Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πόσο χρονών είναι ο μικρός σου; Ναι αυτό σκέφτομαι, εδώ αρρωσταίνω και συνεχίζω να κάνω τα ίδια συν εργασία και να μην έχω ένα δίωρο να κοιμηθώ να πάρω λίγο τα πάνω μου. Αυτό σκέφτομαι πως είναι να είσαι έγκυος να είσαι κομμάτια και να συνεχίζεις με τα πάντα και στην καλύτερη να κοιμηθείς σερί και αν μόνο το βράδυ. 
      καλά κάνατε που δεν χάσατε χρόνο. Πόσο χρονών είσαι; Και ο σύζυγος σου είναι καλά τώρα; 

Ο μικρός είναι 2 χρόνων και 2 μηνών. Επειδή γεννήθηκε Δεκέμβρη, θα πάει προνηπιο του χρόνου, οπότε ήθελα να έχω ξεμπερδεψει με το θέμα δεύτερου παιδιού νωρίς. Ώστε να μην είναι το μωρό πολύ μικρό όταν θα πρέπει να βάζω και τα δύο στο αμάξι για να πηγαίνουμε τον μεγάλο σχολείο. Αλλά και για τον φόβο τον ιώσεων. Αν ο μεγάλος αρρωσταίνει και κολλάει το μικρό, είναι διαφορετικά να είναι πχ 2-3 μηνών και άλλο ενός έτους. Αν πάνε όλα καλά θα είναι ενός έτους το νέο μέλος. Τα είχα υπολογίσει όλα όσο παίρνει από το χέρι μου. Επίσης η ηλικία μου δεν μου αφήνει και μεγάλα περιθώρια, εφόσον ήδη κοντεύω τα 42. Ο άντρας μου ναι.. έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, απλώς κάνει εξετάσεις 1 φορά το χρόνο προληπτικά πλέον..!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

τρεις. 7 με 12. τυχαιο γεγονος/κακη δυναμικη εμβρυου. ανοσολογικα καθαρη. κι επαιρνα και κορτιζονη προληπτικα. αιματολογικα καθαρη, επαιρνα αντιπηκτικα προληπτικα. ενδοκρινολογικα ολα ελεγμενα κι υπο ελεγχο. μεχρι κ καλλιεργειες εκανα μετα να δουμε μπας κ ειχα παρει κανα μικροβιο. καθαρα ολα. τι να σου πω…

Κακή δυναμική εμβρύου τι σημαίνει; Αφού ήταν υγιές; 
λυπαμει πολυ , ειδικά για αυτό στις 12 εβδομάδες που κοντεύεις να περάσεις το πρώτο σκαλοπάτι την αυχενική, θα ήταν τρομερά επώδυνο ψυχικά! Ειδικά αν ήταν και η δεύτερη στην σειρά, πόσο δύναμη ψυχής έχεις! 
η γνωστή μας αιματολόγος δεν συμφωνεί γενικά με προληπτικές αγωγές. Μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Just now, little miracle είπε:

αυτη η ταινια ειναι με την κοπελα που εγινε δοτρια ωαριων;

Οχι, είναι πως ξεκίνησε η εξωσωματική. Είχα διαβάσει την ιστορία. Εντωμεταξύ αν δνε κάνω λάθος. Πήραν Νόμπελ στα γεράματα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 minutes ago, little miracle said:

τρεις. 7 με 12. τυχαιο γεγονος/κακη δυναμικη εμβρυου. ανοσολογικα καθαρη. κι επαιρνα και κορτιζονη προληπτικα. αιματολογικα καθαρη, επαιρνα αντιπηκτικα προληπτικα. ενδοκρινολογικα ολα ελεγμενα κι υπο ελεγχο. μεχρι κ καλλιεργειες εκανα μετα να δουμε μπας κ ειχα παρει κανα μικροβιο. καθαρα ολα. τι να σου πω…

Συνήθως είναι πρόβλημα στην καρδιά σταματάει η καρδιά όταν δεν έχουν κατι άλλο. Μου το έχει πει γιατρός.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

λυπαμει πολυ , ειδικά για αυτό στις 12 εβδομάδες που κοντεύεις να περάσεις το πρώτο σκαλοπάτι την αυχενική, θα ήταν τρομερά επώδυνο ψυχικά! Ειδικά αν ήταν και η δεύτερη στην σειρά, πόσο δύναμη ψυχής έχεις! 
η γνωστή μας αιματολόγος δεν συμφωνεί γενικά με προληπτικές αγωγές. Μπορεί να προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα. 

Οχι, είναι πως ξεκίνησε η εξωσωματική. Είχα διαβάσει την ιστορία. Εντωμεταξύ αν δνε κάνω λάθος. Πήραν Νόμπελ στα γεράματα. 

τι να σου πω πραγματικα. μπορει να ηταν υγιες αλλα να μην μπορουσε να εξελιχθει; τι να πω. αληθεια. γενικα εφτασα σε σημειο να πω καλυτερα να μην εμενα καν εγκυος παρα αυτο με την παλινδρομηση.

Διαφημίσεις

Just now, Losr είπε:

Συνήθως είναι πρόβλημα στην καρδιά σταματάει η καρδιά όταν δεν έχουν κατι άλλο. Μου το έχει πει γιατρός.

πιθανον κ αυτο.. ποιος ξερει… πλεον δεν ειχα ψυχικη αντοχη να ψαχνω το πως και το γιατι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω παντως να πιστευουμε στα εμβρυα οτι αξιολογηση και να εχουν. η ιστορια εχει δειξει πως ολα ειναι πιθανα. πρεπει να εχετε πιστη !

Εγω πάντως έκανα ετ τα «καλά» μου έμβρυα που απέτυχε και τα λέω «καλά» γιατί αντικειμενικά ήταν μέτρια. Τώρα έχουν μείνει μόνο 3BC και 4BC και ρωτούσα το νέο κέντρο που ειμαι αν έχει νόημα να τα μεταφέρω εκεί γιατί τα θεωρώ ξεγραμμένα και μου έλεγαν ενα κάρο ιστορίες από εγκυμοσύνες με φαινομενικά κακής ποιότητας έμβρυα. Ποτε δε ξέρεις. Τα στατιστικά δεν είναι πάντα απόδειξη για το «απόλυτο».

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

αυτη η ταινια ειναι με την κοπελα που εγινε δοτρια ωαριων;

Είναι η ιστορία των δύο γιατρών και μιας νοσηλεύτριας που ξεκίνησαν να κάνουν δοκιμές και πέτυχαν την πρώτη γέννα παιδιού με εξωσωματική το 1978. Είναι πολύ δύναμη ταινία και όσες έχουμε βιώσει την υπογονιμότητα δεν μπορούμε να την δούμε χωρίς να βουρκώσουμε. Σαν βιοχημικός σαφώς ήξερα την ιστορία, επαναλαμβάνεται άλλωστε σε όλα σχεδόν τα μαθήματα εμβρυολογίας και γενετικής αναπτυξιακής αλλά σαν ταινία και σαν γυναίκα που παλεύει με την υπογονιμότητα της βάζω άριστα!

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο γιατρός που ήταν επιστημονικός υπεύθυνος για τις δοκιμές πήρε το Νόμπελ το 2010 από το 1978 που πέτυχε την πρώτη εξωσωματική! Δέχθηκε τεράστιο πόλεμο, δείτε την ταινία αν αντέχετε και θα καταλάβετε γιατί σκοταδισμό μιλάμε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

τι να σου πω πραγματικα. μπορει να ηταν υγιες αλλα να μην μπορουσε να εξελιχθει; τι να πω. αληθεια. γενικα εφτασα σε σημειο να πω καλυτερα να μην εμενα καν εγκυος παρα αυτο με την παλινδρομηση.

Εννοείται αυτό! Εγώ είχα βιοχημικές και με ποναγε η ψυχή μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ποιο προχωρημένες εγκυμοσύνες και δεν συζητάω καν όταν χάνουν παιδιά γεννημένα ότι ηλικία και αν είναι. Πεθαίνει ένα κομμάτι μέσα σου! 1000 φορές αρνητικές χοριακες. 
επειδή είμαστε όμως με εξωσωματική ξέρω ότι ελπίζεις έστω θετική χοριακη και ας βιώσεις βιοχημική γιατί σκέφτεσαι και ιατρικά είναι σωστό, να υπάρχει δεκτική μήτρα και να ψάχνεις το υγιές έμβρυο .

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Το είδα όταν βγήκε. Πάρε χαρτομάντηλα 🤣

Στο τρέιλερ δεν άντεξα. Πω πω σήμερα θα το δω! 

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι η ιστορία των δύο γιατρών και μιας νοσηλεύτριας που ξεκίνησαν να κάνουν δοκιμές και πέτυχαν την πρώτη γέννα παιδιού με εξωσωματική το 1978. Είναι πολύ δύναμη ταινία και όσες έχουμε βιώσει την υπογονιμότητα δεν μπορούμε να την δούμε χωρίς να βουρκώσουμε. Σαν βιοχημικός σαφώς ήξερα την ιστορία, επαναλαμβάνεται άλλωστε σε όλα σχεδόν τα μαθήματα εμβρυολογίας και γενετικής αναπτυξιακής αλλά σαν ταινία και σαν γυναίκα που παλεύει με την υπογονιμότητα της βάζω άριστα!

Ο γιατρός που ήταν επιστημονικός υπεύθυνος για τις δοκιμές πήρε το Νόμπελ το 2010 από το 1978 που πέτυχε την πρώτη εξωσωματική! Δέχθηκε τεράστιο πόλεμο, δείτε την ταινία αν αντέχετε και θα καταλάβετε γιατί σκοταδισμό μιλάμε! 

Το είχα διαβάσει και είχα πάθει σοκ. Διάβασα επίσης πως στην πρώτη γυναίκα είχαν πει ψέματα ότι το είχαν δοκιμάσει ξανά σαν μέθοδο και είχε πετύχει. Η γυναίκα είχε κλείστε σάλπιγγες και έμεινε έγκυος με την πρώτη. Παλιά εντωμεταξύ έπαιρναν φάρμακα 1 μήνα για να πετύχουν έστω κάποιο έμβρυο. Μιλάμε για απόλυτη εξέλιξη. Τρομερή. Η κόρη εκείνης της γυναίκας έκανε 4 παιδιά φυσιολογικά! Που σημαίνει ότι η υπογονιμότητα δεν είναι κληρονομική και σίγουρα μπορούν τα παιδιά μας να μην τραβήξουν αυτά που τραβάμε εμείς. Ναι και πήρε ένας μόνο Νόμπελ. Ενώ αν δεν κάνω λάθος ήταν 2 άντρες και 1 γυναίκα στην ομάδα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται αυτό! Εγώ είχα βιοχημικές και με ποναγε η ψυχή μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ να συμβαίνει κάτι τέτοιο και ποιο προχωρημένες εγκυμοσύνες και δεν συζητάω καν όταν χάνουν παιδιά γεννημένα ότι ηλικία και αν είναι. Πεθαίνει ένα κομμάτι μέσα σου! 1000 φορές αρνητικές χοριακες. 
επειδή είμαστε όμως με εξωσωματική ξέρω ότι ελπίζεις έστω θετική χοριακη και ας βιώσεις βιοχημική γιατί σκέφτεσαι και ιατρικά είναι σωστό, να υπάρχει δεκτική μήτρα και να ψάχνεις το υγιές έμβρυο .

Στο τρέιλερ δεν άντεξα. Πω πω σήμερα θα το δω! 

Εγώ σκέψου γενικά είμαι μεγάλη γαϊδούρα , δε κλαίω με τπτ. Τουλάχιστον πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές δλδ γιατί πλέον κλαίω επειδή ξημερώνει 🤣 Αλλά γενικά θέλω να σου πω πως ο άντρας μου λέει αναίσθητη και άκαρδη επειδή δε κλαίω στις ταινίες αλλά με αυτή πλανταξα μιλάμε. Περιμένω εντυπώσεις!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Στην Ελλάδα ήρθε το 80 κάτι; Και ένα από τα παιδιά από εξωσωματική και μάλιστα δίδυμα είναι ο Αργυρός. 
και είναι και ένας κούκλος! Τα παιδιά των εξωσωματικών είναι πανέμορφα 😎 και πανέξυπνα 😎 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Εγώ σκέψου γενικά είμαι μεγάλη γαϊδούρα , δε κλαίω με τπτ. Τουλάχιστον πριν ξεκινήσω τις εξωσωματικές δλδ γιατί πλέον κλαίω επειδή ξημερώνει 🤣 Αλλά γενικά θέλω να σου πω πως ο άντρας μου λέει αναίσθητη και άκαρδη επειδή δε κλαίω στις ταινίες αλλά με αυτή πλανταξα μιλάμε. Περιμένω εντυπώσεις!

Χαχαχχαχαχα εγώ με κάτι ευαίσθητα κλαίω χαχαχαχχα αλλά δεν βλέπω ρομαντικές και ούτε με ζωάκια. Στεναχωριέμαι χαχαχχα 

αρα αν μαζευτούμε ποτέ εγώ με τον δικό σου θα κλαίμε σαν μωρά , εσύ με τον δικό μου θα γελάτε; 🤣 άντε να σας φύγει κανένα δάκρυ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Στην Ελλάδα ήρθε το 80 κάτι; Και ένα από τα παιδιά από εξωσωματική και μάλιστα δίδυμα είναι ο Αργυρός. 
και είναι και ένας κούκλος! Τα παιδιά των εξωσωματικών είναι πανέμορφα 😎 και πανέξυπνα 😎 

Ναι ναι η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη εξωσωματική είχε μεγάλη επιτυχία 🤣

Just now, MK2012 είπε:

Ναι ναι η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη εξωσωματική είχε μεγάλη επιτυχία 🤣

Περίμενε γιατί βλέπω την δικιά μου χορεύει και τραγουδάει, λες να μου γίνει ο αργυρός σε θηλυκό; Μήπως τα παιδιά της εξωσωματικής βγαίνουν και καλλιτέχνες; Σίγουρα βγαίνουν επιστήμονες. Τόσο καιρο στα εργαστήρια όλο και κάτι θα έμαθαν 🤣 6 μήνες παγωμένη ήταν. Πάμε για ιατρική σε 18 χρόνια 

• Χαχα 4

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγω πάντως έκανα ετ τα «καλά» μου έμβρυα που απέτυχε και τα λέω «καλά» γιατί αντικειμενικά ήταν μέτρια. Τώρα έχουν μείνει μόνο 3BC και 4BC και ρωτούσα το νέο κέντρο που ειμαι αν έχει νόημα να τα μεταφέρω εκεί γιατί τα θεωρώ ξεγραμμένα και μου έλεγαν ενα κάρο ιστορίες από εγκυμοσύνες με φαινομενικά κακής ποιότητας έμβρυα. Ποτε δε ξέρεις. Τα στατιστικά δεν είναι πάντα απόδειξη για το «απόλυτο».

συμφωνω κι εγω παιδι εκανα η με το 3αβ η με το 4αβ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Για πείτε το όνομα της ταινίας να κλάψω  και εγω που το έχω πάνω πάνω!!χαχαχχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...