Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ελπιδακι είπε:

Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας γιατί θα πεθάνω απτην αγωνία μου,είμαι μετά από έμβρυο μεταφορά με κατεψυγμένη βλαστοκυστη 5 αα,την Παρασκευή έκανα χοριακη και ήταν 241,8 η χαρά μου απερίγραπτη!!εχθές ήταν η αναμενόμενη μέρα που θα μου ερχόταν περίοδος όπου είχα αρκετούς πόνους περιόδου και κράμπες οι οποίες κράτησαν 3 λεπτά περίπου,σήμερα ξύπνησα και ήμουν σαν να με πάτησε τρένο πολύ ζάλη,και δεν νοιωθω τίποτα άλλο από πόνους και ανυσηχω πολύ,αύριο θα επαναλάβω την χοριακη μου,παίρνω 5 σικλακουρ,3ουτροτζεσταν,1 προλουτεξ,αντιπηκτική,χάπι θυροειδή και φολικο οξύ,αίμα δεν έχω δει καθόλου μα καθόλου ούτε σταγόνα,και ρωτάω τώρα εγώ υπάρχει περίπτωση να έχει πάει κάτι στραβά και απτά τόσα χάπια να μην έχω αίμα?απαντήστε μου όσες έχουν περάσει κάτι παρόμοιο

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!! Τα συμπτώματα θα έρχονται και θα φεύγουν καθημερινά. Μια θα τα έχεις όλα μαζί, μια θα τα έχεις ένα ένα. Πιο έντονα.. πιο λίγο.. και φτου κι απ' την αρχή! Έτσι πάει τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες.. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

Αχ αυτό προσπαθώ να κάνω να είμαι ηρεμεί λίγο έμεινε και ελπίζω όλα να τελειώσουν με μια θετική χοριακη 😅😅😅😅

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Elli88 είπε:

Αχ αυτό προσπαθώ να κάνω να είμαι ηρεμεί λίγο έμεινε και ελπίζω όλα να τελειώσουν με μια θετική χοριακη 😅😅😅😅

Αλήθεια γιατί δεν περάσατε επιτροπή ? Τα αγόρασες εσύ τα φάρμακα ? 

7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Για εμένα μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω εδώ μέσα και με τον κόσμο γύρο μου. Όσα έδωσαν οι ΑΑ είτε 4αρια είτε 5αρια τα ίδια ποσοστά είχαν και τα ΒΒ. Οποτε πραγματικά, πλέον έχω πίστη 99% στα ελεγμένα με προεμφυτευτικό. 
Γιατί πολλές εδώ μέσα έβαλαν ΑΑ και είτε έχουν ένα μωράκι ή κανένα. 

Σωστά τα λες . Η άριστη είναι η 5ΑΑ 

Και έχουμε δει άπειρες εγκυμοσύνες με 3ΒΒ

Σοβαρά, πιο καλή θεωρείται η 5ΑΑ από την 4ΑΑ? Το αντίστροφο θυμόμουν

6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Στην Ελλάδα ήρθε το 80 κάτι; Και ένα από τα παιδιά από εξωσωματική και μάλιστα δίδυμα είναι ο Αργυρός. 
και είναι και ένας κούκλος! Τα παιδιά των εξωσωματικών είναι πανέμορφα 😎 και πανέξυπνα 😎 

Χαχαχχαχαχα εγώ με κάτι ευαίσθητα κλαίω χαχαχαχχα αλλά δεν βλέπω ρομαντικές και ούτε με ζωάκια. Στεναχωριέμαι χαχαχχα 

αρα αν μαζευτούμε ποτέ εγώ με τον δικό σου θα κλαίμε σαν μωρά , εσύ με τον δικό μου θα γελάτε; 🤣 άντε να σας φύγει κανένα δάκρυ 

Τρίδυμα ο Αργυρός!!!

1 hour ago, Elli88 είπε:

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Εμένα από το κέντρο μου έγραψαν πριν ξεκινήσω υπερηχο και μαστογραφία,στα 38 μου.

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Ναι επειδή είχα κάνει όλες της εξετάσεις στην άλλη κλινική όταν έκανα σπερματέγχυση…. Και στην εξωσωματική θα περνούσα τα ίδια και θα πλήρωνα διπλάσια στης εξετάσεις σκεφτήκαμε να μην μπούμε σε αυτι την διαδικασία ξανά θα μας κόστιζε το ίδιο και είπαμε να κάνουμε χωρίς να περάσουμε επιτροπή μας έκανε και καλή τιμή ο γιατρός οπότε δεν πληρώσαμε πολύ όλα μαζί μας κόστισε 3000 περίπου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , kate82 είπε:

Αλήθεια ααααα εγώ πριν 2 χρόνια που πέρασα επιτροπή έγραφε στα δικαιολογητικά υπερυχος ή μαστογραφία... ίσως ν άλλαξε κάτι και δεν το γνωρίζω.

Ωραία κορίτσι μου ίσως για αυτό να μην ζήτησε μην αγχώνεσαι τώρα πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη ώστε τα ωαριακια σου να είναι χαμογελαστά 😉

Είσαι σίγουρη?? Πέρασα το 22 δεύτερη φορά και δεν ζητούσε από επιτροπή κάτι τέτοιο. Το κέντρο τα ζητούσε.

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:

Ούτε εγώ πέρασα επιτροπή, στην ΥΠΕ που ανήκω θέλει περίπου 6 μήνες να εγκριθεί. Ο υπάλληλος είναι ένας και το τελευταίο διάστημα είναι και άρρωστος και μονίμως λείπει. Η ξαδέρφη μου περιμένει υπομονετικά ήδη 4 μήνες, αλλά ηλικιακά την παίρνει να περιμένει, εμένα όχι... Διαβάζω από κάποιες εδώ μέσα για 1 εβδομάδα ή και λιγότερο και πραγματικά νομίζω πως ζω σε άλλο κράτος. Οπότε,  πληρώσαμε γιατί βιαζόμαστε.. 

πρίν από 1 λεπτό , Elli88 είπε:

Ναι επειδή είχα κάνει όλες της εξετάσεις στην άλλη κλινική όταν έκανα σπερματέγχυση…. Και στην εξωσωματική θα περνούσα τα ίδια και θα πλήρωνα διπλάσια στης εξετάσεις σκεφτήκαμε να μην μπούμε σε αυτι την διαδικασία ξανά θα μας κόστιζε το ίδιο και είπαμε να κάνουμε χωρίς να περάσουμε επιτροπή μας έκανε και καλή τιμή ο γιατρός οπότε δεν πληρώσαμε πολύ όλα μαζί μας κόστισε 3000 περίπου 

Ισχύει, για να περάσεις επιτροπή θέλει συγκεκριμένες εξετάσεις που το κόστος πάνω κάτω φτάνει τα χρήματα των φαρμάκων

• Μου αρέσει 1

Just now, MarStam είπε:

Ούτε εγώ πέρασα επιτροπή, στην ΥΠΕ που ανήκω θέλει περίπου 6 μήνες να εγκριθεί. Ο υπάλληλος είναι ένας και το τελευταίο διάστημα είναι και άρρωστος και μονίμως λείπει. Η ξαδέρφη μου περιμένει υπομονετικά ήδη 4 μήνες, αλλά ηλικιακά την παίρνει να περιμένει, εμένα όχι... Διαβάζω από κάποιες εδώ μέσα για 1 εβδομάδα ή και λιγότερο και πραγματικά νομίζω πως ζω σε άλλο κράτος. Οπότε,  πληρώσαμε γιατί βιαζόμαστε.. 

Για να κλείσεις ραντεβού έχει αναμονή,ναι, Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε δύο τρεις μήνες σίγουρα τότε που πέρασα. Από την στιγμή που καταθέτεις το φάκελο εννοούσαμε πως θέλει μία δύο εβδομάδες..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Για να κλείσεις ραντεβού έχει αναμονή,ναι, Θεσσαλονίκη τουλάχιστον είχε δύο τρεις μήνες σίγουρα τότε που πέρασα. Από την στιγμή που καταθέτεις το φάκελο εννοούσαμε πως θέλει μία δύο εβδομάδες..

Αααα οκ, λάθος κατάλαβα ... τσάμπα τραβούσα τα μαλλιά μου 😅

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 16 λεπτά , Elli88 είπε:

Εχουμε την ίδια ηλικία και επειδή την συζήτηση την ξεκίνησα εγώ στον γιατρό (δεν ξέρω καν αν θα τα ζητούσε μόνος του) ο ένας μου γυναικολόγος (αυτός που αν με το καλό τα καταφέρω θα με ξεγεννήσει) μου είπε πως θέλει σίγουρα υπέρηχο και την μαστογραφία αν θέλω εγώ να την κάνω. Ο εξωσωματικός μου ήταν πιο υπέρ και των δύο δλδ ήθελε και την μαστογραφία για να την έχω στο φάκελο μου γιατί μου είπε δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να μείνω έγκυος, μετά θα μεσολαβήσει μια εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της και μετά ο θηλασμός. Οπότε καλύτερα να έχω μια ενδεικτική στα 36 και να μην ψάχνομαι μετά. Δεν είναι κάτι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Συγκεκριμένα μου είπαν και οι δύο δεν περιμένουν να δείξει τίποτα η μαστογραφία και στην παρούσα φάση για μένα κλινική αξία έχει ο υπέρηχος (δεν έχω κανένα ιστορικό στην οικογένεια) 

Καλη επιτυχία και προσπάθησε να αποβάλεις όσο μπορείς το άγχος σου, να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

1 hour ago, Elli88 είπε:

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Η μαστογραφία και ο υπέρηχος δεν είναι τμήμα της εξωσωματικής, αλλά πρέπει να γίνονται προληπτικά, ιδανικά πριν η αμέσως μετά τη λήψη ορμονών, προκειμένου να υπάρχει μια εικόνα του στήθους.

Αυτό γιατί το στήθος επηρεάζεται από τις ορμόνες της εξωσωματικής. Τις ενέσεις της διέγερσης κυρίως, όχι τα υπόλοιπα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Neverstop είπε:

Είσαι σίγουρη?? Πέρασα το 22 δεύτερη φορά και δεν ζητούσε από επιτροπή κάτι τέτοιο. Το κέντρο τα ζητούσε.

Τότε ήμουν στο δημόσιο το χαρτί που μ είχαν δώσει έγραφε υπέρηχο ή μαστογραφία, το θυμάμαι σαν χθες γιατί είχα πάει euromedica να κάνω υπέρηχο και μ είχαν δώσει αποτελέσματα άλλης και μετά έτρεχα και δεν έφτανα μέχρι να πάρω ταδικα μου ,δεν ξεχνιούνται αυτά, μέχρι και μαγνητική με είχαν βάλει να κάνω για να είναι σίγουρη ότι δεν τους έλεγα ψέμματα, άστο ταλαιπωρια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εχουμε την ίδια ηλικία και επειδή την συζήτηση την ξεκίνησα εγώ στον γιατρό (δεν ξέρω καν αν θα τα ζητούσε μόνος του) ο ένας μου γυναικολόγος (αυτός που αν με το καλό τα καταφέρω θα με ξεγεννήσει) μου είπε πως θέλει σίγουρα υπέρηχο και την μαστογραφία αν θέλω εγώ να την κάνω. Ο εξωσωματικός μου ήταν πιο υπέρ και των δύο δλδ ήθελε και την μαστογραφία για να την έχω στο φάκελο μου γιατί μου είπε δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει να μείνω έγκυος, μετά θα μεσολαβήσει μια εγκυμοσύνη με τις ορμόνες της και μετά ο θηλασμός. Οπότε καλύτερα να έχω μια ενδεικτική στα 36 και να μην ψάχνομαι μετά. Δεν είναι κάτι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Συγκεκριμένα μου είπαν και οι δύο δεν περιμένουν να δείξει τίποτα η μαστογραφία και στην παρούσα φάση για μένα κλινική αξία έχει ο υπέρηχος (δεν έχω κανένα ιστορικό στην οικογένεια) 

Καλη επιτυχία και προσπάθησε να αποβάλεις όσο μπορείς το άγχος σου, να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά ❤️

μαστογραφια γινεται κανονικα κατα την περιοδο του θηλασμου. δεν επηρεαζει κατι. γινεται μεγαλη εκστρατεια ενημερωσης πανω στο συγκεκριμενο ζητημα απο τους γιατρους και τις συμβουλους θηλασμου. δεν ξερω σε τι φαση εισαι και τι ηλικια κι αν χρειαζεσαι αμεσα, αλλα αν θηλαζεις και θες να κανεις, μπορεις. συζητησε το με το γιατρο σου. 

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Τότε ήμουν στο δημόσιο το χαρτί που μ είχαν δώσει έγραφε υπέρηχο ή μαστογραφία, το θυμάμαι σαν χθες γιατί είχα πάει euromedica να κάνω υπέρηχο και μ είχαν δώσει αποτελέσματα άλλης και μετά έτρεχα και δεν έφτανα μέχρι να πάρω ταδικα μου ,δεν ξεχνιούνται αυτά, μέχρι και μαγνητική με είχαν βάλει να κάνω για να είναι σίγουρη ότι δεν τους έλεγα ψέμματα, άστο ταλαιπωρια

Από το νοσοκομείο στα ζητούσαν για εκεί, όχι για την επιτροπή... Ήμουν κι εγώ στο παπαγ το 2020-21. Προφανώς έγραφαν όλες τις εξετάσεις μαζεμένες. Για επιτροπή θέλουν μόνο υπέρηχο γυναικολογικό.

πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Και εμένα στο χαρτί που πέρασα Μαρούσι έγραφε υπέρηχο ή μαστογραφία. Λόγω ηλικίας κάναμε μόνο υπέρηχο. Το έξτρα που κάνουν τα κέντρα είναι καρδιολογικές εξετάσεις. 

πρίν από 30 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η μαστογραφία και ο υπέρηχος δεν είναι τμήμα της εξωσωματικής, αλλά πρέπει να γίνονται προληπτικά, ιδανικά πριν η αμέσως μετά τη λήψη ορμονών, προκειμένου να υπάρχει μια εικόνα του στήθους.

Αυτό γιατί το στήθος επηρεάζεται από τις ορμόνες της εξωσωματικής. Τις ενέσεις της διέγερσης κυρίως, όχι τα υπόλοιπα.

επηρεαζεται και απ τις ορμονες της εμβρυομεταφορας (που συνεχιζονται και ολο το πρωτο τριμηνο).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...