Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ίσως το πληρώνω γιατί από το 22 και μετά το κάνω κάθε χρόνο. Θα δω φέτος αν στα 3 χρόνια είναι δωρεάν αν και ελπίζω να μείνω έγκυος 😭

Επειδή θα μείνεις , θα το σκεφτείς αυτό τώρα σε 2 χρόνια πάλι! 

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Στο Μαρούσι που πέρασα τα θυμάμαι σαν χθες, ζητούσαν υπέρηχο μαστού, τελευταίες εξετάσεις ορμονικές με θυροειδη μεσα, γυναικολόγο υπέρηχο και σαλπιγογραφια (με αυτήν θα ξανά πάρω την δεύτερη γύρα που δικαιούμαι ) 

ο σύζυγος 2 σπερμοδιάγραμματα με αποκλείσει 72 ημερών και αιματολογικές για aids ηπατίτιδα και άλλο ένα που δεν το θυμάμαι τώρα α και την χοριακη 10 ημερών. 

Διαφημίσεις

Just now, little miracle είπε:

ακριβως.

Υποτίθεται όμως ότι η εγκυμοσύνη βοηθάει το στήθος για τις παθήσεις του στο μέλλον, καρκίνο κλπ. Αντιθέτως η διέγερση δεν είναι και ό,τι καλύτερο, σωστά; 

Διαφημίσεις

Just now, Ιουλιέτα είπε:

Υποτίθεται όμως ότι η εγκυμοσύνη βοηθάει το στήθος για τις παθήσεις του στο μέλλον, καρκίνο κλπ. Αντιθέτως η διέγερση δεν είναι και ό,τι καλύτερο, σωστά; 

λενε πως και η εγκυμοσυνη κι ο χρονιος θηλασμος βοηθανε, αλλα χωρις αυτο να σημαινει πως το αποκλειουν. οποτε ελεγχος και προληπτικες εξετασεις πρεπει να γινονται οπως και να χει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Neverstop είπε:

Από το νοσοκομείο στα ζητούσαν για εκεί, όχι για την επιτροπή... Ήμουν κι εγώ στο παπαγ το 2020-21. Προφανώς έγραφαν όλες τις εξετάσεις μαζεμένες. Για επιτροπή θέλουν μόνο υπέρηχο γυναικολογικό.

Τι να σου πω κορίτσι μου ,εγώ θυμάμαι έστειλα κανονικά υπέρηχο, το Παπαγεωργίου ζητούσε πολλά ναι αλλά τον υπέρηχο είμαι σίγουρη ότι το έγραφε στο χαρτί μαζί με υπέρηχο έσω γεννητικών αιματολογικες ορμονολογικες και λοίμωξη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

λενε πως και η εγκυμοσυνη κι ο χρονιος θηλασμος βοηθανε, αλλα χωρις αυτο να σημαινει πως το αποκλειουν. οποτε ελεγχος και προληπτικες εξετασεις πρεπει να γινονται οπως και να χει.

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας γιατί θα πεθάνω απτην αγωνία μου,είμαι μετά από έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 αα,την Παρασκευή έκανα χοριακη και ήταν 241,8 η χαρά μου απερίγραπτη!!εχθές ήταν η αναμενόμενη μέρα που θα μου ερχόταν περίοδος όπου είχα αρκετούς πόνους περιόδου και κράμπες οι οποίες κράτησαν 3 λεπτά περίπου,σήμερα ξύπνησα και ήμουν σαν να με πάτησε τρένο πολύ ζάλη,και δεν νοιωθω τίποτα άλλο από πόνους και ανυσηχω πολύ,αύριο θα επαναλάβω την χοριακη μου,παίρνω 5 σικλακουρ,3ουτροτζεσταν,1 προλουτεξ,αντιπηκτική,χάπι θυροειδή και φολικο οξύ,αίμα δεν έχω δει καθόλου μα καθόλου ούτε σταγόνα,και ρωτάω τώρα εγώ υπάρχει περίπτωση να έχει πάει κάτι στραβά και απτά τόσα χάπια να μην έχω αίμα?απαντήστε μου όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Εννοείται απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί η διέγερση έχει αρνητική επίδραση ενώ η εγκυμοσύνη θετική.

Είναι μάλλον το είδος των ορμονών που επιδρούν στο στήθος.

μηπως γιατι στην μια περιπτωση ειναι εξωγενης ληψη ; οποτε θελω να πω οτι παντα η ληψη ενος φαρμακου ενεχει πιθανοτητες παρενεργειων. στην εγκυμοσυνη απ την αλλη, ειναι φυσικα παραγομενες ορμονες απ τον οργανισμο. παντως αν ηδη εχεις καρκινο σε αρχικο σταδιο και πχ δεν το γνωριζεις, νομιζω οτι στην εγκυμοσυνη μπορει να αναπτυχθει, να μεγαλωσει ο ογκος. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, little miracle είπε:

μηπως γιατι στην μια περιπτωση ειναι εξωγενης ληψη ; οποτε θελω να πω οτι παντα η ληψη ενος φαρμακου ενεχει πιθανοτητες παρενεργειων. στην εγκυμοσυνη απ την αλλη, ειναι φυσικα παραγομενες ορμονες απ τον οργανισμο. παντως αν ηδη εχεις καρκινο σε αρχικο σταδιο και πχ δεν το γνωριζεις, νομιζω οτι στην εγκυμοσυνη μπορει να αναπτυχθει, να μεγαλωσει ο ογκος. 

Ναι και αν έχεις κάνει θεραπεία για καρκίνο πάλι δεν πρέπει να μείνεις έγκυος για κάποιο διάστημα/χρόνια.

Μια γνωστή στο εξωτερικό έμεινε αμέσως μετά από χημειοθεραπείες έγκυος (δεν τις το είχαν απαγορεύσει οι γιατροί εκεί) και έκανε μετάσταση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 😥

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας γιατί θα πεθάνω απτην αγωνία μου,είμαι μετά από έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 αα,την Παρασκευή έκανα χοριακη και ήταν 241,8 η χαρά μου απερίγραπτη!!εχθές ήταν η αναμενόμενη μέρα που θα μου ερχόταν περίοδος όπου είχα αρκετούς πόνους περιόδου και κράμπες οι οποίες κράτησαν 3 λεπτά περίπου,σήμερα ξύπνησα και ήμουν σαν να με πάτησε τρένο πολύ ζάλη,και δεν νοιωθω τίποτα άλλο από πόνους και ανυσηχω πολύ,αύριο θα επαναλάβω την χοριακη μου,παίρνω 5 σικλακουρ,3ουτροτζεσταν,1 προλουτεξ,αντιπηκτική,χάπι θυροειδή και φολικο οξύ,αίμα δεν έχω δει καθόλου μα καθόλου ούτε σταγόνα,και ρωτάω τώρα εγώ υπάρχει περίπτωση να έχει πάει κάτι στραβά και απτά τόσα χάπια να μην έχω αίμα?απαντήστε μου όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο

εγω θα σου πω οτι τις πρωτες βδομαδες οι κραμπες περιοδου ειναι απ τα αναμενομενα συμπτωματα. οποτε μην το βλεπεις σαν κατι περιεργο η αρνητικο. τωρα οσον αφορα το αν τυχον παει κατι στραβα, δεν ειναι αναγκαιο να παρουσιαστει αιμορραγια, διοτι παιρνεις τα φαρμακα που συγκρατουν το ενδομητριο. αλλα γιατι να παει στο κακο ο νους σου; οι πονοι κι οι κραμπες ειναι πολυ συνηθισμενα γιατι η μητρα μεγαλωνει.

πρίν από 1 λεπτό , Ιουλιέτα είπε:

Ναι και αν έχεις κάνει θεραπεία για καρκίνο πάλι δεν πρέπει να μείνεις έγκυος για κάποιο διάστημα/χρόνια.

Μια γνωστή στο εξωτερικό έμεινε αμέσως μετά από χημειοθεραπείες έγκυος (δεν τις το είχαν απαγορεύσει οι γιατροί εκεί) και έκανε μετάσταση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 😥

κι εγω εχω ακουσει περιπτωση που ανακαλυψε εγκυος οτι εχει καρκινο στο μαστο και της ειπαν οτι προυπηρχε και στην ουσια τοτε μεγαλωσε κι εγινε αντιληπτος. η κοπελα γεννησε κι αμεσως μετα ξεκινησε θεραπεια. αν το ειχαν ανακαλυψει σε αρχομενη κυηση, θα επρεπε να τη διακοψει. γενικα νομιζω σε περιπτωση καρκινοπαθων, για καποια χρονια μετα την θεραπεια/ιαση, δεν πρεπει να μεινεις εγκυος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω θα σου πω οτι τις πρωτες βδομαδες οι κραμπες περιοδου ειναι απ τα αναμενομενα συμπτωματα. οποτε μην το βλεπεις σαν κατι περιεργο η αρνητικο. τωρα οσον αφορα το αν τυχον παει κατι στραβα, δεν ειναι αναγκαιο να παρουσιαστει αιμορραγια, διοτι παιρνεις τα φαρμακα που συγκρατουν το ενδομητριο. αλλα γιατι να παει στο κακο ο νους σου; οι πονοι κι οι κραμπες ειναι πολυ συνηθισμενα γιατι η μητρα μεγαλωνει.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,έχω τρομοκρατηθεί γιατί όλες τις προηγούμενες μέρες ένιωθα συνέχεια πόνους περιόδου,και σήμερα τίποτα απολύτως,νοιώθω κενό,αύριο θα λυθεί το μυστήριο με την χοριακη 

πρίν από 8 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Οι πόνοι περιόδου στην αρχή της εγκυμοσύνης πάντα υπάρχουν είναι το πιο σύνηθες σύμπτωμα εγκυμοσύνης . Αλλά δεν γίνετε να πονάς Κ κάθε μέρα όλη μέρα . Αυτό δεν θα ήταν φυσιολογικό. 

Οπότε τι ακριβώς σε ανχωνει ? 

πρίν από 33 λεπτά , little miracle είπε:

μαστογραφια γινεται κανονικα κατα την περιοδο του θηλασμου. δεν επηρεαζει κατι. γινεται μεγαλη εκστρατεια ενημερωσης πανω στο συγκεκριμενο ζητημα απο τους γιατρους και τις συμβουλους θηλασμου. δεν ξερω σε τι φαση εισαι και τι ηλικια κι αν χρειαζεσαι αμεσα, αλλα αν θηλαζεις και θες να κανεις, μπορεις. συζητησε το με το γιατρο σου. 

Δεν επηρεάζει κάτι, ωστόσο κλινικά δεν διακρίνονται κάποιοι τύποι καρκίνου λόγω εικόνας πχ οι ασβεστοποιησεις δεν φαίνονται ξεκάθαρα όταν είσαι σε στάδιο θηλασμού θα πρέπει να είναι πολύ εκτεταμένη η βλάβη και σκοπός της μαστογραφίας δεν είναι να πιάσει μια εκτεταμένη βλάβη αλλά μια πρώιμη. Γι αυτό και είναι σημαντικό να έχουμε σε αυτές τις οριακές ηλικίες μια ενδεικτική πριν και μια μετά. Τουλαχιστον αυτά μου ανέφερε κορυφαίος πολύ γνωστός ογκολόγος/μαστολογος στην Αθήνα. 

Είμαι σε φάση αναμονής για προετοιμασία ετ, την έκανα την μαστογραφία μου πριν ξεκινήσω 🙂 Σ ευχαριστώ! 🙏 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...