Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..

Γενικά καλό είναι να κάνεις άλλο ένα τεστ άλλης εταιρείας. Καμία φορά με ένα μόνο μπορεί να γίνει λάθος.  Αν κάνεις δυο Κ είναι αρνητικά τότε εντάξει είναι σχεδόν απίθανο να είναι αύριο θετικό 

Διαφημίσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τίποτα κυριολεκτικά τίποτα! Κι εμένα συνήθως με πονάει το στήθος μετά την ωορρηξία. Οχι πάντα αλλά τυχαίνει. Αλλά σε εκείνη την εγκυμοσύνη τίποτα. Ενώ άλλες φορές που δεν έχει υπάρξει σύλληψη με πονάει, έχω κάνει μέχρι και χοριακη εξαιτίας αυτού (είχα μια μικρή καθυστέρηση) για να δω ένα ολοστρόγγυλο μηδέν! Μετά μου ήρθε περίοδος μαζί με το μηδέν. 😩

Ξέρω πως είναι να ψάχνεις συμπτώματα, να αναρωτιέσαι για το κάθε τι, το έκανα ένα χρόνο με την παρακολούθηση ωορρηξίας και άλλο ένα χρόνο με τα τεστ ωορρηξίας και κάθε μα κάθε φορά μηδέν. Υπομονή! Κράτα στο μυαλό σου όμως πως η απουσία ή η παρουσία συμπτωμάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. 

Εσύ είσαι φίλη μου!!! 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε για δεύτερο παιδί κάνω ακριβώς τα ίδια που περιγράφεις!!! Ενώ λέω ότι δεν θα ψάξω για σύμπτωματα αλλά δεν μπορωωωωωω

πρίν από 4 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Εσύ είσαι φίλη μου!!! 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε για δεύτερο παιδί κάνω ακριβώς τα ίδια που περιγράφεις!!! Ενώ λέω ότι δεν θα ψάξω για σύμπτωματα αλλά δεν μπορωωωωωω

Κ επίσης λέω σήμερα να βγω 5η μέρα να πάω μια βόλτα!!αν και μόνο 3η μερα κ 4η μέρα ξάπλωνα μόνο γιατί 1η κ 2η μερα κάναμε την μεταφορά στη θεσ/νίκη κ δεν μένουμε εκεί κ δεν έκατσα κ πολύ στ αυγά μου!!

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά καλό είναι να κάνεις άλλο ένα τεστ άλλης εταιρείας. Καμία φορά με ένα μόνο μπορεί να γίνει λάθος.  Αν κάνεις δυο Κ είναι αρνητικά τότε εντάξει είναι σχεδόν απίθανο να είναι αύριο θετικό 

Από ποια συγκέντρωση και πάνω ανιχνεύει ένα τεστ; Ξέρετε..;

πρίν από 11 λεπτά , Bubble24 είπε:

Από ποια συγκέντρωση και πάνω ανιχνεύει ένα τεστ; Ξέρετε..;

Όλα τα τεστ ανιχνεύουν από τις 25 μονάδες. 

Απλά κάποια έχουν καλητερη κατασκευή Κ φαίνονται καλητερα οπότε είσαι Κ πιο σίγουρος . 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια. Νέος κύκλος ξεκινά και η προσπάθεια συνεχίζεται.. Μόλις βγήκαν οι αιματολογικές με Ε2 57 και FSH 10,7.  Ελαφρώς καλύτερη  FSH από τον προηγούμενο μήνα αλλά λίγο πιο αυξημένη Ε2. Περιμένω οδηγίες από τον γιατρό..

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 6

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Νέος κύκλος ξεκινά και η προσπάθεια συνεχίζεται.. Μόλις βγήκαν οι αιματολογικές με Ε2 57 και FSH 10,7.  Ελαφρώς καλύτερη  FSH από τον προηγούμενο μήνα αλλά λίγο πιο αυξημένη Ε2. Περιμένω οδηγίες από τον γιατρό..

Νομίζω είσαι καλά! Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, little miracle είπε:

κοιτα προσωπικα τα τεστ του εμποριου δεν τα πολυεμπιστευομαι. μου χε τυχει μια μερα πριν τη χοριακη να βγει καρααρνητικο. την ιδια μερα με τη χοριακη πααααρα πολυ αχνο θετικο που μονο εγω το εβλεπα υπο συγκεκριμενη γωνια και φως και βγηκε και μετα τα 10λεπτα που λενε θεωρειται γραμμη εξατμισης κι οχι αποτελεσματος. ο αντρας μου με εβγαζε τρελη δεν εβλεπε τιποτα. και τελικα εκεινη τη μερα να παρω χοριακη 500. σκεψου ειχα παει στο μικροβιολογικο και λεω εχω κανει δυο τεστ αρνητικα, ηρθα να το επιβεβαιωσω. και μετα με πηρανε τηλ και μου λενε ποια τεστ εκανες, να ξερουμε να μην τα προτεινουμε. περιττο να πω οτι ηταν τα early…. φαντασου. δεν θελω να σου δινω ελπιδες, καλυτερα να σαι προετοιμασμενη για το κακο σεναριο κι αν γινει ανατροπη να πανηγυρισεις. εγω ετσι εκανα. απλα το λεω γιατι καλως η κακως μονο η χοριακη αυριο θα σου δωσει απαντηση. κανε υπομονη. εμεινε πολυ λιγο. εγω παντα στο μικροβιολογικο πηγαινα καταγχωμενη και τους ελεγα να με εχουν υποψη μολις βγει να με ειδοποιησουν απευθειας. και με περνανε παντα μια/μιαμιση ωρα το πολυ μετα την αιμοληψια. εξηγησε τους την κατασταση και σιγουρα θα σε βαλουν προτεραιοτητα για να μη σε φαει η αγωνια. ξερουν απο αυτες τις περιπτωσεις. καλη επιτυχια!

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά επειδή η Ε2 πρέπει να είναι ως 50, μου είπε να πάω με φυσικό κύκλο αυτό το μήνα.

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, karlajo said:

Τελικά με πήρε η γιατρός πιο αργά και μου ειπε ότι αν δεν είμαι του θανατά και είναι ένα κρυωμα χαλαρό ξεκινάμε .ειπαμε ότι αν σήμερα ανεβάσω πυρετό και όχι δέκατα σταματάμε και ότι κ να κάνω μια δυο ενέσεις κ να σταματήσω δεν έγινε κάτι.οποτε εκανα την πρώτη arvekap χτες .ευτυχως δεν εκανα άλλο δέκατα έχω μόνο πονόλαιμο και πονοκέφαλο .το τετραπλό τεστ που εκανα ήταν αρνητικό οποτε λογικά συνεχίζω! Είπαμε θα μιλήσουμε και σήμερα το βραδάκι να δει πως πάω.ας ελπίσουμε να παει καλα αυτό ✌🏽

Μια χαρά. Και εμένα που μου είχε τύχει δεν με σταμάτησαν. Όπως σου είπα τους νοιάζει να μην είσαι πολύ χάλια γιατί στην ωολληψια που θα πρέπει να κάνεις νάρκωση θα πρέπει να σε κοιμίσουν και εκεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χειροτερέψεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Τελικά επειδή η Ε2 πρέπει να είναι ως 50, μου είπε να πάω με φυσικό κύκλο αυτό το μήνα.

Αυστηρή απόφαση για τόσο μικρή απόκλιση αλλά οκ αυτός είναι ο γιατρός! Καλή επιτυχία!

5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

7η-8η με πέντε ημερών..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 24 λεπτά , Losr είπε:

Μια χαρά. Και εμένα που μου είχε τύχει δεν με σταμάτησαν. Όπως σου είπα τους νοιάζει να μην είσαι πολύ χάλια γιατί στην ωολληψια που θα πρέπει να κάνεις νάρκωση θα πρέπει να σε κοιμίσουν και εκεί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χειροτερέψεις.

Κοιτά εγώ κάνω το μακρύ πρωτόκολλο ,οπότε η ωοληψια μου θεωρητικά θα γίνει σε κανένα 20 ήμερο οπότε όλα καλά.Εγω αγχώθηκα μήπως επηρεαστεί η ποιότητα των ωαρίων μου μόνο.

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Αυστηρή απόφαση για τόσο μικρή απόκλιση αλλά οκ αυτός είναι ο γιατρός! Καλή επιτυχία!

7η-8η με πέντε ημερών..

Και εγώ αυτό του είπα ! Μου φαίνεται υπερβολή οι 7 μονάδες απόκλιση. Περιμένω να με ξαναπάρει γιατί έχω εκνευριστεί λίγο.

1 hour ago, MK2012 είπε:

Και εγώ αυτό του είπα ! Μου φαίνεται υπερβολή οι 7 μονάδες απόκλιση. Περιμένω να με ξαναπάρει γιατί έχω εκνευριστεί λίγο.

Θα συμφωνήσω! 2η ή 3η μέρα κύκλου έκανες τις εξετάσεις σου; Η fsh είναι αρκετά καλή με πολλές πιθανότητες για καλό ωάριο!! Κράτα αυτό!! Για μίλα ξανά μαζί του να σου εξηγήσει και προχωράς αναλόγως! Πολύ καλή επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Ανδρινα είπε:

Κ επίσης λέω σήμερα να βγω 5η μέρα να πάω μια βόλτα!!αν και μόνο 3η μερα κ 4η μέρα ξάπλωνα μόνο γιατί 1η κ 2η μερα κάναμε την μεταφορά στη θεσ/νίκη κ δεν μένουμε εκεί κ δεν έκατσα κ πολύ στ αυγά μου!!

Ναι ναι έτσι ακριβώς! Κααααθε μα κάθε φορά έψαχνα συμπτώματα σαν την τρελή! Πήγα και έκανα χοριακη πριν τις διακοπές γιατί με πονούσε λίγο το στήθος πριν την περίοδο και θα ταξιδεύαμε με τις μηχανές και λέω αν είμαι έγκυος! 🤦‍♀️ πόσο ανόητη έχω υπάρξει! Πλέον κουράστηκα! Δεν με νοιάζει τίποτα, καλύτερα να μην έχω καμία ελπίδα παρά αυτό το μαρτύριο! 
Ελπίζω να βγήκες, να πήγες την βόλτα σου, να είχε επίσης καλό καιρό όπως εδώ και να το απόλαυσες! Το περπάτημα ειδικά βοηθάει πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...