Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Καλεεε μην μαλλιοτραβιεστεε !!! Ο γραπτός λόγος πάρεξειτε ευκολα !!! Σας κουνώ λευκή σημαία 🏳️ 

καλά εδώ αρπαχτήκαμε με μια κοπέλα της προάλλες που φέτος το καλοκαίρι θα πάμε μαζί για μπάνιο και ταιριάζουμε τόσο πολύ χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

καλά εδώ αρπαχτήκαμε με μια κοπέλα της προάλλες που φέτος το καλοκαίρι θα πάμε μαζί για μπάνιο και ταιριάζουμε τόσο πολύ χαχαχα

Αα πουλάκι μου εσύ τα ξεκινάς όλα εε;; Χαχαχα αστειεύομαι ..εντάξει παρεξηγείτε εύκολα ο γραπτός λόγος γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε με τι ‘ύφος’ το είπε ο άλλος αλλά όλα καλα δεν έχουμε να χωρίσουμε και κάνα χωράφι 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

απάντησα με το ίδιο τρόπο που απαντάς εσύ τόση ώρα. 

Όχι δεν σε ειρωνεύτηκα. Αν σε ειρωνευόμουν θα έγραφα Μου αρέσει που διαβάζεις τόσο αλλά αυτό δεν έκατσες να το μελετήσεις. Να δεις γιατί οι γυναίκες της εξωσωματικής είναι έτσι, φτάνουν σε αυτό το σημείο.  Έχουν τέτοιες σκέψης και ταλαιπωρούνται έτσι. 

Επειδή μου προκαλεί δυσφορία απίστευτη να δημιουργούνται παρεξηγήσεις θα ήθελα να σου ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ αν μπορείς να την δεχτείς και επειδή ήμουν απότομη και επειδή δεν εξήγησα σωστά αυτό που ήθελα να πω και συγνώμη και από όλες γιατί δημιούργησα αναστάτωση 🥺

Το καταλαβαίνω αυτό που λες ,και πάλι συγνωμη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Αα πουλάκι μου εσύ τα ξεκινάς όλα εε;; Χαχαχα αστειεύομαι ..εντάξει παρεξηγείτε εύκολα ο γραπτός λόγος γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε με τι ‘ύφος’ το είπε ο άλλος αλλά όλα καλα δεν έχουμε να χωρίσουμε και κάνα χωράφι 😂

εσύ που το ξέρεις αυτό;

πάντα εγώ τα ξεκινάω. είμαι η πηγή του κακού

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

@Xristina96 @linaa το ότι είναι πιο χρονοβόρο σίγουρα,αλλά πιο οικονομικό(για τη γυναίκα)δεν το νομίζω.Δε.μου βγαίνουν τα νούμερα. Εγώ θυμάμαι το γιατρό μου να μου λέει πως επειδή έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι στη διέγερση,θα πάμε με φυσικό η με φυσικο τροποποιημενο,όπως και έγινε.Δεν ήταν κάτι το ΟΥΑΟΥ ας πούμε.Ο,τι έκανε στη διέγερση,έκανε και στον τροποποιημένο και από λεφτά μου πήρε τα ίδια,διότι η λογική του είναι πως αν τα ωάρια είναι από πέντε και κάτω,τα χρεώνει σαν φυσικό.Τι να πω...

εύχομαι σε όλες είτε πάνε με διέγερση είτε με φυσικούς,να γίνουν σύντομα μανουλες ❤️

• Μου αρέσει 3

Just now, Sofiiii είπε:

Επειδή μου προκαλεί δυσφορία απίστευτη να δημιουργούνται παρεξηγήσεις θα ήθελα να σου ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ αν μπορείς να την δεχτείς και επειδή ήμουν απότομη και επειδή δεν εξήγησα σωστά αυτό που ήθελα να πω και συγνώμη και από όλες γιατί δημιούργησα αναστάτωση 🥺

Το καταλαβαίνω αυτό που λες ,και πάλι συγνωμη

την δέχομαι και σου ζητάω και εγώ συγνώμη αν έτσι όπως το έγραψα φάνηκε ότι ειρωνεύομαι. 

αλλά θα το ξανά πω. Λατρεύω όλες τις γυναίκες κάνουν δεν κάνουν παιδιά. Πάντα είμαι δίπλα τους. 

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

@Xristina96 @linaa το ότι είναι πιο χρονοβόρο σίγουρα,αλλά πιο οικονομικό(για τη γυναίκα)δεν το νομίζω.Δε.μου βγαίνουν τα νούμερα. Εγώ θυμάμαι το γιατρό μου να μου λέει πως επειδή έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι στη διέγερση,θα πάμε με φυσικό η με φυσικο τροποποιημενο,όπως και έγινε.Δεν ήταν κάτι το ΟΥΑΟΥ ας πούμε.Ο,τι έκανε στη διέγερση,έκανε και στον τροποποιημένο και από λεφτά μου πήρε τα ίδια,διότι η λογική του είναι πως αν τα ωάρια είναι από πέντε και κάτω,τα χρεώνει σαν φυσικό.Τι να πω...

εύχομαι σε όλες είτε πάνε με διέγερση είτε με φυσικούς,να γίνουν σύντομα μανουλες ❤️

δεν είναι οικονομικό για την ασθενή αλλά για τον γιατρό. Στα ραντεβού που σε βάζει για υπέρηχο και παρακολούθηση ωορρηξίας, θα μπορούσε να βλέπει μια γυναίκα έτοιμη για διέγερση έτοιμο 5 χίλιαρο. 

• Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

την δέχομαι και σου ζητάω και εγώ συγνώμη αν έτσι όπως το έγραψα φάνηκε ότι ειρωνεύομαι. 

αλλά θα το ξανά πω. Λατρεύω όλες τις γυναίκες κάνουν δεν κάνουν παιδιά. Πάντα είμαι δίπλα τους. 

δεν είναι οικονομικό για την ασθενή αλλά για τον γιατρό. Στα ραντεβού που σε βάζει για υπέρηχο και παρακολούθηση ωορρηξίας, θα μπορούσε να βλέπει μια γυναίκα έτοιμη για διέγερση έτοιμο 5 χίλιαρο. 

5000? Πωπω,μάλλον ζω σε άλλη χώρα,δεν εξηγείται! Στην Αθήνα μένετε η στο Μανχάταν ρε σεις? Τι τιμές είναι αυτές?Βρε μήπως είμαστε όντως Βουλγαρία εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη και μας το κρύβουν?🤣

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα ,πολύ γλυκό αυτό που λες ,εγώ αυτό που ήθελα να πω και βγήκε τελείως λάθος είναι ότι καμία κοπέλα που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν να την σπρώχνει στην μαύρη τρύπα,για να μπορέσει τελικά να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει ,όταν δεν θα τα καταφέρει όμως να μην έχει καταστρέψει την ζωή της.Δεν μπορώ να μπω στην θέση της εννοείται αλλά το λέω από αγάπη όπως το λες κι εσύ " λατρεύω όλες τις γυναίκες"και μπράβο σου ...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όχι σαν διαδικασία δεν είναι κάτι τρομερό . Απλά οι γιατροί δεν το υποστηρίζουν γιατί θέλει πολύ παρακολούθηση Κ χάνουν πολλές φορές τον κύκλο . Τον γιατρό δεν τον συμφέρει ο φυσικός όσο Κ αν σου φαίνετε παράξενο. Πρέπει να έχει συνέχεια τον νου του μη γίνει καμία βλακεία Κ χάσεις το ωάριο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

5000? Πωπω,μάλλον ζω σε άλλη χώρα,δεν εξηγείται! Στην Αθήνα μένετε η στο Μανχάταν ρε σεις? Τι τιμές είναι αυτές?Βρε μήπως είμαστε όντως Βουλγαρία εδώ πάνω στη Θεσσαλονίκη και μας το κρύβουν?🤣

χαχαχα το έχουμε ξανά πει. Η επόμενη μου προσπάθεια θα είναι Θεσσαλονίκη. Σταμάτα τώρα εσύ να μας υπενθυμίζεις την ακρίβεια της Αττικής σσσσσ. Στο γιατρό σου θα έρθω!

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

Όχι σαν διαδικασία δεν είναι κάτι τρομερό . Απλά οι γιατροί δεν το υποστηρίζουν γιατί θέλει πολύ παρακολούθηση Κ χάνουν πολλές φορές τον κύκλο . Τον γιατρό δεν τον συμφέρει ο φυσικός όσο Κ αν σου φαίνετε παράξενο. Πρέπει να έχει συνέχεια τον νου του μη γίνει καμία βλακεία Κ χάσεις το ωάριο. 

Οοοκ τώρα κάπως ξεκαθάρισε το τοπίο 🥰 Γιατί λέω ρε συ,οκ ειδικεύεται σε φυσικούς.So what? Δεν σκότωσε και τον Χαιλαντερ 🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα ,πολύ γλυκό αυτό που λες ,εγώ αυτό που ήθελα να πω και βγήκε τελείως λάθος είναι ότι καμία κοπέλα που βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν να την σπρώχνει στην μαύρη τρύπα,για να μπορέσει τελικά να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει ,όταν δεν θα τα καταφέρει όμως να μην έχει καταστρέψει την ζωή της.Δεν μπορώ να μπω στην θέση της εννοείται αλλά το λέω από αγάπη όπως το λες κι εσύ " λατρεύω όλες τις γυναίκες"και μπράβο σου ...

σε αυτό κολλάω και λέω ότι δεν έχουμε την υποστήριξη, να μας ενθαρρύνουν . όχι μόνο οι γιατροί αλλά και ο κόσμος γύρο μας. 

χαίρομαι που μελετάς και μπαίνεις και εδώ και αν ποτέ ένα από τα παιδία σου βρεθεί σε αυτά τα μονοπάτια που το απεύχομαι με όλη μου την ψυχή, θα έχουν μια ΜΑΜΑ να τους στηρίζει σε κάθε βήμα και σε κάθε πιθανή αποτυχία.  

• Μου αρέσει 1

Νομίζω πάντως ότι όντως έχουμε και καλύτερες τιμές εδώ από όσα διάβασα από κοπέλες εδώ μέσα αλλά και λίγο πιο προσωπική επαφή ...εγώ δεν ρώτησα καν χρήματα ακόμη μόνο το prp που πλήρωσα 600€ ελπίζω να μην λιποθυμήσω 😂

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...