Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Ναι, εννοείται, δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, το έχω πει σε ελάχιστους στον κύκλο μου ότι είμαι με δωρεά. Το ότι είμαι με εξωσωματική όμως το έχω πει και σε άσχετες στο σούπερ μάρκετ που με ρωτάνε αν είχα κληρονομικότητα σε δίδυμα..

Εγώ ακόμα δεν προχώρησα σε δωρεά, έχω αλλά 3 που περιμένουν αλλά αν δεν πάνε καλά και αυτά το επόμενο βήμα μου θα είναι αυτό σίγουρα, προσπάθησα αρκετά πιστεύω και από το να δημιουργήσω πρόβλημα σε μένα με τόσα φάρμακα νομίζω ότι η καλύτερη λύση θα είναι η δωρεά και για μένα και για το παιδάκι μου όταν με το καλό έρθει 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 4

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Καλά ναι δικιο έχεις ποτέ δεν ξέρουμε το παρασκήνιο,καλά αυτό πάλι ότι είναι τα πάντα ταμπού ακόμη εν έτη 2025 να κρύβονται για την εξωσωματική δεν το καταλαβαίνω λες και κάποιος που θα καταφύγει σε αυτήν την μέθοδο είναι κατώτερος και αν πεις ότι πιάσαμε παιδί έτσι είσαι περισσότερο αξία δηλαδή;

πρίν από 10 λεπτά , LeneL είπε:

Κοίτα, να σου πω, για τη συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ ( με πλήρη επιστημονική γνώση χιχιχιχι), τείνω να το πιστέψω! Δλδ, τι, οι μόνες υπογονιμες είμαστε μαζεμένες εδώ μέσα δλδ και όλες οι άλλες εκεί έξω, τα πιάνουν με τη μυρωδιά μέχρι τα 50;;;; Κι επειδή έχω υπόψιν αρκετές περιπτώσεις που κρύβουν ότι κάνουν έστω και εξωσωματική, ε, είμαι πιο καχύποπτη!

Βέβαια, εννοείται ότι συμβαίνουν και αυτά, και είναι και καλό να μαθαίνονται για να παίρνουμε θάρρος όλες..

Πλήρως επιστημονικά Κ εγώ για την συγκεκριμένη σίγουρα είναι από δωρεά . Καταρχάς Κ μόνο το γεγονός ότι με το που βρήκε νεότερο άντρα Κ δεν πέρασαν ούτε δύο χρόνια σχέσης έμεινε έγκυος με τον αέρα το έπιασε το παιδί στα 49 ? 20 χρόνων να ήταν τόσο γρήγορα δεν θα έμενε . Μη λέμε Κ ότι θέλουμε.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Πλήρως επιστημονικά Κ εγώ για την συγκεκριμένη σίγουρα είναι από δωρεά . Καταρχάς Κ μόνο το γεγονός ότι με το που βρήκε νεότερο άντρα Κ δεν πέρασαν ούτε δύο χρόνια σχέσης έμεινε έγκυος με τον αέρα το έπιασε το παιδί στα 49 ? 20 χρόνων να ήταν τόσο γρήγορα δεν θα έμενε . Μη λέμε Κ ότι θέλουμε.  

Θα πεταχτώ εγώ τώρα χαχαχα 

δεν έλεγαν ότι έκανε με παρένθετη μητέρα; Επειδή είχε μόνο 2 εμφανίσεις έγκυος και αυτό τρομάρα καλυμμένη και από το μαιευτήριο βγήκε σαν καινούργια και όχι σαν λεχώνα; 

• Χαχα 6

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Στο μεταξύ, σε μια συνέντευξη της, ψιλοκαρφωθηκε και η ίδια.. έλεγε ότι της είπε η πεθερά της "μα καλά, το παιδί είναι ίδιο ο γιός μου, τίποτα δεν πήρε από εσένα;" Και έλεγε μετά, ότι το παιδί μοιάζει και στην ίδια, αλλά η πεθερά της δεν το βλέπει γιατί έχει αδυναμία στο γιο της...

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Οι περισσότερες αυτές έχουν και κατεψυγμένα δικά τους το θέμα είναι ότι πρέπει να κινδύνεψε κιόλας  από ότι κατάλαβα ,σε αυτό που λες έχεις δίκιο μέσα σε δύο χρόνια to good to be true...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Και με εξωσωματική , ξεκίνησε απευθείας στα 49 και έμεινε στα 50; 

Στα 48 Κ έμεινε στα 49 ΧΑ ΧΑ 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Οι περισσότερες αυτές έχουν και κατεψυγμένα δικά τους το θέμα είναι ότι πρέπει να κινδύνεψε κιόλας  από ότι κατάλαβα ,σε αυτό που λες έχεις δίκιο μέσα σε δύο χρόνια to good to be true...

Η συγκεκριμένη δύσκολο να είχε κατεψυγμένα γιατί χώρισε μεγάλη σε ηλικία Κ είχε ήδη 3 παιδιά οπότε δεν τα χρειαζόταν . Επίσης όταν έκανε τα παιδιά δεν ήταν πολύ διαδεδομένη η καταψηξη ωαρίων δεν υπήρχε καλή τεχνολογία 

• Μου αρέσει 2

Αυτό το γνωρίζω ότι κινδύνεψε από δικό μου άτομο στην Αθήνα που η γυναίκα του έκανε εξωσωματική στα 48 και γέννησε δίδυμα και έχουν γνωριμία τώρα αν λένε ψέματα τι να πω δεν γνωρίζω 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Στα 48 Κ έμεινε στα 49 ΧΑ ΧΑ 

Η συγκεκριμένη δύσκολο να είχε κατεψυγμένα γιατί χώρισε μεγάλη σε ηλικία Κ είχε ήδη 3 παιδιά οπότε δεν τα χρειαζόταν . Επίσης όταν έκανε τα παιδιά δεν ήταν πολύ διαδεδομένη η καταψηξη ωαρίων δεν υπήρχε καλή τεχνολογία 

Σωστό 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πεταχτώ εγώ τώρα χαχαχα 

δεν έλεγαν ότι έκανε με παρένθετη μητέρα; Επειδή είχε μόνο 2 εμφανίσεις έγκυος και αυτό τρομάρα καλυμμένη και από το μαιευτήριο βγήκε σαν καινούργια και όχι σαν λεχώνα; 

Όχι με παρένθετη δεν ήταν εντάξει φαινόταν έγκυος . Κ όντως έμεινε Κ πολύ καιρό στο νοσοκομείο μετά γιατί μάλλον έπαθε προεκλαμψία Κ παραλίγο να πεθάνει κιόλας 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι με παρένθετη δεν ήταν εντάξει φαινόταν έγκυος . Κ όντως έμεινε Κ πολύ καιρό στο νοσοκομείο μετά γιατί μάλλον έπαθε προεκλαμψία Κ παραλίγο να πεθάνει κιόλας 

Αυτό μου είπαν οι γνωστοί μου για τους οποίους αμφιβάλλω πιο πολύ από την Μπαλατσινού ότι είναι δικά τους τα παιδιά γιατί αυτή είναι 48 και αυτός 62🤣🤣🤣

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Τι να πω, αυτά διάβασα σε κάτι site. 

πρίν από 18 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ ακόμα δεν προχώρησα σε δωρεά, έχω αλλά 3 που περιμένουν αλλά αν δεν πάνε καλά και αυτά το επόμενο βήμα μου θα είναι αυτό σίγουρα, προσπάθησα αρκετά πιστεύω και από το να δημιουργήσω πρόβλημα σε μένα με τόσα φάρμακα νομίζω ότι η καλύτερη λύση θα είναι η δωρεά και για μένα και για το παιδάκι μου όταν με το καλό έρθει 

Εγώ σου εύχομαι να ξεμπερδευεις με την επόμενη προσπάθεια και να μη χρειαστεί να πας με δωρεά! Βασικά όμως για να μην ταλαιπωρηθείς περισσότερο και φυσικά και για τα έξοδα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Τέλος πάντων όπως Κ να έχει πρέπει να μην εμφανίζετε μια εγκυμοσύνη σε πολύ μεγάλη ηλικία σαν εύκολη υπόθεση γιατί παρουσιαζετε σαν κάτι εντελώς απλό Κ παραπληροφορητε Κ ο κόσμος ότι είναι κάτι εύκολο 

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γίνεται,φίλη μου είχε χαμηλή ΑΜΗ (0,8)κ έμεινε έγκυος στα 39 της με παρακολούθηση της ωορρηξίας της.Μακαρι να μπορούσαμε όλες να μείνουμε έτσι,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται.Καλα ειδικά περιπτώσεις με κλειστές σάλπιγγες (όπως η δική μου) δυστυχώς μόνο με εξωσωματική

Κι εμένα,στα39 με φυσιολογικό τρόπο κι ενώ προσπαθούσαν δύο χρόνια και εγώ την έστελνα για εξωσωματική😂😂😂😂

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου..! Η επιτροπή βγάζει την ίδια μέρα τα αποτελέσματα. Ωστόσο μπορείς να συνεννοηθείς με τις κοπέλες, να πας από εκεί τώρα, να δουν τα χαρτιά σου, ώστε να κάνεις διορθώσεις αν χρειάζεται, χωρίς να χρειαστεί να σε κόψουν! Τα φάρμακα πηγαίνεις ΕΟΠΥΥ και τα παίρνεις. Κάνε πρώτα όμως ένα τηλέφωνο μήπως χρειαστεί να στα παραγγείλουν. 

Θεσσαλονίκη θέλει 2-3 εβδομάδες.

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Εννοείται έχω αποβάλει αλλά μου είπε ότι την Παρασκευή θα χρειαστεί να κάνω αποξεση. Αν η χοριακη πεσει γιατί πρεπει αποξεση ; Εντωμεταξυ εχω φουλ αιμορραγια. Γινεται αποξεση με αιμορραγια ; Το αλλο επίσης που με χάλασε πάρα μα πάρα πολύ είναι ότι τους ρωτουσα από την αρχή ποσα έμβρυα γονιμοποιηθηκαν εκτος απο τα 2 που μου βαλατε και μου λεγανε δεν το ξερω ακομα . Με τα πολλα επειδη βγηκε θετικη η χοριακη δεν ξαναρωτησα . Παθαινω αυτο ομως με την αιμορραγια και τους ρωταω προχθες αρχικα, ποσα εμβρυα εχουν μεινει ; Αυτο δεν το ξερω ηταν η απαντηση παλι. Παμε σημερα βλεπουμε οτι δεν προχωραει η κυηση και ρωταμε ωραια ποσα εμβρυα εχουν μεινει και μας πετανε οτι δεν γονιμοποιηθηκαν αλλα . Ειναι δυνατον ρε κορίτσια να πας με δωρεα ωαριων και να γονιμοποιηθουν μόνο 2; Δηλ δίνεις 6.000 για να πάρουν ωάρια από μια νέα κοπέλα και γονιμοποιουνται μόνο 2; Και το σπερμα του συζυγου δεν εχει προβλημα. Εγώ πιστεύω ότι είχαν έτοιμα Κατεψυγμένα ωάρια και βγάλανε 2 και γονιμοποίησαν μόνο 2. Του λέω του γιατρού είναι δυνατόν αυτό και μας λέει εντάξει μην σας ανησυχεί θα το φτιάξουμε. Το είπε για να μας αποφύγει; Η το εννοεί; Τι ακριβώς να φτιαξει; Μου είναι αδιανόητο να το πιστέψω. Η δικαιολογία ήταν δεν άντεξαν την απόψυξη κατάψυξη. What; Μα Τετάρτη πήγαμε για να δωσει σπέρμα ο συζυγος και Παρασκευή πήγαμε για εμβρυομεταφορα. Δηλ τι ακριβώς. Κορίτσια βοήθεια γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Μπορει να κάνω λάθος εγώ αλλά δεν ειναι κουλά όλα αυτά; 

• Δύναμη! 2
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...