Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Sofm είπε:

Σε 4 μέρες θα πάω να με ξαναδεί 13η μέρα . Εγώ κάνω ωορηξια συνήθως 17η -18η . Μέχρι τότε αν θα φτάσει ; lh 8.24 e2 78.38

Μέχρι 18η πιθανώς θα είναι πάνω από 7. Συνήθως τι ενδομήτριο έχεις; Το έχετε μετρήσει άλλη φορά; Εμένα έτσι πήγαν οι μετρήσεις 4,5-6,5-7,5 ανά 3-4 μέρες Περίπου και έκανα ωορρηξία. Αλλα τόσο φτάνει ούτως ή άλλως. 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Κορίτσια μου έχω update 3ης μέρας!!έχουν προχωρήσει έως εδώ και τα 6! σας τα γράφω αναλυτικα

3 είναι grade 1.5 με 12, 10, 9 κυτταρα

3 είναι grade 2 με 8,8,5 κύτταρα αντίστοιχα!

μου είπε λογικά τα πρώτα 3 θα γίνουν βλαστοκύστες και πιθανα και τα αλλά 2 που έχουν 8 κύτταρα!

Πως τα βλέπετε εσείς από την εμπειρία σας τα πράγματα?

Τα πήγες εξαιρετικά μπράβο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μέχρι 18η πιθανώς θα είναι πάνω από 7. Συνήθως τι ενδομήτριο έχεις; Το έχετε μετρήσει άλλη φορά; Εμένα έτσι πήγαν οι μετρήσεις 4,5-6,5-7,5 ανά 3-4 μέρες Περίπου και έκανα ωορρηξία. Αλλα τόσο φτάνει ούτως ή άλλως. 

Πηγές με φυσικό κύκλος ; Πιστεύεις έχω ελπίδες ; Εχω απογοητευτεί! Είναι συνήθως γύρω στο 7-8 

6 ώρες πρίν, mariamik είπε:

ιδιά ηληκία?? πόσο καιρό πριν να γίνει η μαστογραφία?

Δεν ξέρω κορίτσι μου πόσο είσαι .εγω ήμουν 35 πριν δυο χρόνια .εγω με το που είπα ότι ξεκινάμε μου έδωσε να κάνω μαστογραφία κ υπέρηχο κ μου είχαν βρει κάτι όχι ανησυχητικό αλλά έπρεπε να το κάνουν βιοψία κ ευτυχώς βγήκε αρνητικό.γιαυτο πάντα καλά είναι να κάνουμε εξετάσεις σε αυτά που μας δίνουν.

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα! Ναι δε ξέρω και δε με έχει πάρει και ο γιατρός ακόμα να μου εξηγήσει οπότε είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ακόμα και να μη πάρω ωάριο αυτό το μήνα θέλω απλά να ξέρω πως δεν είναι κάποιο μοτίβο που ξεκινάει και θα αρχίσω να μη βρίσκω ωάρια ξαφνικά. Είναι διαφορετικός κύκλος από τους προηγούμενους δλδ. Εν τω μεταξύ αδιαθέτησα χωρίς κανένα σύμπτωμα και ούτε καν κράμπες 1-2 μέρες νωρίτερα αυτή τη φορά. Ηταν από την αρχή διαφορετικά δλδ.

Θα σου πω κι εγώ  μήπως και σε ηρεμήσω,τον Φεβρουάριο που έκανα το prp αρχές του μήνα μου ήρθε περίοδος αρχές Μαρτίου ήταν χάλια κύκλος δεν κατάλαβα πότε ήρθε ποτέ τελείωσε με λίγο αίμα αισθανομουν σα να είμαι κενή,πήραμε το ένα ωάριο που ήταν άχρηστο και έκανα τις ίδιες σκέψεις με σένα.Τωρα μου ήρθε κανονικά στις 29 ημέρες με καλή ροή και πονακια σαν τις παλιές καλές εποχές και αισθάνθηκα τελείως διαφορετικά.Ενω είχα τρομάξει ότι δεν θα μου έρθει καν περίοδος ότι άργησε γιατί τελευταία έκανα πολύ μικρούς κύκλους και όμως έδειξε ότι είναι πολύ καλός κύκλος.Τωρα δεν ξέρω υπερηχογραφικά τι θα δείξει αλλά τουλάχιστον αισθάνομαι ότι κάτι άρχισε να αλλάζει.Περιπου δύο μήνες δηλαδή μετά το prp.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Sofm είπε:

Πηγές με φυσικό κύκλος ; Πιστεύεις έχω ελπίδες ; Εχω απογοητευτεί! Είναι συνήθως γύρω στο 7-8 

Ναι σε φυσικό κύκλο πήγαμε. Γιατί καλέ να μην έχεις ελπίδες! Είναι νωρίς ακόμα! Μια χαρά θα πάει, θέλει λίγο υπομονή ο φυσικοσ Κύκλος. Κι εγώ την ίδια ήττα έφαγα στο πρώτο ραντεβού που ήταν 4,5 και μετά είπα φτάνει δεν θα τρελαθώ! Το άγχος δεν βοηθάει καθόλου. Κάνε κάτι να πάρεις το μυαλό σου από εκεί ❤️

πρίν από 49 λεπτά , Sofiiii είπε:

Θα σου πω κι εγώ  μήπως και σε ηρεμήσω,τον Φεβρουάριο που έκανα το prp αρχές του μήνα μου ήρθε περίοδος αρχές Μαρτίου ήταν χάλια κύκλος δεν κατάλαβα πότε ήρθε ποτέ τελείωσε με λίγο αίμα αισθανομουν σα να είμαι κενή,πήραμε το ένα ωάριο που ήταν άχρηστο και έκανα τις ίδιες σκέψεις με σένα.Τωρα μου ήρθε κανονικά στις 29 ημέρες με καλή ροή και πονακια σαν τις παλιές καλές εποχές και αισθάνθηκα τελείως διαφορετικά.Ενω είχα τρομάξει ότι δεν θα μου έρθει καν περίοδος ότι άργησε γιατί τελευταία έκανα πολύ μικρούς κύκλους και όμως έδειξε ότι είναι πολύ καλός κύκλος.Τωρα δεν ξέρω υπερηχογραφικά τι θα δείξει αλλά τουλάχιστον αισθάνομαι ότι κάτι άρχισε να αλλάζει.Περιπου δύο μήνες δηλαδή μετά το prp.

Ναι διάβασα πως γενικά κάποιες κοπέλες βιώνουν αλλαγές μετά το prp σα διαταραχές του κύκλου αλλά ήθελα να το ακούσω και από το γιατρό μου σήμερα αλλά δεν με πήρε τηλ ακόμα ενώ έχω αφήσει μήνυμα από το πρωί. Γιατί τώρα κάνω μόνο υποθέσεις εγώ και φρικαρω μόνη μου. Εκεί στις βοηθούς/μαίες που ρώτησα εκείνη την ώρα στον υπέρηχο αν υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το prp μου απάντησαν «δε νομίζω».  Αλλά πραγματικά, πίστεψε το, είχα προαίσθημα πως κάτι δε πάει καλά. Αφού μου είπαν να περάσω για αιματολογικές πριν τον υπέρηχο (ενώ συνήθως προφανώς γίνεται το αντίθετο) και εγώ απάντησα «κάτσε να δούμε ότι θα έχω ωάριο πρώτα». Λες και το ήξερα. Τι να πω. Ελπίζω στο καλύτερο και μακάρι να είναι απλά τυχαίο και όχι κάτι άλλο..

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι διάβασα πως γενικά κάποιες κοπέλες βιώνουν αλλαγές μετά το prp σα διαταραχές του κύκλου αλλά ήθελα να το ακούσω και από το γιατρό μου σήμερα αλλά δεν με πήρε τηλ ακόμα ενώ έχω αφήσει μήνυμα από το πρωί. Γιατί τώρα κάνω μόνο υποθέσεις εγώ και φρικαρω μόνη μου. Εκεί στις βοηθούς/μαίες που ρώτησα εκείνη την ώρα στον υπέρηχο αν υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο το prp μου απάντησαν «δε νομίζω».  Αλλά πραγματικά, πίστεψε το, είχα προαίσθημα πως κάτι δε πάει καλά. Αφού μου είπαν να περάσω για αιματολογικές πριν τον υπέρηχο (ενώ συνήθως προφανώς γίνεται το αντίθετο) και εγώ απάντησα «κάτσε να δούμε ότι θα έχω ωάριο πρώτα». Λες και το ήξερα. Τι να πω. Ελπίζω στο καλύτερο και μακάρι να είναι απλά τυχαίο και όχι κάτι άλλο..

Ναι κορίτσι μου εγώ στο ανέφερα γιατί το ένιωσα πως αισθάνεσαι τη δεδομένη στιγμή γιατί το πέρασα αυτό με ότι συνεπάγεται ...αλλά δεν στεναχωρέθηκα ,προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο μπορείς και να κάνεις λίγο υπομονή.Αυτο που λες το " λες και το ήξερα" το είπα κι εγώ και επιβεβαιώθηκα ελπίζω να είναι αλλιώς για σένα ,μην βάζεις στο μυαλό σου το χειρότερο γιατί σίγουρα δεν ισχύει είναι σίγουρα τυχαίο και μπορεί να έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά αλλαγές ,οπότε δύναμη και θετική σκέψη 🙏

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κι εμένα αργούσαν να πάρουν μπρος ακόμα και με ορμόνες. Αλλά κύκλο είχα περιπου 32 ημερών. 

Ο γιατρός φάουλ που δεν κάλεσε, όση δουλειά κι αν είχε.

2 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τα πήγες εξαιρετικά μπράβο! 

@karlajo η γιατρός άψογη στην ωοληψια και τις οδηγίες!?

Καλησπέρα σε όλες ήθελα να ρωτήσω κάτι έκανα εμβρυομεταφορα 2 κατεψυγμένες βλαστοκυστες την Δευτέρα 24/03 χτες Πέμπτη ήταν η 11η μέρα έκανα την β-χοριακη και ήταν 99μοναδες...είναι χαμηλή για 11η μέρα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...