Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Ο Κουρτ είναι στο υγεία Εμβρυογενεσις. Έχω κάνει 3 ραντεβού μαζί του. Αναλυτική συζήτηση, εξηγεί πολύ απλά τα πάντα, είναι αρκετά άμεσος και σε κάθε ραντεβού μου κάνει υπέρηχο για να δει σε κάθε φάση του κύκλου πώς είμαι. Έχει μελετήσει αρκετά τον φάκελο με τις εξετάσεις μας γιατί έχουμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές από άλλο γιατρό και άλλο κέντρο. Κάναμε επανάληψη στο σπέρμα γιατί είχαμε αυξημένο dfi και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με φυσικό τροποποιημένο. Επειδή θα έπεφτε ωοληψία Μεγάλη Τετάρτη - Μεγάλη Πέμπτη μου είπε αναμονή για τον έτοιμη κύκλο του Μαΐου γιατί το υγεία δουλεύει με προσωπικό ασφαλείας και εμβρυολόγους νεότερους σε εμπειρία. Μου φάνηκε πολύ ειλικρινής. Τώρα θα δείξει.. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , rainbow_24 είπε:

Καλημέρα. Είναι πάρα πολύ νωρίς για τεστ. Πρέπει. Α περάσουν τουλάχιστον 11 ημέρες από την μεταφορά αφού είναι 3 ημερών. Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!! 🙏

Σε ευχαριστώ πολύ!απλά με έριξε λίγο αυτό!!να είσαι καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Στον ανωορρηκτικο κύκλο κάνει κορύφωση η LH παρότι δεν υπάρχει ωάριο; Δεν έχω ιδέα. 

Η lh από μόνη της δεν σημαίνει ωορρηξία. Πρέπει να την δεις μαζί με την προγεστερόνη η οποία έχει ένα πολύ μικρό παράθυρο όταν ξεκινάει η ωορρηξία. Μόνο ένας έμπειρος γιατρός μπορεί να το αξιολογήσει αυτό. Η lh μπορεί να ανέβει και να ξαναπέσει μέσα στον κύκλο και μετά να ξανά ανέβει. Ειδικά όταν παίρνεις φάρμακα που την επηρεάζουν. Οπότε μην ψάχνεις να δεις λεπτομέρειες, τζάμπα βασανίζεσαι! Άστο και όπως θα πάει το βλέπεις. Το πολύ πολύ να είναι απλά άλλος ένας κύκλος που δεν έδωσε τίποτα. Εφόσον σου είπε και ο γιατρός ότι το έχει δει να συμβαίνει μετά το prp οκ προχωράμε. Αν δώσει έδωσε αν δεν δώσει στον επόμενο. 

πρίν από 9 λεπτά , arivou είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!απλά με έριξε λίγο αυτό!!να είσαι καλά!

Καλέ είναι πάρα πολύ νωρίς 5 μέρες με έμβρυα 3 ημερών! Καλά καλά δεν έγινε εμφύτευση! Εχεις ακόμα μέρες μπροστά σου. Καλη επιτυχία ❤️🤞🤞🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Μα με έχει πάει και τρένο, άδικο έχω; Κάνω υπομονή τόσο καιρό αλλά οκ κάπου υπάρχουν και όρια.. Δλδ ειδικά τώρα που δε ξέρω και τι γίνεται έχω απηυδήσει. 

Όχι δεν έχεις άδικο, καθόλου! 

Αλλά αν το δεις απ'έξω, ό,τι μπορείς κάνεις και ο γιατρός αυτά που είναι να κάνει, επίσης τα κάνει. Τι νόημα έχει να τα ψάχνεις όλα στην λεπτομέρεια;;

Προτιμότερο δε θα ήταν να πιστέψεις στον εαυτό σου, στο σώμα σου και στην τύχη σου και να αφεθείς λίγο;

Δε λέω ότι εγώ θα τα κατάφερνα/θα τα καταφέρω αν βρεθώ στα ίδια, αλλά με ψυχραιμία αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η lh από μόνη της δεν σημαίνει ωορρηξία. Πρέπει να την δεις μαζί με την προγεστερόνη η οποία έχει ένα πολύ μικρό παράθυρο όταν ξεκινάει η ωορρηξία. Μόνο ένας έμπειρος γιατρός μπορεί να το αξιολογήσει αυτό. Η lh μπορεί να ανέβει και να ξαναπέσει μέσα στον κύκλο και μετά να ξανά ανέβει. Ειδικά όταν παίρνεις φάρμακα που την επηρεάζουν. Οπότε μην ψάχνεις να δεις λεπτομέρειες, τζάμπα βασανίζεσαι! Άστο και όπως θα πάει το βλέπεις. Το πολύ πολύ να είναι απλά άλλος ένας κύκλος που δεν έδωσε τίποτα. Εφόσον σου είπε και ο γιατρός ότι το έχει δει να συμβαίνει μετά το prp οκ προχωράμε. Αν δώσει έδωσε αν δεν δώσει στον επόμενο. 

Καλέ είναι πάρα πολύ νωρίς 5 μέρες με έμβρυα 3 ημερών! Καλά καλά δεν έγινε εμφύτευση! Εχεις ακόμα μέρες μπροστά σου. Καλη επιτυχία ❤️🤞🤞🤞

Ευχαριστώ τόσο πολύ!η αλήθεια είναι χοριακη μου έχουν πει για 13/4 απλά θεώρησα ότι έστω και λίγο αν πέτυχε ίσως κάτι δείξει!αυτό το διάστημα είναι τόσο αγχωτικό!

πρίν από 32 λεπτά , karlajo είπε:

Πετάγομαι στο ασχετο κοριτσια μου γιατί πήρα μεγάλη χαρα!με πήραν τηλ έχω 5 βλαστοκυστες! 2 ΑΑ,2AB , 1ΒΒ …. Ηθελα απλά να το μοιραστώ! Συνεχιστε ότι κάνετε 😂

μπράβο βρε κορίτσι!!! τα ευχάριστα νέα της ημέρας!! Χρειάζεται να τα ακούμε και αυτά! 🙂

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Όχι δεν έχεις άδικο, καθόλου! 

Αλλά αν το δεις απ'έξω, ό,τι μπορείς κάνεις και ο γιατρός αυτά που είναι να κάνει, επίσης τα κάνει. Τι νόημα έχει να τα ψάχνεις όλα στην λεπτομέρεια;;

Προτιμότερο δε θα ήταν να πιστέψεις στον εαυτό σου, στο σώμα σου και στην τύχη σου και να αφεθείς λίγο;

Δε λέω ότι εγώ θα τα κατάφερνα/θα τα καταφέρω αν βρεθώ στα ίδια, αλλά με ψυχραιμία αυτό θεωρώ ότι είναι το καλύτερο.

Ξέρεις τι; Όταν το κάνεις αυτό κάθε μήνα και καμιά φορά 2 φορές το μήνα είναι δύσκολο να αφεθείς και να μη το σκέφτεσαι. Δεν έχω καμμία καούρα να ασχολούμαι με ιατρικά συνεχώς γιατί πρώτον βαριέμαι, δεύτερον δεν είναι η δουλειά μου. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι διαφορετικό αυτό το μήνα αμέσως μετα από παρεμβατική διαδικασία (prp) οπότε για αυτό έχω θορυβηθεί. 
Τελοσπαντων, it is what it is τώρα και δε θα μάθω άμεσα απ’οτι φαινεται. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ξέρεις τι; Όταν το κάνεις αυτό κάθε μήνα και καμιά φορά 2 φορές το μήνα είναι δύσκολο να αφεθείς και να μη το σκέφτεσαι. Δεν έχω καμμία καούρα να ασχολούμαι με ιατρικά συνεχώς γιατί πρώτον βαριέμαι, δεύτερον δεν είναι η δουλειά μου. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα είναι διαφορετικό αυτό το μήνα αμέσως μετα από παρεμβατική διαδικασία (prp) οπότε για αυτό έχω θορυβηθεί. 
Τελοσπαντων, it is what it is τώρα και δε θα μάθω άμεσα απ’οτι φαινεται. 

Κάθε μήνα το έκανα κι εγώ, αλλά τουλάχιστον δεν έτρωγα το χαστούκι της μη γονιμοποίησης/αποτυχίας της βλαστοκύστης. Αυτή η απογοήτευση κάθε μήνα είναι απάλευτη, στο δίνω αυτό.

Το διαφορετικό μπορεί να είναι καλό! 🤞

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Πηγα ξανά για υπέρηχο 10η ημέρα και πάλι μόνο καταβολές δεξιά, αριστερά 2 ωοθηλακια πολύ μικρά γύρω στα 10mm, οριακά και αυτά καταβολές δλδ. Ενδομήτριο πάλι τόσο λεπτό 4mm.. Ο γιατρός άφαντος παρότι άφησα μήνυμα την Παρασκευή.
Με έβαλαν να κάνω αιματολογικές (χωρίς λόγο βέβαια) κ θα με καλέσουν. Το πιο κουλό απ’όλα είναι πως έκανα τεστ ωορρηξίας χθες και βγήκε θετικό. Ρώτησα τη βοηθό που έκανε τον υπέρηχο πως γίνεται αυτό και αν φταίει το serpafar και πήρα μια απάντηση «δε ξέρω». 
Οσο σκέφτομαι πως αυτό παίζει να μου το προκάλεσε το prp και πήγα για καλύτερα αλλά βγήκα με χειρότερα, κοντεύω να τρελαθώ. 

PS: E2 δεν αυξήθηκε καθόλου 41 και LH 47.

Κορίτσι ίσως δεν είναι καλός ο μήνας το prp έχω ακούσει ότι μετά τον δεύτερο κύκλο δίνει αποτέλεσμα 

On 4/6/2025 at 12:11 PM, Neverstop said:

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

6 hours ago, Neverstop said:

Μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο! εγώ μίλησα για τεχνητό κύκλο όπου στην αρχή ναι πρέπει να είναι κάτω από 1.. σε φρέσκα δεν έχω κάνει για να ξέρω πόσο είναι μετά την ωοληψια. Το ίδιο πράγμα λέμε😂 στην μεταφορά τή θέλουμε υψηλή! Για αυτό παίρνουμε και  utro Kai prolutex.

Εγώ έχω κάνει και εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα και ποτέ δεν μου μέτρησαν προγεστερόνη την πρώτη δεύτερη μέρα για αυτό μου κάνει εντύπωση. 

On 6/4/2025 at 10:43 ΠΜ, Losr είπε:

Να ρωτήσω κάτι. Μετά την ωολληψια δεν θεωρείται καλό, δεν θέλουμε δηλαδή υψηλή προγεστερόνη για να κάνουμε Ετ?

Όταν είμαστε στο στάδιο της ετ ναι θέλουμε υψηλή προγεστερόνη 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν με πάρει ποτέ. Μου είπαν να πάω ξανά για υπέρηχο 15η ημέρα την παρασκευή. 

Ξέρει κάποια κοπέλα κάποιο γιατρό στο IVF έμβρυογ****ις να μου προτείνει; 

Κορίτσι μου διαβάζω όλα σου τα νεα οπότε μπαίνω και εύχομαι να βρεις το δρόμο σου σύντομα και να περάσεις από την άλλη πλευρά χωρις άλλη ταλαιπωρία...

Ο γιατρός μου εμένα είναι εκεί Κελ...ρης λέγεται...εγώ έχω κάνει μαζί του και διεγερσεις φουλ αλλά και φυσικούς με κλομιφαινη! Εκεί που παιδευόμασταν για ένα.... έχουμε 3 όπου τα διδυμάκια ήρθαν στα 41 μου με τις 2 ωοληψιες με την κλομιφαινη... δεν τον Θεοποιω αλλά θεωρώ ότι είναι ένας γιατρός που δοκιμάζει, συζητάει και έχει μια καλή ομάδα μαζί του!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κάθε μήνα το έκανα κι εγώ, αλλά τουλάχιστον δεν έτρωγα το χαστούκι της μη γονιμοποίησης/αποτυχίας της βλαστοκύστης. Αυτή η απογοήτευση κάθε μήνα είναι απάλευτη, στο δίνω αυτό.

Το διαφορετικό μπορεί να είναι καλό! 🤞

Σωστά κορίτσι μου! Πόσο καιρό το έκανες, συγγνώμη δε θυμάμαι ;Καλά νομίζω πως ήρθε η ώρα σιγά σιγά να το πάρω απόφαση και να προχωρήσω σε δωρεά. Γιατί δε βλέπω καμμία βελτίωση. 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Μα με έχει πάει και τρένο, άδικο έχω; Κάνω υπομονή τόσο καιρό αλλά οκ κάπου υπάρχουν και όρια.. Δλδ ειδικά τώρα που δε ξέρω και τι γίνεται έχω απηυδήσει. 

Μη το βάζεις κάτω !!!Έχεις όλα τα δικιά που αγανακτείς αλλά πραγματικά σε παρακαλώ πίστεψε το μην απελπίζεσαι.Θα έρθει!!!!Έχεις περάσει πολλά και στο χρωστάει να ξέρεις!! Αν νιώθεις ότι σε αυτό το κέντρο δεν παίρνεις την προσοχή που θέλεις απλά άλλαξε...να νιώθεις ΕΣΥ καλά με το γιατρό και καμία φορά αυτό που είπαν και τα αλλά κορίτσια κάποιος όχι τόσο γνωστός ίσως σου κάνει το κλικ.Μεγαλη αγκαλιά και μη το βάζεις κάτω!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι ίσως δεν είναι καλός ο μήνας το prp έχω ακούσει ότι μετά τον δεύτερο κύκλο δίνει αποτέλεσμα 

Ναι οκ, άλλο να δίνει αποτέλεσμα μετά και άλλο να χαλάει το ένα πράγμα που είχα σταθερό, δλδ ωορρηξία κάθε μήνα και ωάριο. Καλό ή κακό, είχα ωορρηξία. Εδώ τώρα είναι σα να πάτησα pause. 

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Όταν είμαστε στο στάδιο της ετ ναι θέλουμε υψηλή προγεστερόνη 

εγώ έχω καταμπερδευτει με την προγεστερόνη πάντως .Το μόνο που έχω καταλάβει μου το εξήγησαν σήμερα είναι ότι μόλις έρθει η περίοδος πέφτει απότομα η προγεστερόνη και για εμβρυομεταφορά θέλουν κάτω από 1. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...