Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κατερίνη είμαι 😔 θα πάω σ ένα φαρμακείο να τα πάρω όλα σόδα ,κραμπερι ,λακτατιουν ,και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι όπως μου το είπες για την μήτρα 🤣🤣

Expand  

Δεν είναι ακριβά αυτά απλά εγώ συνήθως δεν τα βρίσκω στα φαρμακεία ,στα βιολογικά προϊόντα δηλαδή σε μαγαζιά με βιολογικά ....ελααα κουράγιο 🙃🙃🙃

Εγώ τώρα γύρισα από Γένεσις έκανα Ε2 και μεσημέρι έχω υπέρηχο να δούμε τι γίνεται σε αυτόν τον κύκλο που θα το πάμε εντελώς φυσικά αν και μυρίζομαι να έχω καμία ωορρηξία μες το σκ και να μην γίνει τίποτα πάλι...

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 4/4/2025 at 12:08 ΜΜ, Ρούλα87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ καλή επιτυχία εμένα όταν ξεκίνησα μου ζήτησε κ τα δύο να τα κάνω κ τα έκανα τώρα που θα πάω για δεύτερη ετ ου ζήτησε μόνο υπέρηχο.

Expand  

ιδιά ηληκία?? πόσο καιρό πριν να γίνει η μαστογραφία?

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έχω update 3ης μέρας!!έχουν προχωρήσει έως εδώ και τα 6! σας τα γράφω αναλυτικα

3 είναι grade 1.5 με 12, 10, 9 κυτταρα

3 είναι grade 2 με 8,8,5 κύτταρα αντίστοιχα!

μου είπε λογικά τα πρώτα 3 θα γίνουν βλαστοκύστες και πιθανα και τα αλλά 2 που έχουν 8 κύτταρα!

Πως τα βλέπετε εσείς από την εμπειρία σας τα πράγματα?

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 7
  • Λουλούδια 1

Μπορώ να σε ρωτήσω  κτ ; Έχω κύκλο 30-31 σήμερα 9η μέρα χωρίς φάρμακα το ενδομήτριο είναι 4.3 πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ; Δε μ δώσανε αγωγή ! Θα με πάνε με φυσικό κύκλο Κ αν δε παχύνει μέχρι τρίτη 13η μέρα που είναι ο επόμενος υπέρηχος θα γίνειται να πάρω κτ να παχύνει ; Θα προλάβει ;ετών 30

On 4/4/2025 at 2:13 ΜΜ, Sofm είπε:

Μπορώ να σε ρωτήσω  κτ ; Έχω κύκλο 30-31 σήμερα 9η μέρα χωρίς φάρμακα το ενδομήτριο είναι 4.3 πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει ; Δε μ δώσανε αγωγή ! Θα με πάνε με φυσικό κύκλο Κ αν δε παχύνει μέχρι τρίτη 13η μέρα που είναι ο επόμενος υπέρηχος θα γίνειται να πάρω κτ να παχύνει ; Θα προλάβει ;ετών 30

Expand  

Για εμβρυομεταφορά θα πας; Για να παχύνει το ενδομήτριο πρέπει να κάνεις ωορρηξία στον φυσικό. Οσο πλησιάζεις στην ωορρηξία σου θα παχύνει κ αυτό. 

On 4/4/2025 at 2:24 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για εμβρυομεταφορά θα πας; Για να παχύνει το ενδομήτριο πρέπει να κάνεις ωορρηξία στον φυσικό. Οσο πλησιάζεις στην ωορρηξία σου θα παχύνει κ αυτό. 

Expand  

Πιστεύεις πως μπορεί να παχύνει όσο πρέπει ; 

Διαφημίσεις

On 4/4/2025 at 1:15 ΜΜ, karlajo είπε:

Κορίτσια μου έχω update 3ης μέρας!!έχουν προχωρήσει έως εδώ και τα 6! σας τα γράφω αναλυτικα

μου είπε λογικά τα πρώτα 3 θα γίνουν βλαστοκύστες και πιθανα και τα αλλά 2 που έχουν 8 κύτταρα!

Expand  

Υπέροχα! Πάμε δυνατά!

On 4/4/2025 at 12:12 ΜΜ, MK2012 είπε:

Υπέθεσα και εγώ πως είναι πολύ νωρις για να δω αλλαγή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να άλλαξε τόσο πολύ ο κύκλος ξαφνικά μετά από τόσες ωοληψιες. Δύσκολα θα μεγαλώσει καταβολή μέχρι Δευτέρα… περιμένω να μιλήσω με το γιατρό για να καταλάβω γιατί αν ξεκίνησα να μη βρίσκω ωάριο το μηνα δε θα πάει καλά αυτό. 

Expand  

Και εγώ πιστεύω ότι είναι θετική αυτή η εξέλιξη ακόμα και αν δεν προλάβετε κάτι αυτό το μήνα (που ούτως ή άλλως είσαι σε φυσικούς και όχι σε κάποιο τεχνητό timeline να έχεις και deadline), ακόμα και αν ο οργανισμός σου χάσει ένα μήνα πιστεύω ότι στην χειρότερη περίπτωση να σου δείξει ότι έχει κουραστεί από το συνεχόμενο.. Πάντως πολύ αισιόδοξο το ότι είδατε καταβολές και αν αρχίσει να συμβαίνει αυτό τότε όντως είχε αποτέλεσμα το PRP σε εσένα.

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε παιδιά πήρα να δοκιμάσω αυτό το κεφίρ που λέτε και το τι ξινίλα πήρα δεν λέγεται! Μα πώς το πίνουν αυτό το πράγμα;!😂

• Χαχα 1

On 4/4/2025 at 1:15 ΜΜ, karlajo είπε:

Expand  

Τι καλά νέα, κορίτσι!! Νομίζω είναι πολύ θετικό που προχωρησαν και τα 6!! Δευτέρα θα έχετε τελευταία ενημέρωση, σωστα;;

On 4/4/2025 at 2:38 ΜΜ, Sofm είπε:

Πιστεύεις πως μπορεί να παχύνει όσο πρέπει ; 

Expand  

Σε 4 μέρες δύσκολο να φτάσει τέτοιο μέγεθος. Θέλει χρόνο. Εξαρτάται και από τις εξετάσεις σου και το μέγεθος των ωοθυλακίων σου. 

Διαφημίσεις

On 4/4/2025 at 4:04 ΜΜ, anemonii είπε:

Τι καλά νέα, κορίτσι!! Νομίζω είναι πολύ θετικό που προχωρησαν και τα 6!! Δευτέρα θα έχετε τελευταία ενημέρωση, σωστα;;

Expand  

ναι Δευτέρα μου είπαν θα με ενημερώσουν όμως  κυριακη θα καταψύξουν όσα έφτασαν 5 ημερών βλαστοκύστες και Δευτέρα θα περιμένουν μηπως κάποιο άλλο που έμεινε πίσω γίνει και αυτό βλαστοκύστη να το καταψύξουν και αυτό!Άντε να δούμε🙏

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 5

On 4/4/2025 at 3:44 ΜΜ, Maraki S. είπε:

Και εγώ πιστεύω ότι είναι θετική αυτή η εξέλιξη ακόμα και αν δεν προλάβετε κάτι αυτό το μήνα (που ούτως ή άλλως είσαι σε φυσικούς και όχι σε κάποιο τεχνητό timeline να έχεις και deadline), ακόμα και αν ο οργανισμός σου χάσει ένα μήνα πιστεύω ότι στην χειρότερη περίπτωση να σου δείξει ότι έχει κουραστεί από το συνεχόμενο.. Πάντως πολύ αισιόδοξο το ότι είδατε καταβολές και αν αρχίσει να συμβαίνει αυτό τότε όντως είχε αποτέλεσμα το PRP σε εσένα.

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε παιδιά πήρα να δοκιμάσω αυτό το κεφίρ που λέτε και το τι ξινίλα πήρα δεν λέγεται! Μα πώς το πίνουν αυτό το πράγμα;!😂

Expand  

Πάρε καλέ αυτό με τις γεύσεις να το πιεις πιο ευχάριστα! Καλά οκ δεν είναι και το σούπερ ροφημα να πεις τι τέλειο είναι αλλά τουλάχιστον πίνεται κάπως πιο ευχάριστα. 

• Μου αρέσει 1

Expand  

Ναι, πάρε αυτό με τις γεύσεις που λέει η Δήμητρα. Παιδικό γιαουρτάκι μού θυμίζει εμένα η γεύση τους!

On 4/4/2025 at 4:32 ΜΜ, karlajo είπε:

ναι Δευτέρα μου είπαν θα με ενημερώσουν όμως  κυριακη θα καταψύξουν όσα έφτασαν 5 ημερών βλαστοκύστες και Δευτέρα θα περιμένουν μηπως κάποιο άλλο που έμεινε πίσω γίνει και αυτό βλαστοκύστη να το καταψύξουν και αυτό!Άντε να δούμε🙏

Expand  

Αντε ωραία!! Δευτέρα θα ξέρεις, θα τελειώσει η αγωνία! Όλα καλά να πάνε!!

• Μου αρέσει 1

On 4/4/2025 at 4:08 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Σε 4 μέρες δύσκολο να φτάσει τέτοιο μέγεθος. Θέλει χρόνο. Εξαρτάται και από τις εξετάσεις σου και το μέγεθος των ωοθυλακίων σου. 

Expand  

Σε 4 μέρες θα πάω να με ξαναδεί 13η μέρα . Εγώ κάνω ωορηξια συνήθως 17η -18η . Μέχρι τότε αν θα φτάσει ; lh 8.24 e2 78.38

Expand  

Καλησπέρα! Ναι δε ξέρω και δε με έχει πάρει και ο γιατρός ακόμα να μου εξηγήσει οπότε είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Ακόμα και να μη πάρω ωάριο αυτό το μήνα θέλω απλά να ξέρω πως δεν είναι κάποιο μοτίβο που ξεκινάει και θα αρχίσω να μη βρίσκω ωάρια ξαφνικά. Είναι διαφορετικός κύκλος από τους προηγούμενους δλδ. Εν τω μεταξύ αδιαθέτησα χωρίς κανένα σύμπτωμα και ούτε καν κράμπες 1-2 μέρες νωρίτερα αυτή τη φορά. Ηταν από την αρχή διαφορετικά δλδ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...