Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τπτ καλε! Ακομα και φουλ γαλακτοβακιλλους να εχεις δεν αντενδεικνυται να τα παρεις!! Ελπιζω να μην σε εχει επηρασει παντως η αντιβιωση αγαπη κ να είναι ολα καλα!! ❤️

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

On 24/3/2025 at 3:26 ΜΜ, Ρούλα87 είπε:

Οχι δεν έπαθα τπτ κ η κλινική με τα αποτελέσματα σοκαρίστηκε .απο 7 κ πάνω είναι το σωστό πάχος.

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Τίποτα βρε καλή αρχή και περιμένουμε νέα σου ευχάριστα 

Να σαι καλά. Όλες μας να έχουμε καλά νέα 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Τίποτα βρε καλή αρχή και περιμένουμε νέα σου ευχάριστα 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω την γνώμη σας, έκανα κάτι εξετάσεις ετήσιες και πρώτη φορά στην ζωή μου η d μου είναι στο πάτο. Έχω 11. Συνήθως εγώ σε όλες τις μετρήσεις έχω 28-29. Πήγα λοιπόν στον παθολογο και μου είπε να πάρω συμπλήρωμα μέχρι πριν το καλοκαίρι. Να πω ότι εγώ δουλεύω πολύ τηλεργασια και μάλλον για αυτό έπεσε τόσο. Μου είπε να παρω2000 την ημέρα ότι θέλω η μετά να μου έγραφε να παίρνω μια την βδομάδα. Όμως προτιμάει το ημερήσιο. Έχετε δοκιμάσει κάποια να μου προτείνετε που να έχετε δει και αποτέλεσμα.

Καλησπέρα,

Και εμένα στον πάτο είναι στο 18 όταν την μέτρησα πριν κανένα μήνα και μου είπε και εμένα η ενδοκρινολόγος 2000 καθημερινά. Θα κάνω μέτρηση σύντομα να δω πόσο ανέβηκε να σου πω. Παίρνω τις fix 2000.

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, MK2012 said:

Καλησπέρα,

Και εμένα στον πάτο είναι στο 18 όταν την μέτρησα πριν κανένα μήνα και μου είπε και εμένα η ενδοκρινολόγος 2000 καθημερινά. Θα κάνω μέτρηση σύντομα να δω πόσο ανέβηκε να σου πω. Παίρνω τις fix 2000.

Μόλις κάνεις ναι αν μπορείς πεστου και εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, μόλις γύρισα. Όλα ήταν καλά ευτυχώς και ξεκινάω από σήμερα τα σερπαφαρ μου. Ναι ναι θα ηρεμήσω. Τώρα με τα σερπαφαρ πρέπει να προσέχω το αλάτι και τη ζάχαρη στη διατροφή μου; σας ευχαριστώ κορίτσια!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ! Επειδή τα εν λόγω χάπια τα παίρνω σχεδόν κάθε μήνα δε μου έχει δοθεί καμία οδηγία ως προς τη διατροφή από κανέναν από τους 2 γιατρούς που είχα. Καλά γενικά τον τελευταίο χρόνο με τις ορμόνες έχω πάει 56 κιλά ενώ πάντα ήμουν στα 52-53. Αλλά με τόσο στρες τρώω και παραπάνω οπότε λογικό. Δε ξέρω αν φταίει η κατακράτηση δλδ. 

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Μόλις κάνεις ναι αν μπορείς πεστου και εμένα. Σε ευχαριστώ πολύ 

Θα κάνω σύντομα γιατί θέλω να τσεκάρω και την Β12 που μου είπε να την πάρω για ένα μήνα αλλά λέω να τη συνεχίσω λίγο ακόμα γιατί ήταν και αυτή χαμηλή. 

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Θα ρωτήσω πάλι να δω τι θα μου πει. Σας ευχαριστώ πολύ.

Εβδομαδιαία αμπούλα lecalcif μισή ώρα μετά από ένα καλό γεύμα!

9 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο 7η μέρα διέγερσης.Μου είπε ενδομήτριο 8,6 τριζωνικο και έχω 7 ωοθυλάκια από τη μια κι 4 από την άλλη και βλέπουμε μου είπε.Η απορία μου είναι ότι επειδή τα πιο μεγάλα είχαν μέγεθος 10 είχα κάποια 7 κάποια 6 και ένα 4  αυτά πως θα γίνει να συντονιστούν?θα περιμένουν και τα μικρά να μεγαλώσουν η θα πάρουν μόνο τα μεγάλα?επίσης εδώ και δυο μέρες είχα ναυτία και τα ξημερώματα δυο φορές έκανα εμετό.Μου είπε δεν είναι από τα φάρμακα είναι λέει πολύ νωρίς.Εγω όμως θεωρώ ότι είναι παρενεργεια από εκεί .Έχει πάθει κάποια κοπέλα κάτι αντίστοιχο?

Συνήθως δίνουν αντισυλληπτικά στον προηγούμενο κύκλο για να συντονιστούν καλύτερα τα μεγέθη των ωοθυλακιων. Με την παρακολούθηση θα πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα Με τις λιγότερες απώλειες.

11 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Ειχα ξαναγράψει το 2022 που ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου που τώρα είναι 2 ετών .Τωρα ξανά έγκυος πάλι μετά από εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων 5ης μέρας ΑΑ ποιότητα έκανα την πρώτη χοριακη την 8η μέρα μετά από ετ και ήταν 164.Σημερα 11η μέρα έκανα ξανά χοριακη κ ήταν 454 

είμαστε σε υποψίες γιατί βάλαμε 2 έμβρυα για δίδυμα.Οσες έχετε διδυμάκια τι τιμές είχατε ;

Σε θυμάμαι😁 με το καλό😍 εγώ είχα 225 ένατη ημέρα, με ένα μωράκι.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ! Επειδή τα εν λόγω χάπια τα παίρνω σχεδόν κάθε μήνα δε μου έχει δοθεί καμία οδηγία ως προς τη διατροφή από κανέναν από τους 2 γιατρούς που είχα. Καλά γενικά τον τελευταίο χρόνο με τις ορμόνες έχω πάει 56 κιλά ενώ πάντα ήμουν στα 52-53. Αλλά με τόσο στρες τρώω και παραπάνω οπότε λογικό. Δε ξέρω αν φταίει η κατακράτηση δλδ. 

Θα κάνω σύντομα γιατί θέλω να τσεκάρω και την Β12 που μου είπε να την πάρω για ένα μήνα αλλά λέω να τη συνεχίσω λίγο ακόμα γιατί ήταν και αυτή χαμηλή. 

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά αν κάποια από εσάς γιορτάζει σήμερα! Δύσκολες οι αργίες/γιορτές και τα τραπέζια για όσες είμαστε στον αγώνα… Για  τη Βιταμίνη D που πολλές έχουμε κάπως χαμηλή, αν δεν βλέπετε διαφορά με τα χαπάκια D3 fix που προτείνουν συχνά, να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάρετε την βιταμίνη σε υγρή μορφή (σαν μπουκαλάκι ορού/σερουμ). Προσωπικά με βοήθησε νομίζω αλλά ίσως έπαιξε ρόλο που έκανα και αλλαγές στη διατροφή οπότε το ένα βοηθάει το άλλο κάπως.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω 2-3 πράγματα μήπως έχετε κάποια ιδέα γιατί δεν παίρνω απαντήσεις δυστυχώς…

1) Έχω κάνει 2 φορές υστεροσκοπηση, η πρώτη παλιά (2017) για λύση διαφράγματος (δίκερος μήτρα) και μια τον Δεκέμβριο 24 για να λύσουν τις συμφύσεις από την προηγούμενη. Ξέρετε αν μπορούν να δημιουργηθούν πάλι συμφύσεις με κάθε νέα επεμβατική υστεροσκοπηση; Μου είχε βάλει ο γιατρός ένα σπιράλ αλλά το έβγαλα στην βδομάδα λόγω λοίμωξης και πόνου. Κανονικά έπρεπε να κάνουμε ωοληψια και μετά υστεροσκοπηση αφού δεν έχουμε σπερμα αλλά για τους γιατρούς είναι σίγουρη αμοιβή και σε ξαναπάνε για επόμενη αν περάσουν μήνες ή χρόνια… 

2) Πέρα από τη χαμηλή ΑΜΗ, έχω κλειστές σάλπιγγες που μάλλον προήλθαν από εκτεταμένη φλεγμονή και λοίμωξη από την πρώτη υστεροσκοπηση (2017) που ήμουν 1 μήνα στο κρεβάτι. Τώρα ένας γιατρός είπε ότι ακόμα κι αν δεν έχω υδροσαλπιγγα πρέπει να αφαιρεθούν οι σάλπιγγες γιατί το υγρό που παράγουν πέφτει στη μήτρα όταν αυτες είναι κλειστές και είναι τοξικό. Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που λέει και έχω διαβάσει ότι και η αφαίρεση μπορεί να δημιουργήσει νέες συμφύσεις και θέματα. Άλλωστε στην Αγγλία εφαρμόζουν μια τεχνική μαλαξης που λέγεται Clear Passage και τις ξεβουλώνουν. Μου κάνει εντύπωση να σε πηγαίνουν σε χειρουργείο ενώ κάνεις μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι τέτοιο.. θα μου πείτε ας κάνουμε πρώτα μια ωοληψια που έχουμε κλείσει χρόνο ψάχνωντας σπέρματα και μας ρωτάς μετά χαχαχα αλλά ναι, το είχα απορία αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά! 

3) Ξέρετε μήπως αν η υψηλή προλακτινη (30-40 τα τελευταία χρόνια) επηρεάζει σε κάτι; Η ενδοκρινολόγος έχει κάνει αυτά που πρέπει και λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα παθολογικό και απλά είμαι αγχώδης (ότι καλύτερο για υπογονιμότητα #not).. Σκέφτομαι μήπως παρολ αυτά θα ήταν καλό να τη ρίξουμε με κάποιο χάπι πριν την προσπάθεια. Ιδέες; 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Cristina93 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά αν κάποια από εσάς γιορτάζει σήμερα! Δύσκολες οι αργίες/γιορτές και τα τραπέζια για όσες είμαστε στον αγώνα… Για  τη Βιταμίνη D που πολλές έχουμε κάπως χαμηλή, αν δεν βλέπετε διαφορά με τα χαπάκια D3 fix που προτείνουν συχνά, να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάρετε την βιταμίνη σε υγρή μορφή (σαν μπουκαλάκι ορού/σερουμ). Προσωπικά με βοήθησε νομίζω αλλά ίσως έπαιξε ρόλο που έκανα και αλλαγές στη διατροφή οπότε το ένα βοηθάει το άλλο κάπως.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω 2-3 πράγματα μήπως έχετε κάποια ιδέα γιατί δεν παίρνω απαντήσεις δυστυχώς…

1) Έχω κάνει 2 φορές υστεροσκοπηση, η πρώτη παλιά (2017) για λύση διαφράγματος (δίκερος μήτρα) και μια τον Δεκέμβριο 24 για να λύσουν τις συμφύσεις από την προηγούμενη. Ξέρετε αν μπορούν να δημιουργηθούν πάλι συμφύσεις με κάθε νέα επεμβατική υστεροσκοπηση; Μου είχε βάλει ο γιατρός ένα σπιράλ αλλά το έβγαλα στην βδομάδα λόγω λοίμωξης και πόνου. Κανονικά έπρεπε να κάνουμε ωοληψια και μετά υστεροσκοπηση αφού δεν έχουμε σπερμα αλλά για τους γιατρούς είναι σίγουρη αμοιβή και σε ξαναπάνε για επόμενη αν περάσουν μήνες ή χρόνια… 

2) Πέρα από τη χαμηλή ΑΜΗ, έχω κλειστές σάλπιγγες που μάλλον προήλθαν από εκτεταμένη φλεγμονή και λοίμωξη από την πρώτη υστεροσκοπηση (2017) που ήμουν 1 μήνα στο κρεβάτι. Τώρα ένας γιατρός είπε ότι ακόμα κι αν δεν έχω υδροσαλπιγγα πρέπει να αφαιρεθούν οι σάλπιγγες γιατί το υγρό που παράγουν πέφτει στη μήτρα όταν αυτες είναι κλειστές και είναι τοξικό. Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που λέει και έχω διαβάσει ότι και η αφαίρεση μπορεί να δημιουργήσει νέες συμφύσεις και θέματα. Άλλωστε στην Αγγλία εφαρμόζουν μια τεχνική μαλαξης που λέγεται Clear Passage και τις ξεβουλώνουν. Μου κάνει εντύπωση να σε πηγαίνουν σε χειρουργείο ενώ κάνεις μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι τέτοιο.. θα μου πείτε ας κάνουμε πρώτα μια ωοληψια που έχουμε κλείσει χρόνο ψάχνωντας σπέρματα και μας ρωτάς μετά χαχαχα αλλά ναι, το είχα απορία αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά! 

3) Ξέρετε μήπως αν η υψηλή προλακτινη (30-40 τα τελευταία χρόνια) επηρεάζει σε κάτι; Η ενδοκρινολόγος έχει κάνει αυτά που πρέπει και λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα παθολογικό και απλά είμαι αγχώδης (ότι καλύτερο για υπογονιμότητα #not).. Σκέφτομαι μήπως παρολ αυτά θα ήταν καλό να τη ρίξουμε με κάποιο χάπι πριν την προσπάθεια. Ιδέες; 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 

Καλημέρα κορίτσι! Πριν την εμβρυομεταφορα σου θα πρέπει να κάνεις μικροβιωμα σίγουρα Κ υστεροσκοπηση . Να βγουν τα αποτελέσματα για το μικροβιωμα Κ μετά θα κάνεις οτιδήποτε. Αλλά αυτά αφού κανείς την ωοληψια σου φυσικά Κ είσαι έτοιμη από πριν δεν έχει Κ νόημα . 

Τώρα για τις σάλπιγγες αν δεν είναι υδροσαλπιγγες δεν εμποδίζουν  εκτός αν υπάρχουν υπόνοιες ότι είναι υδροσαλπιγγες Κ δεν φαίνονται καλά. Αν όμως είναι όλα καλά δεν χρειάζονται χειρουργείο . 

Πριν την εμβρυομεταφορα σου καλό είναι να την ρίξεις Κ την προλακτίνη σου δεν είναι Κ τίποτα το φοβερό αλλα καλό είναι να την ρίξεις. 

On 19/3/2025 at 2:32 ΜΜ, despoina554 είπε:

Καλημέρα σας χρόνια πολλά. Ήρθε σήμερα η περίοδος και θα ξεκινησω προετοιμασία για έμβρυομεταφορα. Ωστόσο με δική μου πρωτοβουλία έκανα κάποιες εξετάσεις και είδα ότι η καμπύλη σακχάρου βγήκε 83 97 61. Πέμπτη θα πάω στην ενδοκρινολογο. Επίσης η φεριτινη είναι 13. Ανησυχώ λίγο για αυτά τα νούμερα. Έχετε μήπως καμία σκέψη ; Ευχαριστώ 

Διόρθωση 18 φεριτινη 

πρίν από 33 λεπτά , Cristina93 είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 

Καλημέρα! Η προλακτινη μου είναι και εμένα πάντα τσιμπημένη, πριν δύο εβδομάδες που έκανα ήταν 28,2 με όριο 26,5. Ρώτησα την ενδοκρινολογο και μου είπε είναι από το στρες  και ότι δεν θα μου τη διορθώσει και να ρωτήσω τον γυναικολόγο αν θέλει αυτός να τη ρυθμίσει. Θα τον ρωτήσω την επόμενη εβδομάδα που θα τον δω, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα δώσει σημασία. Εγώ ήξερα ότι δημιουργεί θέματα στην ωορρηξια. Τώρα για τη διαδικασία της εμβρυομεταφορας που θα μπω, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στον επόμενο κύκλο δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα και εγώ θα ήθελα να τη ρυθμίσω αν υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει την ετ έστω και στο ελάχιστο.

Μου κάνει εντύπωση που ενδοκρινολόγος για δικό του θέμα ρωτάει τι θέλει να κάνει η άλλη ειδικότητα (του γυναικολόγου).. κι εμείς κλασικά στη μέση να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι καλύτερο! 

@linaa ευχαριστώ για την απάντηση! Το μικροβιωμα είχε βγει 91% λακτοβακιλλοι (ο γιατρός είχε πει 93-95% είναι το ιδανικό). Βέβαια μετά από τόσες λοιμώξεις από την υστεροσκοπηση και μετά και αντιβιώσεις το τελευταίο τρίμηνο και στο 60% να το έβρισκαν θα ήταν θαύμα.. 

@despoina554 για την καμπύλη σακχάρου δεν γνωρίζω γιατί όσες φορές ρωτάω δεν μου λένε να κάνω οπότε το έχω αφήσει προς το παρόν.. η φεριτίνη είναι χαμηλή οπότε σίγουρα θα σου δώσουν σίδηρο αλλά και με τη διατροφή μπορείς να δεις βελτίωση. Είχα ξεκινήσει με 12 φεριτίνη και λόγω ευερέθιστου εντέρου δεν άντεχα κανένα σίδηρο της αγοράς οπότε τώρα παίρνω μόλις 20mg και είχα πάρει 2 βδομαδες βασιλικό πολτό και τρώω περισσότερο κρεας από παλιά και ταχίνι το πρωί. Τώρα είναι στο 45! Είχα διαβάσει ότι αν έχεις περάσει λοιμώδη μονοπυρήνωση (φαίνεται στις εξετάσεις ως eipstein barr) από τη μια είναι καλό γιατί έχεις αντισώματα από την άλλη ο ιός που κοιμάται δυσκολεύει την απορρόφηση σιδήρου (το ίδιο από ότι έχω καταλάβει κάνουν και άλλες ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία). Αν παίρνεις πολύ βιταμίνη prenatal δες αν έχει σίδηρο μέσα αλλιώς ίσως μπορείς να πάρεις επιπλέον αν το επιτρέπει και ο/η γιατρός σου. 

@anemonii αν έχεις νέα από βδομάδα πες μου! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Cristina93 είπε:

Μου κάνει εντύπωση που ενδοκρινολόγος για δικό του θέμα ρωτάει τι θέλει να κάνει η άλλη ειδικότητα (του γυναικολόγου).. κι εμείς κλασικά στη μέση να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι καλύτερο! 

@linaa ευχαριστώ για την απάντηση! Το μικροβιωμα είχε βγει 91% λακτοβακιλλοι (ο γιατρός είχε πει 93-95% είναι το ιδανικό). Βέβαια μετά από τόσες λοιμώξεις από την υστεροσκοπηση και μετά και αντιβιώσεις το τελευταίο τρίμηνο και στο 60% να το έβρισκαν θα ήταν θαύμα.. 

@despoina554 για την καμπύλη σακχάρου δεν γνωρίζω γιατί όσες φορές ρωτάω δεν μου λένε να κάνω οπότε το έχω αφήσει προς το παρόν.. η φεριτίνη είναι χαμηλή οπότε σίγουρα θα σου δώσουν σίδηρο αλλά και με τη διατροφή μπορείς να δεις βελτίωση. Είχα ξεκινήσει με 12 φεριτίνη και λόγω ευερέθιστου εντέρου δεν άντεχα κανένα σίδηρο της αγοράς οπότε τώρα παίρνω μόλις 20mg και είχα πάρει 2 βδομαδες βασιλικό πολτό και τρώω περισσότερο κρεας από παλιά και ταχίνι το πρωί. Τώρα είναι στο 45! Είχα διαβάσει ότι αν έχεις περάσει λοιμώδη μονοπυρήνωση (φαίνεται στις εξετάσεις ως eipstein barr) από τη μια είναι καλό γιατί έχεις αντισώματα από την άλλη ο ιός που κοιμάται δυσκολεύει την απορρόφηση σιδήρου (το ίδιο από ότι έχω καταλάβει κάνουν και άλλες ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία). Αν παίρνεις πολύ βιταμίνη prenatal δες αν έχει σίδηρο μέσα αλλιώς ίσως μπορείς να πάρεις επιπλέον αν το επιτρέπει και ο/η γιατρός σου. 

@anemonii αν έχεις νέα από βδομάδα πες μου! 

Και εμένα μου έκανε εντύπωση που μου είπε να μιλήσω με τον γυναικολόγο για την προλακτίνη. Ναι ναι, θα σου στείλω να σου πω τι θα μου πει τη Δευτέρα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...