Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 minutes ago, Xristina96 said:

δυστυχώς θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ποιο σε εγρήγορση. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν λέμε ότι θα μας δώσει διάγνωση και πάμε να το ψάξουμε στο google, αλλά μιλάς με κόσμο, παίρνεις δεύτερη γνώμη, αν έχεις καλές σχέσης με τον γυναικολόγο σου του λες τι σου είπε ο εξωσωματικός, εγώ μετά από τρομερό τρεξιμο με δερματολόγους, βρήκα έναν αξιόλογο γιατρό αλλά από τον φόβο μου ότι θα την πατήσω ξανά, πήγα και ρώτησα την φαρμακοποιό μου που έχω σε τρομερή εκτίμηση. μου είπε παρόμοια με τον δερματολόγο και ότι μου είπε ο δερματολόγος τα είχε ξανά ακούσει και να τον εμπιστευτώ μου είπε. κοντά στα 60 η φαρμακοποιός. 

παράδειγμα έφερα. 

Ναι δεν διαφωνώ μαζί σου απλά λέω κιόλας ότι αν πχ άσχετα με τα γυναικολογικά πάθεις σκωληκοειδητη η κάτι παρεμφερές και σε βάλουν χειρουργείο δεν έχεις τρόπο να ελέγξεις τίποτα. Και αν κάνουν λάθος πολύ απλά θα σου κοστίσει κάτι είτε στιγμιαία είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προσπαθώ να πω ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα. Η κοπέλα πχ στην προκειμένη περίπτωση τον εμπιστρυτηκε σου λέει ξέρει. Δεν ρωτούσαν πιστεύω και τότε τόσο πολύ. Μιλάμε πριν 18 χρόνια.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε αρα αρα ίδια νούμερα είμαστε. Άλλωστε ορμονικά είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη σύμφωνα με τους γιατρούς. Να τα χαίρεσαι !!
Θα χρειαστεί να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για τη δωρεά για να έχω στο μυαλό μου αν γίνεται.

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Δε θέλω να επιμείνω στο θέμα της ηλικίας σου, δείχνεις απόλυτα συνειδητοποιημένη και χαίρομαι που θα συνεχίσεις την προσπάθεια σου.

Ο,τι θες για τη δωρεά μπορείς να μου στείλεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 

Δε θέλω να επιμείνω στο θέμα της ηλικίας σου, δείχνεις απόλυτα συνειδητοποιημένη και χαίρομαι που θα συνεχίσεις την προσπάθεια σου.

Ο,τι θες για τη δωρεά μπορείς να μου στείλεις!

Δείχνω οντως συνειδητοποιημένη; Γιατί δεν είμαι ! 🤣 Κάθε μέρα ξυπνάω και λέω «αποκλείεται να το ζω αυτό τώρα»

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα σε λίγο.

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Ellidr said:

Το έχω πει πολλές φορές θα το ξαναπώ όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου η αμη μου είχε πάει ήδη στο 0,2 πριν τρία χρόνια με εξωσωματική τώρα μετά από 3 χρόνια είμαι έγκυος φυσιολογικά 

Η αμη είναι μια τιμή που δεν είναι καθοριστική και μην την μετράτε συνέχεια δεν έχει νόημα ο δικός μου εξωσωματικως όταν κατέληξα σε αυτόν 

Να ναι καλά ο άνθρωπος ούτε καν μου τη ζήτησε 

Όταν του είπα να γιατρέ η αμη μου μου λέει δε Μ ενδιαφέρει η αμη εγώ σου κάνω υπέρηχο και βλέπω ακριβώς τι γίνεται αν έχεις ωάρια και πόσα 

Εστιαστε άλλου σε στοχευμένες εξετάσεις και οι δύο σας σε υστεροσκοπησεις 

Μικροβιωματα 

Σπερμοδιαγραμματα 

Και μη φοβάστε ν αλλάξετε γιατρό αν δεν σας κάνει 

Θέλει υπομονή και επιμονή 

Θα τα καταφέρεις 

Καλημέρα.Μπορείτε να μου στείλετε σε ποιον γιατρό ήσασταν?

Εγώ πάντως πιστεύω είναι και πότε είναι το τυχερό σου και θέλει και λίγο τύχη. Εγώ είμαι 41 έχω ΑΜΗ 1.12 και βάσει ενδοκρινολόγου πολύ καλές ορμόνες ( δεν τις έχω τώρα μαζί μου και δεν θυμάμαι απέξω) κάνω βλαστοκυστες, κάνω εμφυτεύσεις αλλά δεν προχωράνε. Έχω τσεκαρει όσα λέτε και εδώ και έχω ρυθμισμένη την ινσουλίνη. Για αυτό λέω ότι μάλλον είναι και λίγο τύχη. Μακάρι να ήταν για όλες μας πιο εύκολα.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια καλημέρα έκανα τον προγεννητικο έλεγχο και και μου βγηκανε όλες καλες  περιμενω μονο καρυοτυπο και μου βγηκε FT3 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ TSH ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΜΌΝΟ ft4 με τιμές 0,8-1,8 έχω 0,74 γνωρίζεται τι σημαίνει?

πρίν από 9 λεπτά , mariamik είπε:

κοριτσια καλημέρα έκανα τον προγεννητικο έλεγχο και και μου βγηκανε όλες καλες  περιμενω μονο καρυοτυπο και μου βγηκε FT3 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ TSH ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΜΌΝΟ ft4 με τιμές 0,8-1,8 έχω 0,74 γνωρίζεται τι σημαίνει?

Kαλημέρα, αυτά θέλουν αξιολόγηση από ενδοκρινολόγο. Μια τιμή από μόνη της δεν λέει κάτι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσες πήρατε θετική χοριακη θέλετε να τα λέμε και στο γκρουπ μανούλες 2025; Αν θέλετε πείτε μου να σας κάνω ταγκ να το βρείτε. Σκέφτομαι ότι για τα κορίτσια που ακόμη αγωνίζονται είναι δύσκολο να ακούνε όλη την ώρα για τις εγκυμοσύνες μας. 

πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

σε ενδικρινολογο να πάω οχι στο γυναικολογο που μου τα έγραψε

Ο ενδοκρινολόγος είναι ο αρμόδιος να κρίνει 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 14 λεπτά , mariamik είπε:

Σε ενδοκρινολόγο θα τα δείξεις όχι στον γυναικολόγο. Αν Κ η τιμή είναι πολύ κοντά στην φυσιολογική πολύ πιθανό να μην σημαίνει Κ τίποτα . 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Σε ενδοκρινολόγο θα τα δείξεις όχι στον γυναικολόγο. Αν Κ η τιμή είναι πολύ κοντά στην φυσιολογική πολύ πιθανό να μην σημαίνει Κ τίποτα . 

οκκ σας ευχαριστω θα κλεισω ραντεβου!

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια όσες πήρατε θετική χοριακη θέλετε να τα λέμε και στο γκρουπ μανούλες 2025; Αν θέλετε πείτε μου να σας κάνω ταγκ να το βρείτε. Σκέφτομαι ότι για τα κορίτσια που ακόμη αγωνίζονται είναι δύσκολο να ακούνε όλη την ώρα για τις εγκυμοσύνες μας. 

Ο ενδοκρινολόγος είναι ο αρμόδιος να κρίνει 

Συμφωνώ! Και εγώ θα ήθελα να με κάνεις ταγκ παρακαλώ!

Καλημέρα σε όλες ❣️🧿

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Αυτοί οι γιατροί θα έπρεπε να καταγγέλονται επιτόπου. 
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται παθολογικό. 

να παραθεσω κι εγω οτι γινονται και εξωσωματικες με ωαριο αδερφης (της γυναικας) και με σπερματοζωαρια αδερφου (του αντρα). εγω φαντασου δεν ηξερα οτι απαγορευεται. να ξερεις παντως πως σε αυτες τις περιπτωσεις τα ιδια τα ζευγαρια το ζητανε.

Just now, little miracle είπε:

να παραθεσω κι εγω οτι γινονται και εξωσωματικες με ωαριο αδερφης (της γυναικας) και με σπερματοζωαρια αδερφου (του αντρα). εγω φαντασου δεν ηξερα οτι απαγορευεται. να ξερεις παντως πως σε αυτες τις περιπτωσεις τα ιδια τα ζευγαρια το ζητανε.

εγώ θα προτιμούσα της αδερφής μου από ότι άγνωστης μόνο και μόνο από φόβο που έχω μετά από αυτό που είδα στο τραγικό κέντρο που ήμουν. 

Ξέρω το ιστορικό μας. Και όπως έχω πει θα γινόμουν παρένθετη μόνο για την αδερφή μου.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Συμφωνώ! Και εγώ θα ήθελα να με κάνεις ταγκ παρακαλώ!

Καλημέρα σε όλες ❣️🧿

Κι εγώ θα ήθελα να συμμετέχω, αν με παίζετε! Είναι πολύ ληθαργικό αυτό το γκρουπ ως τώρα. Οι μανούλες 25 εννοώ.

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κι εγώ θα ήθελα να συμμετέχω, αν με παίζετε! Είναι πολύ ληθαργικό αυτό το γκρουπ ως τώρα. Οι μανούλες 25 εννοώ.

Να μπείτε να μπείτε να πάρει τα πάνω του!!! Ξεκίνησε περίεργα αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό !!! Να μπείτε και να μας περιμένετε 🙏🏼

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...