Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Διαφωνώ πλήρως με το σκεπτικό σου. Στην περίπτωση της εξωσωματικής όλα είναι τεχνητά με βάση έναν ισορροπημένο οργανισμό. Αν κάτι είναι σε ανισορροπία τότε είναι ένδειξη αποτυχίας. Το αν έφταιγαν οι βιταμίνες ή όχι δεν θα το μάθεις ποτέ αλλά γιατί να ρισκάρεις; Επίσης δεν έχει όλος ο κόσμος έλλειψη βιταμινών ή ορμονικές ανισορροπίες. Σίγουρα αναρωτιέσαι πως κάποιες γυναίκες έμειναν έγκυες αλλά προφανώς όλα τα συστήματα συνεργάζονται άψογα στο σώμα της κάτι που στο δικό μας σώμα δεν συμβαίνει. Πάμε για εξωσωματική και κάνουμε τόσο απαιτητικές εργασίες και παρεμβάσεις, το να αμελούμε απλά πράγματα μια βιταμίνη, μια TSH, ένα σάκχαρο μπορεί να μας στοιχίσει πολλά. Και συγγνώμη που θα στο πω αλλά ο παθολόγος σου φέρει το ίδιο μερίδιο ευθύνης ίσως και μεγαλύτερο με τον γυναικολόγο σου. Γιατί είδε μια έλλειψη που αντικειμενικά έχει αντίκτυπο και σε άλλα πράγματα, μέχρι και στην διάθεση σου και δεν έκανε τίποτα; Αυτός έγραψε τις εξετάσεις γιατί δεν έκανε κάποια παρέμβαση; Εσυ θα την κάνεις; Από μόνη σου; Τι πήγες; Μην με παρεξηγήσεις απλά αυτά θα περνούσαν απο το δικό μου μυαλό σε αντίστοιχη περίπτωση. Στα πλαίσια συζήτησης στα γράφω όπως θα μίλαγα στην αδερφή μου. Απλα ο γραπτός λόγος είναι λίγο πιο σκληρός. 

Χριστίνα μου σε καταλαβαίνω. Ο πρώτος μου γυναικολόγος και το παρεάκι του με έλεγαν μεγάλη στα 33 και μου έλεγαν ότι το σύστημα εκεί κάτω είναι ένα χάλι! Και μάλιστα ο ένας γιατρός από την ομάδα του μου είπε αν δεν κάνω εξωσωματική δεν θα γίνω ποτέ μάνα. Πήγα στον τωρινό γυναικολόγο μου φρικαρισμένη και με σύστησε στον εξωσωματιστη μου που Παναγία μου δόξα το θεό κ ας χάσαμε χρόνο με άκουσε. Προχθές στο ραντεβού μου για να μιλήσουμε για την ετ ξέρεις τι γύρισε και μου είπε; Σου εύχομαι να μην σου έρθει περίοδος και να μην πάμε καν για ετ. Γιατί διορθώσαμε την μήτρα και έχω και ένα ωραιότατο ωάριο να σπάσει αυτές τις μέρες και ποντάρει ακόμα ότι θα μείνω έγκυος φυσικά. Προσπαθήσαμε με παρακολούθηση ένα χρόνο! Και τα ελέγξαμε όλα! Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Αν οι σάλπιγγες σου είναι διαβάτες και η μήτρα σου εντάξει ποτέ να μην χάνεις την ελπίδα σου. Διορθώστε όσα περισσότερα μπορείτε και ενημερώσου όσο περισσότερο μπορείς.

Καθόλου δε σε παρεξηγώ, σου έχω ιδιαίτερη συμπάθεια κ στο έχω πει στο παρελθόν.Συμφωνώ με όσα λες αλλά όταν ρωτάς το γιατρό τι άλλη εξέταση πρέπει να κάνω πριν την εμβρυομεταφορα ή αν πρέπει να πάρω βιταμίνες κ σου λέει τίποτα και όχι , όταν έχεις επιλέξει να τον εμπιστευθείς τον εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη είναι μέρος της διαδικασίας.  Πρακτικά είχα κάνει τα πάντα από εξετάσεις εκτός από καμπύλη που ρώτησα συγκεκριμένα αλλά επειδή το σάκχαρο νηστείας είναι οκ , δεν έδωσε υποψίες. Πραγματικά δεν ήξερα πως η έλλειψη βιταμίνη D επηρεάζει. Το έμαθα κατόπιν εορτής. Δλδ έπρεπε να περνάω όλη μου τη μέρα στο φόρουμ για να το μάθω. Δεν είναι άδικο ; Αν δεν είχα αποτρελαθεί με τη διαδικασία κ απλά δεν έμπαινα καν εδώ δε θα το μάθαινα ποτέ. Δε θα έπρεπε να δίνεται μια λίστα με προαπαιτούμενες εξετάσεις ; Πέρα από τα basic που να δίνουν.  Έπρεπε να φτάσω μετά την εμβρυομεταφορα για να μου δώσει βιταμίνες ο προηγούμενος γιατρός μου.

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ναι το έχουμε ξαναπεί θαύματα δεν γίνονται δεν αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα με βιταμίνες . Οι βιταμίνες στηρίζουν ένα ήδη ταλαιπωρημένο σύστημα που γερνάει πιο γρήγορα από ότι πρέπει. 

Πώς πήγε το ραντεβού με τον αιματολογο? 

Ολα καλά φαίνονται , δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί βοηθήσει δλδ το οποίο είναι εν μέρει καλό. Θέλω να πω, απλά γυρνάμε πάλι στο θέμα της ΠΩΑ. Δε συντρέχει άλλος λόγος. Απλά με έβαλε να επαναλάβω κάποιες τιμές γιατί ήταν χαμηλότερες του κανονικού για να σιγουρευτεί γιατί πιστεύει πως ίσως περνούσα κάποιο κρύωμα όταν τις έκανα χωρίς να το ξέρω γιατί είναι το σύστημα λίγο πεσμένο. Πχ βγήκαν χαμηλά τα λεμφοκύτταρα. Οπότε σε συνδυασμό με τα θετικά ΑΝΑ (τα οποία από μόνα τους πάλι δε λένε κάτι), θέλει να τα ξαναδεί για σιγουριά.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό. 

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Αγαπημένη, η μητέρα μου είχε πάντα έλλειψη στις βιταμίνες κ έκανε 4 παιδιά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι πως προφανώς ελέγχεις ο τι μπορείς, παρόλα αυτά δε γνώριζα πως η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία. Οταν τα δείχνεις τα αποτελέσματα στο γιατρό και δε σου λέει κάτι, συγγνώμη αλλά δε μπορείς να το ξέρεις διαφορετικά.  Εμπιστεύεσαι έναν επιστήμονα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να σου δώσει καθοδήγηση. Δε θα έλεγα «α δεν προχωράω σε ετ γιατί δεν έχω βιταμίνη D.” . Χοληστερίνη επίσης είχα στο όριο μέχρι πρότινος γιατί έχω κληρονομικότητα. Τι θα έλεγα; Α κάτσε να τη ρίξω πριν κάνω ετ ενώ είναι στο όριο από τότε που ήμουν 11 ετών; Κάνεις τα δέοντα αλλά αν κάτι είναι τόσο crucial πρέπει να στο πει κ ο γιατρός. 

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν ακυρώνω την γνώμη σου, αλλά δυστυχώς καλώς ή κακός, όσες έχουν μείνει εύκολα έγκυος δεν γνώρισαν την μαύρη τρύπα που ανέφερα που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά.

Άμα είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ο εγωισμός από την ψυχή σου απουσιάζει ,μια χαρά καθαρά σκέφτεσαι ...

Η μαύρη τρύπα που αναφέρεις αφορά στο να μείνει κάποια έγκυος;βρίσκονται σε μαύρη τρύπα επειδή δεν μπορούν και δυσκολευονται να τα καταφέρουν  ;τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς πρώτα από όλα ,γιατί να τον βάλεις μες την μαύρη τρύπα;απλή ερώτηση κανω να καταλάβω το σκεπτικό.

Εμένα η απορία μου είναι άλλη: τι πάει να πει " ειδικεύεται στους φυσικούς κύκλους"? Όσοι γυναικολογοι ασχολούνται με την εξωσωματική και θέλουν όντως να πετύχει η καθε προσπάθεια,ψάχνουν,μελετουν την κάθε περίπτωση και πράττουν αναλόγως.Τι το ιδιαίτερο έχουν οι φυσικοί κύκλοι? Στην τελική γυναικολόγοι εξωσωματικής είναι, προφανώς και γνωρίζουν όλες τις μεθόδους.Στην τελική δεν τετραγωνιζει τον κύκλο ο άλλος,απλά κάνει κ  φυσικούς. Εγώ αυτό που βλέπω είναι  μεγαλοποιουνται καταστάσεις οι οποίες είναι δεδομένες και αυτό γιατί οι μεγάλες κλινικές έχουν πολύ καλό μάρκετινγκ και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ειναι κάτι σαν θεοί.

• Μου αρέσει 2

Just now, Sofiiii είπε:

Άμα είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ο εγωισμός από την ψυχή σου απουσιάζει ,μια χαρά καθαρά σκέφτεσαι ...

Η μαύρη τρύπα που αναφέρεις αφορά στο να μείνει κάποια έγκυος;βρίσκονται σε μαύρη τρύπα επειδή δεν μπορούν και δυσκολευονται να τα καταφέρουν  ;τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς πρώτα από όλα ,γιατί να τον βάλεις μες την μαύρη τρύπα;απλή ερώτηση κανω να καταλάβω το σκεπτικό.

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εμένα η απορία μου είναι άλλη: τι πάει να πει " ειδικεύεται στους φυσικούς κύκλους"? Όσοι γυναικολογοι ασχολούνται με την εξωσωματική και θέλουν όντως να πετύχει η καθε προσπάθεια,ψάχνουν,μελετουν την κάθε περίπτωση και πράττουν αναλόγως.Τι το ιδιαίτερο έχουν οι φυσικοί κύκλοι? Στην τελική γυναικολόγοι εξωσωματικής είναι, προφανώς και γνωρίζουν όλες τις μεθόδους.Στην τελική δεν τετραγωνιζει τον κύκλο ο άλλος,απλά κάνει κ  φυσικούς. Εγώ αυτό που βλέπω είναι  μεγαλοποιουνται καταστάσεις οι οποίες είναι δεδομένες και αυτό γιατί οι μεγάλες κλινικές έχουν πολύ καλό μάρκετινγκ και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ειναι κάτι σαν θεοί.

φυσικοί κύκλοι = χρονοβόρα κατάσταση, πολλά ραντεβού, λιγότερο κέρδος. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Προφανώς εννοεί ότι τους υποστηρίζει τους πιστεύει Κ έχει μια εμπειρία γιατί ασχολητε με αυτό το κομμάτι . Όλοι ξέρουν να κάνουν φυσικούς αλλά επειδή είναι χρονοβόροι δεν θέλουν να ασχοληθούν οπότε Κ τους σαμποτάρουν ακόμα Κ αν τους κάνουν δεν τους πιστεύουν.

• Μου αρέσει 2

Just now, Xristina96 είπε:

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

Δεν μπορώ να συζητήσω με άτομο που δεν καταλαβαίνει τι γράφω και γίνεται επιθετικο και κατά βάση ειρωνικό,η ειρωνία μου την δίνει απίστευτα ...αυτό φανερώνει κακία και εγώ δεν μίλησα έτσι όπως μιλάς εσύ λυπάμαι.

Αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι η κορη μου υπογονιμη και να έχει θέμα ...δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά ....αυτό είναι είδος ρατσισμού απέναντι σε αυτούς που έχουν παιδιά άρα διάβασε λίγο πως να βγεις από αυτό γιατί άφησε κατάλοιπα 

33 minutes ago, dimi.tra said:

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

Συμφωνώ. Και συμφωνώ ότι το λάθος είναι ανθρώπινο και μπορεί κάτι να ξεφύγει. Κανένας γιατρός δεν είναι θεός ακόμα και αυτός που θα μας χαρίσει την εγκυμοσύνη και το παιδί. Πιστεύω επίσης ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Πχ το κομμάτι αυτό δεν περνάει πλήρως από το χέρι μας. Δηλαδή και όλα να τα έχεις κάνει και όλα να τα τσεκαρεις και να τα έχεις όλα σούπερ πάλι έγγυος μπορεί να μην μείνεις. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δεν μπορώ να συζητήσω με άτομο που δεν καταλαβαίνει τι γράφω και γίνεται επιθετικο και κατά βάση ειρωνικό,η ειρωνία μου την δίνει απίστευτα ...αυτό φανερώνει κακία και εγώ δεν μίλησα έτσι όπως μιλάς εσύ λυπάμαι.

Αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι η κορη μου υπογονιμη και να έχει θέμα ...δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά ....αυτό είναι είδος ρατσισμού απέναντι σε αυτούς που έχουν παιδιά άρα διάβασε λίγο πως να βγεις από αυτό γιατί άφησε κατάλοιπα 

υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που με γνωρίζουν από το 2022. Πρώτη φορά κατηγορούμε για ρατσισμό προς τις γυναίκες που μπορούν να τεκνοποιήσουν μόνες τους. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα και βοηθάω άπειρες κοπέλες να μείνουν φυσικά πριν φτάσουν στην εξωσωματική και αν φτάσουν τις στηρίζω μέχρι το τέλος.

Κρίμα πραγματικά. 

Οι χαρακτηρισμοί σου είναι απλά λυπηροί. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Xristina96 είπε:

υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που με γνωρίζουν από το 2022. Πρώτη φορά κατηγορούμε για ρατσισμό προς τις γυναίκες που μπορούν να τεκνοποιήσουν μόνες τους. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα και βοηθάω άπειρες κοπέλες να μείνουν φυσικά πριν φτάσουν στην εξωσωματική και αν φτάσουν τις στηρίζω μέχρι το τέλος.

Κρίμα πραγματικά. 

Τα γραπτά είναι επάνω τα δικά σου με ειρωνεύτηκες ή όχι;να ξέρω 

Διαφημίσεις

1 minute ago, Xristina96 said:

Κρίμα πραγματικά. 

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς οι δύο φτάσατε στο σημείο να τσακωνεστε? 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τα γραπτά είναι επάνω τα δικά σου με ειρωνεύτηκες ή όχι;να ξέρω 

απάντησα με το ίδιο τρόπο που απαντάς εσύ τόση ώρα. 

Όχι δεν σε ειρωνεύτηκα. Αν σε ειρωνευόμουν θα έγραφα Μου αρέσει που διαβάζεις τόσο αλλά αυτό δεν έκατσες να το μελετήσεις. Να δεις γιατί οι γυναίκες της εξωσωματικής είναι έτσι, φτάνουν σε αυτό το σημείο.  Έχουν τέτοιες σκέψης και ταλαιπωρούνται έτσι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...