Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 42 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλημέρα!!!Σου είπε ο γιατρός σου να τα παίρνεις κολπικά;;Γιατί εμένα μου είπε αυστηρά ότι μόνο από το στόμα τα παίρνουμε αυτά.

Καλημέρα, εγώ κολπικά τα έπαιρνα ακόμα και στις αιμορραγίες, απορροφούνται καλύτερα και δεν επιβαρύνουν το στομάχι, συν από το στόμα έχουν περισσότερες παρενέργειες.

Όσους γιατρούς γνωρίζω και κοπέλες, ενδοκολπικα τα έπαιρναν. 

πρίν από 10 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Καλημέρα,του ζήτησα από μόνη μου να τα παίρνω απτό στόμα και μου είπε όχι κάτι μου είπε για το στομάχι το οποίο και δεν συγκρατησα,τώρα τι να πω θα κάνω υπομονή και θα τα βάζω,τυχερή είσαι που τα παίρνεις απτό στόμα 

Α και σχετικά με το πόσο σωστά το βάζεις, όσο ποιο μέσα τόσο το καλύτερο . Εμένα μου είχαν πει, ένα δάχτυλο. Πλένεις πολύ καλά τα χέρια σου, το βρέχεις ένα Τσακ με χλιαρό νεράκι και το βάζεις. Ετσι δεν τραυματίζεσαι και το βάζεις σωστά. Για να απορροφηθεί περισσότερο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

Καλημέρα Ελένη μου ,εννοείτε δεν στεναχωριεμαι, όταν και ότι είναι να γίνει θα γίνει έχω γίνει πολύ "ψυχρη" πλέον γιατί κατάλαβα ότι με το να στεναχωριεμαι δεν καταφέρνω τίποτα. Εσύ πως μου είσαι??

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..! Εγω έχω όλα τα συμπτώματα μαζί. Ναυτία, ζαλάδες, πόνους στην πλάτη, πόνους στο στήθος, φούσκωμα στην κοιλιά, τραβηγματα- πονάκια χαμηλά.. αυτά! Κατά τα άλλα καλά! Χαχ.  Πλέον έκλεισα τις 7 εβδομάδες και εχθές πήγα για υπέρηχο. Όλα τέλεια.. Αναπτύσσεται κανονικοτατα..! ❤️

Τι καλααα!!! Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά να συνεχίσουν 🙂 υπομονή με τα συμπτώματα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..! Εγω έχω όλα τα συμπτώματα μαζί. Ναυτία, ζαλάδες, πόνους στην πλάτη, πόνους στο στήθος, φούσκωμα στην κοιλιά, τραβηγματα- πονάκια χαμηλά.. αυτά! Κατά τα άλλα καλά! Χαχ.  Πλέον έκλεισα τις 7 εβδομάδες και εχθές πήγα για υπέρηχο. Όλα τέλεια.. Αναπτύσσεται κανονικοτατα..! ❤️

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο.... να προσέχεις....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Τι καλααα!!! Μπράβο βρε κορίτσι! Όλα καλά να συνεχίσουν 🙂 υπομονή με τα συμπτώματα!

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου.. και πόσο είσαι τώρα?? (Να υποθέσω.. έχουν φύγει όλα τα συμπτώματα?)

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο.... να προσέχεις....

Σ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!❤️

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα σήμερα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε 2 ωοθηλακια (21 και 14 χιλιοστά) και έκανα αιματολογικές. Βγήκαν καλές αιματολογικές οπότε πάω για ωοληψια Β φάσης τη Δευτέρα. 🤞🏻🤞🏻

Πολύ καλό νέο !! Μπράβο !! Εύχομαι να είναι ώριμα και κανείς δύο άριστες βλαστοκύστες !!! Μπορεί η Β φάση να είναι το γούρι σου 🙏🏼

• Ευχή 1

πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πήγα σήμερα για υπέρηχο Β φάσης και είδαμε 2 ωοθηλακια (21 και 14 χιλιοστά) και έκανα αιματολογικές. Βγήκαν καλές αιματολογικές οπότε πάω για ωοληψια Β φάσης τη Δευτέρα. 🤞🏻🤞🏻

Καλη επιτυχια!! Να λειτουργησει τελεια αυτο !!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

Καλη επιτυχια!! Να λειτουργησει τελεια αυτο !!

Δεν έχω πολλές προσδοκίες μωρέ γιατί είναι Β φάση αλλά δε χάνω κάτι να πάω εδώ που είμαστε…Ευχαριστώ!☺️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Δεν έχω πολλές προσδοκίες μωρέ γιατί είναι Β φάση αλλά δε χάνω κάτι να πάω εδώ που είμαστε…Ευχαριστώ!☺️ 

ποτε δεν ξερεις! οπως ειπαμε οι φυσικοι θελουν πειραματισμους. μπορει σε σενα να πετυχει αυτη η μεθοδος. το ευχομαστε ολες!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...