Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αλήθεια με συγκινεί πολύ που θυμόσαστε την ιστορία μου και χαίρεστε με τη χαρά μου!!♥️♥️

νομίζω θα μάθουμε από βδομάδα 😅

αχ τι τελεια νεα!!! ευχομαι διδυμα! σου το χρωσταει!!! 🥰

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αλήθεια με συγκινεί πολύ που θυμόσαστε την ιστορία μου και χαίρεστε με τη χαρά μου!!♥️♥️

Γιούπι ανυπομονούμε !!!!! 

Καλέ εδώ γινόμαστε μια οικογένεια! όσες μένουμε δηλαδή χχαχαχα

κάποιες μας ξέχασαν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια βγήκε και η 2η χοριακη, 3 μέρες μετα τη 1η και είναι 2008 😄😄😄

@kate82 περαστικά και καλή ανάρρωση!!να πας δυνατή τον άλλο μήνα!! 

Κορίτσι μου είσαι πιο πάνω από το τέλειο... σου εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσύνη.... 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τελεια νέα κορίτσι μου! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να είναι γερά όσα κι αν είναι και όλα να πάνε υπέροχα 💐

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Η παθολόγος μου μ έστειλε για ακτινογραφία θωρακος γιατί από χθες είχα ένα χαζό βηχα που με χτυπούσε σ όλο το κορμί, δέκατα, και τα αποτελέσματα της ακτινογραφία μ έβγαλε πνευμονία, τώρα είμαι νοσοκομείο. Εγώ θεωρώ ότι θα μου την ακυρώσουν γιατί λογικά θα πάρω κ αντιβίωση αν δεν με κρατήσουν μέσα. Θα τους ενημερώσω μόλις τελειώσω από εδώ και ότι θέλει ας γίνει, @MK2012 είδες και εγώ μαζί σου στην γκαντεμιά  αλλά δεν το βάζουμε κάτω 

Δεν το είχα δει πριν αυτό που με ρώτησες συγνώμη κορίτσι μου ,αλλά όχι δεν κάνει αυτό που ρώτησες.Τωρα για το υγρό στον πνεύμονα σίγουρα αντιβίωση θα πάρεις ,περαστικά και κουράγιο να γίνεις δυνατή για το επόμενο βήμα🥰

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πιάστηκε ή πιάστηκαν για τα καλά!!! Με το καλό κορίτσι μου να φουσκώνει η κοιλίτσα σου!!❤️🎉 Έκλεισες ραντεβού για υπέρηχο;;

Να πιαστεί/πιαστουν και να μην πάνε πουθενά, το καλό που τους θέλω!! 
μου έκλεισαν ραντεβού για υπέρηχο την πέμπτη 27-02 δλδ σε μια βδομάδα. Και θα επαναλάβω χοριακη τη Δευτέρα. Εσύ πόσο είχες τότε με τα δίδυμα; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες τοοοοοσοοοο πολύ!!! Που είστε πάντα εδώ για τις απορίες, για υποστήριξη και για τις καλύτερες ευχές!! 

Ανταποδίδω στην καθεμιά να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί ♥️

• Μου αρέσει 8
  • Λουλούδια 3

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα τελικά και αυτήν η ετ θα ακυρωθεί, διαγνωστικά με υγρό στα πνευμονια .... τελειαααα

Περαστικά κορίτσι. Σίγουρα πρέπει να την ακυρώσεις Κ να περιμένεις Κ για κανένα μήνα δύο μέχρι να αναρρώσεις καλά Κ πρέπει να μην ξανακολλησεις τίποτα τουλάχιστον για ένα τρίμηνο οπότε πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική μέχρι να μπουν για τα καλά οι ζέστες .

Ευτυχώς που δεν είχες προλάβει να κάνεις εμβρυομεταφορα.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Περαστικά κορίτσι. Σίγουρα πρέπει να την ακυρώσεις Κ να περιμένεις Κ για κανένα μήνα δύο μέχρι να αναρρώσεις καλά Κ πρέπει να μην ξανακολλησεις τίποτα τουλάχιστον για ένα τρίμηνο οπότε πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτική μέχρι να μπουν για τα καλά οι ζέστες .

Ευτυχώς που δεν είχες προλάβει να κάνεις εμβρυομεταφορα.

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Μην σε πιάσει ανυπομονησία Κ βιαστείς για κανένα λόγο . Να ρωτήσεις διαφορετικές ειδικότητες πότε πρέπει να ξανά ξεκινήσεις γιατί είναι κρίμα να αποτύχεις επειδή δεν έχει ανανεώσει ακόμα οργανισμός . 

Just now, linaa είπε:

Μην σε πιάσει ανυπομονησία Κ βιαστείς για κανένα λόγο . Να ρωτήσεις διαφορετικές ειδικότητες πότε πρέπει να ξανά ξεκινήσεις γιατί είναι κρίμα να αποτύχεις επειδή δεν έχει ανανεώσει ακόμα οργανισμός . 

Μην μου στεναχωριέσαι, εννοείτε ότι δεν θα βιαστώ, δεν έχω πολλά εμβρυακια και δεν υπάρχει πιθανότητα να τα χαραμισω ...πάντα πριν ξεκινήσω εμβρυομεταφορα  ο εξωματιστης με βάζει να κάνω εξετάσεις ώστε να δούμε πως είναι ο οργανισμός και μετά προχωράμε σε ορμονολογικες ,Δόξα τον Θεό πετυχα άνθρωπο καλό σ αυτό το ταξίδι 

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα τελικά και αυτήν η ετ θα ακυρωθεί, διαγνωστικά με υγρό στα πνευμονια .... τελειαααα

Περαστικά βρε κορίτσι μου, αν σε παρηγορεί κ εγώ άρρωστη είμαι με 38 πυρετό. Και μάλλον κάτι πνευμονολογικό είναι γιατί έχω βήχα. Εχω ραντεβού με την παθολόγο μου αύριο να δω τι είναι 🤷🏼‍♀️

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι συγχαρητήρια, να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το ή τα θαυματακι/ια σου ❤️❤️❤️❤️ περιμένουμε νέα από βδομάδα! 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Τα έπιασες τα δίδυμα τελικά!! Εύχομαι 2 μεγάλους σάκους ψηλά στη μητρα για αρχή!! Με το καλό!!❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...