Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Οκ, δε μπορώ να ξέρω αν μιλησες γενικά απλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για εμένα κ το έλλειμμα  βιταμινών μου και αναφέρομαι στην απάντηση σου πως δεν έκανα το due diligence μου όπως θα έπρεπε. 🙂  

Οταν δε το βρίσκουν το αίτιο (όπως για πολλά πράγματα δεν έχουν βρεθεί αιτίες στη δυτική ιατρική τον 21ο αιώνα), κανείς το καλύτερο δυνατόν με αυτά που μπορείς κ γνωρίζεις.

Επειδή τώρα τα ξαναδιάβασα κι εγώ όλα γιατι γράψαμε πολλά μαζεμένα🤣 το ναι θα τα ψάξεις όλα δεν πήγαινε σε σένα ,πηγαίνει στους γιατρούς ,με τους γιατρούς είναι το θέμα που σε δύσκολες περιπτώσεις δεν κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα και κατευθείαν πηγαίνουν στην λυση sorry για την λάθος διατυπωση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Επειδή τώρα τα ξαναδιάβασα κι εγώ όλα γιατι γράψαμε πολλά μαζεμένα🤣 το ναι θα τα ψάξεις όλα δεν πήγαινε σε σένα ,πηγαίνει στους γιατρούς ,με τους γιατρούς είναι το θέμα που σε δύσκολες περιπτώσεις δεν κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα και κατευθείαν πηγαίνουν στην λυση sorry για την λάθος διατυπωση

Οκ γιατί και εγώ διάβασα ξανά τα δικά σου και δε μπορούσα να καταλάβω τη συλλογιστική και λέω αποκλείεται να χάζεψα 🤣 Τελοσπαντων, αν κατάλαβες τι εννοώ , νομίζω συμφωνήσαμε.

πρίν από 7 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, στη μέθη στην ωοληψια βγαίνουμε νοκ άουτ ή έχουμε αίσθηση του τι συμβαίνει και μπορούμε να επικοινωνούμε; Μην παραμιλαω και πετάξω καμιά βλακεία αγχώνομαι! 😅

Οχι μια χαρά είσαι . Δε σου κάνουν ολική νάρκωση. 10’ μέθη είναι. Απλά μετά είσαι σαν να έχεις ξυπνήσει από πολύ βαθύ ύπνο κ νυστάζεις. Εκείνη την ώρα κοιμάσαι τον καλύτερο ύπνο που έχεις κάνει ποτέ.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, στη μέθη στην ωοληψια βγαίνουμε νοκ άουτ ή έχουμε αίσθηση του τι συμβαίνει και μπορούμε να επικοινωνούμε; Μην παραμιλαω και πετάξω καμιά βλακεία αγχώνομαι! 😅

Δεν έχεις τις αισθήσεις σου κατά την ωοληψια και δεν νιώθεις τίποτα. Καλή επιτυχία!!! 🙏

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@Terry1986 είχαμε νέα???

Καλησπερα.. δυστυχως πηγε 43 απο 40..μου ειπαν να σταματησω τα φαρμακα κ να κανω χοριακη ξανα την τριτη να δουμε οτι εχει αρχισει να πεφτει..βιοχημικη παλι λοιπον..απο βδομαδα μετα κ τη χοριακη θα μιλησω κ με τον γιατρο.. ο αντρας μ το πηρε χειροτερα..γυρισα σπιτι απο την δουλεια κ κοριτσια νομιζα πως πεθανε καποιος οπως το ειδα.. ηλπιζε πως κατι θα αλλαξει..ενω εγω να σας πω ηλπιζα μεν αλλα το θεωρούσα και απιθανο παραλληλα..

Μαζευουμε τα κομματια μας κ κοιταμε μπροστα..

• Λυπημένη/-ος 11

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Terry1986 κουράγιο κορίτσι μου τι να πω ... Εσύ πως είσαι όμως αυτό έχει σημασία ,είσαι καλά;πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι...

@Terry1986 τα λόγια είναι περιττά ότι και να σου πούμε... πάρε τον χρόνο σου μαζέψτε τα κομμάτια σας και εύχομαι να πάρετε τα πάνω σας σύντομα.... 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

πρίν από 3 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

Συγνώμη αφού θα φύγει δεν σου σύστησε κάποιο συνάδελφό του? 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μην απορείς εδώ είναι καλοπερασακηδες εγώ είχα γεννήσει μόνη μου και ήρθε μετά για να πληρωθεί που ήταν 20/8

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα.. δυστυχως πηγε 43 απο 40..μου ειπαν να σταματησω τα φαρμακα κ να κανω χοριακη ξανα την τριτη να δουμε οτι εχει αρχισει να πεφτει..βιοχημικη παλι λοιπον..απο βδομαδα μετα κ τη χοριακη θα μιλησω κ με τον γιατρο.. ο αντρας μ το πηρε χειροτερα..γυρισα σπιτι απο την δουλεια κ κοριτσια νομιζα πως πεθανε καποιος οπως το ειδα.. ηλπιζε πως κατι θα αλλαξει..ενω εγω να σας πω ηλπιζα μεν αλλα το θεωρούσα και απιθανο παραλληλα..

Μαζευουμε τα κομματια μας κ κοιταμε μπροστα..

Μου θυμίζει το πως ήταν ο άντρας μου μετά την αρνητική χοριακη. Πραγματικά δεν τον έχω ξαναδεί χειρότερα ποτέ. Ηταν σα να έχουμε ένα πένθος για κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ποσο μάλλον να έχεις την υποψία της θετικής χοριακης. Τα λόγια είναι περιττά για ο,τι και να σου πούμε. Μόνο κουράγιο. Έχετε ο ένας τον άλλο, ηρεμήστε και κοιτάξτε μετά το επόμενο βήμα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

@Angel83 θα ήθελες δημόσιο νοσοκομείο σχετικά με γέννες πολύ καλά λόγια έχω ακούσει για ιπποκράτειο και Παπαγεωργίου, τώρα για κάποιον εξωτερικό εγώ δεν γνωρίζω γιατί είμαι από επαρχεία κοντά στην Θεσσαλονίκη, μην αγχώνεσαι θα βρεις 

πρίν από 14 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Terry1986 κουράγιο κορίτσι μου τι να πω ... Εσύ πως είσαι όμως αυτό έχει σημασία ,είσαι καλά;πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι...

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

@Terry1986 τα λόγια είναι περιττά ότι και να σου πούμε... πάρε τον χρόνο σου μαζέψτε τα κομμάτια σας και εύχομαι να πάρετε τα πάνω σας σύντομα.... 

Καλα ειμαι, με ειχε κουράσει αυτο το θολό τοπιο παρα πολυ εδω κ μια βδομαδα..θελω να μ ερθει περιοδος να ηρεμησω... 

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Μου θυμίζει το πως ήταν ο άντρας μου μετά την αρνητική χοριακη. Πραγματικά δεν τον έχω ξαναδεί χειρότερα ποτέ. Ηταν σα να έχουμε ένα πένθος για κάτι που δεν έγινε ποτέ. Ποσο μάλλον να έχεις την υποψία της θετικής χοριακης. Τα λόγια είναι περιττά για ο,τι και να σου πούμε. Μόνο κουράγιο. Έχετε ο ένας τον άλλο, ηρεμήστε και κοιτάξτε μετά το επόμενο βήμα. 

Απλα πιστευα πως επειδη ηταν κ η 5η προσπαθεια μας θα το επαιρνε πιο χαλαρα αφου ξεκινησε με αυτες τις τιμες απο την περασμενη βδομαδα...καλα στην πρωτη αποτυχια (που ειχαμε ακουσει κ καρδια) η αληθεια ειναι πως εκλαιγε μαζι μ σαν μωρο..αλλα κ αυτοι τραβανε μανικι..ελπιζουν κανουν ονειρα.. 

• Δύναμη! 5

πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Θα μου συστηνε τον κουμπάρο του αλλά θα λείπει κ αυτός... 

Τι να σου πω βρε κορίτσι που τον βρήκες τέτοιο γιατρό ?... Μόνο τον κουμπάρο του ξέρει από όλη την Θεσσαλονίκη .? Θα βρεις ρωτά Κ κανένα γνωστό γείτονα κάποιον θα σου πουν . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...