Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

@Sofiiii Σ ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου,ότι καλύτερο κ σε σένα.Καλέ ναι την είχα ξεχάσει αυτή.Φίλη της μαμάς μου έμεινε έγκυος στο 3 στα 50 της φυσιολογικά.Τα 2 μεγαλύτερα παιδιά της σπούδαζαν τότε.Αυτη νόμιζε ότι έμπαινε κλιμακτήριο.

Μα αυτό είναι που φοβάμαι και πήγα κατευθείαν στο θέμα εξωσωματική ,ότι μπορεί να είμασταν άνετοι ότι δεν μένω στα 46 και μετά να μείνω κατά τύχη στα 50 επειδή για λόγους συγκυριών μπορεί να πετύχει τότε το ένα καλό ωάριο που ξέχασε να πεθάνει και να τρέχω τότε 🤣έχω μείνει επτά φορές έγκυος με μια μόνο αποβολή σε δίδυμα ο καθένας με τον πόνο του θα μου πεις εδώ μέσα ....

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μα αυτό είναι που φοβάμαι και πήγα κατευθείαν στο θέμα εξωσωματική ,ότι μπορεί να είμασταν άνετοι ότι δεν μένω στα 46 και μετά να μείνω κατά τύχη στα 50 επειδή για λόγους συγκυριών μπορεί να πετύχει τότε το ένα καλό ωάριο που ξέχασε να πεθάνει και να τρέχω τότε 🤣έχω μείνει επτά φορές έγκυος με μια μόνο αποβολή σε δίδυμα ο καθένας με τον πόνο του θα μου πεις εδώ μέσα ....

Το φαντάζεσαι;Μα γι αυτό είμαστε εδώ μέσα όλες για να λέμε κάπου τον πόνο μας.Θέληση κ υπομονή κ που θα πάει θα έρθει…Αυτό το ένα το καλό!😉

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια και καλή επιτυχία να έχουμε όλες. Εγώ είμαι φουλ μπερδεμένη. Είμαι 40 χρόνων με 0,4 ΑΜΗ.  Η δικιά μου εμπειρία είναι 3 εξωσωματικές στο Αρεταίειο και πάντα με meriofert. Κάθε φορά έβγαζα 2 ωάρια τα οποία γονιμοποιούνταν και γινόντουσαν εμβρυομεταφορα την τρίτη ημέρα. Από τις 3 φορές την μια έπιασα αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε. Τώρα άλλαξα και πήγα στο Υγεία. Εκεί ο γιατρός ενώ επέμενε ότι αν κάνω πρωτόκολλο με μόνο κλομιφαινη - orgalutran - ovitrelle θα έχω τα ίδια αποτελέσματα και ίσως καλύτερα τελικά έβγαλα μόνο ένα και αυτό τελείως ανώριμο... Έχω σκάσει από την στεναχώρια μου.. να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία τι να κάνω 

2 ώρες πρίν, Μaka είπε:

Kαλησπερα κοριτσια! Εύχομαι σε όσες προσπαθούν για το θαυματάκι τους, να τους έρθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα! Εγώ έχω σε 1 βδομαδα το ραντεβού με την επιτροπη εξωσωματικής στη Θεσσαλονικη, και ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποια από εσάς σε πόσες ημερες συνήθως βγάζουν την απόφαση,και πόσο άμεσα μπορουμε να προμηθευτούμε τα φάρμακα για να ξεκινησουμε.. Η ανυπομονησία μεγάλη όπως καταλαβαίνετε..!

Καλησπέρα κορίτσι μου σε 7 εργάσιμες θα σου έρθει ο φάκελος στο σπίτι και μετά μ αυτό το χαρτί προχωράς... το δίνεις στον γιατρό σου και σε γράφει τα φάρμακα. Η επιτροπή σου δίνει την δυνατότητα για να προχωρήσεις σε 2 εξωσωματικες σε κάποιο χρονικό διάστημα που ορίζουν. Εύχομαι να μην χρειαστεί και να πραγματοποιηθεί τ όνειρο σου με την 1η 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sofiiii είπε:

@Supergirl87 όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου,μόνο θετικά θα σκέφτεσαι ,στο εύχομαι ολόψυχα 🥰🥰🥰

Ναι και ο ίδιος γιατρός μου την έφερε σαν παράδειγμα να μην ακούω και παίρνω θάρρος γιατί σίγουρα πήρε από δοτρια και λένε ψέματα....

Κάτι αντίστοιχο μου έχει αναφέρει και ο δικός μου ο γιατρός, στο μεταξύ..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, LeneL είπε:

Κάτι αντίστοιχο μου έχει αναφέρει και ο δικός μου ο γιατρός, στο μεταξύ..

Άμα μιλάμε για επιστημονικά επιχειρήματα και με αποδείξεις όχι αστεία ,δεν είμαι αγενής αν ήμουν θα έπρεπε να πω ,πως το γνωρίζετε;εσείς κάνατε την εμφύτευση;

• Χαχα 2

Κορίτσια χαρίζω  μια ένεση olgalutran που λήγει 7/25 και ένα κουτί avercap 0.1 που έχω χρησιμοποίηση μόνο δύο και λήγει 2/25 αν κάποια κοπέλα της θέλει μπορώ να της στείλω με box!!

41 minutes ago, Promat said:

Γεια σας κορίτσια και καλή επιτυχία να έχουμε όλες. Εγώ είμαι φουλ μπερδεμένη. Είμαι 40 χρόνων με 0,4 ΑΜΗ.  Η δικιά μου εμπειρία είναι 3 εξωσωματικές στο Αρεταίειο και πάντα με meriofert. Κάθε φορά έβγαζα 2 ωάρια τα οποία γονιμοποιούνταν και γινόντουσαν εμβρυομεταφορα την τρίτη ημέρα. Από τις 3 φορές την μια έπιασα αλλά δυστυχώς παλινδρόμησε. Τώρα άλλαξα και πήγα στο Υγεία. Εκεί ο γιατρός ενώ επέμενε ότι αν κάνω πρωτόκολλο με μόνο κλομιφαινη - orgalutran - ovitrelle θα έχω τα ίδια αποτελέσματα και ίσως καλύτερα τελικά έβγαλα μόνο ένα και αυτό τελείως ανώριμο... Έχω σκάσει από την στεναχώρια μου.. να του δώσω ακόμα μια ευκαιρία τι να κάνω 

Ήσουν με κάποιον συγκεκριμένο γιατρό στο Αρεταίειο? 

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Ήσουν με κάποιον συγκεκριμένο γιατρό στο Αρεταίειο? 

Δεν ειμουνα με κάποιον συγκεκριμένο. Τις περισσότερες από τις επισκέψεις μου τύχαινε να Ήτανε με τον κ. Καλαμπόκα 

πρίν από 46 λεπτά , Sofiiii είπε:

Άμα μιλάμε για επιστημονικά επιχειρήματα και με αποδείξεις όχι αστεία ,δεν είμαι αγενής αν ήμουν θα έπρεπε να πω ,πως το γνωρίζετε;εσείς κάνατε την εμφύτευση;

Κοίτα, να σου πω, για τη συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ ( με πλήρη επιστημονική γνώση χιχιχιχι), τείνω να το πιστέψω! Δλδ, τι, οι μόνες υπογονιμες είμαστε μαζεμένες εδώ μέσα δλδ και όλες οι άλλες εκεί έξω, τα πιάνουν με τη μυρωδιά μέχρι τα 50;;;; Κι επειδή έχω υπόψιν αρκετές περιπτώσεις που κρύβουν ότι κάνουν έστω και εξωσωματική, ε, είμαι πιο καχύποπτη!

Βέβαια, εννοείται ότι συμβαίνουν και αυτά, και είναι και καλό να μαθαίνονται για να παίρνουμε θάρρος όλες..

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

35 minutes ago, Promat said:

Δεν ειμουνα με κάποιον συγκεκριμένο. Τις περισσότερες από τις επισκέψεις μου τύχαινε να Ήτανε με τον κ. Καλαμπόκα 

Γενικότερα έμεινες ευχαριστημένη? Πώς παρακολουθούσαν τον κύκλο της εξωσωματικής? Εννοώ έκανες υπέρηχο αιματολογικές?

πρίν από 3 λεπτά , LeneL είπε:

Κοίτα, να σου πω, για τη συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ ( με πλήρη επιστημονική γνώση χιχιχιχι), τείνω να το πιστέψω! Δλδ, τι, οι μόνες υπογονιμες είμαστε μαζεμένες εδώ μέσα δλδ και όλες οι άλλες εκεί έξω, τα πιάνουν με τη μυρωδιά μέχρι τα 50;;;; Κι επειδή έχω υπόψιν αρκετές περιπτώσεις που κρύβουν ότι κάνουν έστω και εξωσωματική, ε, είμαι πιο καχύποπτη!

Εγώ θεωρώ ότι εμείς που είμαστε εδώ μέσα έχουμε την δύναμη να το παραδεχτούμε και να το συζητάμε, γνωρίζω άτομα τ οποία το κρύβουν λες και σκότωσαν ανθρωπο

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , LeneL είπε:

Καλά ναι δικιο έχεις ποτέ δεν ξέρουμε το παρασκήνιο,καλά αυτό πάλι ότι είναι τα πάντα ταμπού ακόμη εν έτη 2025 να κρύβονται για την εξωσωματική δεν το καταλαβαίνω λες και κάποιος που θα καταφύγει σε αυτήν την μέθοδο είναι κατώτερος και αν πεις ότι πιάσαμε παιδί έτσι είσαι περισσότερο αξία δηλαδή;

• Μου αρέσει 1

Just now, kate82 είπε:

Εγώ θεωρώ ότι εμείς που είμαστε εδώ μέσα έχουμε την δύναμη να το παραδεχτούμε και να το συζητάμε, γνωρίζω άτομα τ οποία το κρύβουν λες και σκότωσαν ανθρωπο

Ναι, εννοείται, δεν μπορώ να το καταλάβω καθόλου. Εγώ για να είμαι ειλικρινής, το έχω πει σε ελάχιστους στον κύκλο μου ότι είμαι με δωρεά. Το ότι είμαι με εξωσωματική όμως το έχω πει και σε άσχετες στο σούπερ μάρκετ που με ρωτάνε αν είχα κληρονομικότητα σε δίδυμα..

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Γενικότερα έμεινες ευχαριστημένη? Πώς παρακολουθούσαν τον κύκλο της εξωσωματικής? Εννοώ έκανες υπέρηχο αιματολογικές?

Από το προσωπικό και γενικά τους γιατρούς ναι δεν ειχα πρόβλημα. Μόνο με υπέρηχο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...