Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

Έχεις δίκιο προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 🙏🏼Είχα διαβάσει και μια περίπτωση που με προεμφυτευτικό βγήκε υγιησ τέτοια βλαστοκύστη άρα εκεί βασίζομαι μπας και είναι και εμένα το τυχερό μου !!!
      την τέταρτη έχω στις 19 Μαρτίου 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, βλέποντας αυτά που συζητάτε έχω μια απορία. Είχα κάνει εξετάσεις ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ. Σας δίνω τα αποτελέσματα :

FV G1691A (Leiden) Αποτέλεσμα= ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
MTHFR C677T Αποτέλεσμα= ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
Prothrombin G20210A Αποτέλεσμα= ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
PAI-1 -675 4G/5G Αποτέλεσμα= 4G/4G O γονότυπος 4G/4G έχει αναδειχθεί σε παράγοντα κινδύνου όσον αφορά την εκδήλωση καθ ́έξιν αποβολών
GPIa (C807T) Αποτέλεσμα= ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ και να διαδραματίζει κάποιο ρόλο στη δημιουργία θρομβώσεων.

Σχετικά με τα δύο τελευταία μπορεί να γίνει κάτι για βελτίωση?

Επίσης σε ορμονολογικό έλεγχο τα μόνα ανησυχητικά είναι:

Anti-TPO = 150 με όριο <140

Αντιθυρεοσφαιρινικά Anti-TG= 280.0 IU/ml με όριο το 170

Είχα κάνει πλήρη ορμονολογικό-ανοσολογικό έλεγχο τον Οκτώβρη και μοριακό και σας παρουσιάζω αυτά που με ανησυχούν. Πρέπει να επαναλάβω πριν την επόμενη ΕΤ? 

Το μόνο που μου είχαν πει τότε ότι γενικά έχω καλή εικόνα και όταν με το καλό μείνω έγκυος θα κάνω αντιπηκτικές. Στη φάση της ΕΤ δεν χρειάζονται αντιπηκτικές? Ποια είναι η εμπειρία-γνώμη σας? Θέλω πριν την επόμενη ΕΤ να εξετάσω τα πάντα για να είμαι σίγουρη ότι φταίνε τα έμβρυα και όχι η παθολογία μου. 

Να σας πω ότι δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση και καμπύλη ινσουλίνης.  Επίσης, ιστορικό με διαβήτη δεν έχω. Βέβαια τον Οκτώβρη η γλυκόζη ήταν τσιμπημένη (131.9 mg/dl, με όριο το 110), αλλά είχα φάει πριν μια ώρα και μου είπαν είναι οκ...

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, βλέποντας αυτά που συζητάτε έχω μια απορία. Είχα κάνει εξετάσεις ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ. Σας δίνω τα αποτελέσματα :

PAI-1 -675 4G/5G Αποτέλεσμα= 4G/4G O γονότυπος 4G/4G έχει αναδειχθεί σε παράγοντα κινδύνου όσον αφορά την εκδήλωση καθ ́έξιν αποβολών
GPIa (C807T) Αποτέλεσμα= ΕΤΕΡΟΖΥΓΟ και να διαδραματίζει κάποιο ρόλο στη δημιουργία θρομβώσεων.

Είχα κάνει πλήρη ορμονολογικό-ανοσολογικό έλεγχο τον Οκτώβρη και μοριακό και σας παρουσιάζω αυτά που με ανησυχούν. Πρέπει να επαναλάβω πριν την επόμενη ΕΤ? 

Το μόνο που μου είχαν πει τότε ότι γενικά έχω καλή εικόνα και όταν με το καλό μείνω έγκυος θα κάνω αντιπηκτικές. Στη φάση της ΕΤ δεν χρειάζονται αντιπηκτικές? Ποια είναι η εμπειρία-γνώμη σας? Θέλω πριν την επόμενη ΕΤ να εξετάσω τα πάντα για να είμαι σίγουρη ότι φταίνε τα έμβρυα και όχι η παθολογία μου. 

Να σας πω ότι δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφία, υστεροσκόπηση και καμπύλη ινσουλίνης.  Επίσης, ιστορικό με διαβήτη δεν έχω. Βέβαια τον Οκτώβρη η γλυκόζη ήταν τσιμπημένη (131.9 mg/dl, με όριο το 110), αλλά είχα φάει πριν μια ώρα και μου είπαν είναι οκ...

Ποιος στα αξιολόγησε; 

σε είδε αιματολόγος; ενδοκρινολόγος; 

πρίν από 8 λεπτά , Bubble24 είπε:

Δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς σε αυτά που ρωτάς. Εγώ έχω βρεθεί με προδιάθεση για θρομβοφιλία λόγω κληρονομικότητας και αυτό που μου είπε η αιματολόγος είναι ότι όταν ξεκινήσω ΕΤ να παίρνω 100mg σαλοσπίρ μετά το φαγητό και όταν επιτευχθεί με το καλό κύηση και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και ότι τότε μπορεί να χρειαστεί να κάνω αντιπηκτικές. Τώρα για τα Anti-TPO, Anti-TG δεν ξέρω, αλλά ενδοκρινολόγος δεν πρέπει να τα δει αυτά;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ποιος στα αξιολόγησε; 

σε είδε αιματολόγος; ενδοκρινολόγος; 

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Τα έγραψε ο γιατρός από την πρώτη επίσκεψη και όταν έβγαιναν τα αποτελέσματα με πήραν οι βοηθοί του και με ενημέρωναν. Δεν ξέρω αν τα είχε δει ήδη ενδοκρινολόγος ή αιματολόγος και σκέφτομαι να επαναλάβω τις εξετάσεις προσεχώς.

πρίν από 2 λεπτά , Bubble24 είπε:

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Τα έγραψε ο γιατρός από την πρώτη επίσκεψη και όταν έβγαιναν τα αποτελέσματα με πήραν οι βοηθοί του και με ενημέρωναν. Δεν ξέρω αν τα είχε δει ήδη ενδοκρινολόγος ή αιματολόγος και σκέφτομαι να επαναλάβω τις εξετάσεις προσεχώς.

Ο ενδοκρινολόγος/αιματολόγος δεν πρέπει να συνεργάζεται με τον εξωσωματικό για να έχει πλήρη εικόνα? Ή μπορώ να πάω οπουδήποτε να επαναλάβω?

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Τις εξετάσεις θρομβοφιλιας δεν τις επαναλαμβάνουν . Δεν αλλάζουν . 

Τα φάρμακα που περνεις στην ετ είναι σαν να είσαι έγκυος επίσης βάζεις ζωντανά έμβρυα οπότε για να αυξήσεις τις πιθανότητες εμφύτευσης η μήτρα πρέπει να σιματωνετε σωστά . Οπότε συνήθως ξεκινάς αντιπικτικες με την ετ αφού υπάρχει κάποιος παράγοντας 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ο ενδοκρινολόγος/αιματολόγος δεν πρέπει να συνεργάζεται με τον εξωσωματικό για να έχει πλήρη εικόνα? Ή μπορώ να πάω οπουδήποτε να επαναλάβω?

Να πας να επαναλάβεις αυτές για τα γονίδια, δεν υπάρχει λόγος, δεν θα αλλάξει κάτι. Αυτό είναι.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Bubble24 είπε:

Όπου θες μπορείς να πας και οι εξετάσεις και τα πορίσματα θα στα δίνουν γραπτώς (ζήτησε τα) για να τα προωθείς στον γιατρό σου. Εγώ έτσι κάνω, ότι εξετάσεις κάνω στον ένα γιατρό το μικροβιολογικό μου τις στέλνει και στον άλλο. Αν έχουν απορίες μεταξύ τους αν μιλήσουν δεν είναι μωρά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Bubble24 είπε:

όχι, το πληρώνεις έξτρα, χρειάζεται επίσκεψη, Απορώ πως σου αξιολόγησαν εξετάσεις που δεν είναι στην δική τους ειδικότητα. 

πρίν από 2 λεπτά , Pavlinaki είπε:

2,53

έχεις πολυκυστυκές;

όχι, το πληρώνεις έξτρα, χρειάζεται επίσκεψη, Απορώ πως σου αξιολόγησαν εξετάσεις που δεν είναι στην δική τους ειδικότητα. 

έχεις πολυκυστυκές;

Οχι

Διαφημίσεις

έχεις πολυκυστυκές;

Έλα ντε;; Πως κάνουν αξιολόγηση έτσι; Ποιος τις είδες αυτές τις εξετάσεις και είπε οκ ας μην κάνουμε πλήρη έλεγχο θυρεοειδούς; 

έχεις πολυκυστυκές;

Τι να σου πω..Φαντάζομαι 30 χρόνια στο χώρο δεν έχουν εμπειρία να καθοδηγήσουν? Τόσο ανευθυνότητα πια!!!!???

πρίν από 1 λεπτό , Pavlinaki είπε:

Οχι

η ΑΜΗ σου είναι καλή. Πάρε δεύτερη γνώμη και άκου τα κορίτσια. Έκανες πολύ καλά που ρώτησες εδώ στο φόρουμ. 

Όποιος σου πει δεν είμαστε γιατροί, άκου τον γιατρό σου. Με τέτοια FSH αν περιμένεις μέχρι τα 30-35 σου θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, ελπίζω να μην σε στεναχωρήσαμε έτσι όπως στα γράψαμε. Έχουμε όλες εδω μέσα καεί από ανεύθυνους γιατρούς! και

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Τι να σου πω..Φαντάζομαι 30 χρόνια στο χώρο δεν έχουν εμπειρία να καθοδηγήσουν? Τόσο ανευθυνότητα πια!!!!???

ΟΧΙ!!!!

εσύ τι δουλειά κάνεις;; αν πχ είσαι λογίστρια και δουλεύουμε στην ίδια εταιρία και με έχεις δει να δουλεύω, ξέρεις από προγραμματισμό; 

Το ίδιο πράγμα. Άλλη ειδικότητα. πήγαινε σε έναν αιματολόγο και ενδοκρινολόγο πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση. 

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έλα ντε;; Πως κάνουν αξιολόγηση έτσι; Ποιος τις είδες αυτές τις εξετάσεις και είπε οκ ας μην κάνουμε πλήρη έλεγχο θυρεοειδούς; 

αν δεν κάνω λάθος, τέτοια αποτελέσματα σε αντισώματα σημαίνει χασιμότο;;

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

η ΑΜΗ σου είναι καλή. Πάρε δεύτερη γνώμη και άκου τα κορίτσια. Έκανες πολύ καλά που ρώτησες εδώ στο φόρουμ. 

Όποιος σου πει δεν είμαστε γιατροί, άκου τον γιατρό σου. Με τέτοια FSH αν περιμένεις μέχρι τα 30-35 σου θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, ελπίζω να μην σε στεναχωρήσαμε έτσι όπως στα γράψαμε. Έχουμε όλες εδω μέσα καεί από ανεύθυνους γιατρούς! 

Δεν είχα σκοπό να περιμένω πέρα από το εξάμηνο που μου άφησαν αλλά τώρα με βάλατε σε σκέψεις θα ξεκινήσω σίγουρα εξετάσεις με ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται 

πρίν από 2 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Δεν είχα σκοπό να περιμένω πέρα από το εξάμηνο που μου άφησαν αλλά τώρα με βάλατε σε σκέψεις θα ξεκινήσω σίγουρα εξετάσεις με ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται 

Η αμη σε τι μονάδα μέτρησης είναι. Σίγουρα να ξεκινήσεις εξετάσεις κάνε Κ για ενδομητριωση οπωσδήποτε. Κάτι λείπει απτό προφίλ σου. Για να καταλάβεις τα μεγέθη η fsh σου είναι σαν να είσαι 47 χρόνων 

Κάτι δεν κολλάει πρέπει να το ψάξεις με ανθρώπους που έχουν γνώση Κ θέλουν να βοηθήσουν οπότε ψάξε γιατρό που να έχει ασχοληθεί κάπως . 

Μέχρι να κάνεις όλες τις εξετάσεις θα έχει περάσει το εξάμηνο Κ θα πρέπει να τις έχεις έτοιμες οπότε ξεκινά.  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...