Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Blu24 είπε:

Οσονουπο 27 η αμη είναι μετρημένη πριν την διέγερση που είχα κάνει που ήμουν λίγο πριν κλείσω τα 26 και η fsh μετρημένη πριν τέσσερις μήνες .. 

Η αλήθεια είναι πως όταν κάναμε την μεταφορά ήμουν σε πολύ στεναχωρημένη και έλεγα πάει και αυτήν η προσπάθεια άκαρπη αλλά διάβασα σε φόρουμ του εξωτερικού πως έχουν γεννηθεί υγιή μωρά από βλαστοκύστες 3BC αλλά επειδή το καλοκαίρι είχα μείνει έγκυος με 3BC και απέβαλα δεν ξέρω είναι λίγο ντεμι έχω την πίστη μέσα μου αλλά φοβάμαι κ ολας πως πάλι θα ξανά συμβεί …αν και έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με τότε κάτι τσιμπηματάκια στην μήτρα άρα θεωρώ πως εμφύτευση θα γίνει …μακάρι να προχωρήσει …η εμβρυολόγος μου είπε πως ναι μεν δεν είναι άριστες γιατί είναι λίγο πιο μικρές αλλά μέσα στην μήτρα αυτό μπορεί να αλλάξει …άρα το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προσεύχομαι να πετύχει αυτήν την φορά 🙏🏼

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα! Έκανα τις εξετάσεις του σακχάρου. Γλυκόζη ορού μου βγήκε 106 και μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι δεν της αρέσει, είναι ψηλή και συνέστησε να ξεκινήσω μικρή δόση γλουκοφας. Είπε ότι γενικά στην περίπτωση μου θα βοηθήσει. Η γλυκόζη λιωμένη μου ήταν πολύ καλή στο 5,3. Μου έδωσε και διατροφή. Είπε να ενημερώσω τον γυναικολόγο, δεν πιστεύει ότι θα έχει αντίρρηση και αν με το καλό έρθει εγκυμοσύνη και δεν θέλει ο γυναικολόγος,το σταματάμε.

Το γλουκοφαζ μπορει να δοθει σε ολη την εγκυμοσυνη (προφανως αν υπαρχει λογος). η ενδοκρινολογος μου , μου ελεγε οτι δινεται δεκαετιες. προσωπικα το πηρα σε ολη την κυηση. δε νομιζω να εχει αντιρρηση ο γυναικολογος, εφοσον ξαναλεω το χρειαζεσαι. εμενα κανενας γυναικολογος/μαιευτηρας/εξωσωματικος/εμβρυομητρικος δεν μου συνεστησαν διακοπη (βεβαια εχω προδιαβητη και παρα το φαρμακο εκανα και διαβητη στην κυηση, η ενδοκριν μου ειχε πει εξαρχης οτι θα αναπτυξω βασει ιστορικου κι επεσε μεσα). οπως και να χει, θελω να καταληξω οτι αν οντως υπαρχει παθολογια κι αναγκη για το φαρμακο, κανεις γυναικολογος δεν το διακοπτει. μη σε αγχωνει αυτο. απλα στην αρχη μπορει να σε πειραξει στο εντερο μεχρι να το συνηθισεις. κανει διαρροιες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Το γλουκοφαζ μπορει να δοθει σε ολη την εγκυμοσυνη (προφανως αν υπαρχει λογος). η ενδοκρινολογος μου , μου ελεγε οτι δινεται δεκαετιες. προσωπικα το πηρα σε ολη την κυηση. δε νομιζω να εχει αντιρρηση ο γυναικολογος, εφοσον ξαναλεω το χρειαζεσαι. εμενα κανενας γυναικολογος/μαιευτηρας/εξωσωματικος/εμβρυομητρικος δεν μου συνεστησαν διακοπη (βεβαια εχω προδιαβητη και παρα το φαρμακο εκανα και διαβητη στην κυηση, η ενδοκριν μου ειχε πει εξαρχης οτι θα αναπτυξω βασει ιστορικου κι επεσε μεσα). οπως και να χει, θελω να καταληξω οτι αν οντως υπαρχει παθολογια κι αναγκη για το φαρμακο, κανεις γυναικολογος δεν το διακοπτει. μη σε αγχωνει αυτο. απλα στην αρχη μπορει να σε πειραξει στο εντερο μεχρι να το συνηθισεις. κανει διαρροιες.

Ναι με προειδοποίησε η γιατρός και αν με πειράξει στο οτιδήποτε μου είπε να την πάρω. Δεν νομίζω ότι θα με πειράξει αλλά σε κάθε περίπτωση θα το ξεκινήσουμε σταδιακά και μικρή δόση. Μια αισιοδοξία μου την έδωσε πάντως δεν μπορώ να πω. 2 κιλά μόνο έχω χάσει σε ένα 15ημερο αλλά το βρήκε πολύ θετικό και με ενθάρρυνε να συνεχίσω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Maraki S. είπε:

Ναι με προειδοποίησε η γιατρός και αν με πειράξει στο οτιδήποτε μου είπε να την πάρω. Δεν νομίζω ότι θα με πειράξει αλλά σε κάθε περίπτωση θα το ξεκινήσουμε σταδιακά και μικρή δόση. Μια αισιοδοξία μου την έδωσε πάντως δεν μπορώ να πω. 2 κιλά μόνο έχω χάσει σε ένα 15ημερο αλλά το βρήκε πολύ θετικό και με ενθάρρυνε να συνεχίσω. 

μπραβο σου! συνεχισε ετσι . ολα να σου πανε καλα ευχομαι!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα! Έκανα τις εξετάσεις του σακχάρου. Γλυκόζη ορού μου βγήκε 106 και μου είπε η ενδοκρινολόγος ότι δεν της αρέσει, είναι ψηλή και συνέστησε να ξεκινήσω μικρή δόση γλουκοφας. Είπε ότι γενικά στην περίπτωση μου θα βοηθήσει. Η γλυκόζη λιωμένη μου ήταν πολύ καλή στο 5,3. Μου έδωσε και διατροφή. Είπε να ενημερώσω τον γυναικολόγο, δεν πιστεύει ότι θα έχει αντίρρηση και αν με το καλό έρθει εγκυμοσύνη και δεν θέλει ο γυναικολόγος,το σταματάμε.

Το γλουκοφαζ το δίνουν πλέον ακομη και με νορμάλ σακχαρο γιατί βοηθάει και στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Παλιότερα αν δεν υπήρχε θέμα σακχαρου το κοβαν στην εγκυμοσύνη αλλά πλέον το συνεχίζουν και για αποφυγή διαβήτη κύησης οπότε προφανώς είναι στα ασφαλή φάρμακα. Οπότε μην ανησυχείς αλλά εννοείται θα ενημερώσεις και τον γυναικολόγο για να τσεκάρετε οπότε χρειάζεται το σκαχαρο σου μήπως χρειάζεται και ρύθμιση της δόσης του φαρμάκου κατά περίπτωση. Καλή επιτυχία!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κι εγώ από ενδοκρινολόγο έρχομαι σήμερα. Έπαιρνα κι εγώ γλουκοφαζ, μετά το γύρισα σε γλουκοστοπ και τώρα μου το αλλάζει ξανά σε ένα άλλο δεν θυμάμαι πως λέγεται θα πάω αύριο να το πάρω από την φαρμακοποιό μου γιατί έχω μια ατέλειωτη λίστα με φάρμακα για την εμβρυομεταφορά 😂 

Μην ανησυχείς όμως με διατροφή και το χάπι θα πέσει η τιμή, αλλά πρέπει να είσαι πολύ αυστηρή με την διατροφή, όσο περισσότερο μπορείς! Θα σε βοηθήσει το χάπι, να το παίρνεις σωστά όπως σου είπε η γιατρός σου. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια !! Είμαι καινούργια εδώ και ήθελα να μοιραστώ και εγώ τους προβληματισμούς μου. Με τον άντρα μου προσπαθούμε  1,5 χρόνο για παιδάκι. Τον πρώτο χρόνο απλά με ελεύθερες επαφές και τον υπόλοιπο μισό πιο οργανωμένα. Γνωρίζαμε ότι έχει κιρσοκηλη (9εκ σπερμ., φυσιολογικες μορφες 5% και κινητικότητα ικανοποιητική) Και  τον προηγούμενο μήνα έκανα και εγώ εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες φυσιολογικές εκτός από την fsh (25) παρόλα αυτά η γιατρός μου είπε ότι εφόσον η amh ήταν καλή να μη δίνω σημασία. Αρχίσαμε τις βιταμίνες και οι δύο και συνεχίζουμε τις  προσπάθειες. Εσείς τι λένε αξίζει να περιμένουμε ή να δούμε μήπως για σπερματέγχυση ή εξωσωματική; Ηλικιακά έχουμε χρόνο (27 εγώ και 30 ο σύζυγος) αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ.

πρίν από 2 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Είμαι καινούργια εδώ και ήθελα να μοιραστώ και εγώ τους προβληματισμούς μου. Με τον άντρα μου προσπαθούμε  1,5 χρόνο για παιδάκι. Τον πρώτο χρόνο απλά με ελεύθερες επαφές και τον υπόλοιπο μισό πιο οργανωμένα. Γνωρίζαμε ότι έχει κιρσοκηλη (9εκ σπερμ., φυσιολογικες μορφες 5% και κινητικότητα ικανοποιητική) Και  τον προηγούμενο μήνα έκανα και εγώ εξετάσεις οι οποίες ήταν όλες φυσιολογικές εκτός από την fsh (25) παρόλα αυτά η γιατρός μου είπε ότι εφόσον η amh ήταν καλή να μη δίνω σημασία. Αρχίσαμε τις βιταμίνες και οι δύο και συνεχίζουμε τις  προσπάθειες. Εσείς τι λένε αξίζει να περιμένουμε ή να δούμε μήπως για σπερματέγχυση ή εξωσωματική; Ηλικιακά έχουμε χρόνο (27 εγώ και 30 ο σύζυγος) αλλά έχω αρχίσει να ανησυχώ.

Βάσει προσωπικής εμπειρίας οι βιταμίνες ειδικά στον άντρα δεν κάνουν τίποτα. Μην χάνετε χρόνο, ξεκινήστε εξωσωματική κατευθείαν και άμεσα θα τα καταφέρετε! Καλή επιτυχία!

πρίν από 1 λεπτό , Pavlinaki είπε:

Ναι είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο και δεν έχουμε αντίστοιχες  εμπειριες από τον κύκλο μας γιαυτο ζήτησα τη γνώμη σας. Ευχαριστω πολύ !!

Καλησπέρα, ζητά μια δεύτερη γνώμη, φαντάζομαι έχετε πάει σε έναν καλό ουρολόγο να σας πει τι πιστεύει, αν πρέπει ή όχι να πάτε σε εξωσωματική και να κάνεις μια σαλπιγογραφια. Με 9 εκ δεν αποκλείεται η φυσική σύλληψη. Ισως αφαιρέσετε και την κερσοκηλη. Μην πάτε για εξωσωματική αν δεν κάνετε και άλλες εξετάσεις, κάντε τα γύρο γύρο πρώτα και μετά βλέπετε. Αφού έχεις καλή αμη έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Ισως καταψύξετε σπερμα πρώτα πριν αποφασίσετε να κάνετε χειρουργείο για παν ενδεχόμενο. 

Επίσης, να πας σε έναν ενδοκρινολόγο αναπαράγεις , να σε ξεσκονίσει. Τέλος , όλες έχουμε στον κύκλο μας άτομα που προσπάθησαν ή προσπαθούν με εξωσωματική ή τα τριγύρω. Απλα δεν μιλάνε. 

ολα θα πάνε καλά. Μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις. 

Διαφημίσεις

Just now, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα, ζητά μια δεύτερη γνώμη, φαντάζομαι έχετε πάει σε έναν καλό ουρολόγο να σας πει τι πιστεύει, αν πρέπει ή όχι να πάτε σε εξωσωματική και να κάνεις μια σαλπιγογραφια. Με 9 εκ δεν αποκλείεται η φυσική σύλληψη. Ισως αφαιρέσετε και την κερσοκηλη. Μην πάτε για εξωσωματική αν δεν κάνετε και άλλες εξετάσεις, κάντε τα γύρο γύρο πρώτα και μετά βλέπετε. Αφού έχεις καλή αμη έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Ισως καταψύξετε σπερμα πρώτα πριν αποφασίσετε να κάνετε χειρουργείο για παν ενδεχόμενο. 

Καλησπέρα!! Ο ουρολόγος είπε πως το σπερμα δεν αποκλείει φυσική σύλληψη και με ένα πιθανό χειρουργείο μπορεί να γίνει χειρότερο. Έπειτα έκανα και εγώ Σαλπιγγογραφια και ήταν πολύ καλά ολα και ο γιατρός που μου την έκανε είπε να μη γίνει χειρουργείο για την κιρσοκηλη. Πάντως όλοι μας είπαν ότι δεν αποκλείουν τη φυσική σύλληψη αλλά τζίφος. Αυτο που μας πρότειναν είναι τρεις μήνες με βιταμίνες και επανάληψη σπερμοδιάγραμματος και μετά άλλους τρεις μήνες προσπάθειας πριν πάμε για εξωσωματική. Αλλά και εγώ δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα όλο αυτό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Η FSH σου είναι υψηλή αλλά ίσως έπεσες σε κακό κύκλο.. καλύτερα να πάρεις κι άλλη γνώμη, να επαναλάβεις ορμονικές και να προσπαθήσετε κι άλλο καθώς είστε ακόμα μικροί.

• Μου αρέσει 1

Just now, Neverstop είπε:

Η FSH σου είναι υψηλή αλλά ίσως έπεσες σε κακό κύκλο.. καλύτερα να πάρεις κι άλλη γνώμη, να επαναλάβεις ορμονικές και να προσπαθήσετε κι άλλο καθώς είστε ακόμα μικροί.

Και η επαναληπτική που έκανα πάλι τόσο βγήκε μου έκανε εντύπωση γιατί  όλες οι άλλες ορμόνες ήταν φυσιολογικές.

Just now, Pavlinaki είπε:

Και η επαναληπτική που έκανα πάλι τόσο βγήκε μου έκανε εντύπωση γιατί  όλες οι άλλες ορμόνες ήταν φυσιολογικές.

Η ε2 σου πόσο είναι ? Κ σου είπε γυναικολόγος με τέτοια fsh να προσπαθήσεις φυσιολογικά? Κ εγώ θα σου έλεγα ξεκινά αμέσως εξωσωματική . Το πρόβλημα δεν είναι το σπέρμα αλλά τα ωάρια σου. 

Καταρχάς πήγαινε αύριο κιόλας σε ενδοκρινολόγο Κ κάνε καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης.  Επίσης κάνε ανοσολογικό ελενχο για αυτοάνοσα . 

Μην περιμένεις ούτε ένα μήνα κάνε αυτές τις εξετάσεις άμεσα . Αν δεν τις έχεις κάνει . 

Κ ξεκινά τα χαρτιά σου για εξωσωματική 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Η ε2 σου πόσο είναι ? Κ σου είπε γυναικολόγος με τέτοια fsh να προσπαθήσεις φυσιολογικά? Κ εγώ θα σου έλεγα ξεκινά αμέσως εξωσωματική . Το πρόβλημα δεν είναι το σπέρμα αλλά τα ωάρια σου. 

Καταρχάς πήγαινε αύριο κιόλας σε ενδοκρινολόγο Κ κάνε καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης.  Επίσης κάνε ανοσολογικό ελενχο για αυτοάνοσα . 

Μην περιμένεις ούτε ένα μήνα κάνε αυτές τις εξετάσεις άμεσα . Αν δεν τις έχεις κάνει . 

Η ε2 είναι 59,89

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...