Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , karlajo είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα έχω νέα! Από τα 8 ωαρια ήταν ώριμα τα 7 και γονιμοποιήθηκαν τα 6 ! Μου είπαν θα μιλήσουμε ξανά Παρασκευή να δούμε ποσά πήγαν Τρίτη μέρα! ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Πολύ ωραία νέα!! Περιμένουμε ενημέρωση την Παρασκευή, πάλι με ευχάριστα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, μια μέρα πριν την ωοληψια σκέφτομαι και διαβάζω διάφορα και ήρθα πάλι σε εσάς να μου λύσετε τις απορίες. Διάβασα τωρα για ωοληψια δεύτερης φάσης στον ίδιο κυκλο και σκέφτομαι τώρα αφού από τα 6-7 που έκανα με την μικρή διέγερση και μεγάλωσαν μόνο τα 3 και τα άλλα έμειναν 10αρια ,μπορώ να τα πάρω και αυτά μετά που θα έχουν μεγαλώσει;

• Καλή τύχη! 1

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα έχω νέα! Από τα 8 ωαρια ήταν ώριμα τα 7 και γονιμοποιήθηκαν τα 6 ! Μου είπαν θα μιλήσουμε ξανά Παρασκευή να δούμε ποσά πήγαν Τρίτη μέρα! ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Πολύ όμορφα νέα να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους ,μπράβο σου κορίτσι μου 💕

1 ώρα πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μια μέρα πριν την ωοληψια σκέφτομαι και διαβάζω διάφορα και ήρθα πάλι σε εσάς να μου λύσετε τις απορίες. Διάβασα τωρα για ωοληψια δεύτερης φάσης στον ίδιο κυκλο και σκέφτομαι τώρα αφού από τα 6-7 που έκανα με την μικρή διέγερση και μεγάλωσαν μόνο τα 3 και τα άλλα έμειναν 10αρια ,μπορώ να τα πάρω και αυτά μετά που θα έχουν μεγαλώσει;

Τα 10άρια είναι στο όριο να μεγαλώσουν ή όχι, από 14 και πάνω (περίπου) έχουν πιο σίγουρη αύξηση. Επίσης με δεδομένο ότι πήρες μόνο χάπια δεν έχει πολύ μπουστ ο οργανισμός για να τα ωριμάσει. Απίθανο δεν είναι βέβαια, τουλάχιστον το ένα από αυτά! Θα πας μια βδομάδα μετά και θα δεις στον υπέρηχο! 

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Τα 10άρια είναι στο όριο να μεγαλώσουν ή όχι, από 14 και πάνω (περίπου) έχουν πιο σίγουρη αύξηση. Επίσης με δεδομένο ότι πήρες μόνο χάπια δεν έχει πολύ μπουστ ο οργανισμός για να τα ωριμάσει. Απίθανο δεν είναι βέβαια, τουλάχιστον το ένα από αυτά! Θα πας μια βδομάδα μετά και θα δεις στον υπέρηχο! 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έκανα τροποιημενο με orgalutran και alltermon. Ίσως δεν μεγαλώσουν τότε γιατί σε 2 υπερηχους δεν αυξήθηκαν. 

πρίν από 42 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έκανα τροποιημενο με orgalutran και alltermon. Ίσως δεν μεγαλώσουν τότε γιατί σε 2 υπερηχους δεν αυξήθηκαν. 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...