Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Μόλις με ενημέρωσαν πως η σημερινή χοριακη μου είναι 1,437 την περασμένη Παρασκευή ήταν 241,8 ,πως είναι η τιμή?το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό 

Άψογη όλα πάνε τέλεια ! Έχει τριπλασιαστεί σε 3 μέρες ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Μόλις με ενημέρωσαν πως η σημερινή χοριακη μου είναι 1,437 την περασμένη Παρασκευή ήταν 241,8 ,πως είναι η τιμή?το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό 

Είναι πολύ καλή!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , ελπιδακι είπε:

συγχαρητήρια! να οι πόνοι! Καλέ τι κάνετε!!! τα διδυμάκια γέμισαν το φόρουμ!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σας εκανα ετ 10/2  Στις 19/2 χοριακη 109 κ στις 21/2 258 και σημερα 1008 ειναι καλες?η μικροβιολογος λεει πως ιδανικα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψιλα αλά και παλι οτι πει ο γιατρος μ!Τι λετε?

πρίν από 42 λεπτά , Terry1986 είπε:

Να παραιτηθω απο τη δουλεια μ πρεπει για να ειμαι ηρεμη!!! Χαχαχααχαχααχα

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά κάπως πρέπει να πληρώνω τις ωοληψιες 🤣🤣

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας εκανα ετ 10/2  Στις 19/2 χοριακη 109 κ στις 21/2 258 και σημερα 1008 ειναι καλες?η μικροβιολογος λεει πως ιδανικα θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψιλα αλά και παλι οτι πει ο γιατρος μ!Τι λετε?

Απ όσο ξέρω θέλει διπλασιασμό σε 48-72 ώρες. Άρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ καλή. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Anna7190 είπε:

Η μικροβιολόγος δεν ξέρει να υπολογίζει;;

τσάμπα σε άγχωσε

21/02 - 258

23/02 - 516

24/02 έχεις 1008

διπλασιασμό θα έπρεπε να είχες αύριο 25/02 - 1032

και εσύ έχεις 24/02 - 1008 σούπερ είναι. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Απ όσο ξέρω θέλει διπλασιασμό σε 48-72 ώρες. Άρα κατά την ταπεινή μου άποψη είναι πολύ καλή. 

Ευχαριστω παρα πολυ,εχω κλεισει την πεμπτη υπερηχο,θα φανει λετε σακος?

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

μην ανησυχεις … θα τους την φερεις με το καλο οταν μεινεις εγκυος… θα παρεις μια αναρρωτικη εξαρχης , μετα αδεια τοκετου/λοχειας/ανατροφης.. και μετα τους βαρας μια παραιτηση και… φιλακια!!! ετσι εκανε μια φιλη μου (σε ναυτιλιακη κι αυτη)… θεαρα…! την περιμενανε πως και πως ποτε θα γυρισει, την επαιρνε ο προισταμενος της καθε τρεις και λιγο οταν κοντοζυγωνε η ωρα και τελικα τους την φορεσε οταν επρεπε…😆

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

μην ανησυχεις … θα τους την φερεις με το καλο οταν μεινεις εγκυος… θα παρεις μια αναρρωτικη εξαρχης , μετα αδεια τοκετου/λοχειας/ανατροφης.. και μετα τους βαρας μια παραιτηση και… φιλακια!!! ετσι εκανε μια φιλη μου (σε ναυτιλιακη κι αυτη)… θεαρα…! την περιμενανε πως και πως ποτε θα γυρισει, την επαιρνε ο προισταμενος της καθε τρεις και λιγο οταν κοντοζυγωνε η ωρα και τελικα τους την φορεσε οταν επρεπε…😆

αν ήταν χάλια η δουλειά καλά έκανε, αλλά αν δεν έχει άλλα εισοδήματα πως το κάνεις αυτό;; 

χωρίς δουλειά είσαι εκτεθειμένος, δεν έχεις ασφάλεια έστω αυτό που έχουμε τέλος πάντων, δεν μπορείς να κάνεις άλλο παιδί γιατί δεν δικαιούσαι τα επιδόματα που αναφέρεις. Έχει να κάνει μετά η ηλικία σου, η αγορά τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε και έχεις απόσταση ετών από την εργασία, χάνεις ότι έχτησες και  χάνεις το όνομα σου στο χώρο σου.  και μεγαλώνεις και δεν έχεις και σύνταξή αν φτάσουμε μέχρι εκεί χαχαχα 

και μετά ο σύζυγος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα και ζητάς λεφτά να βάψεις ένα νυχάκι;;;; 

χαχαχαχα μην παραιτηθείς, καλύτερα βρες κάποια άλλη δουλειά, να ανανεωθείς χαχαχα

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Η μικροβιολόγος δεν ξέρει να υπολογίζει;;

τσάμπα σε άγχωσε

21/02 - 258

23/02 - 516

24/02 έχεις 1008

διπλασιασμό θα έπρεπε να είχες αύριο 25/02 - 1032

και εσύ έχεις 24/02 - 1008 σούπερ είναι. 

Ευχαριστω παρα πολυ γιατι εχω ψιλοπανικοβληθει

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

μετά τα 1500 φαίνεται σάκος!! εύχομαι τα καλύτερα!

Ευχαριστω παρα πολυ,ελπιζω να δουμε τι υπαρχει!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ γιατι εχω ψιλοπανικοβληθει

Ευχαριστω παρα πολυ,ελπιζω να δουμε τι υπαρχει!!!!

θα δείτε ένα στρομπουλό στρογγυλό σάκο!

τσάμπα αγχώνεσαι καλέ. Αυτά που λέω υπάρχουν στο διαδικτυο. Δεν είχα καλές χοριακές και δεν άφησα άρθρο για άρθρο χαχα 

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Τα σκέφτομαι όλα σε στιγμές απόγνωσης αλλά ξέρω πως δε θα το κάνω 🤣 οπως λέει και ο αντρας μου θα ήθελε πολύ να γίνει trophy husband κ να δουλεύω μόνο εγώ αλλά το κόβω δύσκολο 🤣 Προφανώς αστειεύεται 

• Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

αν ήταν χάλια η δουλειά καλά έκανε, αλλά αν δεν έχει άλλα εισοδήματα πως το κάνεις αυτό;; 

χωρίς δουλειά είσαι εκτεθειμένος, δεν έχεις ασφάλεια έστω αυτό που έχουμε τέλος πάντων, δεν μπορείς να κάνεις άλλο παιδί γιατί δεν δικαιούσαι τα επιδόματα που αναφέρεις. Έχει να κάνει μετά η ηλικία σου, η αγορά τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και δυστυχώς όσο μεγαλώνουμε και έχεις απόσταση ετών από την εργασία, χάνεις ότι έχτησες και  χάνεις το όνομα σου στο χώρο σου.  και μεγαλώνεις και δεν έχεις και σύνταξή αν φτάσουμε μέχρι εκεί χαχαχα 

και μετά ο σύζυγος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα και ζητάς λεφτά να βάψεις ένα νυχάκι;;;; 

χαχαχαχα μην παραιτηθείς, καλύτερα βρες κάποια άλλη δουλειά, να ανανεωθείς χαχαχα

κοιτα η συγκεκριμενη με διδυμα και χωρις καμια βοηθεια, πραγματικα δεν την συνεφερε να συνεχισει να δουλευει ειδικα υπο τετοιες συνθηκες. θα πληρωνε μονιμα νταντα η σταθμους και θα εβλεπε τα παιδακια της ελαχιστα. και μονο στη σκεψη, την τρωγανε οι τυψεις. οποτε το ζυγισε με τον αντρα της κι αποφασισαν πως αυτο θα ηταν το καλυτερο για την οικογενεια τους. ζουνε με ενα μισθο δηλαδη, ναι. κοιτα, εγω που την ξερω τη βλεπω πιο χαρουμενη, χαλαρη κι ισορροπημενη απο ποτε, οποτε μπροστα στην ψυχικη ηρεμια καθενος και κατα συνεπεια στην ισορροπια που αυτο φερνει στην οικογενεια τους, παω πασο. αργοτερα αμα θελει ξαναδουλευει στην τελικη, μορφωμενη, εξυπνη, με προυπηρεσια. δεν κολλαει σε τετοια η συγκεκριμενη. οσο για τα λεφτα, παλι εχει να κανει με το πως ζει καθε ζευγαρι. εμεις πχ εχουμε κοινο ταμειο και παιρνει ο καθενας απο κει. δε ρωταω τον αντρα μου τι τα κανει, αν παρει παπουτσια, παει γυμναστηριο η φαει σουβλακια, ουτε εκεινος αν κανω νυχια, παρω ενα ρουχο η ενα δωρο σε μια φιλη μου. τα βλεπουμε ολα σαν κοινα εξοδα. οποτε ολα εχουν να κανουν με το πως ειναι καθε ζευγαρι, τι «κανονες» εχουν και πως τα βρισκουνε και τι θελουν στην τελικη να υπερασπιζονται. ο αντρας της φιλης μου απο οταν παραιτηθηκε λεει και ξαναλεει οτι εκεινη ειναι αλλος ανθρωπος και γελανε τα ματια του. εγω το πιστευω. ασε που συνεισφερει σε 500 αλλα. ανατροφη παιδιων, δραστηριοτητες, σπιτι, πραγματα που αν δουλευε οπως δουλευε δεν θα κανε ουτε τα μισα. γυναικα για ολα θα ηθελε. οποτε καθε ζευγαρι κι οικογενεια κανει τις επιλογες που κρινει καλυτερες για την ισορροπια της οικογενειας του. εμενα δε μου πεφτει λογος. εχω δει ζευγαρια με θεσαρες και μισθαρες που ειναι αστα να πανε, γυναικες που επενδυσαν τα παντα στην καριερα και μετα κοιτανε πισω κι αυτομουτζωνονται και οικογενειες που ζουνε με ενα μισθο και ειναι μια χαρα ισορροπημενες. να σου πω επισης οτι απ οταν το παιδι μου πηγε σχολειο, σταθμο/νηπιο/δημοτικο, γνωριζω ολο και περισσοτερες κοπελες που απο επιλογη σταματησαν να εργαζονται. καλως η κακως δεν ζουμε σε μια χωρα που υποστηριζει τις εργαζομενες γυναικες. εκτος οκ αν εισαι δασκαλα, η σε κανα δημοσιο. στον ιδιωτικο τομεα η μητροτητα κι η γονεικοτητα δυστυχως δεν υποστηριζονται.

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...