζητάει και έχει μια καλή ομάδα μαζί του!

Ναι έχω ακούσει καλά πράγματα για τον Κελλαρη και τον έχω δει και όταν ήμουν στο κέντρο αυτό με Μαστρ****. Δε ξέρω γενικά αν είναι οκ με το να κάνει μόνο φυσικούς. Πχ πολλοί γιατροί δεν αναλαμβάνουν τέτοιες μεθόδους καν. 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ έχω καταμπερδευτει με την προγεστερόνη πάντως .Το μόνο που έχω καταλάβει μου το εξήγησαν σήμερα είναι ότι μόλις έρθει η περίοδος πέφτει απότομα η προγεστερόνη και για εμβρυομεταφορά θέλουν κάτω από 1. 

Από ότι έχω καταλάβει θέλουν να είναι κάτω από 1 πριν ξεκινήσεις τα utrogestan δηλαδή πέντε μέρες πριν την εμβρυομεταφορά βλαστοκύστεων !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι έχω ακούσει καλά πράγματα για τον Κελλαρη και τον έχω δει και όταν ήμουν στο κέντρο αυτό με Μαστρ****. Δε ξέρω γενικά αν είναι οκ με το να κάνει μόνο φυσικούς. Πχ πολλοί γιατροί δεν αναλαμβάνουν τέτοιες μεθόδους καν. 

Από την στιγμή που πληρώνονται νομίζω δεν τους απασχολεί ο τρόπος... εγώ π.χ. σαν κόστος κέντρου νομίζω το ίδιο μου πηγε είτε διέγερση είτε φυσικός... αυτό που μου είχε φανεί σε σχέση με το Γενεσις ήταν το κόστος κρύοσυντήρησης...

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι ο γιατρός που σου έστειλα κάνει και μόνο φυσικούς, εγώ έκανα τροποποιημένο αλλά κάνει.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Πάντως το serpafar λεπταίνει το ενδομήτριο αρκετά @MK2012

Επίσης να σου πω ότι έκανα πρώτη ωοληψια στο Γεν… και για πρώτη φορά δεν έφτασε καν βλαστοκύστη ενώ όλες τις άλλες (8 σύνολο) είχα 4ΑΑ Κ στο ΙΑΣΩ κ στο Υγεία. Εχω αμφιβολίες για το εμβρυολογικό τους. 

Γνωρίζει κάποια σε ποιο κέντρο είναι ο Κουρ; 

On 5/4/2025 at 12:38 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι, δες όμως το τώρα σου. Και το τώρα είναι ότι είσαι έγκυος! ❤️ 

Υπομονή και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος! Γιατί κάθε βήμα θα σε αγχώνει και θα σε φοβίζει. Είναι η παρενέργειες της υπογονιμότητας αυτές και είναι απόλυτα λογικό. 

Δυστυχώς σήμερα είναι 175 ξέρω ότι δεν είναι καλή αύξηση είμαι να σκάσω

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 22 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάντως το serpafar λεπταίνει το ενδομήτριο αρκετά @MK2012

Επίσης να σου πω ότι έκανα πρώτη ωοληψια στο Γεν… και για πρώτη φορά δεν έφτασε καν βλαστοκύστη ενώ όλες τις άλλες (8 σύνολο) είχα 4ΑΑ Κ στο ΙΑΣΩ κ στο Υγεία. Εχω αμφιβολίες για το εμβρυολογικό τους. 

Γνωρίζει κάποια σε ποιο κέντρο είναι ο Κουρ; 

Οχι δε ξέρω αλλά με ενδιαφέρει να μάθω. Με ποιο γιατρό πήγες στο Γεν***ις; Τον Σφακ;  Με προβληματίζει αυτό που λες πολύ γιατί κ εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Πόσα ωάρια έδωσες;

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε ξέρω αλλά με ενδιαφέρει να μάθω. Με ποιο γιατρό πήγες στο Γεν***ις; Τον Σφακ;  Με προβληματίζει αυτό που λες πολύ γιατί κ εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Πόσα ωάρια έδωσες;

Οχι, ωοληψια μου έκανε ο Μπαθ. 3 είχα, 1 πήραν 🤷‍♀️ Ενώ πάντα όσα ειχα, τα έπαιρναν κ γονιμοποιούνταν. Ήμουν με φεμαρα. 

πρίν από 12 λεπτά , Sunshine. είπε:

Οχι, ωοληψια μου έκανε ο Μπαθ. 3 είχα, 1 πήραν 🤷‍♀️ Ενώ πάντα όσα ειχα, τα έπαιρναν κ γονιμοποιούνταν. Ήμουν με φεμαρα. 

Εννοώ ποιος γιατρός σε παρακολουθεί, όχι ποιος σου έκανε ωοληψια. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Σωστά κορίτσι μου! Πόσο καιρό το έκανες, συγγνώμη δε θυμάμαι ;Καλά νομίζω πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να το πάρω απόφαση και να προχωρήσω σε δωρεά. Γιατί δε βλέπω καμμία βελτίωση. 

Ένα χρόνο, αλλά έκανα κατάψυξη ωαρίων- δεν επιχειρήσαμε ποτέ γονιμοποίηση, και τελικά έμεινα έγκυος φυσικά!

Πιστεύω όμως ότι θα τα χρειαστώ στο μέλλον και θέλω να είμαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα.

Εγώ θα σου έλεγα να συμφιλιωθείς με την ιδέα της δωρεάς όσο μπορείς, αλλά να προσπαθήσεις κι άλλο πριν προχωρήσεις!

Καλησπέρα κορίτσια! Ο Κουρτ είναι στο υγεία Εμβρυογενεσις. Έχω κάνει 3 ραντεβού μαζί του. Αναλυτική συζήτηση, εξηγεί πολύ απλά τα πάντα, είναι αρκετά άμεσος και σε κάθε ραντεβού μου κάνει υπέρηχο για να δει σε κάθε φάση του κύκλου πώς είμαι. Έχει μελετήσει αρκετά τον φάκελο με τις εξετάσεις μας γιατί έχουμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές από άλλο γιατρό και άλλο κέντρο. Κάναμε επανάληψη στο σπέρμα γιατί είχαμε αυξημένο dfi και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με φυσικό τροποποιημένο. Επειδή θα έπεφτε ωοληψία Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη μου είπε αναμονή για τον έτοιμη κύκλο του Μαΐου γιατί το υγεία δουλεύει με προσωπικό ασφαλείας και εμβρυολόγους νεότερους σε εμπειρία. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής. Τώρα θα δείξει.. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι οκ, άλλο να δίνει αποτέλεσμα μετά και άλλο να χαλάει το ένα πράγμα που είχα σταθερό, δλδ ωορρηξία κάθε μήνα και ωάριο. Καλό ή κακό, είχα ωορρηξία. Εδώ τώρα είναι σα να πάτησα pause. 

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

εγώ έχω καταμπερδευτει με την προγεστερόνη πάντως .Το μόνο που έχω καταλάβει μου το εξήγησαν σήμερα είναι ότι μόλις έρθει η περίοδος πέφτει απότομα η προγεστερόνη και για εμβρυομεταφορά θέλουν κάτω από 1. 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...