Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , linaa είπε:

Ααα τέλεια ποτέ έκλεισες για υπέρηχο?

Να μυρίζεις κανένα λεμόνι... Ε δοκίμασε Κ τα βραχιολακια για την ναυτία .. να σου πω όταν ήταν πιο μικρός ο γιος μου που ζαλιζοταν στο αμάξι του είχα πάρει Κ μάλλον έπιανε. 

Πέμπτη υπέρηχο!!!

• Καλή τύχη! 2

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα η χοριακη ειναι 40 (απο 24 την Παρασκευή) και μου συνεχιζουν κανονικα την αγωγη και ξανα χοριακη την Πέμπτη..αργα κ βασανιστικα ολο αυτο...με έχει κουράσει παρα πολυ..ειναι πολυ ψυχοφθορο που δεν ειναι ξεκαθαρο..

• Ευχή 5

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό θα του πω, ακριβώς αυτό! Αν δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει θα αλλάξω ενδοκρινολόγο! Θα τον πάρω τηλέφωνο στο κινητό του αν μέχρι αύριο δεν έχω επικοινωνία. Είναι τυχερή η γραμματέας που δεν την είχα μπροστά μου... μόνο αυτό έχω να της πω! 

Οι γραμματέες δυστυχώς κάποιες φορές παίρνουν πολύ αέρα και νομίζουν ότι μπορούν να δίνουν και ιατρικές συμβουλές. Εμείς εδώ που λέμε 5 πράγματα είμαστε για να πούμε τον πόνο μας και να πάρουμε ιδέες. Μια γραμματέας όμως γιατρού πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στο τι λέει και το ύφος που χρησιμοποιεί. Εδώ ξεφεύγουν οι μαίες τι να πεις;; 

Πάρτον στο κινητό και ξεκαθάρισε τα. Δεν γίνετε να ταράζεσαι.  

πρίν από 3 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Σημερα η χοριακη ειναι 40 (απο 24 την Παρασκευή) και μου συνεχιζουν κανονικα την αγωγη και ξανα χοριακη την Πέμπτη..αργα κ βασανιστικα ολο αυτο...με έχει κουράσει παρα πολυ..ειναι πολυ ψυχοφθορο που δεν ειναι ξεκαθαρο..

καλέ μια χαρά είναι. Παρασκευή 17 άρα 34 Κυριακή και σήμερα 40. Θα μας βάλετε τα γυαλιά με χαμηλές χοριακές να αναπτύσσονται έτσι. Συνεχίζεις και ελπίζεις!

14 ώρες πρίν, ελπιδακι είπε:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας γιατί θα πεθάνω απτην αγωνία μου,είμαι μετά από έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 αα,την Παρασκευή έκανα χοριακη και ήταν 241,8 η χαρά μου απερίγραπτη!!εχθές ήταν η αναμενόμενη μέρα που θα μου ερχόταν περίοδος όπου είχα αρκετούς πόνους περιόδου και κράμπες οι οποίες κράτησαν 3 λεπτά περίπου,σήμερα ξύπνησα και ήμουν σαν να με πάτησε τρένο πολύ ζάλη,και δεν νοιωθω τίποτα άλλο από πόνους και ανυσηχω πολύ,αύριο θα επαναλάβω την χοριακη μου,παίρνω 5 σικλακουρ,3ουτροτζεσταν,1 προλουτεξ,αντιπηκτική,χάπι θυροειδή και φολικο οξύ,αίμα δεν έχω δει καθόλου μα καθόλου ούτε σταγόνα,και ρωτάω τώρα εγώ υπάρχει περίπτωση να έχει πάει κάτι στραβά και απτά τόσα χάπια να μην έχω αίμα?απαντήστε μου όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο

Κορίτσι μου ηρέμησε ίσως να είναι συσπασεις μήτρας. Μην πανικοβαλεσαι γιατί δεν κάνει καλό. Περιμένουμε νέα σου αύριο, θα δεις ότι όλα θα είναι καλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Ε ναι είναι σαν αργό βασανιστήριο. Λογικό να σε φθείρει. Τι σου είπε ο γιατρός;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

αααα μπερδεύτηκα. θυμόμουν ότι είχες γράψει 17

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Σε ταλαιπωρεί από τώρα το νινάκι σου ... χαχαχχα ...  όλα καλά κορίτσι μου ,θετικά να σκέφτεσαι 

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Ναι γτ 17 ηταν η πρωτη μου!!

Δηλαδη Τεταρτη 17, Παρασκευή 24 και σημερα 40..

Προσπαθεί κορίτσι μου μακάρι να πάρει τα πάνω του το εμβρυακι σου 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Ε ναι είναι σαν αργό βασανιστήριο. Λογικό να σε φθείρει. Τι σου είπε ο γιατρός;

Με την μαια μιλησα..μου ειπε πως φαινεται σαν να προσπαθει και να του δωσουμε λιγο χρονο ακομα! Αλλα ψυχοφθοροοοοοο

• Ευχή 1

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αφού περίμενα 4 ώρες για να κάνω την ωοληψια Β φάσης, πήραμε αισίως 2 ωάρια. Για να δούμε …

Συγχαρητήρια!!!!!!

άντε μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα! μέσα σε ένα μήνα έδωσαν 3 σωστά; χωρίς φάρμακα

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αφού περίμενα 4 ώρες για να κάνω την ωοληψια Β φάσης, πήραμε αισίως 2 ωάρια. Για να δούμε …

Just now, MK2012 είπε:

Αχ κορίτσι μου τέλεια εύχομαι να είναι και τα τυχερά σου 

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

συγγνωμη… αλλα αυτες τις 4 ωρες…. αληθεια πως αντεξες ;;

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Με την μαια μιλησα..μου ειπε πως φαινεται σαν να προσπαθει και να του δωσουμε λιγο χρονο ακομα! Αλλα ψυχοφθοροοοοοο

Όλη η φάση που περνάμε είναι ψυχοφθορα ,τώρα εσύ χαμόγελα γιατί το νινακι σου παλεύει και θέλει μόνο θετικές σκέψεις 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...