Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@MK2012 μπορώ να πω την άποψη μου και εύχομαι να μην παρεξηγηθεί ,κορίτσι μου έχεις περάσει πολλά εννοείτε το γνωρίζω αυτό από την πρώτη μέρα αν θυμάσαι καλά τα λέγαμε ,,,από τις πρώτες μέρες γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί .επειδή έχει τραβήξει πολλά μήπως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα κάποιων μηνών κορίτσι μου ,γιατί η ψυχολογία σ όλο αυτό που κάνουμε είναι το παν ... Ξέρω θα πεις ότι δεν σε παίρνει αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται .... Σκέψου λίγο και αυτήν την εκδοχή να πάρεις δύναμη μωρέ να κάνεις κάτι για σένα να ηρεμήσεις 

Γιατί κορίτσι μου μπερδεύτηκες ,τις πρώτες μέρες του κύκλου θέλουν να είναι μηδενική σ εισαγωγικά το μηδενική δηλαδή χαμηλή ,και όταν γίνει η ετ πρέπει να αυξάνεται για αυτό μας δίνουν προλουτεξ και ciclogest 

Και εμένα τη δεύτερη μέρα του κύκλου που έκανα ΕΤ την εξέτασαν (ήταν 0,1). Όταν έγινε η ΕΤ δεν έκανα καμία αιματολογική ούτε για προγεστερόνη, από ότι έχω καταλάβει δεν χρειάζεται, αν και υπάρχει γενικά σύγχυση και για αυτό το θέμα.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

19 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Περιμένουμε νέα σουυυ 🥰🥰

Εννοείται 😍😍

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν προχωράνε και τα 2 έμβρυα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν έχουμε έμβρυα, δεν μου είπε όμως την εξέλιξη των κυττάρων που διαβάζω εδώ από αλλά κορίτσια, γιατί λέτε;

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Εννοείται 😍😍

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν προχωράνε και τα 2 έμβρυα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν έχουμε έμβρυα, δεν μου είπε όμως την εξέλιξη των κυττάρων που διαβάζω εδώ από αλλά κορίτσια, γιατί λέτε;

Τέλεια κορίτσι μου ,με το καλό να δεχθούν γερά στην κοιλίτσα σου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Τέλεια κορίτσι μου ,με το καλό να δεχθούν γερά στην κοιλίτσα σου 

Μακαρι σε ευχαριστώ πολύ!!! Είναι δύσκολο να φτάσουν βλαστοκύστες ρε κοριτσια; διαβάζω κάτι άρθρα που λένε πως μπορεί να μην φτάσει και κανένα σε βλαστοκυστη..

πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Εννοείται 😍😍

Δεν νομιζω ότι χρειάζεται να σε απασχολεί που δεν σου λένε για κύτταρα. Ούτε εμένα μου είχαν πει κάτι για αυτά της 3ης μέρας ούτε ο γιατρός ούτε η εμβρυολόγος. Μου έστειλαν μετά μια και καλή από το κέντρο συγκεντρωτικά την αξιολόγηση των βλαστοκύστεων.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , anemonii είπε:

Δεν νομιζω ότι χρειάζεται να σε απασχολεί που δεν σου λένε για κύτταρα. Ούτε εμένα μου είχαν πει κάτι για αυτά της 3ης μέρας ούτε ο γιατρός ούτε η εμβρυολόγος. Μου έστειλαν μετά μια και καλή από το κέντρο συγκεντρωτικά την αξιολόγηση των βλαστοκύστεων.

Ναι κατάλαβα... 

Διαφημίσεις

Εγώ μάζεψα 2 βλαστοκύστες ΑΑ, 2 ΒΑ,  μια ΒΒ και 2 κακόμοιρες αργούν αμα τα καταφέρουν θα μπουν κατάψυξη κι αυτές. Ξεκινήσαμε για εμβρυομεταφορά αλλά πήγε η tsh 2,9 και σταματήσαμε 

Θα δούμε τώρα με ενδοκρινολόγο να τη ρίξουμε 

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 3

5 hours ago, Neverstop said:

Την προγεστερόνη τη θέλουμε κάτω από 1 όταν ξεκινάμε τον τεχνητό κύκλο για εμβρυομεταφορα. Αν τα βάλεις φρέσκα νομίζω σου ξεκινάνε κατευθείαν έστω προλουτεξ. Ναι για την ημέρα της μεταφοράς τη θες υψηλή, εγώ πχ είχα κάπου 50-60.

Μιλάτε για την πρώτη ημέρα περιόδου? Ναι εκεί πρέπει να είναι χαμηλά δεν ξέρω πόσο αλλά δεν μου την έχουν μετρήσει και πότε. Ξέρω ότι την ημέρα της εμβρυομεταφορας μου τις τελευταίας ήταν 40.

10 hours ago, Neverstop said:

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

Ναι αλλά μερα την ωολληψια θέλουμε να αυξηθεί πολύ εγώ αυτό ξέρω.

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μιλάτε για την πρώτη ημέρα περιόδου? Ναι εκεί πρέπει να είναι χαμηλά δεν ξέρω πόσο αλλά δεν μου την έχουν μετρήσει και πότε. Ξέρω ότι την ημέρα της εμβρυομεταφορας μου τις τελευταίας ήταν 40.

Να ρωτήσω και εγώ άμα ξέρεις εσύ ή κάποια άλλη κοπέλα, αυξημένη προγεστερόνη πρώτη μέρα περιόδου τι σημαίνει; Εμένα πχ μου είπε ότι θέλει να με δει γύρω στην 20ή μέρα περιόδου για να δει αν έχω κάποια κύστη και αν δεν έχω και υπερηχογραφικά είναι όλα καλά, με το που μου έρθει η περίοδος ξεκινάμε προετοιμασία για ετ. Σχετίζεται πχ η κύστη με την αυξημένη προγεστερόνη; Επίσης, σκεφτόμουν, δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κύστη στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την περίοδο; Ό,τι απορίες έχω και λέω θα τον ρωτήσω, όταν πάω εκεί τα μισά τα ξεχνάω! 😄Πάντως δεν μου έχει πει κάτι προς το παρόν για αιματολογικό έλεγχο 1η μέρα, δεν ξέρω αν θα μου πει όταν τον πάρω να του πω ότι αδιαθέτησα. 

1 hour ago, anemonii είπε:

Να ρωτήσω και εγώ άμα ξέρεις εσύ ή κάποια άλλη κοπέλα, αυξημένη προγεστερόνη πρώτη μέρα περιόδου τι σημαίνει; Εμένα πχ μου είπε ότι θέλει να με δει γύρω στην 20ή μέρα περιόδου για να δει αν έχω κάποια κύστη και αν δεν έχω και υπερηχογραφικά είναι όλα καλά, με το που μου έρθει η περίοδος ξεκινάμε προετοιμασία για ετ. Σχετίζεται πχ η κύστη με την αυξημένη προγεστερόνη; Επίσης, σκεφτόμουν, δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κύστη στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την περίοδο; Ό,τι απορίες έχω και λέω θα τον ρωτήσω, όταν πάω εκεί τα μισά τα ξεχνάω! 😄Πάντως δεν μου έχει πει κάτι προς το παρόν για αιματολογικό έλεγχο 1η μέρα, δεν ξέρω αν θα μου πει όταν τον πάρω να του πω ότι αδιαθέτησα. 

Καλημέρα! Λογικά θα σου πει να κάνεις 2η - 3η ημέρα Ε2 και προγεστερόνη. Μια κύστη πχ κύστες ωχρού σωματίου μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα αυξημένη προγεστερόνη. Επισης ναι μπορεί να δημιουργηθεί μια κύστη μικρή οποιοδήποτε διάστημα, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι μικρή και δεν επηρεάζει τις ορμόνες σου.  Το ενδομήτριο μας ενδιαφέρει να είναι καλό, το μέγεθος, το σχήμα, η αιμάτωση, το μέγεθος της μήτρας, η αιμάτωση της μήτρας κλπ. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Λογικά θα σου πει να κάνεις 2η - 3η ημέρα Ε2 και προγεστερόνη. Μια κύστη πχ κύστες ωχρού σωματίου μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα αυξημένη προγεστερόνη. Επισης ναι μπορεί να δημιουργηθεί μια κύστη μικρή οποιοδήποτε διάστημα, δεν τους ενδιαφέρει αν είναι μικρή και δεν επηρεάζει τις ορμόνες σου.  Το ενδομήτριο μας ενδιαφέρει να είναι καλό, το μέγεθος, το σχήμα, η αιμάτωση, το μέγεθος της μήτρας, η αιμάτωση της μήτρας κλπ. 

Καλημέρα! Κατάλαβα, ευχαριστώ! Πώς είσαι εσύ, όλα έτοιμα για την ετ σου;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μάλλον έχουμε μπερδευτεί λίγο! εγώ μίλησα για τεχνητό κύκλο όπου στην αρχή ναι πρέπει να είναι κάτω από 1.. σε φρέσκα δεν έχω κάνει για να ξέρω πόσο είναι μετά την ωοληψια. Το ίδιο πράγμα λέμε😂 στην μεταφορά τή θέλουμε υψηλή! Για αυτό παίρνουμε και  utro Kai prolutex.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες,

Πηγα ξανά για υπέρηχο 10η ημέρα και πάλι μόνο καταβολές δεξιά, αριστερά 2 ωοθηλακια πολύ μικρά γύρω στα 10mm, οριακά και αυτά καταβολές δλδ. Ενδομήτριο πάλι τόσο λεπτό 4mm.. Ο γιατρός άφαντος παρότι άφησα μήνυμα την Παρασκευή.
Με έβαλαν να κάνω αιματολογικές (χωρίς λόγο βέβαια) κ θα με καλέσουν. Το πιο κουλό απ’όλα είναι πως έκανα τεστ ωορρηξίας χθες και βγήκε θετικό. Ρώτησα τη βοηθό που έκανε τον υπέρηχο πως γίνεται αυτό και αν φταίει το serpafar και πήρα μια απάντηση «δε ξέρω». 
Οσο σκέφτομαι πως αυτό παίζει να μου το προκάλεσε το prp και πήγα για καλύτερα αλλά βγήκα με χειρότερα, κοντεύω να τρελαθώ. 

PS: E2 δεν αυξήθηκε καθόλου 41 και LH 47.

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, anemonii είπε:

Καλημέρα! Κατάλαβα, ευχαριστώ! Πώς είσαι εσύ, όλα έτοιμα για την ετ σου;

Εχω ένα ραντεβού και αιματολογικές σήμερα ξανά να δούμε αν είναι όλα οκ και αν θα προχωρήσουμε. Κατά τα άλλα καλά είμαι από τα φάρμακα θέλω να κοιμάμαι συνέχεια 😴 😂

• Ευχή 2

πρίν από 58 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Πηγα ξανά για υπέρηχο 10η ημέρα και πάλι μόνο καταβολές δεξιά, αριστερά 2 ωοθηλακια πολύ μικρά γύρω στα 10mm, οριακά και αυτά καταβολές δλδ. Ενδομήτριο πάλι τόσο λεπτό 4mm.. Ο γιατρός άφαντος παρότι άφησα μήνυμα την Παρασκευή.
Με έβαλαν να κάνω αιματολογικές (χωρίς λόγο βέβαια) κ θα με καλέσουν. Το πιο κουλό απ’όλα είναι πως έκανα τεστ ωορρηξίας χθες και βγήκε θετικό. Ρώτησα τη βοηθό που έκανε τον υπέρηχο πως γίνεται αυτό και αν φταίει το serpafar και πήρα μια απάντηση «δε ξέρω». 
Οσο σκέφτομαι πως αυτό παίζει να μου το προκάλεσε το prp και πήγα για καλύτερα αλλά βγήκα με χειρότερα, κοντεύω να τρελαθώ. 

PS: E2 δεν αυξήθηκε καθόλου 41 και LH 47.

Περιμένουμε με αγωνία τι θα πει ο ντοκ

Just now, Neverstop είπε:

Περιμένουμε με αγωνία τι θα πει ο ντοκ

Αν με πάρει ποτέ. Μου είπαν να πάω ξανά για υπέρηχο 15η ημέρα την παρασκευή. 

Ξέρει κάποια κοπέλα κάποιο γιατρό στο IVF έμβρυογ****ις να μου προτείνει; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...