Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια έχω απίστευτο πρήξιμο στη κοιλιά..εντάξει και τουαλέτα δεν πάω πολύ καλά..αλλά έχω μια κοιλιά σα να είμαι 4 μηνών! 

Για τουαλέτα τρωγε όσο μπορείς λαδερα αρακά κτλ . Κουνουπίδι μπρόκολο από πράσινα. Όχι τόσο πολύ σαλάτες . Τα ωμά είναι πιο δύσκολο χωνευτά.  Κ πίνε Κ καμία πορτοκαλάδα.  

Γενικά πάντως η δεύτερη εγκυμοσύνη φουσκώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι η πρώτη . 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Για τουαλέτα τρωγε όσο μπορείς λαδερα αρακά κτλ . Κουνουπίδι μπρόκολο από πράσινα. Όχι τόσο πολύ σαλάτες . Τα ωμά είναι πιο δύσκολο χωνευτά.  Κ πίνε Κ καμία πορτοκαλάδα.  

Γενικά πάντως η δεύτερη εγκυμοσύνη φουσκώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι η πρώτη . 

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...