Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Βγήκε η Χοριακη μου. 10 μονάδες Είμαστε χαμηλά αλλά επειδή την έβαλα ίσα που ξεπαγωσε και ήταν ακόμα collapsed  άρα δεν είχε ανακτήσει ούτε τα υγρά της, ήθελε χρόνο μέχρι να εκκολαφθεί.  υπάρχει πιθανότητα το καφέ αίμα που είχα δει να ήταν της εμφύτευσης καθυστερημένη. Για να δούμε. Θα φανεί στην δεύτερη Χοριακη. 

• Ευχή 12

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Περαστικά βρε κορίτσι μου, αν σε παρηγορεί κ εγώ άρρωστη είμαι με 38 πυρετό. Και μάλλον κάτι πνευμονολογικό είναι γιατί έχω βήχα. Εχω ραντεβού με την παθολόγο μου αύριο να δω τι είναι 🤷🏼‍♀️

Μπράβο βρε κορίτσι συγχαρητήρια, να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το ή τα θαυματακι/ια σου ❤️❤️❤️❤️ περιμένουμε νέα από βδομάδα! 

@dimi.tra μου περαστικουλια μας ,δεν έχω πέσει ψυχολογικά κορίτσι μου ,ίσα ίσα λέω πάλι καλά που μ έπιασε τώρα και όχι όταν θα είχα κάνει την εμβρυομεταφορά.. εγώ είμαι κολλημένη στα δέκατα αν και δεν έβαλα από το πρωί θερμόμετρο και βηχα χαλαρό, αλλά η πνευμονια πνευμονια ,κυκλοφορεί πολλή μ είπαν είναι νέα μόδα 🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Losr είπε:

Βγήκε η Χοριακη μου. 10 μονάδες Είμαστε χαμηλά αλλά επειδή την έβαλα ίσα που ξεπαγωσε και ήταν ακόμα collapsed  άρα δεν είχε ανακτήσει ούτε τα υγρά της, ήθελε χρόνο μέχρι να εκκολαφθεί.  υπάρχει πιθανότητα το καφέ αίμα που είχα δει να ήταν της εμφύτευσης καθυστερημένη. Για να δούμε. Θα φανεί στην δεύτερη Χοριακη. 

Όπως είχες πει ότι είναι να γίνει θα γίνει Κ εδώ είμαστε,! Γενικά το αίμα της εμφύτευσης εμφανίζετε πολλές μέρες μετά την εμφύτευση. Δηλαδή ένα έμβρυο όταν εμφυτευθει σε μέγεθος βλαστοκυστες δεν προκαλεί καμία αιμορραγία . Η αιμορραγία προέρχεται από την μήτρα μερικές μέρες αργότερα όταν ξεκινάει η διαδικασία πλέον να δημιουργήτε το κάτι παραπάνω για να σταθεί το έμβρυο . Οπότε Κ γι'αυτό οι περισσότερες γυναίκες που βλέπουν αίμα εμφύτευσης το βλέπουν 2-3 μέρες πριν την χοριακη ή την περίοδο σε φυσική σύλληψη. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τα έπιασες τα δίδυμα τελικά!! Εύχομαι 2 μεγάλους σάκους ψηλά στη μητρα για αρχή!! Με το καλό!!❤️❤️

Χαχαχα θα δούμε αν τα έπιασα!! 
Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε! 
Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάρες!! Μακάρι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά από την αρχή μέχρι το τέλος! 🙏🏼

• Μου αρέσει 7

32 minutes ago, linaa said:

Όπως είχες πει ότι είναι να γίνει θα γίνει Κ εδώ είμαστε,! Γενικά το αίμα της εμφύτευσης εμφανίζετε πολλές μέρες μετά την εμφύτευση. Δηλαδή ένα έμβρυο όταν εμφυτευθει σε μέγεθος βλαστοκυστες δεν προκαλεί καμία αιμορραγία . Η αιμορραγία προέρχεται από την μήτρα μερικές μέρες αργότερα όταν ξεκινάει η διαδικασία πλέον να δημιουργήτε το κάτι παραπάνω για να σταθεί το έμβρυο . Οπότε Κ γι'αυτό οι περισσότερες γυναίκες που βλέπουν αίμα εμφύτευσης το βλέπουν 2-3 μέρες πριν την χοριακη ή την περίοδο σε φυσική σύλληψη. 

Ναι μωρέ ότι είναι τώρα. Και εκείνος μου είπε ότι μπορεί να είναι καθυστέρηση εμφύτευσης. Θα φανεί το Σάββατο 

44 minutes ago, linaa said:

Λέμε ότι μπορεί να έχει καθυστερήσει η εμφύτευση γιατί μου την ξεπαγωσαν πρωί 8 και 9 μισή τη έβαλα. Δεν είχαν προλάβει καν να δουν τι κατηγορία είναι δεν τους είχε δείξει ακόμα. Δεν είναι ότι στο μυαλό μου έχω ελπίδες απλά σε σχέση με τις άλλες φορές που τις έβαζα την επόμενη μέρα και ήταν ήδη έτοιμες για hatching ήταν διαφορετικά τώρα. Όπως έχω ξαναπεί αυτό που είναι καλό θα μείνει. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. 

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Η παθολόγος μου μ έστειλε για ακτινογραφία θωρακος γιατί από χθες είχα ένα χαζό βηχα που με χτυπούσε σ όλο το κορμί, δέκατα, και τα αποτελέσματα της ακτινογραφία μ έβγαλε πνευμονία, τώρα είμαι νοσοκομείο. Εγώ θεωρώ ότι θα μου την ακυρώσουν γιατί λογικά θα πάρω κ αντιβίωση αν δεν με κρατήσουν μέσα. Θα τους ενημερώσω μόλις τελειώσω από εδώ και ότι θέλει ας γίνει, @MK2012 είδες και εγώ μαζί σου στην γκαντεμιά  αλλά δεν το βάζουμε κάτω 

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

5 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια βγήκε και η 2η χοριακη, 3 μέρες μετα τη 1η και είναι 2008 😄😄😄

@kate82 περαστικά και καλή ανάρρωση!!να πας δυνατή τον άλλο μήνα!! 

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

πρίν από 41 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Να τα βρέχεις λίγο με νεράκι , μπαίνουν ποιο εύκολα . 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, ελπιδακι είπε:

Καλημέρα!!!Σου είπε ο γιατρός σου να τα παίρνεις κολπικά;;Γιατί εμένα μου είπε αυστηρά ότι μόνο από το στόμα τα παίρνουμε αυτά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , LENAKI19 είπε:

Καλημέρα!!!Σου είπε ο γιατρός σου να τα παίρνεις κολπικά;;Γιατί εμένα μου είπε αυστηρά ότι μόνο από το στόμα τα παίρνουμε αυτά.

Κολπικα φερνουν λιγοτερες παρενεργειες. Και πολλοι γιατροι τα συστηνουν ετσι. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Καλημέρα,του ζήτησα από μόνη μου να τα παίρνω απτό στόμα και μου είπε όχι κάτι μου είπε για το στομάχι το οποίο και δεν συγκρατησα,τώρα τι να πω θα κάνω υπομονή και θα τα βάζω,τυχερή είσαι που τα παίρνεις απτό στόμα 

πρίν από 2 λεπτά , ελπιδακι είπε:

Καλημέρα,του ζήτησα από μόνη μου να τα παίρνω απτό στόμα και μου είπε όχι κάτι μου είπε για το στομάχι το οποίο και δεν συγκρατησα,τώρα τι να πω θα κάνω υπομονή και θα τα βάζω,τυχερή είσαι που τα παίρνεις απτό στόμα 

Κολπικά είναι καλητερα . Από το στόμα φέρνουν ζαλάδες υπνηλία ανακατωσουρα.  Συνήθως κολπικά τα δίνουν γι'αυτό το λόγο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...