Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Καλησπέρα μετά από ωοληψια

31 ετών Πήραμε 17 με 16 ώριμα 
      Γονιμοποιήθηκαν και τα 16 
      Και γονιμοποιήθηκαν την επόμενη 12 
      Βλαστοκύστες φτάσανε τα 6

Θεωρείται πως είναι καλός αριθμός; Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι

Εχουμε αύριο κ την 6η μέρα να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα 
      Για αρχή 6.. έχει τύχει να προχωρήσουν κάποια την 6η μέρα σε καμία ;

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
      Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αφού περίμενα 4 ώρες για να κάνω την ωοληψια Β φάσης, πήραμε αισίως 2 ωάρια. Για να δούμε …

Ααααχ μακαρι αγαπημενη μου να πανε ολα καλα! Να σε ανταμειψει η ωοληψια β φασης!

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Με την μαια μιλησα..μου ειπε πως φαινεται σαν να προσπαθει και να του δωσουμε λιγο χρονο ακομα! Αλλα ψυχοφθοροοοοοο

Μακάρι κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω γιατί έχεις ελπίδα αλλά είναι demi η κατάσταση ακόμα όπως είπες. Κάνε λίγη υπομονή ! Αυξήθηκε τουλάχιστον! Αυτό να σκέφτεσαι.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!!!

άντε μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα! μέσα σε ένα μήνα έδωσαν 3 σωστά; χωρίς φάρμακα

Όχι είχα πάρει serpafar. Αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ Β φάσης. Δεν ήξερα καν πως γίνεται οπότε δε περίμενα να βρεθεί κάτι μέσα στο ωοθηλακιο. Τωρα αν θα γονιμοποιηθούν … είναι άλλη κουβέντα 

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

συγγνωμη… αλλα αυτες τις 4 ωρες…. αληθεια πως αντεξες ;;

Κόντεψα να κόψω τις φλέβες μου κ μπήκα με φοβερό εκνευρισμό. Ε, έπιασα λίγο κουβέντα, είχα κ τον άντρα μου. Τι να κάνω.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω γιατί έχεις ελπίδα αλλά είναι demi η κατάσταση ακόμα όπως είπες. Κάνε λίγη υπομονή ! Αυξήθηκε τουλάχιστον! Αυτό να σκέφτεσαι.

Όχι είχα πάρει serpafar. Αλλά δεν έχω ξανακάνει ποτέ Β φάσης. Δεν ήξερα καν πως γίνεται οπότε δε περίμενα να βρεθεί κάτι μέσα στο ωοθηλακιο. Τωρα αν θα γονιμοποιηθούν … είναι άλλη κουβέντα 

Πότε θα έχεις απάντηση ότι είναι ώριμα;;

πω ω, εντυπωσιακό. Τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. Εντωμεταξύ σκέφτομαι συχνά, ότι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από όλα αυτά. Από φυσικό τρόπο μπαμ και κάτω εξωσωματική....

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

• Μου αρέσει 2
  • Καλή τύχη! 2

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πότε θα έχεις απάντηση ότι είναι ώριμα;;

πω ω, εντυπωσιακό. Τι μαθαίνουμε εδώ μέσα. Εντωμεταξύ σκέφτομαι συχνά, ότι δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από όλα αυτά. Από φυσικό τρόπο μπαμ και κάτω εξωσωματική....

Προς το παρόν ξέρω πως απλά βρέθηκαν στα ωοθηλακια . Αύριο θα ξέρω λογικά τι έγινε κ αν έγινε προσπάθεια γονιμοποίησης. 
καλέ γιατί να δοκιμάσεις κάτι άλλο αν ο οργανισμός σου υπακούει στη διέγερση; Για να ταλαιπωριέσαι;

• Μου αρέσει 1

Just now, MK2012 είπε:

Προς το παρόν ξέρω πως απλά βρέθηκαν στα ωοθηλακια . Αύριο θα ξέρω λογικά τι έγινε κ αν έγινε προσπάθεια γονιμοποίησης. 
καλέ γιατί να δοκιμάσεις κάτι άλλο αν ο οργανισμός σου υπακούει στη διέγερση; Για να ταλαιπωριέσαι;

δεν το λες και υπακούει από 18 ωάρα 2 άριστες βλαστοκύστες....

που η μια έδωσε υγιές μωρό. 

πρίν από 41 λεπτά , Terry1986 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

δεν το λες και υπακούει από 18 ωάρα 2 άριστες βλαστοκύστες....

που η μια έδωσε υγιές μωρό. 

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Να κάνεις αυτό που λέει η ψυχούλα σου! Πλάκα κάνεις; Εννοείται πως είναι δύσκολο ακριβώς επειδή δεν είναι ξεκάθαρο. Κάνε λίγη υπομονή, έκανες ο τι καλύτερο μπορούσες , τώρα απλά αναμονή. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , δε περνάνε όλα από το χέρι μας. Ελπίζω ολόψυχα να έχει θετική εκβαση!

Εννοώ πως είχες ανταπόκριση στη διέγερση! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις φυσικό αν είχες! Καλά απώλειες έχουμε όλες. Στατιστικά… μέχρι να βρεις το ένα το καλό.

δεν ξέρω, μπορεί να μην μου ταίριαξαν τα φάρμακα που πήρα, έχω πολυκυστικές δεν ξέρω

αλλά πιστεύω ποιο  πολύ χωρίς φάρμακα, Ότι είναι ποιο ποιοτικά.  

1 hour ago, little miracle είπε:

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Να παραιτηθω απο τη δουλεια μ πρεπει για να ειμαι ηρεμη!!! Χαχαχααχαχααχα

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Εμένα μου την είχε γράψει γυναικολόγος η αλήθεια είναι αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην στη γράφει ο ενδοκρινολόγος. Πότε είναι το ραντεβού δλδ ; Μπορείς να την κάνεις ιδιωτικά να ξεμπερδεύεις ; Έξαλλη θα γινόμουν.

11/3 λες και το ραντεβού είναι σε κανένα αιώνα ξέρω γω! Ασε κι εγώ έξαλλη έγινα! Η μέρα σήμερα από το πρωί είναι στραβή. 

Τέλεια τα νέα σου άντε να δούμε πως θα πάνε αυτή τη φορά! Συγκρατημένη αισιοδοξία ας το πούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά! 🤞🤞🤞

Μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο- γιατί με κοροϊδεύει ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς, η παθολόγος μου μόλις γέννησε- και μου έλεγε ο πνευμονολόγος θέλει θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εδώ το είχα να του πω δεν μας παρατάς κι εσύ πρωί πρωί! 😂

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

11/3 λες και το ραντεβού είναι σε κανένα αιώνα ξέρω γω! Ασε κι εγώ έξαλλη έγινα! Η μέρα σήμερα από το πρωί είναι στραβή. 

Τέλεια τα νέα σου άντε να δούμε πως θα πάνε αυτή τη φορά! Συγκρατημένη αισιοδοξία ας το πούμε γιατί δεν μας βλέπω καλά! 🤞🤞🤞

Μόλις γύρισα από τον πνευμονολόγο- γιατί με κοροϊδεύει ο θεός δεν εξηγείται αλλιώς, η παθολόγος μου μόλις γέννησε- και μου έλεγε ο πνευμονολόγος θέλει θετική σκέψη και αισιοδοξία. Εδώ το είχα να του πω δεν μας παρατάς κι εσύ πρωί πρωί! 😂

Ναι δε σου κρύβω πως χάρηκα αλλά μετά ένιωσα και τύψεις που χάρηκα γιατί συνήθως την τρώω την απογοήτευση μου μετά. 

Χα! Εσυ δεν έχεις πετύχει τη ψυχολόγο σου έγκυο στο σούπερ μάρκετ να σε ρωτάει που χάθηκες και να σου λέει πως δυσκολεύτηκε πολύ 🤣🤣 

• Χαχα 2

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κάποιο αλγόριθμο θα έχουν για να αποκλείουν κάποιους τι να πω . 

Στέλνουν σε όσους έχουν άυλη συνταγογράφηση,Εγώ το είχα κάνει κ πέρυσι,αλλα μου το εστειλαν φέτος κ το έκανα πάλι αφου ηταν κ δωρεάν.Δεν είναι καινουριο εχει αρκετά χρόνια που εχει βγει.Το ονομάζουν κ τεστ υγρής φάσεως.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...