Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για την απάντηση δύο μέρες πήρα, δεν ξαναπερνω, κρεμμύδια έβαλα στις πατούσες αλλά βρωμίσει όλο το σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή

Χαχα δεν τα βάζεις σκέτα για αυτόν τον λόγο τα τυλίγεις σε γάζες απλές χειρουργικές τύπου τα κολλας στις πατούσες βάζεις από ένα σακουλάκι σε κάθε ποδι σαν  αυτά που βάζουμε τρόφιμα για κατάψυξη και από πάνω χοντρές κάλτσες και κοιμάσαι πχ για να μην βρωμισει ο τόπος και λερωθούν σεντόνια κτλ.

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , little miracle είπε:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Οχι δε κατάλαβα !! Στείλε μου σε παρακαλώ! Εχω ερχόμενη αντίσταση ινσουλίνης και αυξημένο σάκχαρο κατά 20 μονάδες στο σάκχαρο 1η και 2ης ώρας. Το σάκχαρο νηστείας είναι οκ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Sofiiii είπε:

Χαχα δεν τα βάζεις σκέτα για αυτόν τον λόγο τα τυλίγεις σε γάζες απλές χειρουργικές τύπου τα κολλας στις πατούσες βάζεις από ένα σακουλάκι σε κάθε ποδι σαν  αυτά που βάζουμε τρόφιμα για κατάψυξη και από πάνω χοντρές κάλτσες και κοιμάσαι πχ για να μην βρωμισει ο τόπος και λερωθούν σεντόνια κτλ.

Άστο όλα για πλύσιμο πήγαν 

• Χαχα 3

14 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κι εμένα,στα39 με φυσιολογικό τρόπο κι ενώ προσπαθούσαν δύο χρόνια και εγώ την έστελνα για εξωσωματική😂😂😂😂

Θεσσαλονίκη θέλει 2-3 εβδομάδες.

Πλάκα κάνεις!!! Εγώ αυτά που έγραψα ηταν για Αθήνα, αλλά δεν φανταζομουν ότι δεν ισχύουν στη Θεσσαλονίκη!!

πρίν από 14 λεπτά , Makelen είπε:

Πλάκα κάνεις!!! Εγώ αυτά που έγραψα ηταν για Αθήνα, αλλά δεν φανταζομουν ότι δεν ισχύουν στη Θεσσαλονίκη!!

Είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία εδώ.. καλημέρα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα, εγώ Αθήνα, πήρα την ίδια μέρα απόφαση και φάρμακα. Στο Μαρούσι το φαρμακείο είναι εκεί που περνάμε επιτροπη΄. Εντωμεταξύ, απλά αφήσαμε τα χαρτιά και μας φώναξαν μέσα σε 30 λεπτά. 

πρίν από 58 λεπτά , Makelen είπε:

ναι, ναι, Θεσσαλονίκη απλά λένε μέρα που πρέπει να στείλουμε τα χαρτιά, δεν πάμε εκεί αυτοπροσώπως. Αυτό είναι ουσιαστικά το ραντεβού, η μέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών. Και σου λένε μέσα σε 15-20 εργάσιμες θα σου απαντήσουμε. Εγώ τα έστειλα με κούριερ γιατί δεν μένω Θεσσαλονίκη, μου απάντησαν σε τρεις μέρες, και πάλι με κούριερ μου έστειλαν την απόφαση.

να ρωτήσω κάτι, βρε κορίτσια. Είμαι στην 6η μέρα διέγερσης και νομίζω δεν μπορώ να κάνω πιπί όπως κάνω συνήθως, είναι λιγότερη η ροή (επειδή σίγουρα θέλετε να ακούσετε λεπτομέρειες)😅Να φανταστώ είναι φυσιολογικό αυτό επειδή διογκώνονται οι ωοθήκες;

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα τελικά και αυτήν η ετ θα ακυρωθεί, διαγνωστικά με υγρό στα πνευμονια .... τελειαααα

Λυπάμαι κορίτσι μου αλλά αν είναι για καλό δεν πειράζει !!! Πώς το βρήκανε αυτό; Και πως έπιρεαζει;;;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου αλλά αν είναι για καλό δεν πειράζει !!! Πώς το βρήκανε αυτό; Και πως έπιρεαζει;;;

Η παθολόγος μου μ έστειλε για ακτινογραφία θωρακος γιατί από χθες είχα ένα χαζό βηχα που με χτυπούσε σ όλο το κορμί, δέκατα, και τα αποτελέσματα της ακτινογραφία μ έβγαλε πνευμονία, τώρα είμαι νοσοκομείο. Εγώ θεωρώ ότι θα μου την ακυρώσουν γιατί λογικά θα πάρω κ αντιβίωση αν δεν με κρατήσουν μέσα. Θα τους ενημερώσω μόλις τελειώσω από εδώ και ότι θέλει ας γίνει, @MK2012 είδες και εγώ μαζί σου στην γκαντεμιά  αλλά δεν το βάζουμε κάτω 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Η παθολόγος μου μ έστειλε για ακτινογραφία θωρακος γιατί από χθες είχα ένα χαζό βηχα που με χτυπούσε σ όλο το κορμί, δέκατα, και τα αποτελέσματα της ακτινογραφία μ έβγαλε πνευμονία, τώρα είμαι νοσοκομείο. Εγώ θεωρώ ότι θα μου την ακυρώσουν γιατί λογικά θα πάρω κ αντιβίωση αν δεν με κρατήσουν μέσα. Θα τους ενημερώσω μόλις τελειώσω από εδώ και ότι θέλει ας γίνει, @MK2012 είδες και εγώ μαζί σου στην γκαντεμιά  αλλά δεν το βάζουμε κάτω 

Καλύτερα να ακυρωθεί. Πρέπει να είσαι 100% καλά να υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου!

Περαστικά να είναι και να βγεις γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , kate82 είπε:

Περαστικά εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά και ας χαθεί ένας μήνας !!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Blu24 είπε:

Περαστικά εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά και ας χαθεί ένας μήνας !!! 

Εννοείτε είπαμε κάνουμε τα πάντα για να γίνει το θαυματακι μας πραγματικότητα, όπως μ είπαν στο κέντρο μου αλλά πάνω από όλα πρέπει να είμαστε εμείς καλά.... 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια γεια σας. 

Εύχομαι σε όλες να πραγματοποιηθεί το θαύμα μας !!! Καλό κουράγιο και δύναμη εύχομαι. 

Θα χρειαζομουν την βοήθεια σας αν ξέρει καμία. Είμαι στην 16η εβδομάδα και σήμερα ξέχασα πρώτη φορά να κάνω την αντιπηκτική ένεση. Έπρεπε να την κάνω 10ωρα το πρωί. Δεν ξέρω τι να κάνω όμως τώρα. Να την παραλείψω η να την κάνω άμεσα? Δεν βρίσκω και τον γιατρό μου. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...