Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. με βάση την εμπειρία σας την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η βραδινή ένεση ovitrelle ποιο πρέπει να είναι το μέγιστο μέγεθος των ωοθυλακίων. Έκανα σήμερα υπέρηχο και οιστραδιολη (ήταν 900) για 6 ωοθυλάκια, από τα οποία το ένα ήταν κοντά 18,5, ένα 14 και τα άλλα στο 11 με 12. Μου είπαν για ωοληψία το Σάββατο, αύριο βράδυ θα κάνω ovitrelle, αλλά εγώ ανησυχώ μην χάσω το μεγάλο- κυρίαρχο (μου έχει ξανασυμβεί δύο φορές!!!). Έχω αγχωθεί πολύ αλλά πώς να αμφισβητήσω τον γιατρό;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. με βάση την εμπειρία σας την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η βραδινή ένεση ovitrelle ποιο πρέπει να είναι το μέγιστο μέγεθος των ωοθυλακίων. Έκανα σήμερα υπέρηχο και οιστραδιολη (ήταν 900) για 6 ωοθυλάκια, από τα οποία το ένα ήταν κοντά 18,5, ένα 14 και τα άλλα στο 11 με 12. Μου είπαν για ωοληψία το Σάββατο, αύριο βράδυ θα κάνω ovitrelle, αλλά εγώ ανησυχώ μην χάσω το μεγάλο- κυρίαρχο (μου έχει ξανασυμβεί δύο φορές!!!). Έχω αγχωθεί πολύ αλλά πώς να αμφισβητήσω τον γιατρό;;;

Έκανες μήπως και LH? Θεωρητικά αν είσαι σε περίοδο ωορρηξίας τότε θα πρέπει να υπάρχει κορύφωση. Συνδυαστικά με την Ε2 βλέπουν αν είσαι σε φάση ωορρηξίας ή όχι. Εγω επειδή αγχώνομαι με το φυσικό κύκλο μη χάσω το ωάριο του μήνα, έχω κάτι τεστ ωορρηξίας σπίτι. Θεωρητικά αν βγει θετικό μέσα στις επόμενες 48 ώρες έχεις ωορρηξία. Τσέκαρε το σε περίπτωση που κάνω λάθος αλλά αν κάνεις κάνε πριν την ovitrelle.

πρίν από 8 λεπτά , Bubble24 είπε:

Αν το έχεις ξαναπάθει στον ίδιο γιατρό έπρεπε να το πεις ότι δεν συμφωνείς για Σάββατο Κ να το έκανες σήμερα.  Να πεις τις αμφιβολίες σου επί τόπου 

Κορίτσια μου η ετ μου μάλλον θα πάει πάλι και άλλο πίσω, την άρπαξα γαμωτο εχω 2 μέρες λίγο ατονία το καλό είναι ότι έχω δέκατα το πολύ μέχρι 37,2 έφτασα, αλλά σήμερα άρχισε ο λαιμός και το στήθος να καίει, εκτός από ριγανελαιο ξέρετε κάτι άλλο να πάρω?

πρίν από 32 λεπτά , teti83 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εμάς δεν προχώρησε καν σε βλαστοκυστες. Τετάρτη πήραν δείγμα από τον σύζυγο και Παρασκευή έκαναν την εμβρυμεταφορα. Την επόμενη μέρα λοιπόν με παίρνουν τηλ και μου λένε έρχεστε την Παρασκευή για εμβρυμεταφορα τους ρωταω ποσα γονιμοποιηθηκαν . Μου λένε θα τα πείτε με τον γιατρό. Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορα ήξερα ότι θα μου βάλουν 2 μου το είχαν πει από την αρχή, στο πρωτο ραντεβου, οτι βαζουμε 2. Τελειώνει η διαδικασία πάμε για ενημέρωση, ρωταμε πάλι πόσα έχουν μείνει, και η απάντηση ήταν πάλι δεν το ξερω ακομα. Μετά περίμενα την χοριακη βγήκε θετικη και από την χαρά μας δεν ξαναρωτησαμε μέχρι που συνέβη το κακό. Και η απάντηση που πήραμε σήμερα ήταν αυτή. Δεν είπαν ότι δεν ήταν καλό το σπερμα είπαν ότι δεν άντεξαν κατάψυξη αποψυξη. Και του λεμε, μα είναι δυνατόν και λέει ο γιατρός μην σας ανησυχεί θα το φτιάξω. Τι να εμπιστευτούμε εμείς τώρα,  τι να φτιαξει;

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Δεν το συνεχίσαμε γιατί είδε ότι τον στριμώξαμε και λέει θα το φτιάξω. Μα τι να φτιάξει. Πως θα το φτιάξει, παίρνει ότι να'ναι Κατεψυγμένα; Δεν ξέρω πως να τον εμπιστευτώ και για την αποξεση.

Το κέντρο που είσαι λέγετε Ευγ….;; 

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου βγήκαν κάτι εξετάσεις που είχα κάνει στην κα Οικον**** την αιματολόγο του Ελενα και ενώ είναι όλα εντός ορίων, το μόνο ανησυχητικό (;) είναι τα αντιπυρηνικά αντισώματα «θετικά σε τίτλο 1/160». Αυτά τα είχα πάντα θετικά ή αλήθεια είναι ακόμα κ σε απλές εξετάσεις παθολόγου. Αν δε κάνω λάθος μπορεί να μην σημαίνει κ τπτ παρά την «ευαισθησία» ενός ανθρώπου να εμφανίσει κάποια στιγμή αυτοάνοσο. Γνωρίζει κάποια κοπέλα κάτι διαφορετικό; Προφανώς θα ρωτήσω κ τη γιατρό σε λίγες μέρες που έχουμε follow up appointment.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου βγήκαν κάτι εξετάσεις που είχα κάνει στην κα Οικον**** την αιματολόγο του Ελενα και ενώ είναι όλα εντός ορίων, το μόνο ανησυχητικό (;) είναι τα αντιπυρηνικά αντισώματα «θετικά σε τίτλο 1/160». Αυτά τα είχα πάντα θετικά ή αλήθεια είναι ακόμα κ σε απλές εξετάσεις παθολόγου. Αν δε κάνω λάθος μπορεί να μην σημαίνει κ τπτ παρά την «ευαισθησία» ενός ανθρώπου να εμφανίσει κάποια στιγμή αυτοάνοσο. Γνωρίζει κάποια κοπέλα κάτι διαφορετικό; Προφανώς θα ρωτήσω κ τη γιατρό σε λίγες μέρες που έχουμε follow up appointment.

Τα αυξημένα ΑΝΑ τα έχουν αρκετοί. Και εγώ και μου είπε ότι μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ή μπορεί να εμφανίσω κάποια στιγμή κάποιο αυτοάνοσο. Μετά την γέννα εμφάνισα αυτοάνοσο δερματικό. Τυχαίο; Δεν γνωρίζω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Γενικά με διατροφή πέφτουν αλλά αν δεν πέσουν μπορείς να πάρεις κορτιζόνη πριν την εμβρυομεταφορα.  Παθολογικά δεν σημαίνει κάτι σπουδαίο μπορεί να υπάρχει μια απλά υπερβολική αντιδραση του ανοσοποιητικού σου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...