Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Sofm είπε:

Μακάρι Παναγία μου μακάρι 🙏🤞 να είναι πολλές βλαστοκύστες να έχω περιθώριο απόρριψης στον προεμφυτευτικο! Τις ακύρωσαν πολλά; Τι ηλικία είχε ;

Θα ακυρώσετε ότι δεν είναι φαινομενικά καλό. Αλλά θα ήταν καλό να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς. Μην χαθούν κάποια μετά στην απόψυξη. Να έχεις για εμβρυομεταφορες. Εύχομαι να πετύχεις με την πρώτη. Μετά από έλεγχο έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχει με την πρώτη. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Sofm είπε:

Καλησπέρα ,

Κάναμε ωοληψια 17 ωάρια! Τα 16 ώριμα από αυτά γονιμοποιήθηκαν τα 12. Αναμένουμε πόσες βλαστοκύστες ! Ετών 31 αμη 5,74ng/ml . 
Fsh 3,59 στην αρχή στον κύκλο ωοληψιας! 
Ε2 στο τέλος δυο μέρες πριν 3059.
Κάναμε icsi , time lapse ,imsi και κάπως zymot! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πως θα εξελιχθούν πιστεύετε σε βλαστοκύστες ;!

Για εξωσωματική πήγατε λόγο σπέρματος ? Επειδή είσαι πολύ νέα Κ οι εξετάσεις σου είναι άψογες αν το πρόβλημα στο σπέρμα δεν είναι μεγάλο τότε σίγουρα τα μισά θα γίνουν βλαστοκυστες . 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Για εξωσωματική πήγατε λόγο σπέρματος ? Επειδή είσαι πολύ νέα Κ οι εξετάσεις σου είναι άψογες αν το πρόβλημα στο σπέρμα δεν είναι μεγάλο τότε σίγουρα τα μισά θα γίνουν βλαστοκυστες . 

Είχαμε δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία! Αυξημένο οξειδωτικό στρες κ dfi! Εγώ Εχω θρομφοφιλια.. κατά τ άλλα από εξετάσεις είμαστε καλά απλά αγχώνομαι μη δε φτάσουν ούτε οι μισές …..

πρίν από 1 λεπτό , Sofm είπε:

Είχαμε δύο αποβολές χωρίς εμβρυακά στοιχεία! Αυξημένο οξειδωτικό στρες κ dfi! Εγώ Εχω θρομφοφιλια.. κατά τ άλλα από εξετάσεις είμαστε καλά απλά αγχώνομαι μη δε φτάσουν ούτε οι μισές …..

Αν έχετε διορθώσει το σπέρμα έστω Κ λιγο τότε θα πάτε μια χαρά . 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχετε διορθώσει το σπέρμα έστω Κ λιγο τότε θα πάτε μια χαρά . 

Πήραμε βιταμίνες 3 μήνες κ μετά προχωρήσαμε ! Απλα δεν ξέρω αν είναι καλό που χάσαμε ήδη 4 από τα 16.. κ αν είναι καλό αριθμός η αρχική γονιμοποίηση τα 12

Just now, Sofm είπε:

Πήραμε βιταμίνες 3 μήνες κ μετά προχωρήσαμε ! Απλα δεν ξέρω αν είναι καλό που χάσαμε ήδη 4 από τα 16.. κ αν είναι καλό αριθμός η αρχική γονιμοποίηση τα 12

Είναι πολύ καλός αριθμός τα 12 για να πας σε βλαστοκύστες, πάνω από 6 είναι ένας σχετικά καλός αριθμός. Το 12 είναι πολύ καλό! Όλα καλά θα πάνε να σκέφτεσαι θετικά 🤞 καλή επιτυχία! ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Είναι πολύ καλός αριθμός τα 12 για να πας σε βλαστοκύστες, πάνω από 6 είναι ένας σχετικά καλός αριθμός. Το 12 είναι πολύ καλό! Όλα καλά θα πάνε να σκέφτεσαι θετικά 🤞 καλή επιτυχία! ❤️

Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι αν δεν έχουμε πολλά και έχω αγχωθεί πολύ 

πρίν από 34 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

• Ευχή 1

πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

10 ώρες πρίν, Sofm είπε:

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Να μην έχεις ανχος . Η ηλικία σου είναι πολύ καλή οπότε μόνο για το σπέρμα δεν χρειάζετε να ανησυχείς . Αφού γονιμοποιεί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τα 12 είναι πάρα πολύ καλά ποτέ καμία κοπέλα Κ τέλειες να είναι οι εξετάσεις δεν έχει γονιμοποιήσει όλα τα ωάρια να μην ανχωνεσε . 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Να μην έχεις ανχος . Η ηλικία σου είναι πολύ καλή οπότε μόνο για το σπέρμα δεν χρειάζετε να ανησυχείς . Αφού γονιμοποιεί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τα 12 είναι πάρα πολύ καλά ποτέ καμία κοπέλα Κ τέλειες να είναι οι εξετάσεις δεν έχει γονιμοποιήσει όλα τα ωάρια να μην ανχωνεσε . 

Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε 5-6 .. το άγχος μου είναι πως θα κάνουμε προεμφυτευτικο λόγω αποβολών ξέρω πως μένω αυτό είναι θετικό απλά εύχομαι να μην χάσουμε και τα 12

πρίν από 3 λεπτά , Sofm είπε:

Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε 5-6 .. το άγχος μου είναι πως θα κάνουμε προεμφυτευτικο λόγω αποβολών ξέρω πως μένω αυτό είναι θετικό απλά εύχομαι να μην χάσουμε και τα 12

Και απλά επειδή γνωρίζετε εσείς ήθελα να ρωτήσω τι πιστεύετε με βάση τα δεδομένα κ τις εξετάσεις 

πρίν από 1 λεπτό , Sofm είπε:

Δύσκολο να τα χάσετε όλα σε αυτή την ηλικία. Όσο κακό Κ να είναι το σπέρμα αφού υπάρχει Κ γονιμοποιεί αποκλείετε να μην δώσει κάποιο υγιές έμβρυο.  Το τσεκαρατε μετά τις βιταμίνες ? 

Just now, linaa είπε:

Δύσκολο να τα χάσετε όλα σε αυτή την ηλικία. Όσο κακό Κ να είναι το σπέρμα αφού υπάρχει Κ γονιμοποιεί αποκλείετε να μην δώσει κάποιο υγιές έμβρυο.  Το τσεκαρατε μετά τις βιταμίνες ? 

Μας είπαν πως βγήκε καλό το δείγμα της ωοληψιας ! Θέλω να πιστεύω πως τα μισά θα μείνουν 

πρίν από 4 λεπτά , Sofm είπε:

Μας είπαν πως βγήκε καλό το δείγμα της ωοληψιας ! Θέλω να πιστεύω πως τα μισά θα μείνουν 

Οπότε μην έχεις ανχος . Οι αποβολές μπορεί να ήταν Κ τυχαίες . Ειδικά στην εξωσωματική υπάρχουν περισσότερες αποβολές γιατί μπαίνουν Κ περισσότερα έμβρυα . Αν έχεις κάνει Κ εσύ έναν ελενχο καλό για καθεξιν αποβολές να μην ανχωνεσε  

πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Οπότε μην έχεις ανχος . Οι αποβολές μπορεί να ήταν Κ τυχαίες . Ειδικά στην εξωσωματική υπάρχουν περισσότερες αποβολές γιατί μπαίνουν Κ περισσότερα έμβρυα . Αν έχεις κάνει Κ εσύ έναν ελενχο καλό για καθεξιν αποβολές να μην ανχωνεσε  

Φυσιολογικά είχα μείνει ! Είναι η πρώτη μ εξωσωματική! Εχω θρομβοφιλια τα άλλα είναι όλα κομπλέ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...