Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας χθες έκανα την πρώτη ένεση cetrotide και έβγαλα σαν μικρά σπυράκια και ξυνόταν πολύ βέβαια σε μια ώρα όλα πέρασαν .. έκανα σήμερα την δεύτερη φορά και δεν έβγαλα τπτ ούτε κοκκινίλα… είχε συμβεί σε κάποια ; Ευχαριστώ για της απαντήσεις 🩷🩷🩷

Καλημέρα!! Είμαστε στην ίδια φάση με τη διεγερση!! Έκανα και εγώ χθες αισίως την 4η μου cetroride! Την πρώτη μέρα είχα κοκκινίλα και πιο έντονο κνησμό, τις επόμενες μέρες απλά ήταν λίγο κόκκινο το σημείο για λίγη ώρα. Πιστεύω είναι φυσιολογικό. Γιατί και με την gonal την πρώτη μέρα με έπιασε πονοκέφαλος, τις επόμενες μέρες όλα οκ. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

και 'σύ νόμιζες ότι είναι το δικό μας ε?εγκεφαλικό έπαθα εγώ.λεω έχει πλάκα

Ναι ναι η αλήθεια είναι αυτήν... βέβαια αυτά μπορούν να συμβούν παντού κακά τα ψέμματα... τα λεφτά είναι πολλά και είναι λίγοι οι γιατροί που σου φέρονται σαν άνθρωπο και όχι σαν πορτοφολι

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα αυξημένα ΑΝΑ τα έχουν αρκετοί. Και εγώ και μου είπε ότι μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ή μπορεί να εμφανίσω κάποια στιγμή κάποιο αυτοάνοσο. Μετά την γέννα εμφάνισα αυτοάνοσο δερματικό. Τυχαίο; Δεν γνωρίζω. 

Οκ καταλαβα. Όμως δεν εμπόδισε τη διαδικασία πουθενά , σωστά ; Όλα τα άλλα αντισώματα πάντως αρνητικά είναι. Γιατί διάβασα και για διάφορα αυτοάνοσα που έχουν τέτοιες ενδείξεις όπως ο λύκος. 

• Μου αρέσει 1

Το έμαθα στο πρώτο τρίμηνο αυτό. Σε εμένα δεν έπαιξε ρόλο αλλά αν είναι αυξημένα πολύ ίσως να το δεις με έναν ανοσολογο και να πάρεις λίγο κορτιζόνη για το πρώτο τρίμηνο. Να μην επιτεθεί το ανοσοποιητικό σου στο έμβρυο και το θεωρήσει σαν ξένο. Φαντάσου πολλοί το δίνουν και προληπτικά .

• Μου αρέσει 1

Just now, kate82 είπε:

Ναι ναι η αλήθεια είναι αυτήν... βέβαια αυτά μπορούν να συμβούν παντού κακά τα ψέμματα... τα λεφτά είναι πολλά και είναι λίγοι οι γιατροί που σου φέρονται σαν άνθρωπο και όχι σαν πορτοφολι

Αυτο ξαναπείς το...Εδώ πήγα στο γυναικολογο που εχω χρόνια να μου δώσει μια βεβαίωση από μια εξέταση που είχα κάνει στον ίδιο πριν δυο μήνες για να την καταθέσω στην επιτροπή και μου πήρε 30 ευρώ!!!Για μια βεβαίωση! 30!!!!Πολύ μου κακοφάνηκε, όχι για το ποσό αλλά ρε φίλε τόσα χρόνια είμαι σε σένα και πάλι σε σένα θα είμαι και για γεννά πρώτα ο Θεός κ όλα.Ελεος δηλαδη

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά με διατροφή πέφτουν αλλά αν δεν πέσουν μπορείς να πάρεις κορτιζόνη πριν την εμβρυομεταφορα.  Παθολογικά δεν σημαίνει κάτι σπουδαίο μπορεί να υπάρχει μια απλά υπερβολική αντιδραση του ανοσοποιητικού σου. 

Πάντα ήταν τέτοια η ένδειξη. Από το 2019 που βλέπω κάτι αιματολογικές από παθολόγο. Και το 2022 τα ίδια. Απλά ο παθολόγος έλεγε πως είναι άνευ σημασίας. Τώρα στην αιματολόγο βλέπω 100 διαφορετικές εξετάσεις, απλά αυτό βγήκε μόνο θετικό προς το παρόν. Ε και οι βιταμίνες που απ’ότι φαίνεται δεν έχω ίχνος αλλά οκ ξεκίνησα ήδη Β12 και D.

Just now, karlajo είπε:

Αυτο ξαναπείς το...Εδώ πήγα στο γυναικολογο που εχω χρόνια να μου δώσει μια βεβαίωση από μια εξέταση που είχα κάνει στον ίδιο πριν δυο μήνες για να την καταθέσω στην επιτροπή και μου πήρε 30 ευρώ!!!Για μια βεβαίωση! 30!!!!Πολύ μου κακοφάνηκε, όχι για το ποσό αλλά ρε φίλε τόσα χρόνια είμαι σε σένα και πάλι σε σένα θα είμαι και για γεννά πρώτα ο Θεός κ όλα.Ελεος δηλαδη

Άστα να πάνε...τώρα περνάς επιτροπή??? 

Just now, kate82 είπε:

Άστα να πάνε...τώρα περνάς επιτροπή??? 

Πέρασα!Σήμερα με πήραν για να μου πουν ότι εγκρίθηκα!Πρώτα ο Θεός σε ένα μήνα ξεκινάω διεγερσηΠέφτει η περίοδος μου πάνω στα γενέθλια μου.Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή!εσύ απ ότι θυμάμαι περιμένεις για εμβρυομεταφορά ε?μια βλαστοκύστη θα βάλεις η δυο?

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πάντα ήταν τέτοια η ένδειξη. Από το 2019 που βλέπω κάτι αιματολογικές από παθολόγο. Και το 2022 τα ίδια. Απλά ο παθολόγος έλεγε πως είναι άνευ σημασίας. Τώρα στην αιματολόγο βλέπω 100 διαφορετικές εξετάσεις, απλά αυτό βγήκε μόνο θετικό προς το παρόν. Ε και οι βιταμίνες που απ’ότι φαίνεται δεν έχω ίχνος αλλά οκ ξεκίνησα ήδη Β12 και D.

Παθολογικά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.  Στην εμβρυομεταφορα όμως μπορεί να εμποδίζουν. Με την αντίσταση στην ινσουλίνη τι έκανες ? Κ στην ενδοκρινολόγο πρέπει να τις δείξεις τις εξετάσεις αυτές 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ούτε εγώ αλλά θα δω κ τι θα μας πει στις 27 που θα πάω. Μπορεί να την πάρω κ ένα τηλ αύριο.

Στειλε email θα σου απαντήσει ή θα καλέσει μόνη της. Είναι μια μικρή θεά! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

Πέρασα!Σήμερα με πήραν για να μου πουν ότι εγκρίθηκα!Πρώτα ο Θεός σε ένα μήνα ξεκινάω διεγερσηΠέφτει η περίοδος μου πάνω στα γενέθλια μου.Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή!εσύ απ ότι θυμάμαι περιμένεις για εμβρυομεταφορά ε?μια βλαστοκύστη θα βάλεις η δυο?

Και εσύ ψαράκι είσαι??? Εγώ ναι περιμένω περίοδο και λογικά θα προχωρήσω, την άρπαξα και φοβάμαι ότι θα μου την ακυρώσει... ακόμα δεν αποφάσισα θέλω δύο αλλά φοβάμαι 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Παθολογικά δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.  Στην εμβρυομεταφορα όμως μπορεί να εμποδίζουν. Με την αντίσταση στην ινσουλίνη τι έκανες ? Κ στην ενδοκρινολόγο πρέπει να τις δείξεις τις εξετάσεις αυτές 

Ξεκίνησα χάπι! Retaform. Πήγα στη γυναίκα του Σφακ κ μου είπε πως πρέπει να πάρω. Η αιματολόγος την είχε δει την καμπύλη που είχα κάνει κ μου είχε πει να πάω ενδοκρινολόγο. Δυστυχώς προς το παρόν με πειράζει λίγο εντερικά το χάπι και παίρνω προβιοτικά μέχρι να το συνηθίσω. Αλλιώς θα πρέπει να μου αλλάξει δόση.

Αν στην ΕΤ εμποδίζουν είναι λίγο θέμα να το μάθω τώρα ενώ έχω ήδη κάνει μια που ήταν αποτυχημένη.

πρίν από 16 λεπτά , teti83 είπε:

Όχι. Em....

Χαλάνδρι? Δεν μπορώ να μιλήσω και πιο συγκεκριμένα αν μιλάμε για γνωστό τηλεοπτικό γιατρό παρ... μακρυά από αυτό το κέντρο ..ψάξε κ εδώ μέσα θα βρεις διαφορα.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Και εσύ ψαράκι είσαι??? Εγώ ναι περιμένω περίοδο και λογικά θα προχωρήσω, την άρπαξα και φοβάμαι ότι θα μου την ακυρώσει... ακόμα δεν αποφάσισα θέλω δύο αλλά φοβάμαι 

Ναι ναι ψαράκι με τα όλα του😄Αν σε παιρνει απο αποψη βλαστοκυστεων βαλε δυο!Πιο πολλές πιθανότητες και το πολύ πολύ θα έχεις 2 νινάκια αντί για 1!Πιο μεγάλες χαρές 🥰

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...