Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

εχεις κανει καμπυλη σακχαρου; σαν αντιδραστικη υπογλυκαιμια ακουγεται. βεβαια αν δεν εχεις θεμα, μπορει να ηταν και τυχαια, συμβαινουν καμια φορα ειδικα με τα φαρμακα που παιρνουμε γιατι ειναι ορμονες που επηρεαζουν αμεσα το σακχαρο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα...είμαι στην 4η μέρα μετά από εμβρυμεταφορα βλαστοκυστεων 5η μέρας...δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα αλλά μόλις διαπίστωσα ότι η θερμοκρασία μου είναι 37 λέτε να είναι από την προγεστερόνη???

πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

εχεις κανει καμπυλη σακχαρου; σαν αντιδραστικη υπογλυκαιμια ακουγεται. βεβαια αν δεν εχεις θεμα, μπορει να ηταν και τυχαια, συμβαινουν καμια φορα ειδικα με τα φαρμακα που παιρνουμε γιατι ειναι ορμονες που επηρεαζουν αμεσα το σακχαρο.

Όχι δεν μου ζήτησαν να κάνω. Δεν έχω θέμα με ζάχαρο ή θυρεοειδή. Παρόλα αυτά έπρεπε να είχα κάνει;

πρίν από 9 λεπτά , Bubble24 είπε:

Όχι δεν μου ζήτησαν να κάνω. Δεν έχω θέμα με ζάχαρο ή θυρεοειδή. Παρόλα αυτά έπρεπε να είχα κάνει;

καποιοι γιατροι κανουν καμπυλες πριν την ετ για να ξερουν αν πρεπει να ρυθμιστει κατι με χαπι η διατροφη. τα θεματα με σακχαρο/ινσουλινη επηρεαζουν επισης την ποιοτητα των ωαριων. αρα συνηθως σε διεγερσεις, επισης ζητειται προληπτικα ο ελεγχος. παρ ολ αυτα αν γενικα εχεις καλη γλυκοζηλιωμενη γενικα στις εξετασεις σου και προσφατα, ειναι βασικο και θετικο. απλα τα οιστρογονα κι η προγεστερονη απορυθμιζουν πολλες φορες το σακχαρο, ειδικα αν υπαρχει προδιαθεση. γενικα οι εντονες ζαλαδες και λιποθυμικες τασεις, εφιδρωση, αισθημα παλμων, μετα απο γευμα, παραπεμπουν σε υπογλυκαιμιες. πιθανον ομως να ηταν και τυχαιο γεγονος. παρακολουθησε το τις επομενες μερες κι αν το παρατηρεις ξανα, ενημερωσε τον γιατρο σου. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Πάντως όχι 10.. είναι πολύ νωρίς..γενικά όπως και να έχει μια επαναληπτική προβλέπεται για λόγους ασφαλείας και δεν πρέπει να αποτρέπεται η γυναίκα ειδικά από μαία! 

Κορίτσια άσχετο, σήμερα με έπιασε έντονη ζαλάδα σε λιποθυμική φάση μετά από το μεσημεριανό.. τώρα άρχισα να συνέρχομαι. Να ανησυχώ; Δεν με έχει ξαναπίασει μεσημέρι μόνο το βράδυ μετά από τα φάρμακα..(cyclacur ultrostegan).

Μήπως έπαθες καμιά υπογλυκαιμία; 

5 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! 

Πολύ καλή επιτυχία!! Εύχομαι άριστες βλαστοκυστες!!! 🙏🏼

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

καποιοι γιατροι κανουν καμπυλες πριν την ετ για να ξερουν αν πρεπει να ρυθμιστει κατι με χαπι η διατροφη. παρ ολ αυτα αν γενικα εχεις καλη γλυκοζηλιωμενη γενικα στις εξετασεις σου και προσφατα, ειναι βασικο και θετικο. απλα τα οιστρογονα κι η προγεστερονη απορυθμιζουν πολλες φορες το σακχαρο, ειδικα αν υπαρχει προδιαθεση. γενικα οι εντονες ζαλαδες και λιποθυμικες τασεις, εφιδρωση, αισθημα παλμων, μετα απο γευμα, παραπεμπουν σε υπογλυκαιμιες. πιθανον ομως να ηταν και τυχαιο γεγονος. παρακολουθησε το τις επομενες μερες κι αν το παρατηρεις ξανα, ενημερωσε τον γιατρο σου. 

Οι εξετάσεις μου ήταν τον περασμένο Οκτώβρη. Έπρεπε να τις επαναλάβω  ας λάβω κ πριν την ΕΤ; 

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Μήπως έπαθες καμιά υπογλυκαιμία; 

Πολύ καλή επιτυχία!! Εύχομαι άριστες βλαστοκυστες!!! 🙏🏼

Μετά από φαγητό; Πως γίνεται; Είχα πάρει το ultrastegan κάνα 40 λεπτό νωρίτερα από το γεύμα. Μήπως έπαιξε αυτό ρόλο;

πρίν από 24 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα...είμαι στην 4η μέρα μετά από εμβρυμεταφορα βλαστοκυστεων 5η μέρας...δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα αλλά μόλις διαπίστωσα ότι η θερμοκρασία μου είναι 37 λέτε να είναι από την προγεστερόνη???

Καλό σημάδι είναι πάντως .. σε αυτή την φάση δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ακριβώς τα συμπτώματα αλλά γενικά είναι καλό σημάδι η θερμοκρασία . 

πρίν από 2 λεπτά , Bubble24 είπε:

Οι εξετάσεις μου ήταν τον περασμένο Οκτώβρη. Έπρεπε να τις επαναλάβω  ας λάβω κ πριν την ΕΤ; 

Μετά από φαγητό; Πως γίνεται; Είχα πάρει το ultrastegan κάνα 40 λεπτό νωρίτερα από το γεύμα. Μήπως έπαιξε αυτό ρόλο;

Είχα και ήπια ταχυκαρδία… έχε γούστο να έπρεπε να κάνω έξτρα εξετάσεις και να μην τις έκανα…

• Μου αρέσει 1

Παίζει να έπαιξε και αυτό!! Εμένα μου φέρνουν ζαλάδα αλλά κανένα 2ωρο αφού το πάρω. 
υπογλυκαιμία μπορεί να πάθεις αν παράξει παραπάνω ινσουλίνη ο οργανισμός και σου ρίξει το σάκχαρο αρκετά! Αυτό έπαθα εγώ μετά τη λήψη γλυκόζης στην εξέταση. 

ναι το σακχαρο νηστειας/γλυκοζηλιωμενη πρεπει να ελεγχονται πριν απο διεγερση και ετ. κανονικα ειναι καλο να γινεται και μια καμπυλη. ειδικα αν δεν εχεις ξανακανει ποτε.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Παίζει να έπαιξε και αυτό!! Εμένα μου φέρνουν ζαλάδα αλλά κανένα 2ωρο αφού το πάρω. 
υπογλυκαιμία μπορεί να πάθεις αν παράξει παραπάνω ινσουλίνη ο οργανισμός και σου ρίξει το σάκχαρο αρκετά! Αυτό έπαθα εγώ μετά τη λήψη γλυκόζης στην εξέταση. 

Να ενημερώσω γιατρό ή όχι ακόμα; Ίσως με το αποτέλεσμα της χοριακη; Είναι και Σάββατο..

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

ναι το σακχαρο νηστειας/γλυκοζηλιωμενη πρεπει να ελεγχονται πριν απο διεγερση και ετ. κανονικα ειναι καλο να γινεται και μια καμπυλη. ειδικα αν δεν εχεις ξανακανει ποτε.

Δεν μου έχουν πει τίποτα!! Μα καλά αυτά δεν είναι στάνταρ; Δεν υπάρχει οδηγός; Έτσι στα κουτουρού προχωράνε σε εμβρυομεταφορά;

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Να ενημερώσω γιατρό ή όχι ακόμα; Ίσως με το αποτέλεσμα της χοριακη; Είναι και Σάββατο..

Δεν μου έχουν πει τίποτα!! Μα καλά αυτά δεν είναι στάνταρ; Δεν υπάρχει οδηγός; Έτσι στα κουτουρού προχωράνε σε εμβρυομεταφορά;

Δες πως θα σαι και τις επομενες μερες. 

Προσωπικα ολες τις φορες που εκανα διεγερση/ετ ελεγχαμε σακχαρο/γλυκοζηλιωμενη ενα μηνα πριν. και καμπυλες γενικα μου ζητουνταν καθε τοσο. ετσι ανακαλυψα οτι εχω και προδιαβητη.

ειναι παραληψη του γιατρου παντως. κανονικα ειναι πολυ σημαντικος ο ελεγχος , οπως και του θυρεοειδη. μου κανει πολλη εντυπωση. 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Καλό σημάδι είναι πάντως .. σε αυτή την φάση δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ακριβώς τα συμπτώματα αλλά γενικά είναι καλό σημάδι η θερμοκρασία . 

Κ είπα ότι αυτή τη φορά δεν θα ψάχνω συμπτώματα αλλά δεν κρατήθηκα!!

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Δες πως θα σαι και τις επομενες μερες. 

Προσωπικα ολες τις φορες που εκανα διεγερση/ετ ελεγχαμε σακχαρο/γλυκοζηλιωμενη ενα μηνα πριν. και καμπυλες γενικα μου ζητουνταν καθε τοσο. ετσι ανακαλυψα οτι εχω και προδιαβητη.

ειναι παραληψη του γιατρου παντως. κανονικα ειναι πολυ σημαντικος ο ελεγχος , οπως και του θυρεοειδη. μου κανει πολλη εντυπωση. 

Είχα κάνει εξονυχιστικές εξετάσεις τον Οκτώβρη μαζί του, δεν είχα κάτι ανησυχητικό. Η γλυκοζηλιωμεμη ήταν 4,8. Μόλις το είδα..καμπύλη δεν έχω κάνει ποτέ.

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Είχα και ήπια ταχυκαρδία… έχε γούστο να έπρεπε να κάνω έξτρα εξετάσεις και να μην τις έκανα…

Εγώ πάντως και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος είχα ηπια ταχυκαρδία από πριν τη χοριακη και άκουγα έντονα τους παλμούς μου συνέχεια. Αυτό συνέχισε για αρκετούς μήνες στην εγκυμοσύνη μου που προχώρησε (η πρώτη είχε καταλήξει σε παλινδρομη), είχα πάει και καρδιολόγο και ήταν όλα οκ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...