Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Να ρωτήσω κάτι. Μετά την ωολληψια δεν θεωρείται καλό, δεν θέλουμε δηλαδή υψηλή προγεστερόνη για να κάνουμε Ετ?

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Με έχει φάει η αγωνία, αν δεν είχαν προχωρήσει τα εμβρυακια θα με είχαν ειδοποιήσει;αύριο θα είναι η τρίτη τους μέρα, θα με πάρουν αύριο για την εξέλιξη;

Κορίτσι Μ υπομονή μέχρι Δευτέρα 

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι Μ υπομονή μέχρι Δευτέρα 

Ναι, δεν έχω και άλλη επιλογή. Μακάρι να είναι καλά τα νέα κι ας αργήσω να τα μάθω. Σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Εγώ πάλι καθόλου ,πριν 15 μέρες που έκανα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να ξανακάνω μαστογραφία γιατί έχει πολύ ακτινοβολία και από εδώ και πέρα θα κάνω υπέρηχο και αν δείξει κάτι μαγνητική καλύτερα παρά μαστογραφία 

Κορίτσια μου ερώτηση αν κάποια γνωρίζει 

Αν θυμάστε τους τελευταίους 2 μήνες ταλαιπωρούμε με γρίπη Δόξα τον Θεό πέρασε λίγος βήχας έμεινε ,αλλά έχω πάρει αντιβιωσεις να φάνε και οι κότες ,μέσα στην βδομάδα θα μιλήσω και με το κέντρο αλλά θεωρώ σωστό να μην κάνω την ετ  σ αυτόν τον κύκλο ,εσείς τι γνώμη έχετε ? 

Εγώ κοπέλα μου στη θέση σου θα περίμενα λίγο να πάρω τα πάνω μου να δυναμώσω και μετά ..αλλά πάλι ότι σου πουν και από εκεί…κ εγώ πριν μου πει η γιατρός ότι δε θα τα μεταφέρω τώρα λογο προγεστερονης ψηλής σκεφτόμουν να της πω μόνη μου να πάω για επόμενους κύκλους γιατί ακόμα δεν έχω συνέλθει από τη διέγερση και ωοληψια . Παρεπιπτοντως ξέρουμε ποτέ έρχεται περίοδος μετά την ωοληψια;εκανα την Τρίτη 1/4 και κανονικά θα περίμενα στις 13.θα έρθει τότε η πιο νωρίς ξέρουμε;;;κοντεύω να εκραγω

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 30 λεπτά , karlajo είπε:

Εγώ κοπέλα μου στη θέση σου θα περίμενα λίγο να πάρω τα πάνω μου να δυναμώσω και μετά ..αλλά πάλι ότι σου πουν και από εκεί…κ εγώ πριν μου πει η γιατρός ότι δε θα τα μεταφέρω τώρα λογο προγεστερονης ψηλής σκεφτόμουν να της πω μόνη μου να πάω για επόμενους κύκλους γιατί ακόμα δεν έχω συνέλθει από τη διέγερση και ωοληψια . Παρεπιπτοντως ξέρουμε ποτέ έρχεται περίοδος μετά την ωοληψια;εκανα την Τρίτη 1/4 και κανονικά θα περίμενα στις 13.θα έρθει τότε η πιο νωρίς ξέρουμε;;;κοντεύω να εκραγω

Έτσι σκέφτομαι και εγώ για μετά τις γιορτές .... Εμένα μου είχε έρθει μια μέρα νωρίτερα ....σ είπαν βαθμολογίες ???

πρίν από 55 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι σκέφτομαι και εγώ για μετά τις γιορτές .... Εμένα μου είχε έρθει μια μέρα νωρίτερα ....σ είπαν βαθμολογίες ???

Αααα άρα έχω ακόμα .καλε θα εκραγεί το στηθος μου!!!μου είπαν ποια έφτασαν 3 μερα Δευτέρα θα μου πουν ποσά έφτασαν βλαστοκυστες.μακαρι δηλαδή να φτάσουν αρκετά .ειχα 3 με 12,10 και 9 κύτταρα ,2 με 8 κύτταρα και ένα καημενουλι με 5

10 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Αααα άρα έχω ακόμα .καλε θα εκραγεί το στηθος μου!!!μου είπαν ποια έφτασαν 3 μερα Δευτέρα θα μου πουν ποσά έφτασαν βλαστοκυστες.μακαρι δηλαδή να φτάσουν αρκετά .ειχα 3 με 12,10 και 9 κύτταρα ,2 με 8 κύτταρα και ένα καημενουλι με 5

Θεωρώ ότι θα κάνεις τουλαχιστον 5 Μ αυτά τα νούμερα ίσως και παραπάνω ,τα πήγες πολύ καλά μπράβο σου .... 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Losr είπε:

Να ρωτήσω κάτι. Μετά την ωολληψια δεν θεωρείται καλό, δεν θέλουμε δηλαδή υψηλή προγεστερόνη για να κάνουμε Ετ?

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...