Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, kate82 είπε:

Εννοείτε είπαμε κάνουμε τα πάντα για να γίνει το θαυματακι μας πραγματικότητα, όπως μ είπαν στο κέντρο μου αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε εμείς καλά.... 

Περαστικά βρε Κατερινάκι! Ευτυχώς που πηγές στον γιατρό δεν παίζουν με αυτά! Δεν πειράζει για ένα μήνα μπροστά στην υγεία σου! 🩷

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Sonne είπε:

Κορίτσια γεια σας. 

Εύχομαι σε όλες να πραγματοποιηθεί το θαύμα μας !!! Καλό κουράγιο και δύναμη εύχομαι. 

Θα χρειαζομουν την βοήθεια σας αν ξέρει καμία. Είμαι στην 16η εβδομάδα και σήμερα ξέχασα πρώτη φορά να κάνω την αντιπηκτική ένεση. Έπρεπε να την κάνω 10ωρα το πρωί. Δεν ξέρω τι να κάνω όμως τώρα. Να την παραλείψω η να την κάνω άμεσα? Δεν βρίσκω και τον γιατρό μου. 

Μίλα με τον γιατρό σου κορίτσι μου ,η με το κέντρο σου ... σε θέματα φαρμάκων αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Sonne είπε:

Κορίτσια γεια σας. 

Εύχομαι σε όλες να πραγματοποιηθεί το θαύμα μας !!! Καλό κουράγιο και δύναμη εύχομαι. 

Θα χρειαζομουν την βοήθεια σας αν ξέρει καμία. Είμαι στην 16η εβδομάδα και σήμερα ξέχασα πρώτη φορά να κάνω την αντιπηκτική ένεση. Έπρεπε να την κάνω 10ωρα το πρωί. Δεν ξέρω τι να κάνω όμως τώρα. Να την παραλείψω η να την κάνω άμεσα? Δεν βρίσκω και τον γιατρό μου. 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Μαία έχεις να την πάρεις; Θα ξέρει κι εκείνη σίγουρα! Εγώ γενικά όταν ξεχάσω κάποιο φάρμακο η την αντιπηκτικη δεν την κάνω. Ρωτά και τον φαρμακοποιό σου αν έχεις κι εκείνος θα ξέρει! Τώρα αν δεις ότι τα ξεχνάς συχνά βάλε ένα ξυπνητήρι καθημερινό να είσαι ήσυχη. 

πρίν από 10 λεπτά , Sonne είπε:

Κορίτσια γεια σας. 

Μίλα με τον γιατρό σου, εγώ την έκανα αργότερα. Και να βάζεις ξυπνητήρια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια βγήκε και η 2η χοριακη, 3 μέρες μετα τη 1η και είναι 2008 😄😄😄

@kate82 περαστικά και καλή ανάρρωση!!να πας δυνατή τον άλλο μήνα!! 

πόσο ήταν η πρώτη καλέ;

• Μου αρέσει 1

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια... Τελικά επικοινώνησα με το ιατρείο και μου είπαν να την κάνω. 

Έχω ξυπνητήρια αλλά για κάποιο λόγο το έκλεισα και μετά την ξέχασα.... Χάνω τα μυαλά μου η καημένη. 😂😂

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια βγήκε και η 2η χοριακη, 3 μέρες μετα τη 1η και είναι 2008 😄😄😄

@kate82 περαστικά και καλή ανάρρωση!!να πας δυνατή τον άλλο μήνα!! 

Μπράβο μπράβο μπράβο !!!! Δυδυμακιααααα μου μυρίζονται!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

394

Άντε με το καλό ο υπέρηχος ! Από εβδομάδα θα λυθεί Κ το μυστήριο 2 ή 1 

πρίν από 1 λεπτό , ελπιδακι είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!σου εύχομαι μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσυνηση!πολύ ευχάριστα νέα!!εμένα αύριο είναι η ημέρα της χοριακης ,έχω κάνει τεστ φαρμακείου και είναι θετικά,περιμένω με ανυπομονησία!

Συνχαρητηρια Κ σε εσένα μια μεγάλη χοριακη !! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , ελπιδακι είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!σου εύχομαι μια τελειομηνη και ήρεμη εγκυμοσυνηση!πολύ ευχάριστα νέα!!εμένα αύριο είναι η ημέρα της χοριακης ,έχω κάνει τεστ φαρμακείου και είναι θετικά,περιμένω με ανυπομονησία!

Α τέλεια!!!άρα είσαι λίγο πιο ήσυχη για το αυριανό αποτέλεσμα!!!επίσης συγχαρητήρια λοιπόν 💐!να πάνε όλα τέλεια και σ εσένα!!!

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Άντε με το καλό ο υπέρηχος ! Από εβδομάδα θα λυθεί Κ το μυστήριο 2 ή 1 

Ναι ναι!!ευχαριστω!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

394

με τύφλωσαν τα δίδυμα. 400 - 800 και 3η μέρα 2000;; μην είναι και τρία μην σου πω. Πολλά πολλά συγχαρητήρια. Σε διαβάζω καιρό και ανυπομονούσα να δω τα χαρμόσυνα!!!  

Just now, Xristina96 είπε:

με τύφλωσαν τα δίδυμα. 400 - 800 και 3η μέρα 2000;; μην είναι και τρία μην σου πω. Πολλά πολλά συγχαρητήρια. Σε διαβάζω καιρό και ανυπομονούσα να δω τα χαρμόσυνα!!!  

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Αλήθεια με συγκινεί πολύ που θυμόσαστε την ιστορία μου και χαίρεστε με τη χαρά μου!!♥️♥️

νομίζω θα μάθουμε από βδομάδα 😅

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...