Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

πώς τα πας γενικά με την όλη διαδικασία;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα χάπι! Retaform. Πήγα στη γυναίκα του Σφακ κ μου είπε πως πρέπει να πάρω. Η αιματολόγος την είχε δει την καμπύλη που είχα κάνει κ μου είχε πει να πάω ενδοκρινολόγο. Δυστυχώς προς το παρόν με πειράζει λίγο εντερικά το χάπι και παίρνω προβιοτικά μέχρι να το συνηθίσω. Αλλιώς θα πρέπει να μου αλλάξει δόση.

Αν στην ΕΤ εμποδίζουν είναι λίγο θέμα να το μάθω τώρα ενώ έχω ήδη κάνει μια που ήταν αποτυχημένη.

Ε θα την βρήτε την δόση συνήθως με όλα αυτά τα φάρμακα ποτέ δεν ταιριάζει με την πρώτη η δόση.

Τα ΑΝΑ πάντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο απλά πρέπει πριν την εμβρυομεταφορα να επαναλάβεις εξετάσεις Κ να το συζητήσετε όχι τελευταία στιγμή βέβαια . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Ε θα την βρήτε την δόση συνήθως με όλα αυτά τα φάρμακα ποτέ δεν ταιριάζει με την πρώτη η δόση.

Τα ΑΝΑ πάντως δεν είναι τίποτα σπουδαίο απλά πρέπει πριν την εμβρυομεταφορα να επαναλάβεις εξετάσεις Κ να το συζητήσετε όχι τελευταία στιγμή βέβαια . 

Ακόμα κ αν δε βρεθεί αυτοάνοσο ε; 5 χρόνια είναι θετικά δε νομίζω να αλλάξει κάτι πριν την ετ. Αλλά μπορεί να μου πει να πάρω κάτι βοηθητικό. Διάβασα πάντως πως μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουν θετικά ΑΝΑ σε τίτλους 1/160. Τουλάχιστον αν καταλαβαίνω σωστά από τα αποτελέσματα αποκλείσαμε θρομβοφιλια. 

πρίν από 6 λεπτά , Malntalia είπε:

Χαλάνδρι? Δεν μπορώ να μιλήσω και πιο συγκεκριμένα αν μιλάμε για γνωστό τηλεοπτικό γιατρό παρ... μακρυά από αυτό το κέντρο ..ψάξε κ εδώ μέσα θα βρεις διαφορα.. 

Δυστυχώς ναι ! Αυτό είναι! 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ακόμα κ αν δε βρεθεί αυτοάνοσο ε; 5 χρόνια είναι θετικά δε νομίζω να αλλάξει κάτι πριν την ετ. Αλλά μπορεί να μου πει να πάρω κάτι βοηθητικό. Διάβασα πάντως πως μεγάλο ποσοστό ανθρώπων έχουν θετικά ανα σε τίτλους 1/160.

Ναι ίσως λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα πάρεις κορτιζόνη. 

Ναι πολλοί έχουν χωρίς κάτι παθολογικό Κ πολλές φορές φταίει Κ η διατροφή . Δεν είναι κάτι φοβερό στο μόνο που επιρεαζει σε κάποιους ανθρώπους είναι στην εμφύτευση γι'αυτό πρέπει να το ξανασυζητήσεις Κ όταν έρθει ώρα εκείνη . 

Από πριν πάντως δεν κάνεις τίποτα απολύτως μόνο όταν θες εμβρυομεταφορα 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , karlajo είπε:

Ναι ναι ψαράκι με τα όλα του😄Αν σε παιρνει απο αποψη βλαστοκυστεων βαλε δυο!Πιο πολλές πιθανότητες και το πολύ πολύ θα έχεις 2 νινάκια αντί για 1!Πιο μεγάλες χαρές 🥰

Και εγώ ψαράκι 4μαρτιου χαχαχαχ ,3 μου έχουν μείνει ,θα δούμε ας φτάσουμε στο σημείο ετ και ότι μας έρθει εκείνη την στιγμή 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ναι ίσως λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορα πάρεις κορτιζόνη. 

Ναι πολλοί έχουν χωρίς κάτι παθολογικό Κ πολλές φορές φταίει Κ η διατροφή . Δεν είναι κάτι φοβερό στο μόνο που επιρεαζει σε κάποιους ανθρώπους είναι στην εμφύτευση γι'αυτό πρέπει να το ξανασυζητήσεις Κ όταν έρθει ώρα εκείνη . 

Από πριν πάντως δεν κάνεις τίποτα απολύτως μόνο όταν θες εμβρυομεταφορα 

Δεν ήξερα πως παίζει ρόλο και η διατροφή! Προσπαθώ να τη φτιάξω αυτή την περίοδο όσο μπορώ η αλήθεια είναι γιατί δεν ήμουν πρότυπο διατροφικών συνηθειών. Κάθε μέρα μαγειρευτό κ σαλάτα σίγουρα. Έχω κόψει την καφεΐνη από τον καφέ από τις γιορτές. Με τα φρούτα δυσκολεύομαι και με το να κόψω την κόκα κόλα εντελώς . Πίνω zero caffeine και εκεί αλλά και πάλι πίνω σίγουρα ένα κουτάκι τη μέρα.  

πρίν από 36 λεπτά , MK2012 είπε:

Έκανες μήπως και LH? Θεωρητικά αν είσαι σε περίοδο ωορρηξίας τότε θα πρέπει να υπάρχει κορύφωση. Συνδυαστικά με την Ε2 βλέπουν αν είσαι σε φάση ωορρηξίας ή όχι. Εγω επειδή αγχώνομαι με το φυσικό κύκλο μη χάσω το ωάριο του μήνα, έχω κάτι τεστ ωορρηξίας σπίτι. Θεωρητικά αν βγει θετικό μέσα στις επόμενες 48 ώρες έχεις ωορρηξία. Τσέκαρε το σε περίπτωση που κάνω λάθος αλλά αν κάνεις κάνε πριν την ovitrelle.

LH δεν μου είπαν να κάνω, μόνο Ε2. Ίσως γιατί παίρνω και arvekap το πρωί (αύριο πρωί τελευταία φορά). Θα πάρω να το τσεκάρω αύριο.. Σε ευχαριστώ..

πρίν από 40 λεπτά , linaa είπε:

Αν το έχεις ξαναπάθει στον ίδιο γιατρό έπρεπε να το πεις ότι δεν συμφωνείς για Σάββατο Κ να το έκανες σήμερα.  Να πεις τις αμφιβολίες σου επί τόπου 

Μου έχει συμβεί μια στον παλιό γιατρό και μία με τον τωρινό, ο οποίος είπε τρελλαθεί.. Ίσως έπρεπε να είμαι πιο πιεστική.. μας φέρνουν σε τόσο δύσκολη θέση..

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

LH δεν μου είπαν να κάνω, μόνο Ε2. Ίσως γιατί παίρνω και arvekap το πρωί (αύριο πρωί τελευταία φορά). Θα πάρω να το τσεκάρω αύριο.. Σε ευχαριστώ..

Τσέκαρε το ναι. Πάντως γενικά σε διεγερση με φάρμακα είναι πιο ελεγχόμενο το περιβάλλον. Αν θες απλά για να το βγάλεις από το μυαλό σου κάνε ένα τεστ ωορρηξίας. Πάντως εγώ την παρασκευή που μας πέρασε ενδεικτικά είχα LH 21-22 αν θυμάμαι καλά και Ε2 400 και με έβαλαν για ωοληψια Κυριακή κ δε το είχα χάσει το ωάριο. Ασχέτως που δε γονιμοποιήθηκε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Δεν ήξερα πως παίζει ρόλο και η διατροφή! Προσπαθώ να τη φτιάξω αυτή την περίοδο όσο μπορώ η αλήθεια είναι γιατί δεν ήμουν πρότυπο διατροφικών συνηθειών. Κάθε μέρα μαγειρευτό κ σαλάτα σίγουρα. Έχω κόψει την καφεΐνη από τον καφέ από τις γιορτές. Με τα φρούτα δυσκολεύομαι και με το να κόψω την κόκα κόλα εντελώς . Πίνω zero caffeine και εκεί αλλά και πάλι πίνω σίγουρα ένα κουτάκι τη μέρα.  

Καλύτερα να φας γλυκό πάρα να πίνεις κόκα κόλα. Δεν είναι μόνο η ζάχαρη αλλά και πααααρα πολλά άλλα! Δεν υπάρχει χειρότερο! Επίσης ένα καφεδάκι την ημέρα κάνει καλό οτιδήποτε ντεκαφ είναι τρομερά επεξεργασμένο και καθόλου ωφέλιμο για τον οργανισμο! Επίσης εγώ παίρνω Retform και μου το έκοψε μετά την αυχενική γιατί δεν επιτρέπεται στο 2ο τρίμηνο. Θα πάρει λίγο χρόνο με το πεπτικό αλλά αν πάρει καιρό μπορεί να σου αλλάξει δόση. Εμένα μου προκάλεσε τρομερή εφίδρωση το ξεκίνησα και καλοκαίρι.. λουκούμι πέρασα!!! 😂

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλύτερα να φας γλυκό πάρα να πίνεις κόκα κόλα. Δεν είναι μόνο η ζάχαρη αλλά και πααααρα πολλά άλλα! Δεν υπάρχει χειρότερο! Επίσης ένα καφεδάκι την ημέρα κάνει καλό οτιδήποτε ντεκαφ είναι τρομερά επεξεργασμένο και καθόλου ωφέλιμο για τον οργανισμο! Επίσης εγώ παίρνω Retform και μου το έκοψε μετά την αυχενική γιατί δεν επιτρέπεται στο 2ο τρίμηνο. Θα πάρει λίγο χρόνο με το πεπτικό αλλά αν πάρει καιρό μπορεί να σου αλλάξει δόση. Εμένα μου προκάλεσε τρομερή εφίδρωση το ξεκίνησα και καλοκαίρι.. λουκούμι πέρασα!!! 😂

Α και για κορτιζόνη κανονικά πρέπει να σου δώσουν λίγο καιρό πριν κάνεις ετ με το καλό. Εμένα λόγω και χάσιμοτο κι αυτή μου την έκοψαν μετά την αυχενική. 3 μήνες κορτιζόνη νεύρα κουρέλια!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Παίζει ναι Κ η διατροφή . Εγώ να σου πω την coca cola την έκοψα πίνοντας αυτό το νερό με τις γεύσεις το ανθρακούχο aqua carpatica flavors  . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ΧΑ Χ α φαίνετε πιο ελαφρύ πάντως Κ έχει την δροσιά του να σε ξυπνήσει τέλος πάντων .  

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τσέκαρε το ναι. Πάντως γενικά σε διεγερση με φάρμακα είναι πιο ελεγχόμενο το περιβάλλον. Αν θες απλά για να το βγάλεις από το μυαλό σου κάνε ένα τεστ ωορρηξίας. Πάντως εγώ την παρασκευή που μας πέρασε ενδεικτικά είχα LH 21-22 αν θυμάμαι καλά και Ε2 400 και με έβαλαν για ωοληψια Κυριακή κ δε το είχα χάσει το ωάριο. Ασχέτως που δε γονιμοποιήθηκε.

Θυμάσαι διάμετρο την ημέρα της ovitrelle? 

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Δε τρώω σχεδόν καθολου γλυκά ! Δε μου αρέσουν κ δε μου λείπουν κιόλας. Την κόκα κόλα νομίζω την επιζητώ λόγω ανθρακικού. Είναι μια κακή συνήθεια που έχουμε με το σύζυγο μαζί κ πρέπει να κοπεί.
Α για αυτό ιδρώνω εδώ και μια βδομάδα που το ξεκίνησα λες και είμαι στην κόλαση; Είχα αρχίσει να φοβάμαι για προκλιμακτηριακο σύμπτωμα. Βεβαια τα ίδια συμπτώματα μου έκανε κ το serpafar πάλι που είχα πάρει το καλοκαίρι γιατί μειώνει τα οιστρογόνα. 
Η ενδοκρινολόγος είπε να το παίρνω μέχρι 12η βδομάδα ( αν ποτέ γίνει το θαύμα φυσικά) 

πρίν από 2 λεπτά , Bubble24 είπε:

Θυμάσαι διάμετρο την ημέρα της ovitrelle? 

Ναι 18,5 ήταν και εμένα αλλά εγώ τελείως φυσικός μη ξεχνάς. Δε μπορείς να κάνεις πολλά εκεί.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Παίζει ναι Κ η διατροφή . Εγώ να σου πω την coca cola την έκοψα πίνοντας αυτό το νερό με τις γεύσεις το ανθρακούχο aqua carpatica flavors  . Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο ΧΑ Χ α φαίνετε πιο ελαφρύ πάντως Κ έχει την δροσιά του να σε ξυπνήσει τέλος πάντων .  

Όταν έκανα διατροφή είχα ρωτήσει τι μπορώ να πίνω σαν δροσιστικό χωρίς ζάχαρη εκτός από τσάι και μου είπε μόνο το μαύρο κουτάκι sweeps πορτοκάλι ή λεμόνι δεν έχουν ζάχαρη.ολα τα άλλα έχουν! Σοκαριστικα!!!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Όταν έκανα διατροφή είχα ρωτήσει τι μπορώ να πίνω σαν δροσιστικό χωρίς ζάχαρη εκτός από τσάι και μου είπε μόνο το μαύρο κουτάκι sweeps πορτοκάλι ή λεμόνι δεν έχουν ζάχαρη.ολα τα άλλα έχουν! Σοκαριστικα!!!

Και εγώ που νόμιζα πως με Coca Cola Zero και χωρίς καφεΐνη ήμουν καλά. Πλάκα πλάκα με κάθε μέρα ένα κουτάκι χρόνια ολόκληρα , λογικό το σάκχαρο να κάνει πάρτυ. 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε τρώω σχεδόν καθολου γλυκά ! Δε μου αρέσουν κ δε μου λείπουν κιόλας. Την κόκα κόλα νομίζω την επιζητώ λόγω ανθρακικού. Είναι μια κακή συνήθεια που έχουμε με το σύζυγο μαζί κ πρέπει να κοπεί.
Α για αυτό ιδρώνω εδώ και μια βδομάδα που το ξεκίνησα λες και είμαι στην κόλαση; Είχα αρχίσει να φοβάμαι για προκλιμακτηριακο σύμπτωμα. Βεβαια τα ίδια συμπτώματα μου έκανε κ το serpafar που είχα πάρει το καλοκαίρι γιατί μειώνει τα οιστρογόνα. 
Η ενδοκρινολόγος είπε να το παίρνω μέχρι 12η βδομάδα ( αν ποτέ γίνει το θαύμα φυσικά) 

Ναι 18,5 ήταν και εμένα αλλά εγώ τελείως φυσικός μη ξεχνάς. Δε μπορείς να κάνεις πολλά εκεί.

Ακριβώς αυτό λες και είσαι στη κόλαση 😂 από το χάπι είναι. Τι δόση σου χει δώσει; Εμένα 1000 και όταν μου το έκοψε σε μεσημέρι και βράδυ ηρέμησε η εφίδρωση σε φοβερό βαθμό και μετά συνήθισε ο οργανισμός. Τυχερή είσαι εγώ δεν ζω χωρίς γλυκό!!! Δοκίμασε κάτι άλλο λίγη υπομονή θέλει η κόκα κόλα και μετά κόβεται εύκολα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...