Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 4/12/2025 at 9:26 PM, Anna Maria 1995 said:

Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Εμένα προσωπικά δεν με ανχωνει καθόλου ίσα που με ξαλαφρώνει. Γιατί δεν έχω χειρότερο αυτήν την στιγμή από την λουμπα στην οποία έχω μπει. Το περιγράφω σαν να ζω την μέρα της μαρμότας. Θέλω να δω ένα φως στο τούνελ και με το να κάνω συνέχεια εξωσωματικές με κανένα αποτέλεσμα η ακόμα χειρότερα να βλέπω ότι μένω έγγυος και δεν προχωράνε (γιατί και τις τέσσερις φορές έμεινα έγγυος)δεν με βγάζει από το τούνελ. Κοίτα συμφωνώ ότι για το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και εγώ λέω πως νιώθω εγώ όχι τι θα έκανε ένα άλλο ζευγάρι. Είμαι ήδη 41 αν αποφασίσω να σταματήσω τωρα για διάλειμμα σε 1 δύο χρόνια που θα θέλω να πάρω μπρος γιατί τόσο θα ήθελα να μην ασχοληθώ θα έχω φτάσει 43 οπότε δύσκολα τα πράγματα. Αν ήμουν 35 ναι θα το έκανα  ένα διάλειμμα. Για να ηρεμήσω λίγο. Αλλά δεν είμαι. Επιπλέον αν τώρα με τον προεμφυτευτικο δεν βρεθεί λέω τώρα εγώ υγιές έμβρυο δεν νομίζω ότι αντέχω άλλο να μπαίνω σε ωολληψιες. Ναι θέλω πολύ ένα παιδί αλλά από την άλλη δεν αντέχω και άλλα ιατρικά. Δεν γνωρίζεις την ζωή μου οπότε δεν ξέρεις πολλά βασικά πράγματα που έχω περάσει. Γεννήθηκα με ένα πρόβλημα καρδιάς με χαμηλά ποσοστά να επιβιώσω  οπότε μέχρι τα 18 μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έκανα δύο χειρουργεία όπου στο δεύτερο έπρεπε να ήμουν ξύπνια. Οπότε δεν την παλεύω καθόλου με τα χειρουργεία όποια μορφή και να έχουν. Δε αντέχω άλλες κρίσεις ανχους.  Στα 27 μου που παντρεύτηκα ξεκίνησα για παιδί και μέτρα πόσα χρόνια το προσπαθώ. Μπορεί όχι με εξωσωματική αποκλειστικά. Μιλώντας λοιπόν για μένα και με πλήρη συνείδηση, εγώ έχω την ανάγκη να βάλω μια τέλεια. Είπα ότι θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με την ελπίδα να είναι τυχερή και μετά θα βγω εκτός. Και όταν λέω εκτός εννοώ εκτός των εξωσωματικων. Γιατί ελεύθερες επαφές θα συνεχίσω να έχω. Χωρίς ελπίδα μέσα μου αλλά δεν έχω και λογο να μην έχω.Τα τελευταία τρία χρόνια εγώ δουλεύω μόνο για αυτό το παιδί. Ότι λεφτά βγάζουμε πάνε εκεί. Παλιότερα δεν είχαμε καν την δυνατότητα για εξωσωματική.Γιατί εμείς δεν είμαστε και οικονομικά άνετοι. Έκανα ότι περνάει από το χέρι μου για να το αλλάξω αυτό και εγώ και ο άντρας μου για να μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά το κόστος της εξωσωματικής.Τρία καλοκαίρια δεν έχουμε πάει διακοπές. Είμαστε πιο κουρασμένοι και οι δύο από ποτέ. Εξάλλου σαν άνθρωπος είμαι πολύ open και στην υιοθεσία.

• Δύναμη! 2
      • Λουλούδια 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

Μια χαρά την Δευτέρα θα έχεις μία καθαρή εικόνα από την χοριακη σου Κ θα δεις Κ τον σάκο αν είναι οκ . 

Όταν μ επερνε αίμα η κοπέλα της είπε ο γιατρός να κάνει κατευθείαν αραίωση γιατί είχα την προηγούμενη χοριακη υψηλή αλλά με μπέρδευαν με άλλη κοπέλα !!! Και φοβάμαι μήπως έκαναν λάθος και έβγαλαν λάθος αποτελέσματα και έχω φρικάρει άδικα !!! Και δεν περνάνε οι μέρες μέχρι την Δευτέρα ☹️

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Bluee19 είπε:

Όταν μ επερνε αίμα η κοπέλα της είπε ο γιατρός να κάνει κατευθείαν αραίωση γιατί είχα την προηγούμενη χοριακη υψηλή αλλά με μπέρδευαν με άλλη κοπέλα !!! Και φοβάμαι μήπως έκαναν λάθος και έβγαλαν λάθος αποτελέσματα και έχω φρικάρει άδικα !!! Και δεν περνάνε οι μέρες μέχρι την Δευτέρα ☹️

Θα δείξει μην τρελενεσε έτσι Κ αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα . Όπως Κ να έχεις εσύ να σκέφτεσε ότι έμεινες με την πρώτη έγκυος έισαι μικρή έχεις πολλά στην καταψηξη Κ αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μια υγιή εγκυμοσύνη. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα είσαι απτις πιο τυχερές ότι Κ να γίνει. 

• Μου αρέσει 3

Με πήρε και ο εξωσωματικός τώρα και μου είπε πως είναι λίγο πίσω αλλά να κάνω το Σάββατο πάλι και θελουμε να είναι γύρω στης 1400 αν πηγαίνουν όλα καλά …

αλλα εγώ σκέφτομαι να πάω σε άλλο μικροβιολογικό γιατί αυτό που άκουσα σήμερα δεν μου άρεσε και φοβάμαι μην έκαναν λάθος …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Bluee19 είπε:

Με πήρε και ο εξωσωματικός τώρα και μου είπε πως είναι λίγο πίσω αλλά να κάνω το Σάββατο πάλι και θελουμε να είναι γύρω στης 1400 αν πηγαίνουν όλα καλά …

αλλα εγώ σκέφτομαι να πάω σε άλλο μικροβιολογικό γιατί αυτό που άκουσα σήμερα δεν μου άρεσε και φοβάμαι μην έκαναν λάθος …

δεν αλλάζουμε μικροβιολογικό! και λάθος να έγινε μια φορά, δε θα γίνει και 2η!

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

δεν αλλάζουμε μικροβιολογικό! και λάθος να έγινε μια φορά, δε θα γίνει και 2η!

Είπα να πάω και σήμερα μα μετρήσω σε άλλο μικροβιολογικό και πάλι το Σάββατο ώστε να έχω συγκρίση 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Bluee19 είπε:

Είπα να πάω και σήμερα μα μετρήσω σε άλλο μικροβιολογικό και πάλι το Σάββατο ώστε να έχω συγκρίση 

και αυτό μπορείς ν κανείς αλλά 4 μέρες έμειναν! κανε υπομονή, όσο το ψάχνεις τόσο μπερδεύεσαι 

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

και αυτό μπορείς ν κανείς αλλά 4 μέρες έμειναν! κανε υπομονή, όσο το ψάχνεις τόσο μπερδεύεσαι 

Πήγα την έκανα γιατί μου είπε ο γιατρός πως θέλει το Σάββατο για αυτό !!! Νταξει πόση αποκλείσει να έχουν δυο εργαστήρια 100 πάνω ή κάτω παραπάνω δεν νομίζω 

πρίν από 13 λεπτά , Bluee19 είπε:

Καλύτερα να μην αλλάξεις μικροβιολογικό κορίτσι μου. Θεωρώ ότι θα σε μπερδέψει περισσότερο γιατί δίνουν διαφορετικές τιμές. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και πήγαινε το Σάββατο. Θα τρελαθείς με καθημερινές μετρήσεις. Και μην ξεχνάς ότι και μέσα σε αυτό το φόρουμ έχουν γράψει κορίτσια ότι ποτέ δεν πήραν διπλασιασμό στις χοριακές τους και τελικά πήγαν όλα καλά. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και αισιόδοξη.

πρίν από 3 λεπτά , Bluee19 είπε:

Πήγα την έκανα γιατί μου είπε ο γιατρός πως θέλει το Σάββατο για αυτό !!! Νταξει πόση αποκλείσει να έχουν δυο εργαστήρια 100 πάνω ή κάτω παραπάνω δεν νομίζω 

δεν κρατιέσαι!! περιμένουμε νέα σ , ποτέ θα βγει;

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

δεν κρατιέσαι!! περιμένουμε νέα σ , ποτέ θα βγει;

Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό να δείξει απλώς για να την έχω το Σάββατο που θα κάνω την επόμενη για να συγκρίνω μόνο για αυτό πήγα !!! Σε δυο ώρες περίπου μου είπαν !!!

σε αυτό που πήγαινα τόσο καιρό μου την έβγαζαν σε μια ωριτσα !!!

πρίν από 12 λεπτά , Soho24 είπε:

Καλύτερα να μην αλλάξεις μικροβιολογικό κορίτσι μου. Θεωρώ ότι θα σε μπερδέψει περισσότερο γιατί δίνουν διαφορετικές τιμές. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και πήγαινε το Σάββατο. Θα τρελαθείς με καθημερινές μετρήσεις. Και μην ξεχνάς ότι και μέσα σε αυτό το φόρουμ έχουν γράψει κορίτσια ότι ποτέ δεν πήραν διπλασιασμό στις χοριακές τους και τελικά πήγαν όλα καλά. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και αισιόδοξη.

Μακαρι θέλω πολύ να πάνε όλα καλά 🙏🏼

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια να μπω λίγο σφήνα στη συζήτηση … Η αμη θα βγει αύριο .. σήμερα είχα Fsh 8,4 τιμή είμαι 37 χρόνων υπέρηχος έδινε 7 ωάρια … αύριο έχουμε ραντεβού αλλά αγωνιώ … πως είναι αυτή η τιμή ; Δεν ξέρω εάν θα μ προτίμηση εξωσωματική με φυσικό ξύλο αύριο θα τα μάθουμε όλα !

πρίν από 2 λεπτά , Lila ki είπε:

Κορίτσια να μπω λίγο σφήνα στη συζήτηση … Η αμη θα βγει αύριο .. σήμερα είχα Fsh 8,4 τιμή είμαι 37 χρόνων υπέρηχος έδινε 7 ωάρια … αύριο έχουμε ραντεβού αλλά αγωνιώ … πως είναι αυτή η τιμή ; Δεν ξέρω εάν θα μ προτίμηση εξωσωματική με φυσικό ξύλο αύριο θα τα μάθουμε όλα !

Πόσο είναι η Ε2 σου .? Η fsh συνυπολογίζεται σε σύγκριση με την Ε2 

Η Ε2 πρέπει να είναι τουλάχιστον κάτω από 50 με 60 για να είναι αληθή χαμηλά η fsh 

6 minutes ago, linaa said:

Πόσο είναι η Ε2 σου .? Η fsh συνυπολογίζεται σε σύγκριση με την Ε2 

Η Ε2 πρέπει να είναι τουλάχιστον κάτω από 50 με 60 για να είναι αληθή χαμηλά η fsh 

Δεν μ το έχει βάλει δυστυχώς … στα προπερσινά αποτελέσματα Ελλάδας ήταν 41 και Fsh 9,5… 

Εδώ φέτος μόνο την fsh έχει που είναι 8,4 εδώ έχει μόνο τιμή 19,5 BMI δ ξέρω καν τι είναι αυτό … και αρνητική σε χλαμύδα και γονόρροια ..

8 minutes ago, Lila ki said:

Δεν μ το έχει βάλει δυστυχώς … στα προπερσινά αποτελέσματα Ελλάδας ήταν 41 και Fsh 9,5… 

Εδώ φέτος μόνο την fsh έχει που είναι 8,4 εδώ έχει μόνο τιμή 19,5 BMI δ ξέρω καν τι είναι αυτό … και αρνητική σε χλαμύδα και γονόρροια ..

Δείκτης μάζας σώματος είναι τώρα το είδα …

πρίν από 1 λεπτό , Lila ki είπε:

Το BMI είναι άσχετο είναι η μάζα του σώματος σου σε σχέση με το ύψος αν είσαι οκ . Κακός που δεν στην μέτρησε την Ε2 δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα . Να την ζητήσεις αν κάνεις πάλι εξετάσεις σε επόμενο κύκλο γιατι έτσι δεν είσαι σίγουρη. Το 8.5 fsh είναι καλό αλλά από μόνο του δεν λέει Κ πολλά . 

Σε κάθε κύκλο η Ε2 μπορεί να διαφοροποιηθεί γι'αυτό στο λέω ανάλογα πχ αν υπάρχει κυστικο ωοθηλακιο ή κακή ποιότητα μπορεί να είναι μεγάλη Κ η fsh να δείχνει ψεύδος χαμηλή 

13 minutes ago, linaa said:

Το BMI είναι άσχετο είναι η μάζα του σώματος σου σε σχέση με το ύψος αν είσαι οκ . Κακός που δεν στην μέτρησε την Ε2 δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα . Να την ζητήσεις αν κάνεις πάλι εξετάσεις σε επόμενο κύκλο γιατι έτσι δεν είσαι σίγουρη. Το 8.5 fsh είναι καλό αλλά από μόνο του δεν λέει Κ πολλά . 

Σε κάθε κύκλο η Ε2 μπορεί να διαφοροποιηθεί γι'αυτό στο λέω ανάλογα πχ αν υπάρχει κυστικο ωοθηλακιο ή κακή ποιότητα μπορεί να είναι μεγάλη Κ η fsh να δείχνει ψεύδος χαμηλή 

Ναι θα τους το πω αύριο πιστεύω το έχουν  απλά δ το έβαλε  στην αναφορά της ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...