-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:
Εκεί ήμουν απο τον Μάρτιο του 2024 ως το Δεκέμβριο του 2024. Δεν έφυγα με πικρία, δε ξέρω αν θα γυρνούσα (ακόμα το εξετάζω) αλλά κάπως παρόμοια με αντιμετώπισε και εμένα μετά την αρνητική χοριακη. Μου λέει έλα να βάλουμε τη τελευταία βλαστοκύστη στα καπάκια στον επόμενο κύκλο. Έκανα όλη την προετοιμασία και τελικά δε προχωρήσαμε γιατί δεν έκανα 2η βλαστοκύστη 5ημερων αλλά 6ημερων. Τεσπα, μεγάλη ιστορία , παρόλα αυτά αν νιώθεις πως δε πιστεύεις πλέον στο γιατρό τότε ναι, καλά κάνεις κ ψάχνεσαι.
Το θυμαμαι πως ησουν εκει πριν πας εκει π εισαι τωρα..
Εχω κανει 5 προσπαθειες..3 με αλλον στο ιασω και 2 μαζι του..ξεκινησα στα τυφλα στην αρχη..κ διαβαζοντας εδω αρχισα να ψαχνομαι..πηγα στην αγαπημενη αιματολογο μετα τη δευτερη αποτυχια κλπ..ψάχνοντας μονη μ ολα..κ θεωρω απαραδεκτο μετα απο 5 αποτυχιες να μην εχει να μ πει να δω κατι ακομα..γι αυτους ειναι μια ρουτινα..για εμας κ το ψυχολογικο κοστος ειναι τεραστιο..το οικονομικο το προσπερναω γτ μπηκαμε στον χορο κ χορευουμε.. τωρα πριν την ΕΤ μ ζητησαν να κανω για τα ΣΜΝ..Και κλασικα χτυπησα και ενα γενικο τσεκ απ θυροειδη κλπ..κ ειχα tsh 6..εαν δε το ειχα ψαξει ετσι θα με εβαζαν..κ αν δε το ηξερα κ δε τους το ελεγα πως στις εξετασεις π εστειλα η tsh ειναι στον θεο..κ ετρεχα σαν την τρελη να την ριξω..αλλα δεν μ τη ζητησαν ρε συ...γενικα εχουν μαζευτει αρκετα που με απογοητευσαν..
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.875 απαντήσεις
- 1.192.583 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.085 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.341 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 503.855 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.355 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.875 απαντήσεις
- 1.192.583 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 47 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 1.178 απαντήσεις
- 135.327 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 714 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 194 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.086 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 57 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 2.687 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 143 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα