Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, γιατί θα κάνετε προεμφυτευτικό; Οι αποβολές ήταν σε προχωρημένη κύηση ; Τι έδειξε ο καρυοτυπο σας εμβρύου; 
πως πήρατε έγκριση για προεμφυτευτικό σε τόσο μικρή ηλικία; 

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

πρίν από 36 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει αφού μένεις Κ φυσιολογικά έγκυος το σπέρμα δεν είναι πρόβλημα σε καμία περίπτωση . Αν έχεις κάνει Κ καμπύλη ζαχάρου Κ έχεις ελενξει Κ θυροειδή όλα είναι οκ θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. 

Ελπίζω να μείνουν βλαστοκύστες τα μισά 

πρίν από 5 λεπτά , Sofm είπε:

Είχα δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία ! Εξετάσεις φυσιολογικές καρυοτυπο ζεύγους αλλά θέλαμε να μαστε σίγουροι να μην το ξαναπεράσουμε ! Μας το πρότειναν από το κέντρο ! Κάναμε αίτημα λόγω αποβολών και μας εγκρίνανε  

Για εξωσωματική πηγές μόνο για δύο αποβολές ? Ή υπήρχε Κ πρόβλημα σύλληψης μετά ? Γιατί είναι λίγο υπερβολικό να ανχωνεσε μόνο για δύο αποβολές . Είναι κάτι που συμβαίνει ακόμα Κ αν είναι ανεμβρυικη η κύηση δεν είναι σπάνιο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Sofm είπε:

Παλλινδρομουσαν; Ή βλέπατε σάκο και ξεκινούσε η αποβολή; 
γιατί όπως λέει και η @linaa είναι κάτι που συμβαίνει. Θρομβοφιλια από την άλλη με αντιπηκτικές και εξετάσεις κάθε μήνα θα είσαι σούπερ καλυμμένη. Χωρίς καρυοτυπο εμβρύου και χωρίς εσείς να έχετε κάποια νόσο, υπερβολή και ο προεμφυτευτικός. Ειδικά με την ηλικία που έχεις και που μένεις έγκυος εύκολα. Και μπράβο που σας το εγκρίνανε. Με τα στοιχεία που μας δίνεις κανονικά δεν το εγκρίνουν. 
μια ερώτηση θέλω να σου κάνω για μια φίλη μου, τι κόστος σας έδωσαν για προεμφυτευτικό 4 εμβρύων; Τι πακέτο σας έδωσαν. 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Παλλινδρομουσαν; Ή βλέπατε σάκο και ξεκινούσε η αποβολή; 
γιατί όπως λέει και η @linaa είναι κάτι που συμβαίνει. Θρομβοφιλια από την άλλη με αντιπηκτικές και εξετάσεις κάθε μήνα θα είσαι σούπερ καλυμμένη. Χωρίς καρυοτυπο εμβρύου και χωρίς εσείς να έχετε κάποια νόσο, υπερβολή και ο προεμφυτευτικός. Ειδικά με την ηλικία που έχεις και που μένεις έγκυος εύκολα. Και μπράβο που σας το εγκρίνανε. Με τα στοιχεία που μας δίνεις κανονικά δεν το εγκρίνουν. 
μια ερώτηση θέλω να σου κάνω για μια φίλη μου, τι κόστος σας έδωσαν για προεμφυτευτικό 4 εμβρύων; Τι πακέτο σας έδωσαν. 

Στα δέκα βγαίνει κοντά στα 4000 ! Να ενημερώσω πως δε μου περισσεύουν προφανώς είναι τρελό το ποσό κ για μένα απλά θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό πέρασα κατάθλιψη μου στοίχησαν πολύ και δεν μπορώ να περιμένω άλλο θέλω να έχω υγιή έμβρυο ! 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , Sofm είπε:

Στα δέκα βγαίνει κοντά στα 4000 ! Να ενημερώσω πως δε μου περισσεύουν προφανώς είναι τρελό το ποσό κ για μένα απλά θέλω απεγνωσμένα ένα μωρό πέρασα κατάθλιψη μου στοίχησαν πολύ και δεν μπορώ να περιμένω άλλο θέλω να έχω υγιή έμβρυο ! 

Σε πιο κέντρο είσαι ; Θα με ενδιέφερε για τον προεμφυτευτικό για αυτό ρωτάω 

πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Και πολύ καλά κάνεις! Καλή μου φίλη είχε δύο αποβολές και έκανε ακριβώς τα ίδια. Δεν είχαν άλλο θέμα έπιανε σχετικά γρηγορα αλλά όλο αυτό στοίχιζε ψυχολογικά πολυ.. Εκανε λοιπόν εξωσωματική προεμφυτευτικο και τώρα κρατάει το μπεμπάκι αγκαλιά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Αλλά με όλα αυτά τα θετικά που έχεις μην αγχώνεσαι καθόλου! Εμείς με κακό σπέρμα και κάναμε 7 βλαστοκυστες από τα 16 ωάρια που έδωσα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Και πολύ καλά κάνεις! Καλή μου φίλη είχε δύο αποβολές και έκανε ακριβώς τα ίδια. Δεν είχαν άλλο θέμα έπιανε σχετικά γρηγορα αλλά όλο αυτό στοίχιζε ψυχολογικά πολυ.. Εκανε λοιπόν εξωσωματική προεμφυτευτικο και τώρα κρατάει το μπεμπάκι αγκαλιά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Αλλά με όλα αυτά τα θετικά που έχεις μην αγχώνεσαι καθόλου! Εμείς με κακό σπέρμα και κάναμε 7 βλαστοκυστες από τα 16 ωάρια που έδωσα!

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

39 είναι τώρα! Μια πήγε για έλεγχο αυτή έβαλαν αυτή έπιασε! Μη σκέφτεσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

Γενικά καλά τα πάω δεν έχω θέμα με τα φάρμακα σήμερα είμαι στην 7 μέρα με της ενεσρισ,μάλλον η παρασκευή η σαββατο θα γίνει ωοληψια… την πέμπτη που είχα πάει στο γιατρό μέτρησε 14 ωάρια και Ε2 είχα 325 pg/ml μου είπε ο γιατρός ότι τα πάω καλά τώρα δεύτερη φορά θα πάμε για υπέρηχο την τρίτη,,,, είναι πρώτη μου εξωσωματική και αγχώνομαι πολύ … σε εμάς το πρόβλημα είχε ο άντρας μου με χαμηλή μορφολογία… είχαμε κάνει ήδη δύο σπερματέγχυση χωρίς αποτέλεσμα και επειδή είμαι 36 δεν θέλω άλλο να περιμένουμε είπαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική εφόσον εγώ δεν έχω πρόβλημα υγείας!!!

πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Γενικά καλά τα πάω δεν έχω θέμα με τα φάρμακα σήμερα είμαι στην 7 μέρα με της ενεσρισ,μάλλον η παρασκευή η σαββατο θα γίνει ωοληψια… την πέμπτη που είχα πάει στο γιατρό μέτρησε 14 ωάρια και Ε2 είχα 325 pg/ml μου είπε ο γιατρός ότι τα πάω καλά τώρα δεύτερη φορά θα πάμε για υπέρηχο την τρίτη,,,, είναι πρώτη μου εξωσωματική και αγχώνομαι πολύ … σε εμάς το πρόβλημα είχε ο άντρας μου με χαμηλή μορφολογία… είχαμε κάνει ήδη δύο σπερματέγχυση χωρίς αποτέλεσμα και επειδή είμαι 36 δεν θέλω άλλο να περιμένουμε είπαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική εφόσον εγώ δεν έχω πρόβλημα υγείας!!!

Και για εμάς πρώτη εξωσωματική, έχουμε και εμείς μία αποτυχημένη σπερματέγχυση στο ενεργητικό μας. Δευτέρα θα κάνω τον τρίτο υπέρηχο και κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάμε και εμείς για ωοληψία. Καλή επιτυχία, κορίτσι, εύχομαι να είναι η πρώτη και τελευταία εξωσωματική!! 😊

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...