Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Για εμένα μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω εδώ μέσα και με τον κόσμο γύρο μου. Όσα έδωσαν οι ΑΑ είτε 4αρια είτε 5αρια τα ίδια ποσοστά είχαν και τα ΒΒ. Οποτε πραγματικά, πλέον έχω πίστη 99% στα ελεγμένα με προεμφυτευτικό. 
      Γιατί πολλές εδώ μέσα έβαλαν ΑΑ και είτε έχουν ένα μωράκι ή κανένα. 

Σωστά τα λες . Η άριστη είναι η 5ΑΑ 

Και έχουμε δει άπειρες εγκυμοσύνες με 3ΒΒ

Σοβαρά, πιο καλή θεωρείται η 5ΑΑ από την 4ΑΑ? Το αντίστροφο θυμόμουν

6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Στην Ελλάδα ήρθε το 80 κάτι; Και ένα από τα παιδιά από εξωσωματική και μάλιστα δίδυμα είναι ο Αργυρός. 
      και είναι και ένας κούκλος! Τα παιδιά των εξωσωματικών είναι πανέμορφα 😎 και πανέξυπνα 😎 

Χαχαχχαχαχα εγώ με κάτι ευαίσθητα κλαίω χαχαχαχχα αλλά δεν βλέπω ρομαντικές και ούτε με ζωάκια. Στεναχωριέμαι χαχαχχα 

αρα αν μαζευτούμε ποτέ εγώ με τον δικό σου θα κλαίμε σαν μωρά , εσύ με τον δικό μου θα γελάτε; 🤣 άντε να σας φύγει κανένα δάκρυ 

Τρίδυμα ο Αργυρός!!!

1 hour ago, Elli88 είπε:

Κορίτσια για σας επειδή είμαι καινούργια με εξωσωματική σύντομα θα κάνω ωοληψια… σας έχει ζητήσει γιατρός να κάνετε μαστογραφία; Είναι απαραίτητο; Διάβασα κάπου ότι χρειάζεται εμένα ο γιατρός μου δεν μου έχει αναφέρει τπτ … λέτε να τον ρωτήσω;

Εμένα από το κέντρο μου έγραψαν πριν ξεκινήσω υπερηχο και μαστογραφία,στα 38 μου.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για εμένα μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω εδώ μέσα και με τον κόσμο γύρο μου. Όσα έδωσαν οι ΑΑ είτε 4αρια είτε 5αρια τα ίδια ποσοστά είχαν και τα ΒΒ. Οποτε πραγματικά, πλέον έχω πίστη 99% στα ελεγμένα με προεμφυτευτικό. 
Γιατί πολλές εδώ μέσα έβαλαν ΑΑ και είτε έχουν ένα μωράκι ή κανένα. 

Στα ελεγμένα από προεμφυτευτικό σίγουρα και εγώ θα είχα πίστη αλλά και σε αυτά συνήθως τα ΑΑ βγαίνουν υγιή ..

το θέμα είναι εμείς που δεν κάνουμε ΑΑ ούτε με σφαίρες τι γίνετε ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Στα ελεγμένα από προεμφυτευτικό σίγουρα και εγώ θα είχα πίστη αλλά και σε αυτά συνήθως τα ΑΑ βγαίνουν υγιή ..

το θέμα είναι εμείς που δεν κάνουμε ΑΑ ούτε με σφαίρες τι γίνετε ; 

ΑΑ έχει πιθανότητες να δόση εγκυμοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με υγιει μωρό αυτή η αξιολόγηση. Βγαλτο από το μυαλό σου αυτό. Τσάμπα παιδεύεσαι. 
γνωστη μου με 3bc υγιή μωράκι. Εβαλα άριστα και το ένα από το δύο έφυγε στις στην πρώτη εβδομάδα. Η Φίλη μου έβαλε πόσα 5ΑΑ και όλες παλινδρόμησαν. Αυτες οι αξιολογήσεις είναι με το μάτι. Με βάση την εξέλιξη. Δεν ξέρουμε την συνέχεια του στην μήτρα και αν θα συνεχίσει αυτή η εξέλιξη. 
με πιο απλά ελληνικά, αν ΑΑ σήμαινε υγιές μωρό, τότε θα είχαμε το 90% δίδυμα. 

Μην σου πω ότι θα καταστρέφαμε όλες τις υπόλοιπες βλαστοκυστες και θα βάζαμε μόνο ΑΑ.

1 εμβρυομεταφορά και τέλος . 

Να πω και ολας ότι γυναίκα συναδέλφου έκανε 6 βλαστοκυστες. Τα τελευταία μέτρια έδωσαν δίδυμα. Οι πρώτες έδωσαν κύηση και αυτόματη αποβολή , η δεύτερη 0 χοριακη η τρίτη δίδυμα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

ΑΑ έχει πιθανότητες να δόση εγκυμοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με υγιει μωρό αυτή η αξιολόγηση. Βγαλτο από το μυαλό σου αυτό. Τσάμπα παιδεύεσαι. 
γνωστη μου με 3bc υγιή μωράκι. Εβαλα άριστα και το ένα από το δύο έφυγε στις στην πρώτη εβδομάδα. Η Φίλη μου έβαλε πόσα 5ΑΑ και όλες παλινδρόμησαν. Αυτες οι αξιολογήσεις είναι με το μάτι. Με βάση την εξέλιξη. Δεν ξέρουμε την συνέχεια του στην μήτρα και αν θα συνεχίσει αυτή η εξέλιξη. 

Μην σου πω ότι θα καταστρέφαμε όλες τις υπόλοιπες βλαστοκυστες και θα βάζαμε μόνο ΑΑ.

κοιτα εχει μια λογικη κι αυτο που λεει η @Blu24 . κι εγω σε οσες εχω ακουσει για προεμφυτευτικο, συνηθως τα 5αα-4αα , τους βγαινανε υγιη, αλλα εννοειται οχι παντα ολα κι επισης εννοειται πως μπορει να βγουν και καποια με χειροτερη αξιολογηση υγιη. επισης το γεγονος οτι ενα εμβρυο αα παλινδρομει, δεν σημαινει απαραιτητα χρωμοσωμιακη. εμενα πχ τα αα που παλινδρομησαν ειχαν καθαρο καρυοτυπο στην βιοψια, οποτε θελω να πω θεωρητικα και προεμφυτευτικο να τα ειχα κανει, θα ειχαν βγει υγιη. 

εμενα πχ τα αα παλινδρομησαν και τελικα εκανα παιδι με αβ. οποτε κι αυτο αμα το εκανα προεμφυτευτικο, υγιες θα εβγαινε. εν ολιγοις ενα ειναι σιγουρο….ολα παιζονται @Blu24 . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να πω και ολας ότι γυναίκα συναδέλφου έκανε 6 βλαστοκυστες. Τα τελευταία μέτρια έδωσαν δίδυμα. Οι πρώτες έδωσαν κύηση και αυτόματη αποβολή , η δεύτερη 0 χοριακη η τρίτη δίδυμα. 

Μακάρι να είναι έτσι για να έχω σε κάτι να ελπίζω 🙏🏼

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εχει μια λογικη κι αυτο που λεει η @Blu24 . κι εγω σε οσες εχω ακουσει για προεμφυτευτικο, συνηθως τα 5αα-4αα , τους βγαινανε υγιη, αλλα εννοειται οχι παντα ολα κι επισης εννοειται πως μπορει να βγουν και καποια με χειροτερη αξιολογηση υγιη. επισης το γεγονος οτι ενα εμβρυο αα παλινδρομει, δεν σημαινει απαραιτητα χρωμοσωμιακη. εμενα πχ τα αα που παλινδρομησαν ειχαν καθαρο καρυοτυπο στην βιοψια, οποτε θελω να πω θεωρητικα και προεμφυτευτικο να τα ειχα κανει, θα ειχαν βγει υγιη. 

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω γιατί στην εξωσωματική υπάρχουν τόσες πολλές παλινδρομείς και αποβολές …για κέρδος τον γιατρον; Δηλαδή εκείνη γνωρίζουν πως θα δώσουν κύηση και θα παλινδρόμηση ; Ή όντως το πιστεύουν πως θα δώσουν μωρό ; Προχθές ήμουν στο κέντρο και άκουγα την γραμματέα στην αρχή μίλησε με 5 κοπέλες με θετική χοριακη και μετά με άλλες 5 οι οποίους έπεσε η χοριακη …και αλήθεια απορώ …

πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω γιατί στην εξωσωματική υπάρχουν τόσες πολλές παλινδρομείς και αποβολές …για κέρδος τον γιατρον; Δηλαδή εκείνη γνωρίζουν πως θα δώσουν κύηση και θα παλινδρόμηση ; Ή όντως το πιστεύουν πως θα δώσουν μωρό ; Προχθές ήμουν στο κέντρο και άκουγα την γραμματέα στην αρχή μίλησε με 5 κοπέλες με θετική χοριακη και μετά με άλλες 5 οι οποίους έπεσε η χοριακη …και αλήθεια απορώ …

Κοίτα, στην εξωσωματική μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας είναι τεχνητά. Παίρνουν οιστρογόνα προγεστερόνη που προσπαθούμε να μιμηθούμε αυτό που θα συνέβαινε σε μια εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο. Στην εξωσωματική έχουμε περισσότερες αιμορραγίες πρώτου τριμήνου. Σε καμία περίπτωση οι σοβαροί γιατροί δεν θέλουν αυτό, γιατί πλέον υπάρχει το διαδίκτυο και όλοι θέλουν θετικά σχόλια. 
μακάρι να το γνώριζαν και να αποφεύγαμε την ταλαιπωρία. 
παλινδρομες υπάρχουν και για άλλους λόγους πέρα από ένα μη υγιές έμβρυο. αλλά αν έχεις ελέγξει τα υπόλοιπα όχι, τότε ευθύνεται το έμβρυο. Ο προεμφυτευτικός δεν τα βλέπει όλα για αυτό είπα 99% έχω πίστη. 

πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

εμενα πχ τα αα παλινδρομησαν και τελικα εκανα παιδι με αβ. οποτε κι αυτο αμα το εκανα προεμφυτευτικο, υγιες θα εβγαινε. εν ολιγοις ενα ειναι σιγουρο….ολα παιζονται @Blu24 . 

Ο προεμφυτευτικός με τον καρυοτυπο βλέπουν τα ίδια πραγματα;

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

δεν πιστευω οτι ξερουν πως θα παλινδρομησουν. ειδικα αυτες που εχουν καλη μορφολογια, ποσο μαλλον κ οταν εκ των υστερων δεν φαινεται ανωμαλια στον καρυοτυπο. εγω εχω καταληξει πως καλως η κακως η εξωσωματικη ειναι μια εξωγενης διαδικασια, που οπως και να το κανεις δεν συγρκινεται με το να εκανε ο οργανισμος μας μονος του ολες τις διαδικασιες και την επιλογη να το πω ετσι. οποτε εκ των πραγματων μπορει τελικα να μην λειτουργησει αυτο που φτιαχνεται στο εργαστηριο και μας βαζουν. δεν ειναι τυχαιο που μας δινουνε κι ολα αυτα τα φαρμακα στην ουσια για να πεισουν τον οργανισμο μας να λειτουργησει. γι αυτο νομιζω ειναι λιγο αναμενωμενο οτι θα υπαρξουν περισσοτερες παλινδρομες και βιοχημικες.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Κοίτα, στην εξωσωματική μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας είναι τεχνητά. Παίρνουν οιστρογόνα προγεστερόνη που προσπαθούμε να μιμηθούμε αυτό που θα συνέβαινε σε μια εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο. Στην εξωσωματική έχουμε περισσότερες αιμορραγίες πρώτου τριμήνου. Σε καμία περίπτωση οι σοβαροί γιατροί δεν θέλουν αυτό, γιατί πλέον υπάρχει το διαδίκτυο και όλοι θέλουν θετικά σχόλια. 
παλινδρομες υπάρχουν και για άλλους λόγους πέρα από ένα μη υγιές έμβρυο. αλλά αν έχεις ελέγξει τα υπόλοιπα όχι, τότε ευθύνεται το έμβρυο. Ο προεμφυτευτικός δεν τα βλέπει όλα για αυτό είπα 99% έχω πίστη. 

Για αυτό θα έπρεπε μαζί με όλα όσα γίνονται στην εξωσωματική να περιλαμβάνετε σε κάθε περίπτωση και ο προεμφυτευτικό σ!!! Εφόσον περνάμε ότι περνάμε στην εξωσωματική το λιγότερο που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε είναι οι παλιδρομες και οι αποβολές …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο προεμφυτευτικός με τον καρυοτυπο βλέπουν τα ίδια πραγματα;

ο καρυοτυπος βλεπει τα παντα σε χρωμοσωμιακες ανωμαλιες και γενετικα συνδρομα. ο προεμφυτευτικος ελεγχει καποια συγκεκριμενα.

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Μας έκανες την καρδιά περιβολή πρωί πρωί 🤭 Καλέ μην σε πιάνει απαισιοδοξία! Κι εγώ δεν έχω άριστες βλαστοκύστες, τις βάζεις και απλά ελπίζεις. Ναι οκ έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχία οι άριστες αλλά και με καλές και μέτριες πάλι είχαμε εγκυμοσύνες. Πάντα υπάρχει ελπίδα! Δηλαδή κάποιες φορές καλύτερα να μην ξέρουμε καν τι ποιότητα έχουν οι βλαστοκύστες και να πάμε μόνο ελπίζοντας. Πριν 10 χρόνια σπάνια άκουγες για βλαστοκύστες και αξιολογήσεις πόσο μάλλον για προεμφυτευτικό, τόσες και τόσες γυναίκες έχουν κάνει παιδί με άγνωστο αριθμό αξιολόγησης και με έμβρυα 3 ημερών. Οκ τα ποσοστά είναι εναντίον μας το ξέρουμε αυτό, μια φίλη μου λεει πως πρέπει να πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία.  Όλα καλά θα πάνε, δεν σταματάμε να παλεύουμε και να ελπίζουμε ❤️ 

Είδα την ταινία JOY στο Netflix (όποια δεν είναι έτοιμη για ακατάπαυστο κλάμα ας μην την δει καλύτερα) και σκέφτομαι πως αυτές οι γυναίκες που ξεκίνησαν να δώσουν τα πρώτα ωάρια δεν είχαν ούτε το 1/10 από τις πιθανότητες που έχουμε εμείς κι όμως το έκαναν για να έχουμε εμείς σήμερα αυτήν την επιλογή! Μην τα παρατάτε κορίτσια, να είστε δυνατές! 🙏

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

ο καρυοτυπος βλεπει τα παντα σε χρωμοσωμιακες ανωμαλιες και γενετικα συνδρομα. ο προεμφυτευτικος ελεγχει καποια συγκεκριμενα.

Και δεν σου βρήκαν κάτι άλλο; Δηλαδή απλά συνέβη η παλινδρόμηση; Τι αιτιολογία υπήρξε σε αυτό; Επισης πόσο εβδομάδων ήσουν; 
πόσες βίωσες; Συγνώμη , δεν θυμάμαι την ιστορία σου. 

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μας έκανες την καρδιά περιβολή πρωί πρωί 🤭 Καλέ μην σε πιάνει απαισιοδοξία! Κι εγώ δεν έχω άριστες βλαστοκύστες, τις βάζεις και απλά ελπίζεις. Ναι οκ έχουν μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχία οι άριστες αλλά και με καλές και μέτριες πάλι είχαμε εγκυμοσύνες. Πάντα υπάρχει ελπίδα! Δηλαδή κάποιες φορές καλύτερα να μην ξέρουμε καν τι ποιότητα έχουν οι βλαστοκύστες και να πάμε μόνο ελπίζοντας. Πριν 10 χρόνια σπάνια άκουγες για βλαστοκύστες και αξιολογήσεις πόσο μάλλον για προεμφυτευτικό, τόσες και τόσες γυναίκες έχουν κάνει παιδί με άγνωστο αριθμό αξιολόγησης και με έμβρυα 3 ημερών. Οκ τα ποσοστά είναι εναντίον μας το ξέρουμε αυτό, μια φίλη μου λεει πως πρέπει να πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία.  Όλα καλά θα πάνε, δεν σταματάμε να παλεύουμε και να ελπίζουμε ❤️ 

Είδα την ταινία JOY στο Netflix (όποια δεν είναι έτοιμη για ακατάπαυστο κλάμα ας μην την δει καλύτερα) και σκέφτομαι πως αυτές οι γυναίκες που ξεκίνησαν να δώσουν τα πρώτα ωάρια δεν είχαν ούτε το 1/10 από τις πιθανότητες που έχουμε εμείς κι όμως το έκαναν για να έχουμε εμείς σήμερα αυτήν την επιλογή! Μην τα παρατάτε κορίτσια, να είστε δυνατές! 🙏

Αχ πόσο σωστά τα λες! Καλύτερα να μην τα γνωρίζαμε! Άσε, εγώ έχω τρομερή θετικότητα χαχαχαχ λέω δεν θα κάνω εμβρυομεταφορα τα ΒΒ μου αν κάνω δίδυμα θα γίνω τρίτεκνη; Με αυτό το μισθό πως θα τα μεγαλώσω; Τοσο πολύ τα πιστεύω 🤣 

Ελάτε μαζί μου στην παρέα! Δεν θέλω να ξανά ακούσω για βαθμολογίες! 

ολα αξίζουν την πίστη μας! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχω γονιμοποίηση για να ξέρω τι βλαστοκύστες θα έχω και αν θα έχω άλλα με βάση τα περσινά έμεινα έγκυος από BB και από BC και η μία παλινδρόμησε και άλλη αποβλήθηκε φυσικά άρα όσο ναναι δεν μπορώ να είμαι και πολύ αισιόδοξη αν κάνουμε πάλι τέτοιας ποιότητας βλαστοκύστες !! Αλλά ελπίζω …

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και δεν σου βρήκαν κάτι άλλο; Δηλαδή απλά συνέβη η παλινδρόμηση; Τι αιτιολογία υπήρξε σε αυτό; Επισης πόσο εβδομάδων ήσουν; 
πόσες βίωσες; Συγνώμη , δεν θυμάμαι την ιστορία σου. 

Αχ πόσο σωστά τα λες! Καλύτερα να μην τα γνωρίζαμε! Άσε, εγώ έχω τρομερή θετικότητα χαχαχαχ λέω δεν θα κάνω εμβρυομεταφορα τα ΒΒ μου αν κάνω δίδυμα θα γίνω τρίτεκνη; Με αυτό το μισθό πως θα τα μεγαλώσω; Τοσο πολύ τα πιστεύω 🤣 

Ελάτε μαζί μου στην παρέα! Δεν θέλω να ξανά ακούσω για βαθμολογίες! 

ολα αξίζουν την πίστη μας! 

τρεις. 7 με 12. τυχαιο γεγονος/κακη δυναμικη εμβρυου. ανοσολογικα καθαρη. κι επαιρνα και κορτιζονη προληπτικα. αιματολογικα καθαρη, επαιρνα αντιπηκτικα προληπτικα. ενδοκρινολογικα ολα ελεγμενα κι υπο ελεγχο. μεχρι κ καλλιεργειες εκανα μετα να δουμε μπας κ ειχα παρει κανα μικροβιο. καθαρα ολα. τι να σου πω…

πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδα μόλις το τρέιλερ. Θα το δω σήμερα. Από το τρέιλερ βούρκωσα… θα είναι πολύ δυνατή ταινία. 

• Μου αρέσει 1

49 minutes ago, little miracle said:

εμενα παντως οι εμβρυολογοι μου ειχαν πει οτι το 5 σημαινει οτι ειναι στο σταδιο που βγαινει η βλαστοκυστη απ τη μεμβρανη της, ειναι δηλαδη εκκολαπτομενη και υπαρχει και το 6 που πλεον εχει εκκολαφθει πληρως και ειναι η τοπ. απλα ειναι πιο σπανιο και δεν φτανουν εκει ευκολα. θεωρητικα παντως το 6αα και 5αα ειναι το τοπ. στο σταδιο 4 ειναι διογκωμενη. εμενα παρ αυτα παιδι εγινε η μια 3αβ ή μια 4αβ. οι καλυτερες ναι μεν πετυχαν εμφυτευση αλλα  μου εδωσαν 3 παλινδρομες. οποτε ποτε δεν ξερεις!

Συμφωνώ μαζί σου. Ίσως στατιστικά η ΑΑ επειδή το Α σημαίνει πολλά κύτταρα, το Β μέτρια και το C λιγα. Σίγουρα το Α είναι καλύτερα. Αλλά είναι στατιστικά. Πότε δεν ξέρεις. Και εμένα μου συμβεί. Στην πρώτη εξωσωματική η πρώτη που έβαλα ήταν 5ΑΑ και είχε ήδη σπάσει και έβγαινε. Έφτασα μέχρι την6η εβδομάδα και παλινδρομησε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

αυτη η ταινια ειναι με την κοπελα που εγινε δοτρια ωαριων;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...