Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλώς ήρθες, ελπίζω να σε κάνουμε να νιώσεις λιγότερο μόνη. Το θέμα που εντοπίσατε με το σπέρμα είναι σε μορφολογία, σε ποσότητα, σε τι; Έχετε κάνει καρυότυπο ζεύγους; Γνωρίζεται από που προέρχεται η ανωμαλία; Είχατε αρκετά έμβρυα για να πεις πως δεν μπορείτε να βρείτε κανένα; 
Να ξέρεις όμως και οι σύζυγοι μας στο ίδιο καζάνι με εμάς είναι. Κι αυτοί δεν μπορούν να γίνουν γονείς μαζί μας. Η υπογονιμότητα αφορά το ζευγάρι και όχι το ένα άτομο μεμονωμένα. Απλά πολλές φορές οι άντρες εκφράζονται λίγο διαφορετικά από εμάς. Πχ ο δικός μου έμαθε ένα νέο που τον τάραξε πάρα πολύ και αφορά την προσπάθεια μας έμμεσα και αντί να αντιδράσει ή να το συζητήσει, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ. Το πως έχω συγκρατηθεί ακόμα και δεν τον έχω σκοτώσει δείχνει πως αυτή η σχέση είναι καρμική... 😆

Όχι καλέ τι τυφλή εμπιστοσύνη, αλλιώς το εννοούσα. Αυτό που εννοώ είναι πως αν κάτι δεν σε καλύπτει σε αυτό που λέει ο γιατρός σου, ζόρισε τον να σου δώσει μια απάντηση που να σε καλύπτει. Αν δεν σε καλύπτει τότε το συζητάς επιπλέον μέχρι να νιώσεις ασφάλεια. Αν δεν μπορεί να σου δώσει αυτό το βασικό πραγματάκι τότε ίσως να μην ταιριάζετε αρκετά. Έχω διαφωνήσει εγώ με τον γιατρό μου ουκ ολίγες φορές, πλέον είναι προετοιμασμένος μαζί μου, ξέρει πως δεν θα αφήσω τίποτα στην τύχη του, ότι πει θα πρέπει να το τεκμηριώσει επιστημονικά. Τώρα με άφησε λίγο χαλαρή και θα πάω στο ραντεβού να τον τρελάνω, μην νομίζει πως μαλάκωσα. Με βοηθάει το υπόβαθρο μου και η δουλειά μου βέβαια αλλά είμαι γενικά έτσι, θέλω τεκμηρίωση. 

@dimi.tra αχ μου θύμισε τον δικό μου που όση ώρα περιμένουμε για υπέρηχο σφυρίζει λες και πάμε εκδρομή 🤣 Του λέω σταμάτα παιδί μου, δεν έχουν όρεξη οι κοπέλες να σε ακούνε πρωί πρωί. Μετά έβλεπε να πηγαινοέρχονται κάτι τύποι με σακίδια (μάλλον delivery) μέσα στο κέντρο και μου έλεγε «φαντάζεσαι να κουβαλάνε έτσι τις βλαστοκύστες μας από το άλλο κέντρο»; 🤣 Οριακά δε τον σκότωσα.

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

καταλαβα. μπορει να τα εναλλασεις κι αναλογως πως κρινει ο γιατρος σε καθε φαση. εγω τον προηγουμενο σου τον εχω πολυ ψηλα. εχω ακουσει τα καλυτερα. αν ειχα λεφτα (γιατι εχω ακουσει οτι ειναι πανακριβος) εκει θα ειχα παει εξαρχης. τωρα που δεν εχουμε απερματοζωαρια, τι να το κανω ;;;; 😅 γελαω με τον πονο μου… τλσπ… αλλα πιστευω οτι στους φυσικους την μεγαλυτερη εμπειρια την εχει ο τωρινος σου. 

Δεν συμφωνώ για τον Μαστρ. Και εγώ έτσι είχα ακούσει αλλά είναι ο πιο οικονομικούς από όλους. Στις ωοληψιες πληρώνω όσο δίνω επίσκεψη σε άλλους. Και πάνω από όλα είναι τρυφερός άνθρωπος με κατανόηση. Τώρα τι αποτέλεσμα θα έχουμε…θα δείξει. Πάντως, δεν χάνεις κατι να τον επισκεφτείς. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 38 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Εννοείται έχω αποβάλει αλλά μου είπε ότι την Παρασκευή θα χρειαστεί να κάνω αποξεση. Αν η χοριακη πεσει γιατί πρεπει αποξεση ; Εντωμεταξυ εχω φουλ αιμορραγια. Γινεται αποξεση με αιμορραγια ; Το αλλο επίσης που με χάλασε πάρα μα πάρα πολύ είναι ότι τους ρωτουσα από την αρχή ποσα έμβρυα γονιμοποιηθηκαν εκτος απο τα 2 που μου βαλατε και μου λεγανε δεν το ξερω ακομα . Με τα πολλα επειδη βγηκε θετικη η χοριακη δεν ξαναρωτησα . Παθαινω αυτο ομως με την αιμορραγια και τους ρωταω προχθες αρχικα, ποσα εμβρυα εχουν μεινει ; Αυτο δεν το ξερω ηταν η απαντηση παλι. Παμε σημερα βλεπουμε οτι δεν προχωραει η κυηση και ρωταμε ωραια ποσα εμβρυα εχουν μεινει και μας πετανε οτι δεν γονιμοποιηθηκαν αλλα . Ειναι δυνατον ρε κορίτσια να πας με δωρεα ωαριων και να γονιμοποιηθουν μόνο 2; Δηλ δίνεις 6.000 για να πάρουν ωάρια από μια νέα κοπέλα και γονιμοποιουνται μόνο 2; Και το σπερμα του συζυγου δεν εχει προβλημα. Εγώ πιστεύω ότι είχαν έτοιμα Κατεψυγμένα ωάρια και βγάλανε 2 και γονιμοποίησαν μόνο 2. Του λέω του γιατρού είναι δυνατόν αυτό και μας λέει εντάξει μην σας ανησυχεί θα το φτιάξουμε. Το είπε για να μας αποφύγει; Η το εννοεί; Τι ακριβώς να φτιαξει; Είναι η δεύτερη φορά που πάω με δοτρια. Στην πρώτη προσπάθεια (με άλλον γιατρό) γονιμοποιηθηκαν 8, το ξέραμε από την ίδια κιόλας μέρα. Ασχέτως που και οι 4 προσπάθειες ήταν άκαρπες. Μου είναι αδιανόητο να το πιστέψω. Η δικαιολογία ήταν δεν άντεξαν την απόψυξη κατάψυξη. What; Μα Τετάρτη πήγαμε για να δωσει σπέρμα ο συζυγος και Παρασκευή πήγαμε για εμβρυομεταφορα. Δηλ τι ακριβώς. Κορίτσια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Μπορει να κάνω λάθος εγώ αλλά δεν ειναι κουλά όλα αυτά; 

Αν έχεις αιμορραγία επανέλαβε χοριακη Κ αν έχει πέσει στο διπλάσιο περίπου δηλαδή από 600 έχει πάει 300 τότε μπορείς να επαναλαμβάνεις κάθε δύο μέρες χοριακη για περίπου 1 εβδομάδα Κ αν βλέπεις ότι πέφτει το παρακολουθείς με τον γιατρό . Πάρε Κ δεύτερη γνώμη αν προβλημάτιζεσε . Πάντως αποξεση γίνετε Κ με αιμορραγία δεν παίζει ρόλο . 

Κανονικά από την αρχή πρεπει να σου δώσουν αναφορά τι γίνετε με τα εμβρυα . 

πρίν από 41 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Εννοείται έχω αποβάλει αλλά μου είπε ότι την Παρασκευή θα χρειαστεί να κάνω αποξεση. Αν η χοριακη πεσει γιατί πρεπει αποξεση ; Εντωμεταξυ εχω φουλ αιμορραγια. Γινεται αποξεση με αιμορραγια ; Το αλλο επίσης που με χάλασε πάρα μα πάρα πολύ είναι ότι τους ρωτουσα από την αρχή ποσα έμβρυα γονιμοποιηθηκαν εκτος απο τα 2 που μου βαλατε και μου λεγανε δεν το ξερω ακομα . Με τα πολλα επειδη βγηκε θετικη η χοριακη δεν ξαναρωτησα . Παθαινω αυτο ομως με την αιμορραγια και τους ρωταω προχθες αρχικα, ποσα εμβρυα εχουν μεινει ; Αυτο δεν το ξερω ηταν η απαντηση παλι. Παμε σημερα βλεπουμε οτι δεν προχωραει η κυηση και ρωταμε ωραια ποσα εμβρυα εχουν μεινει και μας πετανε οτι δεν γονιμοποιηθηκαν αλλα . Ειναι δυνατον ρε κορίτσια να πας με δωρεα ωαριων και να γονιμοποιηθουν μόνο 2; Δηλ δίνεις 6.000 για να πάρουν ωάρια από μια νέα κοπέλα και γονιμοποιουνται μόνο 2; Και το σπερμα του συζυγου δεν εχει προβλημα. Εγώ πιστεύω ότι είχαν έτοιμα Κατεψυγμένα ωάρια και βγάλανε 2 και γονιμοποίησαν μόνο 2. Του λέω του γιατρού είναι δυνατόν αυτό και μας λέει εντάξει μην σας ανησυχεί θα το φτιάξουμε. Το είπε για να μας αποφύγει; Η το εννοεί; Τι ακριβώς να φτιαξει; Είναι η δεύτερη φορά που πάω με δοτρια. Στην πρώτη προσπάθεια (με άλλον γιατρό) γονιμοποιηθηκαν 8, το ξέραμε από την ίδια κιόλας μέρα. Ασχέτως που και οι 4 προσπάθειες ήταν άκαρπες. Μου είναι αδιανόητο να το πιστέψω. Η δικαιολογία ήταν δεν άντεξαν την απόψυξη κατάψυξη. What; Μα Τετάρτη πήγαμε για να δωσει σπέρμα ο συζυγος και Παρασκευή πήγαμε για εμβρυομεταφορα. Δηλ τι ακριβώς. Κορίτσια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Μπορει να κάνω λάθος εγώ αλλά δεν ειναι κουλά όλα αυτά; 

Δεν είσαι καθόλου λάθος.Οταν γίνεται η γονιμοποίηση,σε παίρνουν τηλ την ίδια μέρα για να σου πουν πόσα γονιμοποιηθηκαν,μετά παίρνουν την επόμενη και τέλος την πεμπτη μέρα που γίνονται βλαστοκυστες.Τουλαχιστον στην κλινική που είμαι εγώ,3-4 φορές σε παίρνουν για ενημέρωση.Αν εσένα δεν σε ενημέρωσαν καν για την εξέλιξη των εμβρύων σου,είναι απαράδεκτοι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Λυπάμαι πολύ πραγματικά!  Να ρωτήσω, όταν έγινε η ωοληψια της δότριας φαντάζομαι θα έπρεπε να σας πούνε πόσα ωάρια πήραν και πόσα προχώρησαν ακριβώς όπως γίνεται με κάθε ωοληψια. Οπότε ναι σε καταλαβαίνω που έχεις προβληματιστεί.  Ισως στη θέση σου να απαιτούσα τα reports της ωοληψιας και των εμβρύων αναλυτικά. Το «θα το φτιάξουμε» δε το καταλαβαίνω συγγνώμη. Να απαιτήσεις εξηγήσεις.

πρίν από 11 λεπτά , Sunshine. είπε:

Δεν συμφωνώ για τον Μαστρ. Και εγώ έτσι είχα ακούσει αλλά είναι ο πιο οικονομικούς από όλους. Στις ωοληψιες πληρώνω όσο δίνω επίσκεψη σε άλλους. Και πάνω από όλα είναι τρυφερός άνθρωπος με κατανόηση. Τώρα τι αποτέλεσμα θα έχουμε…θα δείξει. Πάντως, δεν χάνεις κατι να τον επισκεφτείς. 

Συμφωνώ. Καθόλου φιλοχρήματος. Αν δεν ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο δε θα έφευγα.

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Sunshine. είπε:

Για το οικονομικό συμφωνώ 100% για τον μαστρ!! Πολύ λίγα χρήματα και για ετ και όλες οι επισκέψεις δωρεάν και εξετάσεις δωρεάν πέρα από την πρώτη πρώτη φορά που πέρνει κάποια χρήματα στο ζευγάρι !! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 45 λεπτά , teti83 είπε:

Καλησπέρα! Λυπάμαι πολύ γι αυτό που περνάς.. το έχω περάσει και γω 2 φορές. Γιατρος δεν είμαι, αλλά σίγουρα δεν μου ακούγεται λογικό αυτό που σου λέει. Προσωπικά, την πρώτη φορά έκανα απόξεση επειδή εγώ το ήθελα για να κάνουμε και καρυοτυπο στο έμβρυο. Τη δεύτερη φορά, από 12.000 η χοριακη έπεσε στο 150 σε μια βδομάδα και ο γιατρός μου είπε να επαναλάβω σε μια βδομάδα για να επιβεβαιώσουμε ότι θα μηδενιστεί και ότι δεν θα χρειαστεί περαιτέρω ενέργεια. 
Γενικά, καλό είναι να αποφεύγουμε τις αποξεσεις όσο μπορούμε, καθώς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού της μήτρας.

Επισης, απ ότι μου είπε ο γιατρός, από τη στιγμή που θα παλινδρομήσει η κύηση, έχεις περιθώριο 2 εβδομάδες να καθαρίσεις τη μήτρα, εφόσον αυτό δεν γίνει από μονο του, προκειμένου να μην προκληθούν μολύνσεις κλπ. Από τη στιγμή που εσύ έχεις ήδη περίοδο, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η βιασύνη..

1 hour ago, teti83 είπε:

Για να σου απαντησω στο πρωτο ερωτημα, ναι γινεται αποξεση με αιμορραγια. εγω εχω κανει δυο ετσι. στην ουσια καθαριζπυν εντελως τη μητρα απο ο,τι υπολειμματα υπαρχουν. Τωρα για το αλλο ερωτημα, πολυ περιεργα μου ακουγονται οσα λες. τη μερα της ωοληψιας της δοτριας ο αντρας σου δεν εδωσε σπερμα; τοτε θα επρεπε να χετε μαθει ποσα ωαρια πηραν και ποσα απο αυτα δοθηκαν σε εσας. την επομενη μερα θα επρεπε να σας πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν.την τριτη μερα ποσα εχουν φτασει εκει και προχωρανε για βλαστοκυστες και εννοειται την πεμπτη μερα ποσες βλαστοκυστες εχετε τελικα. αυτα ειναι δεδομενα κι αν δεν στα λενε, ειναι ανυκουστο και θα επρεπε να τα απαιτησεις. κανονικα στις δωρεες απο μια διεγερση τα ωαρια χωριζονται σε δυο ζευγαρια και καθε ζευγαρι παιρνει περιπου 8 ωαρια μεχρι 10. συνηθως θελουνε να καταληξουνε σε 4-5 βλαστοκυστες για καθε ζευγαρι. το δυο ειναι οντως πολυ μικρο νουμερο. εκτος αν υπαρχει σοβαρο θεμα και με το σπερμα του αντρα σου. ειδαλλως εμενα θα μου μπαινανε υποψιες οτι κατι δεν πηγε καλα με την ανταποκριση της δοτριας.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αιμορραγία επανέλαβε χοριακη Κ αν έχει πέσει στο διπλάσιο περίπου δηλαδή από 600 έχει πάει 300 τότε μπορείς να επαναλαμβάνεις κάθε δύο μέρες χοριακη για περίπου 1 εβδομάδα Κ αν βλέπεις ότι πέφτει το παρακολουθείς με τον γιατρό . Πάρε Κ δεύτερη γνώμη αν προβλημάτιζεσε . Πάντως αποξεση γίνετε Κ με αιμορραγία δεν παίζει ρόλο . 

Κανονικά από την αρχή πρεπει να σου δώσουν αναφορά τι γίνετε με τα εμβρυα . 

Μου πήραν αιμα σήμερα για να δουν την χοριακη αύριο αλλά την αποξεση την έχουν δεδομένη. Δεν ξέρω αλήθεια. Σκέφτομαι να πάρω και άλλη γνώμη. Καμία αναφορά για τα έμβρυα και ρώτησα από την πρώτη κιόλας μέρα. 

1 hour ago, teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Εννοείται έχω αποβάλει αλλά μου είπε ότι την Παρασκευή θα χρειαστεί να κάνω αποξεση. Αν η χοριακη πεσει γιατί πρεπει αποξεση ; Εντωμεταξυ εχω φουλ αιμορραγια. Γινεται αποξεση με αιμορραγια ; Το αλλο επίσης που με χάλασε πάρα μα πάρα πολύ είναι ότι τους ρωτουσα από την αρχή ποσα έμβρυα γονιμοποιηθηκαν εκτος απο τα 2 που μου βαλατε και μου λεγανε δεν το ξερω ακομα . Με τα πολλα επειδη βγηκε θετικη η χοριακη δεν ξαναρωτησα . Παθαινω αυτο ομως με την αιμορραγια και τους ρωταω προχθες αρχικα, ποσα εμβρυα εχουν μεινει ; Αυτο δεν το ξερω ηταν η απαντηση παλι. Παμε σημερα βλεπουμε οτι δεν προχωραει η κυηση και ρωταμε ωραια ποσα εμβρυα εχουν μεινει και μας πετανε οτι δεν γονιμοποιηθηκαν αλλα . Ειναι δυνατον ρε κορίτσια να πας με δωρεα ωαριων και να γονιμοποιηθουν μόνο 2; Δηλ δίνεις 6.000 για να πάρουν ωάρια από μια νέα κοπέλα και γονιμοποιουνται μόνο 2; Και το σπερμα του συζυγου δεν εχει προβλημα. Εγώ πιστεύω ότι είχαν έτοιμα Κατεψυγμένα ωάρια και βγάλανε 2 και γονιμοποίησαν μόνο 2. Του λέω του γιατρού είναι δυνατόν αυτό και μας λέει εντάξει μην σας ανησυχεί θα το φτιάξουμε. Το είπε για να μας αποφύγει; Η το εννοεί; Τι ακριβώς να φτιαξει; Μου είναι αδιανόητο να το πιστέψω. Η δικαιολογία ήταν δεν άντεξαν την απόψυξη κατάψυξη. What; Μα Τετάρτη πήγαμε για να δωσει σπέρμα ο συζυγος και Παρασκευή πήγαμε για εμβρυομεταφορα. Δηλ τι ακριβώς. Κορίτσια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Μπορει να κάνω λάθος εγώ αλλά δεν ειναι κουλά όλα αυτά; 

Παράλογο όλο! Είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν από την αρχή για το πόσα έμβρυα έχετε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν δεν άντεξαν στην απόψυξη, αφού η γονιμοποίηση γίνεται την ίδια μέρα της ωοληψιας της δότριας (μήπως βάλανε κατεψυγμένα, απαράδεκτο αν δεν έχεις συμφωνήσει). Τέλος από αυτά που γνωρίζω όταν πληρώνεις τόσα λεφτά κάθε προσπάθεια σου εγγυάται 4-6 έμβρυα, αν έχεις λιγότερα ακυρώνεται. Κορίτσι μου ζήτα εξηγήσεις…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

Για να σου απαντησω στο πρωτο ερωτημα, ναι γινεται αποξεση με αιμορραγια. εγω εχω κανει δυο ετσι. στην ουσια καθαριζπυν εντελως τη μητρα απο ο,τι υπολειμματα υπαρχουν. Τωρα για το αλλο ερωτημα, πολυ περιεργα μου ακουγονται οσα λες. τη μερα της ωοληψιας της δοτριας ο αντρας σου δεν εδωσε σπερμα; τοτε θα επρεπε να χετε μαθει ποσα ωαρια πηραν και ποσα απο αυτα δοθηκαν σε εσας. την επομενη μερα θα επρεπε να σας πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν.την τριτη μερα ποσα εχουν φτασει εκει και προχωρανε για βλαστοκυστες και εννοειται την πεμπτη μερα ποσες βλαστοκυστες εχετε τελικα. αυτα ειναι δεδομενα κι αν δεν στα λενε, ειναι ανυκουστο και θα επρεπε να τα απαιτησεις. κανονικα στις δωρεες απο μια διεγερση τα ωαρια χωριζονται σε δυο ζευγαρια και καθε ζευγαρι παιρνει περιπου 8 ωαρια μεχρι 10. συνηθως θελουνε να καταληξουνε σε 4-5 βλαστοκυστες για καθε ζευγαρι. το δυο ειναι οντως πολυ μικρο νουμερο. εκτος αν υπαρχει σοβαρο θεμα και με το σπερμα του αντρα σου. ειδαλλως εμενα θα μου μπαινανε υποψιες οτι κατι δεν πηγε καλα με την ανταποκριση της δοτριας.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εμάς δεν προχώρησε καν σε βλαστοκυστες. Τετάρτη πήραν δείγμα από τον σύζυγο και Παρασκευή έκαναν την εμβρυμεταφορα. Την επόμενη μέρα λοιπόν με παίρνουν τηλ και μου λένε έρχεστε την Παρασκευή για εμβρυμεταφορα τους ρωταω ποσα γονιμοποιηθηκαν . Μου λένε θα τα πείτε με τον γιατρό. Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορα ήξερα ότι θα μου βάλουν 2 μου το είχαν πει από την αρχή, στο πρωτο ραντεβου, οτι βαζουμε 2. Τελειώνει η διαδικασία πάμε για ενημέρωση, ρωταμε πάλι πόσα έχουν μείνει, και η απάντηση ήταν πάλι δεν το ξερω ακομα. Μετά περίμενα την χοριακη βγήκε θετικη και από την χαρά μας δεν ξαναρωτησαμε μέχρι που συνέβη το κακό. Και η απάντηση που πήραμε σήμερα ήταν αυτή. Δεν είπαν ότι δεν ήταν καλό το σπερμα είπαν ότι δεν άντεξαν κατάψυξη αποψυξη. Και του λεμε, μα είναι δυνατόν και λέει ο γιατρός μην σας ανησυχεί θα το φτιάξω. Τι να εμπιστευτούμε εμείς τώρα,  τι να φτιαξει;

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Παράλογο όλο! Είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν από την αρχή για το πόσα έμβρυα έχετε. Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν δεν άντεξαν στην απόψυξη, αφού η γονιμοποίηση γίνεται την ίδια μέρα της ωοληψιας της δότριας (μήπως βάλανε κατεψυγμένα, απαράδεκτο αν δεν έχεις συμφωνήσει). Τέλος από αυτά που γνωρίζω όταν πληρώνεις τόσα λεφτά κάθε προσπάθεια σου εγγυάται 4-6 έμβρυα, αν έχεις λιγότερα ακυρώνεται. Κορίτσι μου ζήτα εξηγήσεις…

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Δεν το συνεχίσαμε γιατί είδε ότι τον στριμώξαμε και λέει θα το φτιάξω. Μα τι να φτιάξει. Πως θα το φτιάξει, παίρνει ότι να'ναι Κατεψυγμένα; Δεν ξέρω πως να τον εμπιστευτώ και για την αποξεση.

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εγώ όλες μου τις εξετάσεις τις έκανα με υπόδειξη της μαίας που συνεργάζομαι και για τους βελονισμους κτλ.και στους γιατρούς τα είχε πάει έτοιμα και σωστά και δεν μου είχε πει να κάνω ΑΜΗ για τον ίδιο λόγο που σου είπε και εσένα ο γιατρός σου συν του ότι μου λέει πως θα πάρω ένα νούμερο μόνο που γνωρίζουμε τι σημαίνει το μόνο που θα κάνει θα είναι να μας αποθαρρύνει ...

Να πω την αλήθεια κι εγώ την ΑΜΗ μόνη μου την έκανα πριν πάω σε γιατρό, ήθελα να είμαι έτοιμη για την επιτροπή και την έκανα μόνη μου. Απο τότε δεν μου την ξαναζήτησε ο γιατρός. Της έριξε μια ματιά και αυτό ήταν. Δεν ξανασχοληθηκαμε μαζί της. Ξέρουμε είναι χαμηλή. 

πρίν από 57 λεπτά , teti83 είπε:

Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη διαφάνεια ως προς τα ωάρια της δότριας, πόσα ήταν, πόσα πήρατε, πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα προχώρησαν. Σίγουρα αν ήταν κατεψυγμένα ωάρια δεν επιβιώνουν όλα από την απόψυξη αλλά δεν έπρεπε να ξέρετε με πόσα ξεκινάτε; Δλδ οκ δεν επιβίωσαν όλα, πόσα ήταν όμως; Στην τελική μια εμπορική συναλλαγή είναι και αυτό (ακούγεται λίγο σκληρό το ξέρω), δεν θα αγόραζες κάτι «με κλειστά μάτια». Είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν αναλυτικά και όχι να σου λένε γενικότητες. Ειδικά στην παρούσα φάση που η ψυχολογία σου είναι πιο εύθραυστη από την ορμονική ανισορροπία. Κι εγώ θα τον ρώταγα τι ακριβώς θα φτιάξει;
Για το θέμα της απόξεσης ο υπέρηχος θα δείξει αν χρειάζεται ή όχι, μπορεί να υπάρχουν κατάλοιπα και να στο είπε. Αν δεν αισθάνεσαι όμως πως είναι το σωστό για εσένα ζητά και μια δεύτερη γνώμη για την απόξεση. 

πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Να πω την αλήθεια κι εγώ την ΑΜΗ μόνη μου την έκανα πριν πάω σε γιατρό, ήθελα να είμαι έτοιμη για την επιτροπή και την έκανα μόνη μου. Απο τότε δεν μου την ξαναζήτησε ο γιατρός. Της έριξε μια ματιά και αυτό ήταν. Δεν ξανασχοληθηκαμε μαζί της. Ξέρουμε είναι χαμηλή. 

Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη διαφάνεια ως προς τα ωάρια της δότριας, πόσα ήταν, πόσα πήρατε, πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα προχώρησαν. Σίγουρα αν ήταν κατεψυγμένα ωάρια δεν επιβιώνουν όλα από την απόψυξη αλλά δεν έπρεπε να ξέρετε με πόσα ξεκινάτε; Δλδ οκ δεν επιβίωσαν όλα, πόσα ήταν όμως; Στην τελική μια εμπορική συναλλαγή είναι και αυτό (ακούγεται λίγο σκληρό το ξέρω), δεν θα αγόραζες κάτι «με κλειστά μάτια». Είναι υποχρεωμένοι να σε ενημερώσουν αναλυτικά και όχι να σου λένε γενικότητες. Ειδικά στην παρούσα φάση που η ψυχολογία σου είναι πιο εύθραυστη από την ορμονική ανισορροπία. Κι εγώ θα τον ρώταγα τι ακριβώς θα φτιάξει;
Για το θέμα της απόξεσης ο υπέρηχος θα δείξει αν χρειάζεται ή όχι, μπορεί να υπάρχουν κατάλοιπα και να στο είπε. Αν δεν αισθάνεσαι όμως πως είναι το σωστό για εσένα ζητά και μια δεύτερη γνώμη για την απόξεση. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά αν το άλλο θέμα ήταν νορμάλ δε θα κόλλαγα στην αποξεση,  θα την έκανα. Αλλά είναι όλα τόσο ότι ναναι που πραγματικά νομίζω ότι μας κοροιδευει. Προφανώς να είδε όντως κατάλοιπα. Αλλά με έχει τσαντίσει τόσο πολύ το υπόλοιπο κομμάτι που δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ.

πρίν από 22 λεπτά , Σποράκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε αλήθεια. Τι να εμπιστευτείς τώρα. 

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Κι εμένα,στα39 με φυσιολογικό τρόπο κι ενώ προσπαθούσαν δύο χρόνια και εγώ την έστελνα για εξωσωματική😂😂😂😂

Θεσσαλονίκη θέλει 2-3 εβδομάδες.

Αχ κοριτσαρα Θεσσαλονίκη θέλει το λιγότερο 7 εργάσιμες 

πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Για ποια λέτε βρε κορίτσια; έχω χάσει λιγο τη ροη

Αν κατάλαβα καλά για την μπαλατσινου

πρίν από 29 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ζήτα εξηγήσεις άμεσα...περίεργα ακούγονται όλα. Που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται?

2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ σου εύχομαι να ξεμπερδευεις με την επόμενη προσπάθεια και να μη χρειαστεί να πας με δωρεά! Βασικά όμως για να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο και φυσικά και για τα έξοδα!!! 

Αχ αυτά τα λεφτά μεγάλο μείον 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...